2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar ben 37+3 haftalığım 2 gün önce hastaneye gittiğimde bebeğim 2650 gramdı. doktorum bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi. sizi bebeişler nasıl kiloları bilgi veririseniz sevinirim

kızlar ben 37+3 haftalığım 2 gün önce hastaneye gittiğimde bebeğim 2650 gramdı. doktorum bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi. sizi bebeişler nasıl kiloları bilgi veririseniz sevinirim

benim oğluş 34.haftada 2700 gr'dı cnm ama önden gidiyor 10 gün kadar

benim oğluş 34.haftada 2700 gr'dı cnm ama önden gidiyor 10 gün kadar

Merhaba ya Pufpuff benim 34+4'de 2330 gr'dı
ama ben kilo alsın diye herşeyi yiyorum.
Acaba ne yemem lazım
Bak yazıyım hergün 1 yumurta + Akşam koca bir bardak muz + kivi +bal +süt karışımı ,
Sabah meyve ve süt karışımı + öğlen yemeğinden sonrada yine süt karışımı
Ama saırım ben balık ve et sevmiyorum orada kaybediyorum.
son 1 ayım 3 haftam kaldı ne yapayımda bebeğime kilo aldırayım.
Tabii önce sağlıklı olması önemli ama zayıf oluncada zor oluyor çoçuklar.

canımcım valla senin o yediğin yararlı şeylerin yarısını bile yemiyorum ben inan..muzu bile her gün yemiyorum,aklıma ne zaman eserse..demek bünye meselesi birazda bu..et balığı desen onlarıda öyle her hafta yemem yani..o yüzden takma kafana bence,sen elinden geleni yapıyorsun kesinlikle

Face grubunun linkini banada verin ya merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biri uyku mu dedi :44: hani şu benim günlerdir yapamadığım şeyy off çok feci kızlar uyuyamıyorum ağrım oluyo ayrıca saat başı wc ziyaretlerii doğsun artık istiyorum

amin canim neyseki az kaldi. Havalar bile bunaltmaya basladi gece kalktigimda sucuk gibiyim çok sicak geliyor

Canim ishal mi var sende de bende de varda buna mi bagliyayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de magnorm yuzunden donem donem ishal oluyoe ama ben de ara ara hafif hafif adet sancisi gibi agri olmaya başladı .

36. Hafta 3200 gr bnm siskom))) masallah diyinn kizlarr ))valla zayif diye dusunuyordum ama bide baktimki siskoymus burda herkez 3700 den asagi dogurmuyor havadan mi sudan mi bilmiyorum aklimin ucundan gecmedi 3 200 olsa iyi diyordum bnce bu haftada baya kilo aldi )) simdi 38 e geciyoruz 4 kiloya yaklastik sanirim.. dunyayida yesende hic yemesende o istedigini aliyor akisina birak kendine niye iskence ediyosun rabbim saglikli olmasini nasip etsin baska bir arzum yok valla.. bol bol meyve ye bnce kilo yapan et meyve gerisi Allaha kalmis.

şu iştahın kapanması,canının yemek istememesi falan nasıl bişey çok merak ediyorum valla hiç böyle bir anım olmadı da
Simdi sen yemek yiyememek nasil birsey diyosun ya ben de tam tersi. Ama istahli birinin yaninda oturdugumda etkileniyorum ve azda olsa benim istahta aciliyor

Cok dogru demisler canim, cimcimemden biliyorum bende onumuzdeki hafta ici kadin almayi dusunuyorum ama o zamana kadar bekleyemem bi supurup silip camasir suyuna dokunmam lazim ama nasil pufffff

Dr dan korkmasam seker kontrollerimden korkmasam dunyalari yerim hic istahsizligim yok aksine bu son ay resmen heryeri yemek goruyorum😍😍 tabi yiyemiyorum o ayri 36+ lardayim ve 15 kg aldim durdurmasalardi 25 alirdim rahat. Sadece sag sola yatmaktan curuttum her yanimi 😔 uyuyamamak cabasi. En ufak hamlelerde yoruluyorum. Ama bunlar bir hicmis hemoroid agrisinin yaninda rabbim dusmanima vermesin. Yine var ama siddetli degil cok sukur. Bebisiminnkontrolu paArtesi bir aydir gormuyorum ben de kg sunu cok merak ediyorum boyunu posunu sevdigimmm.. Bisey sorcam tanidiginiz, hemoroidi olup da normal dogum yapabilen var mi? Varsa nasil gecti ? Pazartesi sorucam da size de sorayim malum burasi candirrr. Cankatre dogum yapmis gozu aydin darisi bize hayirli vakitte insallah.. Eger normal dogum yapamazsam heralde genel anesteziylen dogurucam.. Korkagin tekiyim uyanikken oramj burami kestiklerkni bilmek tansiyonumu firlatir benim.

canım ben 1994 yılında hemoroidden ameliyat oldum 1999 yılında kızımı kucağıma aldım ve normal doğumdan dolayı tekrar çıktılar ve 2001 yılında tekrar ameliyat oldum... şimdi tekrar çıkar diye çok korkuyorum ve bu yüzden sezeryan olmayı düşünüyorum kısmetse.. bi de benim hemoroidim en kötü sivilce cinsi olan... o yüzden doğumdan sonra hem ön hem arkadan çekmek kadar zor birşey yok maalesef

Dogru bi takip edim yemek yedikten sonra bide bana ates basiyor ve sanki vucudumu bi titreme aliyor beni zayifliga yoruyordum ama sen randiyon yukselmesi diyince haklisin aslinda sagol

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Dogru bi takip edim yemek yedikten sonra bide bana ates basiyor ve sanki vucudumu bi titreme aliyor beni zayifliga yoruyordum ama sen randiyon yukselmesi diyince haklisin aslinda sagol

Son düzenleme:
Kizlar biz oglumla kavustuk, dun sabah 9.30 da sezeryanla dogdu bebegim
simdi evimizdeyiz 38+3 te 3400 gr dogdu bebegim, cok sukur dogar dogmaz emdi ve sutum geldi
cok korkuyodum sutum olur mu olmz mi diye cok sukur sorun yasamadik
darisi hepinizin basina insallah

33+5 te gittiğimde 2240 gramdı. O zamandan beri gitmiyorum. Ama 10-12 güne kadar geriden gelmesini çok sorun etmiyor doktorlar. Sen de içini ferah tut.
Bünye meselesi çocuğa kilo aldırmak kesinlikle. Bazıları var 9 ay kusup, 4 kilo çocuk doğuruyor ben de hiç anlamıyorum. Ben muz, badem, ceviz, yumurta, süt, incir, meyve hergün yiyorum kilo alsın bebisim diye.

Allah analı babalı büyütsün. Güzel hikayeni de bekliyoruz. Maşallah oğluna, kilosu çok iyi, sütün gelmiş daha ne olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…