2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın kızlar 38haftalık olduk bu zmana kadar hiç şişmedim ama dünden beri ayağımın üstüne basamyrm acayip şiştiler tuzlu da yeniyrm napcam böyle bilmyrm

Canim ne güzel yazmisin Rabbim sağlıkla anali babalı büyümeyi nasip etsin

telden becerememişim.şimdi deneyeyim bakalım olur inş:)Eki Görüntüle 1125770 Eki Görüntüle 1125772

cok guzel olmuslar mevluut icin bende denicem Inşallah

Hepinize cok tesekkur ederim yanıtlar için ama kısaca pek umut yok anladığım kadarıyla... Ozaman yarın olsun hayrolsun diyelim, bakalım doktor ne diyecek? Heran bebişim gelebilir ozaman :)

haftan baya ilerlemis canım insallah hic bi sorun yasamazsiniz

Gunaydin guzel hatunlar ve onlarin tatli minisleri ben dun geceden beri yatakta surekli donmekten bitmia haldeyim. artik ruyalarimda dogumdan baska birsey gormez oldum. kizim erkenci olacak gibi bir his var icimde ve hastane cantasi disinda henuz hic birseyi hazir degil. dusunun ki onumde sadece 3 haftam var ve bebegin daha yatagi gardolabi sifonyeri yok ortada. dugun telasindan dededi kizimi es gecti :-( simdi de almasini bekliyoruz ve bende inatla ses cikartmiyorum. bu gidisle benim annemle babam alip yollayacaklar

Canim dogumun basta korkutsada cok guzel bitmis. rabbim yavrunla guzel omurler gecirmenizi nasip etsin insaallah

çok duygulandım hıkayenı okurken ben de normal doğum istiyorum ama kendi sancım gelsin istiyorum.benim şekerim yüksek çıkıyor 38. hafta gibi suni sancı ıle doğum yapacağım sanırım bir an önce kendi sancım gelır inşallah

Canım Allah ayırmasın kuzundan çok güzel yazmışsın. Ne kadar güzel.. Allah uzun ömürler versin sana da erkenci oğluşuna da..

Yerim ben o kizi amaa :))
Kendinizi zorlamayainn kizlarr temizlik haizirlik vs yaparken...hemen halledilir onlar saglikli olalim yeter

aynen canım yormuyorum ben de amaan yapılır elbet.. eşimi de yormak istemiyorum adam zaten tüm gün fabrikada aşağı yukarı koşuyo işçileri düzene koyucam evrak işlerini halletcem bilmemnaapcam diye bi de eve geldiinde ev işi yaptırsam iyice göçecek.. evi afedersiniz b.k götürüyo ama yapcak bişeyim yok..

günaydın kızlar

bende sadece benim evim öyle sanıyordum. Kensim gibi olanları görünce sevindim. annemi bekliyoruz inşallah bakalım

Ne guzel anlatmissin allah yavrundan ayirmasin.. Dogum hikayeleri okudugumuza inanamiyorum hala.. Rabbim bizi de hayirlisiyla hayirli bakitte kolaycana kavustursun insallah. Dunyanin em aci veren 2. Seyiis dogum yapmak. 1. Si ise yabarak olmekmis.. Rabbim bize hic avi hissettirmeden bebeklerimizi kicagimiza aldirsin insallahhh

Gunaydin aekadaslar bazen bacagin adet sancisi gibi agri giren varmi. Benim bacaklarim tutmuyor sanki adet olcakmisim gibi geceden beri böyleyim sanci bacaklarimda kaliyor ama yukari karnima yada belime cikmiyor. Kramp degil böyle bi agri buz kesme gibi his.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

günaydın hatunlar doğum yapanlar ne güzel yazmışlar herkese sağlık mutluluklar darısı bizlere eşim 3 günlüğüne il dısına çıktı korkuyorum o yokken gelecek oğlum diye bel ağrılarımız artıyor çünki

O şekil deil ama böyle sanki bacaklarımın damarlarını sıkıp bırakıyorlarmış gb ağrı oluyor bacaklatımı kasınca hafifliyor

Gozyaslarumi tutamadim hikayenizi okurken. Rabbim sizi hic ayirmasin.

günaydın arkadaşlar....

arin ve dolunay arkadaşı tebrik ediyorum.....

allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin yavrularını.....

darısı başımıza.........

Merhaba bacağıma mı sadece vallahi oturunca popom bile ağrıyor bu nasıl birşey anlamadım.
elim kolum hiçbiryerim tutmuyor ALLAHIM şu son 1 ay geçseydi.

ooooo iyi bari herşey güzel çıkmış 👏😍 annene geçmekte iyi olmuş bence,eee artık nolur nolmaz 😃 haylaz bu hazirqn bebişleri valla 😁

Bu kız mahvetti beni yine uyumadim gece doktora geldik doktor dogumami geldin diyo bişey kalmamis dedi 2900 olmuş kızım 100 gr almış bende 100 gr vermişim:) herşey normal dedi nst istedi kızım onu da sevmedi pek oynamadi öğlen arası ya doktoru bekliyoruz şimdi gelsin bakalım ne dicek artık her hafta gelcez zaten 2 hafta kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…