2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayy puff puff içimi rahatlattın inan, çünkü bundan bahsettiğimde insanlar direk kötü taraflarından bahsediyor ya da sanki annelik sadece normal doğumla olacak bir şeymiş gibi eleştirel bir tavırla yaklaşıyorlar başta da kendi annem ama ablam da beni destekliyor kendi de sezaryenle doğum yaptığı için. peki bu doğum sonrası kiloları vermek sezaryende daha mı çok zaman alıyor? bu konuda söylenenler ne kadar doğru bilmiyorum. Buarada senin doğum tarihin belli mi? bir de bu bahsettiğiniz doğum listesini ben göremedim link falan varsa atar mısın ben de yazayım bilgilerimi

ayy pufpuff içimi rahatlattın inan, çünkü bundan bahsettiğimde insanlar direk kötü taraflarından bahsediyor ya da sanki annelik sadece normal doğumla olacak bir şeymiş gibi eleştirel bir tavırla yaklaşıyorlar başta da kendi annem ama ablam da beni destekliyor kendi de sezaryenle doğum yaptığı için. peki bu doğum sonrası kiloları vermek sezaryende daha mı çok zaman alıyor? bu konuda söylenenler ne kadar doğru bilmiyorum. Buarada senin doğum tarihin belli mi? bir de bu bahsettiğiniz doğum listesini ben göremedim link falan varsa atar mısın ben de yazayım bilgilerimi

bilgilerim de şunlar: şuan yaş 28 ama kendi doğum günümde doğum yapacağım için 29 yaş, erkek, 13 haziran adı ateş ares ve şehir newyork beni de eklerseniz sevinirim

Çok teşekkürederim canım...:) Akşamım pek fena geçti görseniz gülerdiniz halime şekil değiştirip durdum ağrımın olmadığı halde put gibi durdum... ama anladığım kadarıyla hazırlık kasılmaları çünkü beraberinde başka bişey yok birlikte kasık ağrısı vs. çeksem zaten hiç durmıycam hemen hastaneye gidicem bakalım yarın doktora gidim diyorum... Şu anda da iyiyim çok şükür ağrım sızım filan yok anlaşılan bu son ay pek hoş geçmiyecek benim için...

bunlar olacakmıs canım hep ben bi kaç haftadır sıkıştığım anda kaçırıom bazen hiç yetişemiom artık şimdilik kesildi bakalım bende her seferınde gidiyoruz geliyoruz çekiniom artık işte haftaya kontrolum var sonrakı haftada ızne ayrılcam inşallah dinlenirim biraz

merhaba canim hosgeldin bende sezeryan yapcam insallah benim tüp bebek dr ondan sezeryan diyo ama ben zaten normal dogum yapamayacaktim acayip korkuyorum vajinaya dikis atilma yirtilma konulari filan beni korkudan öldürüyor ablam iki tane sezeryan yapti tamamen kendi istegi ile aynen dedigin gibi 2-3 gun sonra toz alacam diye kalkmisti annem zorla yatirdi kilo konusuna gelince masallah tipi cok duzgun dun bi magazaya girdik beraber ona dedilerki sende dogur da gor filan muhabbet arasi e benim iki yane var dedi millet sasirdi yani ne o cok yatmalara ne de kilo verememelere inanamiyorum ben epidural sezeryan olacak benimki genel anestezi degil sen nasil düşünüyosun

darısı bana bacım hayırtlı dinlenmeler yazamassan şimdiden hayırlı doğumlar umarım güzel güzel dinlenirsin zamnında gelir bebişin

Canım benim çok zor tabi ki senin için biraz daha sabret her şey iyi olacak İnşallah... Eve gelince bol bol resimlerinizi de çekinirsiniz doya doya yanında da tutarsın az daha sabret arkadaşım... Benim biri 7 diğeri 8 aylık doğan kuzenlerim var ki o zaman böyle imkanlarda yokmuş düşün 7 aylık olan kuzenimi pamuklara sarmışlar değil emzirmek damlalıkla beslemişler şimdi görsen 1.90 boy kocaman adam oldu da kızı var...

ben genel anestezi istiyorum yani yatayım kalkayım bebeğim kucağımda olsun mantığı senin doğum tarihi belli mi peki? aynen ben de vajina yırtılması ve dikiş olayından çok korkuyorum zaten kendimce diyorum öyle özel bir bölgede dikiş olacağına karnımda olsun. benim ablamda 1.80 boyunda tipi yerinde bi hatun tabiki kızlık zamanındaki kilosunda değil ama gören 2 çocuğu olmasına şaşırıyor, iyi bari en yakınlarımızda iyi örneklerimiz var, umarım kolayca geçer ameliyatlarımız ve sonrasında da biz de ablalarımız gibi hemencik ayağa kalkar kısa zamanda da kilolarımızı veriririz

Herşeyden önce hayırlısı nasılsa öyle olsun..ve herşeyden önce sen kendin neyi nasıl istiyorsan,nasıl iyi hissedeceksen öyle yap..kimsenin dediğinede kulak asma benim en yakın arkadaşım sezeryan oldu 1 sene oldu,o da aynı ben gibi canı çok tatlıdır..hamileliğinde 25 kiloya yakın aldı toplamda ve doğumdan sonra diyet falan yyapmamasına rağmen 1 sene dolmadan verdi tüm kiloları..ayrıca sezeryanıda acaip rahat ve güzel geçti..ben birebir şahidiyim onun doğumuna sonrasına..o yüzden rahat ol ama şöylede bişey var,birazda bu bünye meselesi..herkeste aynı olmayabiliyor..şans artık,kader..

