kızlar ben 37+3 haftalığım 2 gün önce hastaneye gittiğimde bebeğim 2650 gramdı. doktorum bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi. sizi bebeişler nasıl kiloları bilgi veririseniz sevinirim
benim oğluş 34.haftada 2700 gr'dı cnm ama önden gidiyor 10 gün kadar
Merhaba ya Pufpuff benim 34+4'de 2330 gr'dı
ama ben kilo alsın diye herşeyi yiyorum.
Acaba ne yemem lazım
Bak yazıyım hergün 1 yumurta + Akşam koca bir bardak muz + kivi +bal +süt karışımı ,
Sabah meyve ve süt karışımı + öğlen yemeğinden sonrada yine süt karışımı
Ama saırım ben balık ve et sevmiyorum orada kaybediyorum.
son 1 ayım 3 haftam kaldı ne yapayımda bebeğime kilo aldırayım.
Tabii önce sağlıklı olması önemli ama zayıf oluncada zor oluyor çoçuklar.
selam arkadaşlar
ben toplamda 13.5 kilo almıştım ama bu hafta 2 kilo verdim varmı böyle birşey başına gelen??? kilo alsam çok aldıım diyodum şimdide endişeleniyorum
Uyku muu bu gece kimse uyuyamamis anlasilan 4.30 ta sızmışım hic bu kadar hareket etmezdi zilli çıkışı arıyor heralde :) 6.30da kalktım tekrar malum wc yine aynı 7.30tu son saate baktığımda şimdide annem uyandırdı kuaföre gitcektik fön cektiriyim değişiklik olsun demistim ama ayilamadim bile :)
amin canim neyseki az kaldi. Havalar bile bunaltmaya basladi gece kalktigimda sucuk gibiyim çok sicak geliyorZaman yaklastikca belirtiler arttikca ben korkmaya basladim;-( tedirginlik var ustumde nasil olcak nasil gecicek o an nasil dayancam olup bitcekmi hemen hatta bir gun hamile kalip bunu dusunecegimin bile aklima gelmedigini dusunuyorum. Sonra amannnn herkes nasil yapmis bak sende yaparsin diyorum ama yinede bir korku bir heyecan ve tedirginlik aldi basini gidiyor bende. Allah hepimizin yardimcisi olsun.rüya olsa keske uysam uyansam ve bitmis olsa offffd
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ben de magnorm yuzunden donem donem ishal oluyoe ama ben de ara ara hafif hafif adet sancisi gibi agri olmaya başladı .Canim ishal mi var sende de bende de varda buna mi bagliyayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben 37+3 haftalığım 2 gün önce hastaneye gittiğimde bebeğim 2650 gramdı. doktorum bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi. sizi bebeişler nasıl kiloları bilgi veririseniz sevinirim
Simdi sen yemek yiyememek nasil birsey diyosun ya ben de tam tersi. Ama istahli birinin yaninda oturdugumda etkileniyorum ve azda olsa benim istahta aciliyor
şu iştahın kapanması,canının yemek istememesi falan nasıl bişey çok merak ediyorum vallahiç böyle bir anım olmadı da
Al benden de o kadar cancanimmm :-( yaklasik dort gundur evi supurmuyorum. esim izin vermiyor yerimden kalkmama. kendiside haftasonu ben silip supurecem deyince hic yapasim gelmiyor. allahtan sali gunu kayinvalidem geliyorda kadin tutup evi temizletecez. amannn bosver yatalim gitsin ne de olsa son haftalardayiz dinlenmeye hasret kalacakmisiz oyle diyorlar
Simdi sen yemek yiyememek nasil birsey diyosun ya ben de tam tersi. Ama istahli birinin yaninda oturdugumda etkileniyorum ve azda olsa benim istahta aciliyor
Dr dan korkmasam seker kontrollerimden korkmasam dunyalari yerim hic istahsizligim yok aksine bu son ay resmen heryeri yemek goruyorum😍😍 tabi yiyemiyorum o ayri 36+ lardayim ve 15 kg aldim durdurmasalardi 25 alirdim rahat. Sadece sag sola yatmaktan curuttum her yanimi 😔 uyuyamamak cabasi. En ufak hamlelerde yoruluyorum. Ama bunlar bir hicmis hemoroid agrisinin yaninda rabbim dusmanima vermesin. Yine var ama siddetli degil cok sukur. Bebisiminnkontrolu paArtesi bir aydir gormuyorum ben de kg sunu cok merak ediyorum boyunu posunu sevdigimmm.. Bisey sorcam tanidiginiz, hemoroidi olup da normal dogum yapabilen var mi? Varsa nasil gecti ? Pazartesi sorucam da size de sorayim malum burasi candirrr. Cankatre dogum yapmis gozu aydin darisi bize hayirli vakitte insallah.. Eger normal dogum yapamazsam heralde genel anesteziylen dogurucam.. Korkagin tekiyim uyanikken oramj burami kestiklerkni bilmek tansiyonumu firlatir benim.
Alıntı wsra kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Uyku mu oda ne)) kizlar biri bana soylesin nolur deli gibi kusuyorumm ne yersem biri daha var mi bnm gbi kusan
bence mutlaka tansiyonunu takip et allah korusun tansiyon yüksekliğide mide bulantısı yapabiliyor...
Uyku mu oda ne)) kizlar biri bana soylesin nolur deli gibi kusuyorumm ne yersem biri daha var mi bnm gbi kusan
bence mutlaka tansiyonunu takip et allah korusun tansiyon yüksekliğide mide bulantısı yapabiliyor...
selam arkadaşlar
ben toplamda 13.5 kilo almıştım ama bu hafta 2 kilo verdim varmı böyle birşey başına gelen??? kilo alsam çok aldıım diyodum şimdide endişeleniyorum
33+5 te gittiğimde 2240 gramdı. O zamandan beri gitmiyorum. Ama 10-12 güne kadar geriden gelmesini çok sorun etmiyor doktorlar. Sen de içini ferah tut.kızlar ben 37+3 haftalığım 2 gün önce hastaneye gittiğimde bebeğim 2650 gramdı. doktorum bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi. sizi bebeişler nasıl kiloları bilgi veririseniz sevinirim
Bünye meselesi çocuğa kilo aldırmak kesinlikle. Bazıları var 9 ay kusup, 4 kilo çocuk doğuruyor ben de hiç anlamıyorum. Ben muz, badem, ceviz, yumurta, süt, incir, meyve hergün yiyorum kilo alsın bebisim diye.Merhaba ya Pufpuff benim 34+4'de 2330 gr'dı
ama ben kilo alsın diye herşeyi yiyorum.
Acaba ne yemem lazım
Bak yazıyım hergün 1 yumurta + Akşam koca bir bardak muz + kivi +bal +süt karışımı ,
Sabah meyve ve süt karışımı + öğlen yemeğinden sonrada yine süt karışımı
Ama saırım ben balık ve et sevmiyorum orada kaybediyorum.
son 1 ayım 3 haftam kaldı ne yapayımda bebeğime kilo aldırayım.
Tabii önce sağlıklı olması önemli ama zayıf oluncada zor oluyor çoçuklar.
Kizlar biz oglumla kavustuk, dun sabah 9.30 da sezeryanla dogdu bebegim
simdi evimizdeyiz 38+3 te 3400 gr dogdu bebegim, cok sukur dogar dogmaz emdi ve sutum geldi
cok korkuyodum sutum olur mu olmz mi diye cok sukur sorun yasamadik
darisi hepinizin basina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?