2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ay ben hiç denemedim. a sıktığımda sütüm gelmezse ya sütüm olmaz da çocuğumu emziremezsem korkuları var bende

Kizlar bisey sorucam ultrasonda bebegim.asagiya dusmus suyum.azalmisti doktorum hemen dinlenmemi ve bil bol su icmemei soyledii ((sizce bebegim niye asagiya dusmus.olabilir nasil tekrar yukari cikabilir

doğum kanalına girmiş olabilir dinlen canım bol bol

sağol canım bende internetten sipariş verdim lansinoh henüz gelmedi gelsin başlıcam erken değil dedi bir hafta önce doktora gittiğimde sormuştum krem sürmek istemezsen tahinin üzerinde biriken yağ varya onu sür dedi hatta eşimde güldü tahinin üstündeki süreceğine susam yağı alalım onu sür aynı şey diye

bi de şimdiden yapmamı önerdiği diğer şey göğüs uçlarının yanlardan hafif sık göğüs uçun çıksın dedi emzirmeyi kolaylaştırmak için

ayrıca yeni öğrendiğim bişeyi daha yazayım belki bilmeyen vardır dediğim gibi ben bilmiyodum benim sosyal güvencem bağkur böyle olunca kendi işinin patronu olduğun için doğum parası veya doğum izni alınamıyor sanıyodum ama yanılmışım sağolsun muhasebecimiz araştırdı bugünden itibaren 8 haftalık iş göremezlik raporu aldım doğumdan sonrakı 8 hafta içinde alacam böylece doğum parası alınabiliyomuş malum sezeryanda olacağım için para lazım

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun bi an önce eve çıkarsınız inş.

ay ben hiç denemedim. a sıktığımda sütüm gelmezse ya sütüm olmaz da çocuğumu emziremezsem korkuları var bende

ben de o yüzden korktum hiç bitmiyor korkularımız

ya zaten şimdi gelmese daha iyi değil mi ilk süt çok yararlıymış ya şimdi gelse o sütü napcaz bebiş doğunca gelir inşallah sezeryan olacaksanız biraz geç geliyomuş ( benim öyle olabilir) ama normal doğum da daha çabuk geliyomuş duyduğum kadarıyla ne kadar doğru emin değilim.

Gozun aydin azericim sag salim kavustun yavruna. Ikinci kez anne olacak olmama ragmen okurken burnumun diregi sizladi. Tarifi imkansiz duygular... Allah bagislasin yavrunu sana. O misss gibi cennet kokusunu cek icine

Benim çanta hala hazır değil, hiç içimden gelmiyor hazırlamak korkuyorum.. Çok geçmiş olsun bu arada inşallah zamanlı ve sağlıklı gelir yavrun

Canım ya biraz erken oldu ama şükürler olsun sağ sağlim kavuştun oğluna, Allahım bizleride kurtarsın inşallah.

Kizlar dayak yemis gibiyim her yerim agriyor ozellikle belim bacaklarim ve pelvik bolgesi.. yürümeye mecalim yok. Benim gibi sikayetleriniz var mi normal mi sizce?

aynen canım doğru biliosun ilk ağız sütü bebek için büyük şifa dokdorlar özellikle o koyu renkli koyu kıvanlı olan sütün bebeğe muhakkak içirilmesinden yana
oyuzden arkadaşlar hem doğum tetikleyicisi hemde ağız sütünü akıtmayın uğraşmayın bence :)
sezeryanda biraz daha geç geliyor benım etrafımdaki çoğu sezeryanlıda öyle oldu vücut normal akışında doğum yapamadığı için süt kanalları geç algılıyormus ama eninde sonunda gelio

Allah analı babalı büyütsün canım.hayırlı saglıklı dünyaya geldi bebişin darısı tüm bebişlerin başına...

Herkese merhabaaa :) ben de 32 haftalık kız bebeği annesiyimmm. Heyecanlıyım çokkk. Daha çantamı hazırlamadım. Sizlerde durum nedir? Elinizde hazır liste var mı güzel anneciklerr :))

aynen canım bende öyle düşünüyorum göğüsler gitgide şiştiğine göre elbet gelecek bu süt

Kizlar dayak yemis gibiyim her yerim agriyor ozellikle belim bacaklarim ve pelvik bolgesi.. yürümeye mecalim yok. Benim gibi sikayetleriniz var mi normal mi sizce?

önceki gün yorulduysam ertesi sabah aynı anlattığın gibi oluyo, sende dün gezdiysen ya da temizlik filan yaptıysan ağrın olması normal sanırım

kızlar doktor size çatı muayenesi için bişi söyledi mi? bana 36 veya 37. haftada bakayım ona göre normal doğum olup olmayacağını belirleriz demişti. şu an 35. haftadayım haftaya kontrole gitcem. çatı muayenesi nasıl oluyor biliyor musunuz kızlar :18:

Kizlar ben sali sezeryan oldum cuma sabahi çok şükür ilk sütum gelmeye başladı. Ama çarşamba akşam eve gelmemle beraber sagmaya basladim. Bebek emiomus gibi 2 saate bir. Bos bos. Sonra hastaneden visne., elma ve uzum suyu iç dediler. Ben en çok seker ilavesiz uzum suyu iciorum.rezene iciyorum. Bide humana cayi aldim. Onada çok iyi diolar. Bide günlük dus masajla. Çok şükür günden güne artiyor. Hic kaygilanmayin israrla ugrasmak lazim. Benim bu can sikintisiyla gelmeye basladiysa allahin izniyle pes edilmezse sutleriniz olcak. Ben biriktirip buzluga atiyorum bakalim. İnş. Bebegimin içtiği günleri de görürüm.

inşallah canım bebeğinde evine gelecek allahın izniyle maşallah ne güzel sütünde geliyomuş bol bol olsun inşallah bebeğine şifa olsun

Allah analı babalı buyutsun canım cok sukur bır sorun cıkmamıs anneligin hayırlı olsun uslu bır bebek olur ınsallah

hayırlıı olsun Allah analı babalı buyutsun canım bebegın emmeye baslarsa sutun artacaktır kafana takma emzırdıkce sut cogalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…