2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
36. Haftamda genel anestezi yontemi ile sezeryana acil olarak saat 12.45 te aldilar bacilarim....
Yasin im 12.57 de dogdu cok sukur
Size anlatmistim su mu degil mi diye gece sabah 5 gibi yine suyum gelince gelmistik....
Bebegimin kalp ritmi dusmeye basladigi icin hemen aldilar....
Ben basta aci cektim evet ama su an cok iyiyim....
Oglumu dun aksam gidip gordum anca....
Yogun bakimda nefes veriyorlardi yavruma cok bitkin dusmus....
Ciger gelistirici ignede bebegi sikistiriyormus vuccutta oyle dediler....
Yavrum annesinin karninda gibi hissediyormus
Gittik babamizla ellerimizi nasil sikti anlatamam oyyyy icim acidi onu oyle kablolarla gorunce....
Serumla besleniyor akcigeri tam gelismedigi icin....
Ama dun aksamdan itibaren tek basina nefes alma pozisyonuna gecmis kuvese aldilar....
Kusuruma bakmayin biraz karma yazdim ama bilgilendirmek istedim....

Darisi sizlere olsun bacilarim tabi zamaninda
Mis kokulumu bugun verecekler kucagima ins.
Kilomuz 2.562 gr. Boy:49

Güle güle büyüy bebeğini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim oncelikle hayirli ugurlu olsun Allah saglikli uzun omur versin Ali Yasinimize hep diyodum ki azerikizi hepimizden once dogum yapacak :)bu kadar erken olacagini dusunmemistim herseyin hayirlisi tabi oglun sana kavusmak istemis insallah tez zamanda kuvezden cikip kollarinda olur bizim yerimize de kokla mis kokulu bebegini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canlar, ben dünden beri sölemesi ayıp ishal oldum ve aynı zamanda da hemoroid çıktı ama öle böle değil kocaman çok cnm yanıyor ve tuvalete gitmek ölüm geliyor. Akşamdan beri 4.kez gittim. Bugün işe gitmedim doktora gideceğiz eşimle bakalım o da bişi yapamayacak ama bi gidelim belki elinden bişi gelir. Dua edin bana lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyy ooy masallah melegine kavusmussun kendi basina da nefes almaya baslamis. Ne guzel .Allahim cabucak sizi ona kavustursun.Op mis kokuluyu yerimize

canımmm sabah gördüm yazdıklarını maşallah paşaya.. her şeyin iyi olmasına çok sevindim... ohh mis kokulun bugün seninle inşallah...

Ahh canım benim dünden beri o kadar çok bekledik ve merak ettik ki seni. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Allah sağ salim kucağına verdi bebeğini. Kilosu boyu maşallah çok iyi en kısa zamanda toparlayacaktır sen hiç merak etme. Seninkinin erkenci olacağı belliydi sabırsız çıktı ama olsun. Mis gibi kokar şimdi annesi. Bizim yerimize de kokla Ali Yasin'i..

Son düzenleme:
gunaydin canim allaha sukur ki iyisiniz maşallah bebeginede sanada en kisa zamanda mutlu mesut evinizde olun inşallah

gunaydincanim bende bi ara cok cektim allah yardimcin olsun ben kortos fitil ve kortos krem kullandim muhtemelen sanada krem verir doktorun

canımmmm benimmmm çok duygulandım okurken.. Ne güzel bişey yaaa, Allah hepimize sağlıkla nasip eder inşallah.. Hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah size bağışlasın.. Yasin'de hızlı toparlıyo belli ki maşallah ve aferin ona..

yaaa işyerinden çalışabildiğinin kadar maaşını aldın mı peki canım ben mayıs aylığımı alabileyim sonrasında rapor parası beklicem sgkdan sıkışırız diye sabrediyorum

canım ne güzel kavuştun bebeğine kılosu da boyu da çok iyi maşallah.Allah nazarlardan saklasın

canım benim, hayırlı olsun, maşallah oğluşuna da sana da... hep iyi olun inşallah

allah analı babalı büyütsün canım

Allah analı babalı büyütsün. kuzu hemen iyileşsin annesine kavuşsun inşallah

gereği_düşünüldü arkadaşımız nasıl oldu acaba, bilen varmı?

geregi_dusunuldu 'den haber yok hâlâ.. :26: :44:

allah bagislasin canim ne guzel duygular bunlar.Rabbim her isteyene nasip etsin.insallllah annesini emer ve cabucak buyur àli Yasinimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…