2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
günaydın kızlarr. ben cok hastayım bir öksürük var bogazlarım felaket acıyo öksürdükçe karnıma sancılar giriyoo nasıl gecicek bu öksürük .bi önerisi olan varmı

ooooovvvv kötü olmuş...naptın peki canım?şu an durum ne?

orası öyle tabi canımmm...kaçınılmaz bi gerçek...emmesi için kesinlikle uğraşmak lazım

Kizlar bende de bir isteksizlik bir sersemlik... sicaktan bunaliyorum yemek yiyesim bile yok. Kac gundur temizlemiyorum evi. Her yer temizlik istiyor ama ben kilimi kipirdatamiyorum ya offfff

amanııınnnn biz haziran grubu değilmiydik yaaa? 😳 3 doğum daha var face grubunda...hazirana artık sayılı bikaç kişi kalcaz heralde...😁

Kizlar bende de bir isteksizlik bir sersemlik... sicaktan bunaliyorum yemek yiyesim bile yok. Kac gundur temizlemiyorum evi. Her yer temizlik istiyor ama ben kilimi kipirdatamiyorum ya offfff

şu iştahın kapanması,canının yemek istememesi falan nasıl bişey çok merak ediyorum valla hiç böyle bir anım olmadı da

şu iştahın kapanması,canının yemek istememesi falan nasıl bişey çok merak ediyorum valla hiç böyle bir anım olmadı da

nasıl yani sen halen yiyor musun? sabah sırf yemek yemiş olmak için yedim... darısı başına diyemeyeceğim sen ye....

selam arkadaşlar

ben toplamda 13.5 kilo almıştım ama bu hafta 2 kilo verdim varmı böyle birşey başına gelen??? kilo alsam çok aldıım diyodum şimdide endişeleniyorum

ben de sağlıkocağına bir uğrayacağım sorayim hem de ailemin yanına geldim beni başka şehirden aradılar buradakilerin de haberi olsun

amanııınnnn biz haziran grubu değilmiydik yaaa? 😳 3 doğum daha var face grubunda...hazirana artık sayılı bikaç kişi kalcaz heralde...😁
kimler doğurmuş tanıyormuyuz

selam arkadaşlar

ben toplamda 13.5 kilo almıştım ama bu hafta 2 kilo verdim varmı böyle birşey başına gelen??? kilo alsam çok aldıım diyodum şimdide endişeleniyorum

Bende 2 haftada yarim kilo vermişim yarin kontrol var bakalim nasil bebisim

Al benden de o kadar cancanimmm :-( yaklasik dort gundur evi supurmuyorum. esim izin vermiyor yerimden kalkmama. kendiside haftasonu ben silip supurecem deyince hic yapasim gelmiyor. allahtan sali gunu kayinvalidem geliyorda kadin tutup evi temizletecez. amannn bosver yatalim gitsin ne de olsa son haftalardayiz dinlenmeye hasret kalacakmisiz oyle diyorlar

selam arkadaşlar

Canim bende toplamda 15 kilo aldim. bu ay bir kilo vermisim. ama benimki tamamen yorgunluktan vs diye dusunuyorum. ki zaten aldigim o kadar kiloya ragmen kizim 1840 gram olunca vermis olmama uzulmedim. aldigim zamanlarda da aylik 400 gram aliyordu zayiflamis halimle. de 400 gram almis

Kizlar dunden beri yazilanlari okudum ve normal bi dogum yapan bi anne olmama ragmen beni korkuttunuz valla.
Sezeryana heveslendim bende:)))
Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.
Toplam 17 kilo aldim bende.
Cok zayif bi anneydim oyuzden pek kilomuda gostermedim.
İlk dogumumda 13 kilo almistim.7si dogumda gitti,6 si bir ayda.ve emziren bi anne olarak 6-7 kilo daha verdim
veee sonuc olarak onceki kilomun altina indim.
Simdide veririm heralde dimi?

nasıl yani sen halen yiyor musun? sabah sırf yemek yemiş olmak için yedim... darısı başına diyemeyeceğim sen ye....

he ya sorma valla..iştah kapanması gibi bi durumum yok

selam arkadaşlar

ben okumuştum bunu canım,normal diye biliyorum..ya burda kk'nın günlük takviminde okudum ya da telefonun uygulamasında okudum..

Bn 37 deyim 38 olacagiz ins 36. Haftadan beri kasik agrilari kramplari cekiyorum bende..

Oyle deme pufpufum ne guzel hamileligini yasiyorsun ya mide yanmasindan yenmiyo ya bulantidan 10 kilo olmustum yine dusmusum 9 a (( ye ye doya doya ye valla)))

verirsin kesinlikle hamilelik kilolarının en iyi tarafı kolay verilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…