Bu arada listemiz topiğin en baş ilk sayfasında canım,ekliyorum hemen

Canlarr gerği düşünüldüden hala haber yokmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım malesef sürekli takip ediyorum çok merak ediyorum

Oyyy kıyamam sana canımmm.
Biz ne kadar üzülme desek fayda etmeyecek biliyorum ama oğlun için üzülmemelisin Allah korusun sütün kesilecek üzüntüden.
Birkaç gün sonra evini şenlendirecek inşallah Yasinimiz.
Aylarca hastane kapısında bekleyenler var kuzum.Çok şükür ki oğlun sağlıklı ve kendi kendine nefes alıyor kuzucuğun.
Dualarımız seninle ve güzel oğluşunla canım.
Herşey çok daha güzel olacak inşallah.

ohh iyi iyi, güzel örnekler çoğalıyor içim ferahlıyor inanın teşekkür ederim sizlere benim bünyem çok zayıfta değil ama çok güçlü de sayılmaz ne bileyim işte, ama mevcut durumumdan dolayı allah güç verecek diye inanıyorum ne de olsa kendi başımayım burada. listeden ben de artık sizleri takip ederim o zaman.​

canım sen çok güçlü bir annesin, baştan bu güne hep pozitif ve hayat dolu gördük hepimiz seni, lütfen yine sabırlı ol, çok şükür bebeğine kavuştun ve çok çok kısa bir süre sonra hep birlikte olacaksınız... dualarımız seninle...

Canim oncelikle hayırlı olsun Rabbim tez zaman da sağlıkla eve gelmeyi nasip etsin benim de erken doğum riskim var ilaçlarla duruyorum resmen sen kaç haftalık doğum yaptın ki bebeğin kuvezde bende cok korkuyorum şuan 32+1 oldum

yok canim belli degil beklenen.dogum tarihim 28 haziran ama doktor henuz tarih vermedi dogumu gerceklestirecek olan doktor onemli bence yani operatorlugune guvendigin bi doktorsa bence hic korkma allahin izniyle kalkariz hemen ayrica topiklerde de cok var sezeryanla doguran ozellikle ikizler topiginde dusun onlarin bi de iki bebek ona ragmen sorunsuz atlatan cok

Gereği düşünüldü en son 04-05-2014 09:39 da girmiş son iletiyi yazmış ve bir daha girmemiş siteye.

Nasıl ulaşacaz bu kıza ya çok merak ediyorum.

pufpuf ben bebişin ismini yazmıştım eklenmemiş canım onu da ekler misin. ismi elif olacak inş :)

hoşgeldin

ben kesinlikle normal doğum taraftarıyım ama,
ortalama 36-40 hafta boyunca psikolojik ve fiziksel sıkıntılar yaşıyoruz hepimiz,
hayatımız değişiyor,
6.haftadan 19.haftaya kadar günde en az 4 kez kustum...
yerimden zor kalkıyorum,dizlerim ağrıyor,ayaklarım şişiyor, karnım deli gibi çatladı ve kaşıntıdan uyuyamıyorum, midem yanıyor
doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılacağım ve ekonomik kısıtlamalarım başlayacak falan filan.....

bunların hiç birini şikayet etmek için yazmadım, bir daha olsa yine yaşarım her birini yeter ki oğlum sağlıkla dünyaya gelsin...
bir anne bunları ya da benzerlerini yaşıyorsa bebeğini dünyaya nasıl getirmek istediğine ancak ve ancak kendisi karar vermeli.... normal doğum isteyen bir anne adayına sezaryen dayatmak nasıl etik değilse, sezaryen talep edeni de normal doğuma zorlamak da etik değildir. bırakın zorlamayı fikrini söyleyenlere bile kızıyorum artık...

arkadaşım sen de nasıl doğum yapmak istiyorsan öyle yap, ayrıca yalnızlığı kafana takma hastanede bir kaç gün fazladan kalırsın biraz daha iyileşip öyle çıkarsın...

hayırlı doğumlarımız olsun inşallah

doktorum yahudi bir rus kadın, fena değil ama tabii ameliyat geçmişi nasıldır onu pek bilmiyorum evet araştırmak lazım zaten hastaneyi de gidip görücez daha umarım her şey kolayca olur biter, alla hepimize güç versin. sen nerede yaşıyorsun?

Canim napiyosun nasıl gidiyor bir skintin yoktur inşallah nst cektirdin mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…