Nst de küçük kasılmalar çıkıyor canım.
Nidilat kullandım yan etki yapınca bıraktırdı doktorum.
Şimdilik sadece haftada bir iğnem var proluton depot.
Sancım ve kanamam da serumlarla geçti çok şükür.
tamamdır ekledim
doktorum yahudi bir rus kadın, fena değil ama tabii ameliyat geçmişi nasıldır onu pek bilmiyorum evet araştırmak lazım zaten hastaneyi de gidip görücez daha umarım her şey kolayca olur biter, alla hepimize güç versin. sen nerede yaşıyorsun?
Inanin bunu yazmak oldukca zor ama 1 saat sonra cikiyorum ve kalbimin yarisini burada birakiyorum
Oglum birkac gun daha burada misafirmis bacilar....
Ayrica erken dogumumu tetikleyen sey enfeksiyonmus....
Gozunuzu seveyim duzenli olarak kan idrar tetkiklerinizi yaptirin....
Ben yaptiriyordum ama son zamanlarda kasintim falan oldu umursamadim pek....
Meger enfeksiyondanmis....
Kana da gecmis cok sukur bebegime gecmemis ama....
3-4 tane antibiyotik igne ile dusurebildiler....
Bol bol dualarinizi bekliyorum kardeslerim....
Hastanede oglumla ani olarak saklayabilecegim tek bir eesmim bile yok....
Cok uzuluyorum babamiza belli ettirmemeye calisiorum cunku biliyorum ki oda benim gibi canimizi burada birakip gitmek onada zor geliyor....
Bebegim icin onca yaptigim hazirlik...
Kapidaki hosgeldin bebegim yazisi var ama bebegim gelmedi bu odaya
Kusuruma bakmayin cok doluyum yazmakla bile zorluk cekiyorum ....
Oglen aksam ugrayicam buraya bebegimin bana ihtiyaci var....
Hep yaninda kalmak isterdim ama tedbir icin iki kere girmeye izin var....
Bizden haberler bunlar bacilar....
Dualarinizi eksik etmeyin....
Rabb'im hepinizi saglicakla kavustursun yavrulariniza ve birlikte gule oynaya cikip evinize gisin ins.
Canim napiyosun nasıl gidiyor bir skintin yoktur inşallah nst cektirdin mi hiç
Inanin bunu yazmak oldukca zor ama 1 saat sonra cikiyorum ve kalbimin yarisini burada birakiyorum
Oglum birkac gun daha burada misafirmis bacilar....
Ayrica erken dogumumu tetikleyen sey enfeksiyonmus....
Gozunuzu seveyim duzenli olarak kan idrar tetkiklerinizi yaptirin....
Ben yaptiriyordum ama son zamanlarda kasintim falan oldu umursamadim pek....
Meger enfeksiyondanmis....
Kana da gecmis cok sukur bebegime gecmemis ama....
3-4 tane antibiyotik igne ile dusurebildiler....
Bol bol dualarinizi bekliyorum kardeslerim....
Hastanede oglumla ani olarak saklayabilecegim tek bir eesmim bile yok....
Cok uzuluyorum babamiza belli ettirmemeye calisiorum cunku biliyorum ki oda benim gibi canimizi burada birakip gitmek onada zor geliyor....
Bebegim icin onca yaptigim hazirlik...
Kapidaki hosgeldin bebegim yazisi var ama bebegim gelmedi bu odaya
Kusuruma bakmayin cok doluyum yazmakla bile zorluk cekiyorum ....
Oglen aksam ugrayicam buraya bebegimin bana ihtiyaci var....
Hep yaninda kalmak isterdim ama tedbir icin iki kere girmeye izin var....
Bizden haberler bunlar bacilar....
Dualarinizi eksik etmeyin....
Rabb'im hepinizi saglicakla kavustursun yavrulariniza ve birlikte gule oynaya cikip evinize gisin ins.
