2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Benim de erken doğum riskim var canım.
Bayağı zor bir dönem açıkcası.
İnşallah zamanında hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz kuzucuklara.

çok çok geçmiş olsun...inşallah bebişin de en kısa zamanda kollarında olur...

Inşallah canım ilaç falan kullaniyor musun kasilmalarin oluyor mu

Nst de küçük kasılmalar çıkıyor canım.
Nidilat kullandım yan etki yapınca bıraktırdı doktorum.
Şimdilik sadece haftada bir iğnem var proluton depot.
Sancım ve kanamam da serumlarla geçti çok şükür.

Hayırlı güzel doğumlar Canım :) sağlıcakla kalın bebişin de sen de

Benim hala kasilmalarim devam ediyor dört saatte bir de nidilat kullanıyorum 2cm acikligim vardı en son benim de kanamam olmadı ama sanci ve kasilmalarim oldu bayağı cok serumla ilacla durdu şükür şimdide sürekli yatıyorum

çok teşekkür ederim, evet haklısın bu kadar sıkıntıyı çektikten sonra nasıl doğum yapacağımız sağlık problemleri devreye girmedikten sonra bize bırakılmalı ve kararı verdikten sonra diğer kişiler ne kadar zıttını savunsa da doğum yapacak kişiyi ürkütecek, sırf kararından caysın diye kötü örnekler verip can sıkacak davranışlarda bulunmamalı ama malesef herkes o hassasiyete sahip değil. umarım senin doğumunda hemencecik olur annem beni çok kolay doğurmuş 1o dakıkada cıkmısım o yuzden benım de normal yapmamı istiyor ama fikrim sabit işte

efe mi olcak?ooooo süper benim köfteye adaş yani tamam canım

tamamdır ekliyorum

Evet canım adaş geliyor yakışıklı köfteye :)
Aslında Ege koymayı çok istedim ama çevre tarafından Efe daha ağır bastı :)
Bende çok sevdim Efe adını.

Benim de 2 cm açıklığım var canım.
Yoğun enfeksiyon bela oldu başıma.
Bende sürekli yatıyorum canım.Geçecek inşallah bu günler.

benide ekle sanırım haziranın 2.haftası kızım olacak allah nasip ederse adıda ikra olucak inşallah

listedeki diğer bilgileride yazar mısın,eksik yazmışsın...

şehir?
ilk çocuk mu?
haziranın kaçı tam olarak?
yaşın?

Teşekkürler canim, aminnn. Benim oncesinde bi riskim yoktu canim o yüzden ilaç falan almadim hic. Aniden dogumu 34+4 de yaptim canim. Bugün tam 1 hafta oldu. Tedbirlerin aliniyo korkma ins. Allahim hayirli zamanda doğum nasip eder arkadasim.

Benimde yoktu ama durduruldu doğum şükür de iğne falan yapıldı cigerleri gelissin diye sende mis kokulunu bian önce alırsın ve yaşadıklarını unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…