2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ay gözünüz aydin Allah ayirmasin sizi darisi hepimizin basina artik sirayla ;-)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canım çook tebrik ediyorum...allah sağlıcakla büyütsün bebeğini,bundan sonra sana bol kolaylıklar diliyorum...

Kızlaaaaaar herkese oglusum la benden slm. . Ben normal doğum için çabaladim gebeliğim boyunca ama hep hayirlisini istedim şimdi oğlum Tombak bebik oldu masaAllah pazartesi sezeryan olucam bende inş... Geçtiğimiz Salı günü karar verildi. Doğum tarihini planlamak ve bilmek nedense içimi çok burktu. Sanki daha kalması gerekiyorsa ben onu engellemis ve hakkına girecekmisim gibi çok üzüldüm. Birde onu herkesle paylaşacak olmak içimde acayip bir kıskançlık duygusuna sebep oldu. Bugün daha sağlıklı düşünebiliyorum sanki. Doğum haberimizi sizle paylaşmak istedim..

Canımm masaAllah size.. hersey hep yolunda gitsin inş... Allah anneli babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin kuzucuguna.

hayırlı olsun canım Allah analı babalı sevdikleri ile uzun sağlıklı ömürler nasip etsin darısı bizlere

benden ve oğluşumdan da size selam :) bende normal istiodum sezeryana kayacak gibiyim kayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz kıskançlık duygusu bendede olmaya basladı millet kucaktan kucaga gezdirecek yorum yapacak diye şimdiden başladım huylanmaya

amiiinnnnn 🙏 hayırlı olsun tatlım..uygun zamanında hikayeni "doğum hikayeleri" topiğine bekliyoruz

Canım seninki de mi kilo sebebiyle sezeryana kayıyor.. o kıskançlık duygusunun geçmesini istiyorum suan azaldı ama ilk gün özellikle cok fena idi. Yasayacaksak doğum dan önce yaşayalim sonra uzak olsun bizden. Sanki benden koparıp alacaklar... eşyaların bakıp koklayip hayal ediyorum kendime geleyim diye..

bugun hastanede egitim vardi kesinlikle emzirceksiniz dedi sut gelmese bile bebegin emme fonksiyonusutu getirecek dedi kesinlikle simdiden sutum olmaz mi diye endise yapmayin sutu kesen sey iste o endiseler dedi

ooooovvvv kötü olmuş...naptın peki canım?şu an durum ne?

orası öyle tabi canımmm...kaçınılmaz bi gerçek...emmesi için kesinlikle uğraşmak lazım

ayrica ilk 15 gun cabalayacaksiniz kacari yok bebekler sizden daha inat olacak unutmayin dediler

hay masallah cok sevindim allah hiç. ayirmasin sizi simdi hemen dogum hikayeni okucam

evet kilolu be iri bir bebek diye basından beri söylüyor doktor son kontrollerimizde kafamızın bile bir hafta önden gittiğini büyük olduğunu söyledi bastan beri normal dogurcam diyordum çokda cesaretliydim şimdi tırsar oldum geçen hafta 3 kiloyduk son anda karar değiştirebilirim :)

Tebrikederim....:) Allah analı babalı büyütsün canım....

Bende 10 yıldır var hemoroid şubatta normal doğum yaptım korktuğum gibi olmadı hatta hiç sorun çıkarmadı hamileliğimin son döneminde resmen elime gelmesine rağmen hemde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun. Masallah size ve darisi bize

Arkadaslar bugun kontrolum vardı, 37+6 dayım ve normal doğum istiyorum
Şimdiye kadar normal olan suyum bir haftada cok azalmıs ve sınıra yaklaşmış. 5.2 olmus
Doktorda haftası normal diye yarın alalım diyor ama ben istemiyorum en azından bir kaç gün beklemek istiyorum dedim... O da her gün gelmek kaydıyla takip rdelim en ufak bir düşüş olursa hemen alırım dedi...
Yani büyüklüğü falan normal ama benim derdim normal olması
O yüzden sormak isterim son haftalarda suyunuzda azalma oldu mu ? Naptınız?
Ve su da azalma var dedikten sonra normal doğum yapan varmı biliyormusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…