Günaydın kızlar 38haftalık olduk bu zmana kadar hiç şişmedim ama dünden beri ayağımın üstüne basamyrm acayip şiştiler tuzlu da yeniyrm napcam böyle bilmyrm
Gunaydin guzel hatunlar ve onlarin tatli minisleriben dun geceden beri yatakta surekli donmekten bitmia haldeyim. artik ruyalarimda dogumdan baska birsey gormez oldum. kizim erkenci olacak gibi bir his var icimde ve hastane cantasi disinda henuz hic birseyi hazir degil. dusunun ki onumde sadece 3 haftam var ve bebegin daha yatagi gardolabi sifonyeri yok ortada. dugun telasindan dededi kizimi es gecti :-( simdi de almasini bekliyoruz ve bende inatla ses cikartmiyorum. bu gidisle benim annemle babam alip yollayacaklar
Gunaydin aekadaslar bazen bacagin adet sancisi gibi agri giren varmi. Benim bacaklarim tutmuyor sanki adet olcakmisim gibi geceden beri böyleyim sanci bacaklarimda kaliyor ama yukari karnima yada belime cikmiyor. Kramp degil böyle bi agri buz kesme gibi his.
Aynen aynen regl donemimde bacaklarima giren agrinin aynisi.ama neyseki belim agrimiyo yoksa dayanamam valla...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
günaydın hatunlar doğum yapanlar ne güzel yazmışlar herkese sağlık mutluluklar darısı bizlere eşim 3 günlüğüne il dısına çıktı korkuyorum o yokken gelecek oğlum diye bel ağrılarımız artıyor çünki
Bu kız mahvetti beni yine uyumadim gece doktora geldik doktor dogumami geldin diyo bişey kalmamis dedi 2900 olmuş kızım 100 gr almış bende 100 gr vermişim:) herşey normal dedi nst istedi kızım onu da sevmedi pek oynamadi öğlen arası ya doktoru bekliyoruz şimdi gelsin bakalım ne dicek artık her hafta gelcez zaten 2 hafta kaldı
Allah razi olsun arkadasim.ben dr umla dogum saati geldiginde tanistim.daha onceki yazilarimda nedenini belirtmistim.dogumumu Aysegul Sofuoglu yaptirdi.O kadar Allah in sansli kuluymusum ki mucize gibi son anda boyle bir dr a denk geldim.dogum sonunda ogrendim ki bu kadin cok bilinen ve isini en iyi sekilde yapan uzman kadin dogumcuymus.Umarum sende kolaylikla ve saglikla bebegine kavusursun.
Kizkar ben henuz evi temizletmedim ve bebisimin cantasi bile hazir degil. Dogum hikayelerini de okudukca sabirsizlaniyorum. Gec mi kaliyorum neonumuzdeki hafta ici yardimci alicam. Temizlikten sonrada cantami hazirlarim diyorum. Su anda kalkip yemek yapasim bile yok. Sicaklarda geldi iyice, bunaliyorum resmen. Aksam dus alip pencereleri acip uyudum sonuç:
Kizkar ben henuz evi temizletmedim ve bebisimin cantasi bile hazir degil. Dogum hikayelerini de okudukca sabirsizlaniyorum. Gec mi kaliyorum neonumuzdeki hafta ici yardimci alicam. Temizlikten sonrada cantami hazirlarim diyorum. Su anda kalkip yemek yapasim bile yok. Sicaklarda geldi iyice, bunaliyorum resmen. Aksam dus alip pencereleri acip uyudum sonuç:
dün dondurma yedim hemen bademciklerim şişmiş hey yarabbim ya her yerimin ağrıması yetmezmiş gibi..
Evet aynen o iste sen cok guzel tarif etmissin aynen öyle oluyor bendede bu neyin nesi anlamadim ya gecmiyor bi turlu kabiz olunca normalde olur bende böyle ama hafif ve adet olunc olur ikiside yok ve agriyor. Disari cikmaya korkuyorum yolda felan bise olur diye. Bide kilo veriyorum ben zaten topu topu 4 kilo aldim kilo vermeye basladim anlamadim gitti yayy
YA BENDE BİRŞEY VAR YADA SİZDE ANLAMADIM ,
HAMİLELİKTE 4 KİLO ALMAK NE DEMEK BEN 35. HAFTAMDAYIM 13 KİLO ALDIM EVET BİRAZ FAZLA OLABİLİR AMA SEN 4 KİLO ALDIYSAN BEBEK KAÇ KİLO.
BİZDE BİR TERSLİK VAR HERHALDE 85 KİLO OLMUŞUM. DOĞUMDAN SONRA BU KİLOLALARLA BAYAĞI BİR BOĞUŞURUM VERİRMİYİM BİLMİYORUMDA.
BEN 13 KİLO ALMIŞIM BEBEK DAHA 2,500 GR BİLE OLMAMIŞ.
