Canim oncelikle hayırlı olsun Rabbim tez zaman da sağlıkla eve gelmeyi nasip etsin benim de erken doğum riskim var ilaçlarla duruyorum resmen sen kaç haftalık doğum yaptın ki bebeğin kuvezde bende cok korkuyorum şuan 32+1 oldum
Benim de erken doğum riskim var canım.
Bayağı zor bir dönem açıkcası.
İnşallah zamanında hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz kuzucuklara.
tamam canımcım
Bacilarim iyi ki varsiniz
Hepinizin yazdiklarini okudum cok duygulandim Allah ( c.c.) razi olsun
Bu arada ben cok iyiyim beni bosverinde oglum su an bagimsiz sekilde yasamini surduruyor ama serumla besleniyor ne yazik ki
Emme yetenegini daha kazanamamis sut sagip goturuyorum....
Sanirim biraz daha burada misafir kalacak oglum
Dualarinizi bekliyorum arkadaslarim....
Ins. Bir mucize olurda yarin birlikte gideriz oglumla
Çok zahmet olacak sana kuşum ama listeye el atmışken bizim ismimizi değitirir misin :)
Muhammet Ali Efe :103:
Listeye benide eklermisin 30 haziran ilk bebek kayseride yaşıyorum mehmet umut ismi bebegimin adi
benide ekle sanırım haziranın 2.haftası kızım olacak allah nasip ederse adıda ikra olucak inşallah[sıze=3]efe mi olcak?ooooo süper benim köfteye adaş yaniTamam canım [/sıze]
[sıze=3]tamamdır ekliyorum[/sıze]
Inşallah canım ilaç falan kullaniyor musun kasilmalarin oluyor mu
Hayırlı güzel doğumlar Canım :) sağlıcakla kalın bebişin de sen demerhaba arkadaşlar,
ben bugün doğum öncesi iznime ayrılıyorum. 1 hafta erken ayrılacağım 37. hafta değil 36da yani. artık zor oluyor çünkü işe gidip gelmeler...
erken doğum yapan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun. bebekleriniz sağlıklı, hayırlı, uğurlu olsun.
benim gibi bebeğini kucağına almayı bekleyenler sağlıklı ve kolay doğumlar geçirsin inşallah... hepimiz çok sağlıklı ve mutlu şekilde bebeklerimize hayırlısıyla kavuşalım canlarım.
bundan sonra uzun süre yazamazsam Allah'a ısmarladık.
hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum...
yardımlarınız ve her zaman desteğiniz için teşekkür ederim.
Nst de küçük kasılmalar çıkıyor canım.
Nidilat kullandım yan etki yapınca bıraktırdı doktorum.
Şimdilik sadece haftada bir iğnem var proluton depot.
Sancım ve kanamam da serumlarla geçti çok şükür.
hoşgeldin
ben kesinlikle normal doğum taraftarıyım ama,
ortalama 36-40 hafta boyunca psikolojik ve fiziksel sıkıntılar yaşıyoruz hepimiz,
hayatımız değişiyor,
6.haftadan 19.haftaya kadar günde en az 4 kez kustum...
yerimden zor kalkıyorum,dizlerim ağrıyor,ayaklarım şişiyor, karnım deli gibi çatladı ve kaşıntıdan uyuyamıyorum, midem yanıyor
doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılacağım ve ekonomik kısıtlamalarım başlayacak falan filan.....
bunların hiç birini şikayet etmek için yazmadım, bir daha olsa yine yaşarım her birini yeter ki oğlum sağlıkla dünyaya gelsin...
bir anne bunları ya da benzerlerini yaşıyorsa bebeğini dünyaya nasıl getirmek istediğine ancak ve ancak kendisi karar vermeli.... normal doğum isteyen bir anne adayına sezaryen dayatmak nasıl etik değilse, sezaryen talep edeni de normal doğuma zorlamak da etik değildir. bırakın zorlamayı fikrini söyleyenlere bile kızıyorum artık...
arkadaşım sen de nasıl doğum yapmak istiyorsan öyle yap, ayrıca yalnızlığı kafana takma hastanede bir kaç gün fazladan kalırsın biraz daha iyileşip öyle çıkarsın...
hayırlı doğumlarımız olsun inşallah
efe mi olcak?ooooo süper benim köfteye adaş yanitamam canım
tamamdır ekliyorum
Benim hala kasilmalarim devam ediyor dört saatte bir de nidilat kullanıyorum 2cm acikligim vardı en son benim de kanamam olmadı ama sanci ve kasilmalarim oldu bayağı cok serumla ilacla durdu şükür şimdide sürekli yatıyorum
benide ekle sanırım haziranın 2.haftası kızım olacak allah nasip ederse adıda ikra olucak inşallah
Evet canım adaş geliyor yakışıklı köfteye :)
Aslında Ege koymayı çok istedim ama çevre tarafından Efe daha ağır bastı :)
Bende çok sevdim Efe adını.
Canim oncelikle hayırlı olsun Rabbim tez zaman da sağlıkla eve gelmeyi nasip etsin benim de erken doğum riskim var ilaçlarla duruyorum resmen sen kaç haftalık doğum yaptın ki bebeğin kuvezde bende cok korkuyorum şuan 32+1 oldum
Benim de 2 cm açıklığım var canım.
Yoğun enfeksiyon bela oldu başıma.
Bende sürekli yatıyorum canım.Geçecek inşallah bu günler.
Teşekkürler canim, aminnn. Benim oncesinde bi riskim yoktu canim o yüzden ilaç falan almadim hic. Aniden dogumu 34+4 de yaptim canim. Bugün tam 1 hafta oldu. Tedbirlerin aliniyo korkma ins. Allahim hayirli zamanda doğum nasip eder arkadasim.
[sıze=3]listedeki diğer bilgileride yazar mısın,eksik yazmışsın...
şehir?
Ilk çocuk mu?
Haziranın kaçı tam olarak?
Yaşın?
[/sıze]
şehir istanbul / pendik
ikinci çoçuğum 6 yaşında kızım var.
Dr gününü söylemedi haziranın 2. Haftası dedi.
Yaşım 38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?