çok tatlısın :) desteğin için de çok sağol canım :*:*:*
maşallah oğluşunaaa :):):)
benim kız 30 nisanda 35. hafta içerisindeyken 2400 gr çıkmıştı.. gayet iyi gidiyor diye baya salmıştım kendimi. yediklerime içtiklerimi hiç dikkat etmemeye başlamıştım. sonra 17 mayısta gittik al sana 2650 gr dedi dr. bu gidişle en fazla 3000-3200 civarı doğar dedi benim yüzümün düştüğünü görünce de '' ama suratını asma şimdi sakın. ben ne bebekler gördüm 2000lerde doğuyorlar bir iki ay sonra tosuncuk oluyorlar '' dedi.. ben üzülmiyim diye mi söyledi acaba yoksa gerçek mi bilmem :)
ben de cumartesi gününden beri tekrardan her gün bir tane muz, bir bardak süt, gece yatmadan önce 2 kaşık pekmez, gün içerisinde ceviz.. düzenli olarak bunları yemeye başladım.. bakalım.. umarım kızım 3 kilo olur en azından. dua edelim birbirimize kızlar :) kilosu çıktıktan sonraki bağışıklığı için dayanıklılığı için cidden önemli..
sezeryan konusuna gelince de canım :) düşünüyorum da ben bilmem kaç saat sancı çekicem, arada bir gelip açılma varmı diye parmak muayenesi yapacaklar, perişan olucam sonra çatala alcklar suyum gelmemişse suyumu patlatıcaklar, doğumda karnımdan bastırıp durcklar sonra kolay çıksın diye bilmem kaç dikişli kesi atıcaklar.. hadi bunları çektikten sonra bebeğini doğurman garanti olsa neyse çekersin ama o da garanti değil . belki onca berbat suni sancıdan sonra açılma olmıyck, belki bebek aşağıya inmiyck, belki allah korusun başka bir aksilik olacak . daha sonra haydi sezeryana ee ne oldu ben boşu boşuna mı eziyet çektircm kendime ve bebeğe dedim .
kısacası denemiycm normal doğumu :) en kısa zamanda da bunu doktorumla paylaşıcam :) önceden anneannelerimi annelerimiz normal doğum yapmışlar hep ama o zaman sezeryan mı biliniyordu tercih şansları yoktu ki.. ayrıca da suni sancı kesi falan da yememişler. burda devir değişti artık
ohh ne güzel vallahi benim temizlik de duruyo oda zati yapamıyorum ev küçük olduğu için yatağını dahi sermedim daha tozlanır diye sadece çamaşırlarını yıkadım o kadar çantam bilenik yokkuzum sen okul öncesi öğretmeniydin demi en iyisini yapmışsın minnoşlarla uğraşmak zordur benim iş bilgisayar başı ki şimdi komple birine öğretmek için uğraştığımdan iyice rahatım. önceden aşağı in yukarı çık derdim vardı onu da birine yaptırıyorum rahatım ondan
Bende 10 yıldır var hemoroid şubatta normal doğum yaptım korktuğum gibi olmadı hatta hiç sorun çıkarmadı hamileliğimin son döneminde resmen elime gelmesine rağmen hemde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam arkadaşlar
ben toplamda 13.5 kilo almıştım ama bu hafta 2 kilo verdim varmı böyle birşey başına gelen??? kilo alsam çok aldıım diyodum şimdide endişeleniyorum
Uyku mu oda ne)) kizlar biri bana soylesin nolur deli gibi kusuyorumm ne yersem biri daha var mi bnm gbi kusan
Arkadaslar bugun kontrolum vardı, 37+6 dayım ve normal doğum istiyorum
Şimdiye kadar normal olan suyum bir haftada cok azalmıs ve sınıra yaklaşmış. 5.2 olmus
Doktorda haftası normal diye yarın alalım diyor ama ben istemiyorum en azından bir kaç gün beklemek istiyorum dedim... O da her gün gelmek kaydıyla takip rdelim en ufak bir düşüş olursa hemen alırım dedi...
Yani büyüklüğü falan normal ama benim derdim normal olması
O yüzden sormak isterim son haftalarda suyunuzda azalma oldu mu ? Naptınız?
Ve su da azalma var dedikten sonra normal doğum yapan varmı biliyormusunuz ?
dr mız 4 hazirana gün verdi inşallah kızım o zamana kadar bekler .bu arada kızım için yaptığım kurabiyeleri eklemek istedim sizlere başarabilir isem tabi
Şimdiye kadar normal olan suyum bir haftada cok azalmıs ve sınıra yaklaşmış. 5.2 olmus
Doktorda haftası normal diye yarın alalım diyor ama ben istemiyorum en azından bir kaç gün beklemek istiyorum dedim... O da her gün gelmek kaydıyla takip rdelim en ufak bir düşüş olursa hemen alırım dedi...
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. bugün 36+1 im ve bebeğim 3 kilo olmuş. kafam karışık biraz. bende şeker var ve şekerim yükseliyor genelde. ben de doktora kendim teklıf ettım 38. haftada bebeği suni sancıyla alalım dedim çünkü bişey olacak dıye çok korkuyorum. o da 38 olsun da konuşuruz dedi. ama şimdi korkmaya başladım. iç açılma olmadan suni sancı zor olur mu zor olacak tabı ama ya doğuramazsam.sezaryen olayım dıyorum herkes yok nıye sezeryan oluyosun dıye bi sürü laf. en başta kayınvalidem normal olur dıyıp duruyorlar çok sinir oluyorum. ne yapayım yoksa akışına mı bıraksam
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. bugün 36+1 im ve bebeğim 3 kilo olmuş. kafam karışık biraz. bende şeker var ve şekerim yükseliyor genelde. ben de doktora kendim teklıf ettım 38. haftada bebeği suni sancıyla alalım dedim çünkü bişey olacak dıye çok korkuyorum. o da 38 olsun da konuşuruz dedi. ama şimdi korkmaya başladım. iç açılma olmadan suni sancı zor olur mu zor olacak tabı ama ya doğuramazsam.sezaryen olayım dıyorum herkes yok nıye sezeryan oluyosun dıye bi sürü laf. en başta kayınvalidem normal olur dıyıp duruyorlar çok sinir oluyorum. ne yapayım yoksa akışına mı bıraksam
Bence sezaryen ol arkadasim hic riske atma
Canımblam 38 de açılması olmadan suni sancı almış, 2 gün sancı çekmiş boş yere, bebek ve kendisi krize girmiş, sezeryana almışlar, açılma olmadan çok zor, doktorun ne derse onu yap.
canım sende de şeker vardı sen ne yapacaksın
doktor haftaya konuşalım dedi. herhangi bişey demedi.
Valla bunu duymam iyi oldu cok sagol canimmm. Anali babali buyut evladini insallah.. Hayirli evlat olsun sana bailesine ve devletine insallah..
Bacim yazini okudum cevap vermek istedim...Arkadaslar bugun kontrolum vardı, 37+6 dayım ve normal doğum istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?