ben hiç yazmamisim heralde yas 25 ilk bebis sakaryadayim 28 haziran beklenen dogum kiz bebis ismimizde betul olacak
KızlR ben geldim cok şükür sancım cıkmadı Dr nidilatı bıraktrdı ancak dikkat etmen gerek ilacı da bıraktın hiç iş yapmaman gerek dedi bZm tosun 2800 gr olms rahim ağzı uzunluğu ise 3cm ama göremeidm oğlumu baş aşağı olduğu için iyice sıkısms kalmş2hafta sonra ac gel check up dan gecceksin dedi herhalde sezeryan düşünüyor size de dendi mi check up olayı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende yeni aldım canım. Çatlasada hafif atlatırız ilacı kulllanırsak. Doğuma 1-2 hafta kala başlaKizlar dun kontrolumuz vardi oglumuz buyumus baya 2980 gr olmus boyu da 50 cm olmus, nst ye girmek icin dogum servisine ciktim yine, malum yeni doguranlarin odalari falan oluyo bi kadin baya sesli agliyodu esimle anlam veremedik neden agladigina sonra hemsireye sorduk
kadin yeni dogum yapmis gogus uclari yara olmus ondan agliyomus ben baya tirstim doktoruma sordum krem kullanayim mi simdiden goguslerime diye o da naparsan yap catlar gogus uclarin dedi, gicik kadin ya isi gucu korkutmak
sizler krem kullanmaya basladiniz mi ben lansinoh krem aldim dogumdan sonra kullanmak icin ama su an kullanmiyorum acaba baslasam mi kullanmaya
Pendik de hangi hastaneye gidiyorsun sen canımşehir istanbul / pendik
ikinci çoçuğum 6 yaşında kızım var.
Dr gününü söylemedi haziranın 2. Haftası dedi.
Yaşım 38
iyiyim canim allaha sukur evdeyim dun is goremez raporu aldim o zaman yine muayene etti doktor ama kendi muayenesi degildi pek bisey demedi ay sonu yine kendi muayenesine gidecem nst ye hic girmedim sancim filan olmadi cok sukur belki ondandir ama bende su enfeksiyondan cok korkuyorum yaa surekli sari akintim oluyo ilac icmekte istemiyorum papatya cayiiciyorum sabahlari bana da demisti dikkat etmezsen bi anda suyun gelir filan diye allah yardimcimiz olsun insallah vakitli dogum olur
bende de idar yolu enfeksiyonu çıktı kızlar c.tesi kontorlümde. Dr bana 1 haftalık antibiyotik verdi cec sefaklor diye bir ilaç suya atıp içiyorum. Ama ona ishal yaptı iyi mi offBenim de 2 cm açıklığım var canım.
Yoğun enfeksiyon bela oldu başıma.
Bende sürekli yatıyorum canım.Geçecek inşallah bu günler.
Teşekkürler canim, aminnn. Benim oncesinde bi riskim yoktu canim o yüzden ilaç falan almadim hic. Aniden dogumu 34+4 de yaptim canim. Bugün tam 1 hafta oldu. Tedbirlerin aliniyo korkma ins. Allahim hayirli zamanda doğum nasip eder arkadasim.
Inşallah canım sağlıkla alalim bebeklerimizi hep beraber
canım nidilat nasıl bi yan etki yaptı benim bi yakınım da kullanıyor şu an erken doğum riski sebebiyle onun için soruyorum..
canım beni de ekler misin
28, ilk bebek, Konya, 23 Haziran, Erkek, Efe Ali
gün geçtikçe zaman gecmıyoor gıbı
bende de idar yolu enfeksiyonu çıktı kızlar c.tesi kontorlümde. Dr bana 1 haftalık antibiyotik verdi cec sefaklor diye bir ilaç suya atıp içiyorum. Ama ona ishal yaptı iyi mi off
bende de idar yolu enfeksiyonu çıktı kızlar c.tesi kontorlümde. Dr bana 1 haftalık antibiyotik verdi cec sefaklor diye bir ilaç suya atıp içiyorum. Ama ona ishal yaptı iyi mi off
Amin canım inşallah
Aslında kalp hastalarına verilirmiş o ilaç canım ama bende kalp ve sırt ağrısı yaptı.Mecbur bıraktık.
Sonra bir ara yine kullanmak zorunda kaldım onda aynı etkiyi yapmadı ama kanamam olduğu için doktor kullandırmadı.
Serumlarla falan kanamam ve sancım durdu çok şükür.
Benim oğlum da Ali Efe :)
Kesinlikle geçmiyorrrrr canım.
Ve hergün farklı bir yerim ağrıyor.
Bugün sinirden oturup ağladım resmen.
Hormonlar altüst etti beni ya.
Hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşursak unuturuz bu günleri inşallah.
Ben ne yaptıysam kurtulamadım bu enfeksiyondan ilaç kullandım bol su tükettim ama nafile.
Ve yine çok fazla akıntım ve ağrılarım var.
Sana da çok geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?