kızlar günaydın..nasılsınız?ben sabahtan beri inanılmaz kötüyüm felaket başım dönüyor yan yan gidiyorum resmen..ayağa kaltığımda düştüm hatta Allahtan yataktan destek alabildimde karnımın üzerine düşmedim evdede yalnızım tutuna tutuna kendime birşeyler hazırladım açlıktandır belki diye yedim ama düzelen bir şey yok..şimdi eşimi bekliyorum..inanılmaz bi mide bulantım var tansiyonum falanda normal ama anlamadım..
emzirmek konusunda da konuştuk emmiyor diye emzirmeyi sakın bırakma dedi eskiler süt atta gitti gelecek derlermiş gerçektende gelirmiş sakın emzirmekten vazgeçme dedi normal doğan bebeklere göre emmesi çok daha önemliymiş çünkü normal doğan bebekler doğarken bi sıvı yutuyorlarmış oda bağışıklık sistemini daha da güçlendiriyormuş ama sezeryanda ancak anne sütü fayda ediyormuş muş diyorum bende onun yalancısıyım:) ben zaten emzirmenin anneyle bebeğin arasındaki bağı dahada güçlendirdiğine şahit olanlardanım oyüzden elimden ne geliyorsa yapıcam inşallah..sağlıklı sıhhatli olsunda..
Kizlar bende de bir isteksizlik bir sersemlik... sicaktan bunaliyorum yemek yiyesim bile yok. Kac gundur temizlemiyorum evi. Her yer temizlik istiyor ama ben kilimi kipirdatamiyorum ya offfff
şu iştahın kapanması,canının yemek istememesi falan nasıl bişey çok merak ediyorum vallahiç böyle bir anım olmadı da
benıde saglık ocagındakı hemsıre aradı, ılk ıgneyı hastanede dogunca yapıyorlar zaten dedı, ıkıncısı ıcın topukatn kan alma dogumdan 10 gun sonra gel dedı bana, yoksa benmı yanlıs anladım sımdı suphe ettım kendımden ???
kimler doğurmuş tanıyormuyuzamanııınnnn biz haziran grubu değilmiydik yaaa? 😳 3 doğum daha var face grubunda...hazirana artık sayılı bikaç kişi kalcaz heralde...😁
selam arkadaşlar
ben toplamda 13.5 kilo almıştım ama bu hafta 2 kilo verdim varmı böyle birşey başına gelen??? kilo alsam çok aldıım diyodum şimdide endişeleniyorum
Kizlar bende de bir isteksizlik bir sersemlik... sicaktan bunaliyorum yemek yiyesim bile yok. Kac gundur temizlemiyorum evi. Her yer temizlik istiyor ama ben kilimi kipirdatamiyorum ya offfff
selam arkadaşlar
ben toplamda 13.5 kilo almıştım ama bu hafta 2 kilo verdim varmı böyle birşey başına gelen??? kilo alsam çok aldıım diyodum şimdide endişeleniyorum
selam arkadaşlar
nasıl yani sen halen yiyor musun? sabah sırf yemek yemiş olmak için yedim... darısı başına diyemeyeceğim sen ye....
selam arkadaşlar
kimler doğurmuş tanıyormuyuz
İ
evet en önemlisi sağlık.. bu arada bebeğinin maşallahı var ne güzel :) rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Günaydinlar
Arkadaslar 36. haftadayim ve karnimdan kasikgima dogru yanma asagiya dogru igne batmalari hissediyorum. Dogumum yaklasiyormu ne? Böyle olaniniz varmi acaba aranizda. Acilma oluyorda onumi hissediyorum acaba?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
allah yardımcı olsun canim yediklerini iyi bi takip etsen acaba ondan mi
Yok hic birseyin faydasi ki ben yaglida hicbirzaman yemem (( azini sindiriyorum yarisi copee (( Rabbim sabirlar versin 9 aydir neredeyse hep kustum ama odem yok herkezin bir derdi var iste...
şu iştahın kapanması,canının yemek istememesi falan nasıl bişey çok merak ediyorum vallahiç böyle bir anım olmadı da
verirsin kesinlikle hamilelik kilolarının en iyi tarafı kolay verilmesi.Kizlar dunden beri yazilanlari okudum ve normal bi dogum yapan bi anne olmama ragmen beni korkuttunuz valla.
Sezeryana heveslendim bende:)))
Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.
Toplam 17 kilo aldim bende.
Cok zayif bi anneydim oyuzden pek kilomuda gostermedim.
İlk dogumumda 13 kilo almistim.7si dogumda gitti,6 si bir ayda.ve emziren bi anne olarak 6-7 kilo daha verdim
veee sonuc olarak onceki kilomun altina indim.
Simdide veririm heralde dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?