Kizlar biz oglumla kavustuk, dun sabah 9.30 da sezeryanla dogdu bebegim
simdi evimizdeyiz 38+3 te 3400 gr dogdu bebegim, cok sukur dogar dogmaz emdi ve sutum geldi
cok korkuyodum sutum olur mu olmz mi diye cok sukur sorun yasamadik
darisi hepinizin basina insallah
simdi evimizdeyiz 38+3 te 3400 gr dogdu bebegim, cok sukur dogar dogmaz emdi ve sutum geldi
canım çook tebrik ediyorum...allah sağlıcakla büyütsün bebeğini,bundan sonra sana bol kolaylıklar diliyorum...
Ay gözünüz aydin Allah ayirmasin sizi darisi hepimizin basina artik sirayla ;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
hayırlı olsun canım Allah analı babalı sevdikleri ile uzun sağlıklı ömürler nasip etsin darısı bizlere
Kızlaaaaaar herkese oglusum la benden slm. . Ben normal doğum için çabaladim gebeliğim boyunca ama hep hayirlisini istedim şimdi oğlum Tombak bebik oldu masaAllah pazartesi sezeryan olucam bende inş... Geçtiğimiz Salı günü karar verildi. Doğum tarihini planlamak ve bilmek nedense içimi çok burktu. Sanki daha kalması gerekiyorsa ben onu engellemis ve hakkına girecekmisim gibi çok üzüldüm. Birde onu herkesle paylaşacak olmak içimde acayip bir kıskançlık duygusuna sebep oldu. Bugün daha sağlıklı düşünebiliyorum sanki. Doğum haberimizi sizle paylaşmak istedim..
amiiinnnnn 🙏 hayırlı olsun tatlım..uygun zamanında hikayeni "doğum hikayeleri" topiğine bekliyoruz
Canım seninki de mi kilo sebebiyle sezeryana kayıyor.. o kıskançlık duygusunun geçmesini istiyorum suan azaldı ama ilk gün özellikle cok fena idi. Yasayacaksak doğum dan önce yaşayalim sonra uzak olsun bizden. Sanki benden koparıp alacaklar... eşyaların bakıp koklayip hayal ediyorum kendime geleyim diye..benden ve oğluşumdan da size selam :) bende normal istiodum sezeryana kayacak gibiyim kayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz kıskançlık duygusu bendede olmaya basladı millet kucaktan kucaga gezdirecek yorum yapacak diye şimdiden başladım huylanmaya
emzirmek konusunda da konuştuk emmiyor diye emzirmeyi sakın bırakma dedi eskiler süt atta gitti gelecek derlermiş gerçektende gelirmiş sakın emzirmekten vazgeçme dedi normal doğan bebeklere göre emmesi çok daha önemliymiş çünkü normal doğan bebekler doğarken bi sıvı yutuyorlarmış oda bağışıklık sistemini daha da güçlendiriyormuş ama sezeryanda ancak anne sütü fayda ediyormuş muş diyorum bende onun yalancısıyım:) ben zaten emzirmenin anneyle bebeğin arasındaki bağı dahada güçlendirdiğine şahit olanlardanım oyüzden elimden ne geliyorsa yapıcam inşallah..sağlıklı sıhhatli olsunda..
ooooovvvv kötü olmuş...naptın peki canım?şu an durum ne?
orası öyle tabi canımmm...kaçınılmaz bi gerçek...emmesi için kesinlikle uğraşmak lazım
Canım seninki de mi kilo sebebiyle sezeryana kayıyor.. o kıskançlık duygusunun geçmesini istiyorum suan azaldı ama ilk gün özellikle cok fena idi. Yasayacaksak doğum dan önce yaşayalim sonra uzak olsun bizden. Sanki benden koparıp alacaklar... eşyaların bakıp koklayip hayal ediyorum kendime geleyim diye..
Yazdim bile:))))
sun ev kalabalik bebekle ilgilenen cok diye hemen yazayim dedim malum vaktim olmayabilir bidaha
Haftanı tlf dan göremiyorum canım.. benim salı günü 3800 gr dı doğuma kadar 4000 gr mi bulur ama gerçekte o kadar varmıdır yoksa daha fazla midir bilmiyorum.iki yere takibe gidiyorum gerçi ikisinde de paralel gidiyordu. Bende çok cesaretliydim normal dogum icin Nasıl güzel hayaller kuruyordum :) sezeryan olacaksa baştan belli olsun, ya pozisyonu ters olsun ya Tombak bebek olsun diye dua ediyordum kabul oldu
Dr dan korkmasam seker kontrollerimden korkmasam dunyalari yerim hic istahsizligim yok aksine bu son ay resmen heryeri yemek goruyorum😍😍 tabi yiyemiyorum o ayri 36+ lardayim ve 15 kg aldim durdurmasalardi 25 alirdim rahat. Sadece sag sola yatmaktan curuttum her yanimi 😔 uyuyamamak cabasi. En ufak hamlelerde yoruluyorum. Ama bunlar bir hicmis hemoroid agrisinin yaninda rabbim dusmanima vermesin. Yine var ama siddetli degil cok sukur. Bebisiminnkontrolu paArtesi bir aydir gormuyorum ben de kg sunu cok merak ediyorum boyunu posunu sevdigimmm.. Bisey sorcam tanidiginiz, hemoroidi olup da normal dogum yapabilen var mi? Varsa nasil gecti ? Pazartesi sorucam da size de sorayim malum burasi candirrr. Cankatre dogum yapmis gozu aydin darisi bize hayirli vakitte insallah.. Eger normal dogum yapamazsam heralde genel anesteziylen dogurucam.. Korkagin tekiyim uyanikken oramj burami kestiklerkni bilmek tansiyonumu firlatir benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?