2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Şükür sesini duyana......çok sevindim ikinizinde iyi olmasına....bugünde kucağına verdilermi kuzunu unutursun herşeyi....mis kokulunu bizim içinde kokla .... kıyamam sana güzel annemiz bizim.,.. hiç kendi ağrılarından bahsetmemişsin bile..Allah analı babalı büyütsün canım...maşallahhhhh ikinizede....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne mutlu sana canım oğluna kavuştun artık .... Darısı hepimizin başına inşallah..... Sağsağlim.... Tekrar gözünaydın.....

Maşallah köftemize...
Pufpuf sen hangi hastaneye gidiyorsun dr. adı nedir canım. Ya bende şöylebir dünya gözüyle görmek istiyorum oğlumu. bizim dr. 2 boyutlu siyah beyaz bakıyor hep. Üstelik ondada parça parça görebilior . Ben hiç bir şey anlamıyorum. İstiyorumki şöyle birkere sadece muayene parası vereyim muayene olayım böyle renkli göreyim bebeğimi. ekstra ücret veriyormuusn bu görüntüyü almak için.

bacımmmm hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebeğine sana ailene böylesi hayırlıymış ali yasinin öpüyorum rifat burağımda çok selam söylüyor arkadaşına bizde kıpır kıpırız doğan bebekleri duyunca çıkası geldi yavrumun güzel lohusa azeri kızıı tekrar hayırlı olsunn

maşallah yavruna
Allah analı babalı büyütsün
heyecan yaptım valla okurken çok şükür ikinizde iyiymişsiniz.

arkadaşlar bişey soracağım.ben göğsümü sıktıgımda birinden normal süt geliyor fakat diğerinden bayagı sıktıktan sonra göğsün ucundan değil de koyu renkli kısmından süt çıktı enterasan değil mi ve ucundan gelmıyor. neden acaba herkesin sütü gelıyor mu

Canım gözün aydın burnumun direkleri sızladı sen böyle anlatınca misss gibi kokuyordur o şimdi..maşallah canım iyi olmanıza sevindim bir an önce kucağına al da bizim içinde bol bol içine çek kokusunu

denedim şimdi
benim gelmiyor iğne ucu kadar su gibi bişey geldi.

ben de deniyorum hicbisey gelmiyo sadece bazen göğüs ucumda sanki akmis gibi beyaz bisey oluyo sıkıncada aciyo hatta ebeye gosterdim bu gogsun yara olacak gibi simdiden biseyler surmeye basla dedi

Gözün aydın canım, Allah anali babali büyütsün.

ben de deniyorum hicbisey gelmiyo sadece bazen göğüs ucumda sanki akmis gibi beyaz bisey oluyo sıkıncada aciyo hatta ebeye gosterdim bu gogsun yara olacak gibi simdiden biseyler surmeye basla dedi

bu yara olayı benı bıraz korkutuyo :18:
lansinoh krem aldım başlamak için erken mi acaba arkadaşım 9. ayından itibaren başlamıştı bebeği 10 günlükken gördüm çok rahat emzirıyordu çok tavsiye etti kremi. 10 yıl önce teyzem kullandı kremi o da çok memnundu rahat emzirdi. inşallah faydasını görürüm bende. eğer krem almadıysan fikir olsun canım.

bir de belki kötü gelebilir ama soğan suyu kullanan bir çok kişiden de duydum hiç ama hiç yara olmamış onu da yapmayı düşünüyorum.

Canm benm Allah analı büyütsün nasıl rüyalarında gördüğün gibi mi Ali yasin

Canım göğüs ucunu uyarmak doğumu tetkleyebilir. Oksitosin Hormonu salgilatir.O yüzden kurcalamamak lazim.ilerleyen haftalarda sut gelmesi için banyo da göğüse yukardan aşağıya doğru masaj yapmak , birde uçlarına dogru br yerden tutup sallamak faydali olur Ama Uçlar tehlikeli canim.

denedim şimdi
benim gelmiyor iğne ucu kadar su gibi bişey geldi.

kızlar saolun lansinoh kremi ben de süşünyorum. erken değil canım ben raştırıştım 32. haftadan sonra kullanılabilir yazıyor. ben de alayım bugün. bazıları memnun bazıları da değil kişiden kişiye değişiyor demek ki denemekte fayda var.ben de çok sıkınca beyazımssı bışey geldi ilginç olan koyu kısımdan geldi ucundan değil de

Tuylerim urperdi gozun aydin bebeginde iyiymis gule oynaya buyut ins

ay ben hiç denemedim. a sıktığımda sütüm gelmezse ya sütüm olmaz da çocuğumu emziremezsem korkuları var bende

Kizlar bisey sorucam ultrasonda bebegim.asagiya dusmus suyum.azalmisti doktorum hemen dinlenmemi ve bil bol su icmemei soyledii ((sizce bebegim niye asagiya dusmus.olabilir nasil tekrar yukari cikabilir

canım yaa yazdıklarını okurken resmen gözlerim doldu ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
mucize onlar resmen
öyle kablolar bağlı falan diye sakın üzme kendini canım benim
onlar Yasinin daha sağlıklı olsun diye
inşallah bir an önce ruyalarındaki gibi kucağına alırsın yavruşunu
maşallah ona da sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…