2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Canım telefonlada olsa görüş bir istersen...artık ben stres yapar oldum erken doğumlar yüzünden...bir daha tekrar ettimi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım inşallah tez vakitte sağlıkla kavuşacaksın evladına, arkadaşım da 2 gün eve gidip gelmek zorunda kaldı erken doğum nedeniyle ama bak şimdi maşallah ana kız geziyorlar sen de oğlunu alıp gezeceksin inşallah ...
Kendine iyi bak ve stres yapma ki sütün gelsin hep

Günaydın Canım aynı şey bende de vardı, dün turnusollu ped verdi dr amniyotik sıvı mı değil mi diye görmek amacıyla verdi. Aman Canım ihmal etme, ben artık hep iğne üstündeyim, son bir kaç hafta ya artık iyice endişeleniyorum herşeyden ....
Arayıp sor en azından

merhaba arkadaşlar,
ben bugün doğum öncesi iznime ayrılıyorum. 1 hafta erken ayrılacağım 37. hafta değil 36da yani. artık zor oluyor çünkü işe gidip gelmeler...
erken doğum yapan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun. bebekleriniz sağlıklı, hayırlı, uğurlu olsun.
benim gibi bebeğini kucağına almayı bekleyenler sağlıklı ve kolay doğumlar geçirsin inşallah... hepimiz çok sağlıklı ve mutlu şekilde bebeklerimize hayırlısıyla kavuşalım canlarım.
bundan sonra uzun süre yazamazsam Allah'a ısmarladık.
hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum...
yardımlarınız ve her zaman desteğiniz için teşekkür ederim.

canım üzülme lütfen bak aramızda 27 haftalık doğan bebek bıle var. kaldı ki senin normal doğum haftasına gelmek uzereydı. erken doğum değil bence. bi kaç güne çıkar inşallah. üzülme lütfen Allaha emanet olun ikiniz de

sakın üzülme canım sağlıklı olsunda varsın sen ondan önce çık hastaneden inan önemi yok... Sen de dikkat et kendine kendini üzme sütün gitmesin bebişinin sana ihtiyacı var unutma.....

Ben bu topiğe ilk kez yazıyorum, 33+3 haftamtayım bugün doğum yapacağım hastaneden posta geldi ve 39. haftada yani 13 haziranda (kendi doğum günümde ) sezaryen ile doğum gerçekleşecekmiş. ama sezaryen benim kendi seçimim çünkü normal doğumdan ölesiye korkuyorum, biliyorum çoğunuz bana normal doğumu ya da epidüral ı önerecek ama korkum kesinlikle mantığımın önüne geçiyor, ablam hemşire ve tercihen 2 kızını da sezaryen ile dünyaya getirdi ve sonrasında hiçbir sıkıntısı olmadı hatta 4. gün evinde temizlik yapmaya başladı, umarım benim de o kadar kolay olur. yalnız şöyle bir durumum var, ben newyorkta yaşıyorum ve eşimle kayınpederimden başka da kimsem yok benimle ilgilenecek. Ailemden kimse de gelemicek doğuma. Baştan beri kendimce cok zor bır hamılelık gecrdim aşırı bulantı ve kusma, aşırı mide yanması, kabızlık vb. ayrıca hamilelikten öncesinde de varolan Huzursuz Bacak sendromu beni hamileliğim boyunca mahvetti, doktorum kullanmakta oldugum ilaçlarımın hamileliğe zararı olduğundan bırakmamı söyledi bu da başından beri uyumama ve dinlenmeme çok kötü etki etti. şuan zaten biyolojik saatim tamamen şaşmış durumda, sabah 7ye kadar oturup aksam 3e 4e kadar yatıyorum o da rahatca uyuyabilirsem. bebeğim erkek ve masallah çok hareketli bazen kaburgalarım kırılacakmış gibi oluyor tekmelerinden. zaten çokta ağırlaştım hiçbir iş yapamaz oldum. 55 kilo ile hamile kaldım en son kontrolümde yani 2 hafta önce sanırım 70 kilodaydım, nasıl vericem o kadar kiloyuu çok tedirginim bu yuzden de. bu kadar kilo cok agır geldi bana, kaya gibiyim oturduğum yerden kalkamıyorum resmen. zaten hep yalnız oldugum için de kendimi çok dinliyorum. neyse cok yazdım sizleri de sıkmayayım. sadce siz den sezaryen ile ilgili olabildiğince cesaretlendirici bilgiler ya da ne bileyim örnekler istiyorum yani mümkünse erken doğum yapıp bebeğini hala kucaklayamayan arkadaslara ve benim gibi son haftaların sıkıcılığından bunalmış arkadaşlara sağlık ve sabır dilerim. hepinize sevgi ve selamlarımı sunarım.

allaha emanet ol canım.

Arkadasim bebegin hayirli olsun oncelikle . bende 1 hafta önce doğum yaptim. Benimde oğlusum 1 haftadir solunum cihazina bağlı kuvezde. İçimizden o geçenler anlatılmaz yasanir arkadasim. Bizi tek mutlu edecek rahatlatacak şey saglikla bebeislerimizle hastaneden ciktigimiz an olacak.herşey yarim kalmis gibi hissediyorsun odasina yanimiza bile gelemedi yavrularimiz.ama allahima siginiyorum. Bebeğime gün içinde sürekli sut sagarak vakit geciriyorum. Gidiyorum görüyorum. Dokunuyorum ona. Daha kucagima almadim ama olsun diyorum yeterki o iyi olsun. Bizimde allahin izniyle bebislerimizle olacagimiz günler gelec k inş. Onun hayalini kurarak bi nebze de olsa rahatlatmaya calisiyorum.

Canım telefonlada olsa görüş bir istersen...artık ben stres yapar oldum erken doğumlar yüzünden...bir daha tekrar ettimi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şuan yok hafif bi bel ağrım var bebişde gayet hareketli bi kaç gündür mide bulantım var sabahları çıkarıodum sabah çıkarırken başladı zorlandım birz ondan belki :26: doktorum telefonunu vermıo ki arasam tekrarlarsa gidecem mecbur

bende aynen ama işte son doktor maceramızda saçma sapan şeyler söylemişti nöbetçi doktor doktor kafasında su toplaması var filan diyince eşim sinirlendi doktora gidelim diyemiyorum artarsa gideriz dedik kaldı bakalım :26:

Puffpuf su listeye dogum yapanları görmek için bir kolon eklermisin, dogum tarihi gibi :)
Artık doğumlar artıyor, daha net görürdük

Puffpuf su listeye dogum yapanları görmek için bir kolon eklermisin, dogum tarihi gibi :)
Artık doğumlar artıyor, daha net görürdük

düşündüm onu ama başa çıkılcak gibi durmuyor..baksana hâlâ cinsiyet bile belirtmeyenler var zaten haziran gelsin,listede dolu olmayan isimleri silcem ,isteyen eksiksiz bilgi ile bidaha verir..yoksa liste boş gibi ilgilenilmiyor gibi duruyor..

sende bendensin valla,hoşgeldin aramıza... Bende tamamen kendi isteğim ile sezeryancıyım ve hiçbişey hiçkimse fikrimi değiştiremiyor.. Ayrıca sezeryan olup çok iyi geçen ve rahat eden çok örnek var benim önümde,o yüzden kötüleri örnek almıyorum sende öyle yap.. Forever sezeryan, tam destekçimin

canım kesinlikle ihmal etme. Ben pazar gecesi bir uyandımki yatak ıslak çamaşırım sırılsıklam. aman allahım oldum. Eşimde vardiyada iştydi. Uyku tutmadı sitresten n ebu sumu bebek kıpır kıpır içimde yatakda bir oyna bir buyana derken 1 saati geçirdim. Sonra abimi aradım hastaneye gittim acile bakıldı edildi birşey yok dediler. En azından içim rahatladı. Bende analdımki o gece ben yatağ akaçırmışım ayyyy nasıl utandım. milleti de ayağa kaldırmıştım ((

İçim paramparça oldu.. ((((((((((((( üzüntüsünü eşine bile belli etmeyen güçlü bir kadınsın sen , Allah sabır versin canım , ayrı kalmak zordur heleki yüzünü gördükten sonra ama sağlıklı bir şekilde evine geldiği günü görmek için sabretmek gerek. Allaha emanet olsun miniğinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…