SİZ HEM KİLO ALMIYONUZ HEM ÇOÇUKLARINIZ KİLOLU ALLAHIN SEVGİLİ KULLARISINIZ.
üüüf evet yaaa cidden paranoyak olduk 😔 Allah'ım şu haziran gelse de sağlıkla alsak kucaklarımıza
Kizlar bebisimin boyunu sormayi unuttum verdikleri cizelgede neyle neyi carpinca boy cikiyordu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bebisimin boyunu sormayi unuttum verdikleri cizelgede neyle neyi carpinca boy cikiyordu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cankatre Gündüz gitmiş ben dün gece saat 02:00'DE gittim hastaneye gece yattım 12:00'de baktım haraket etmiyor 1 saat dinledim yok kalktım çikolata yedim yine öyle çok fazla değil.
Hemen annemi , kardeşimi , eşimi herkesi ayaklandırdım gece 02:00 gibi hastaneye gittik.
NTS'ye bağladılar. Dr geldi gayet güzel kalp atışı neden endişelendinki dedi.
Bende bu aralar iyicene kafaya takar oldum . NTS makinasını bana verebilrmisiniz dedim :)
vallahi varya kafayı yiycem eve gittim yattım, sabah 7'de kalkıp işe geldim.
Hayır şu 3 hafta bitse sağlıkla elime alsam başka birşey istemiyorum.
fl'yi 7 ile çarpıyorsun canım
HAMİLELİKTE 4 KİLO ALMAK NE DEMEK BEN 35. HAFTAMDAYIM 13 KİLO ALDIM EVET BİRAZ FAZLA OLABİLİR AMA SEN 4 KİLO ALDIYSAN BEBEK KAÇ KİLO.
BİZDE BİR TERSLİK VAR HERHALDE 85 KİLO OLMUŞUM. DOĞUMDAN SONRA BU KİLOLALARLA BAYAĞI BİR BOĞUŞURUM VERİRMİYİM BİLMİYORUMDA.
benim sezeryan tarihim belli olsada hala çantaya dokunmuyorum sanki çantaları hazırlayınca hemen gelecekmiş gibi bir batıl inanç oluştu içimde. çanta yoksa doğum da yokevide zaten saldım çayıra mevlam kayıra.. artık belimi çekemiyorum ki. birde şu kusmalar yokmu... resmen içim dışıma çıkıyor.. oğluşum keltoş bişi çıkarsa bukadar kusmaya götürüp saç ektiricem doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın. Allah sizlere bağışlasın
zalimsin kader!!!! 👊
sen iyi yine 80'lerdesin ooyyyy ben napiyim 🙈🙉🙊
Allah'tan benim köfte önde gidiyor sata göre 34.haftasında 2700 gr'dı..kilo işe mi yaradı bilmem ama 18 kilo aldım 😳 hep doğumdan sonra veririm dedim durdum ama bakalım..o kadar kolay olcak mı 😁
Emegine saglik canim cok guzel gozukuyo..
Bebisleruykusuzluga hazirliyo bizi canim.bende gece sik sık kalkar oldum sabahlarida erken kalkiyorum.
Oysaki ilk aylarda sirf uyuyodum.
Heyecanliyim canim senin gibi 2. Dogumum olcak ama heyecan ayni.
Canim sancilar adedt sancisi gibi baslayip biraz artarak devam edicek.
Su ise genelde dogum aninda geliyo benimde ole olmustu sanki iciim desilmis gibi hissetmistim
Evet aynen o iste sen cok guzel tarif etmissin aynen öyle oluyor bendede bu neyin nesi anlamadim ya gecmiyor bi turlu kabiz olunca normalde olur bende böyle ama hafif ve adet olunc olur ikiside yok ve agriyor. Disari cikmaya korkuyorum yolda felan bise olur diye. Bide kilo veriyorum ben zaten topu topu 4 kilo aldim kilo vermeye basladim anlamadim gitti yayy
9-14 kilo arası normal diyorlar yaw derdetmeyin beni de dertlendirmeyin
Ben 36 haftaligim bebis 2800 olmus bile. Bebegin kilosunun annenin aldigiyla alakasi yok canim ben hep buna inandim. Sunu yicem bunu yicem diye zorlamadim su yarar bu yarar diye sadece icimden geleni yedim bi hafta yumurta yemem sonra bi canim ceker oturup 5 tane yerim mesela yani vucudumu dinledim. Bide ben cok hareketliyim iki tane köpegim var ev büyük merdiven cok inip cikiyorum gunde sen de 20 ben diyim 30 kere kesin.53 le hamile kaldim simdi 57 yim boyda uzun ve kilo vermek istemiyorum bence senin hamileligin normal benimki anormal sen saglikli almissin ben cöktüm iyice maalesef bebek aldi almasinada benim depo bosaldi simdi yana yana dogumdan sonra nasil toparlancami dusunmeye basladim cunku emzirme durumu felanda olcak. Ben halimden hic memnun degilim niye yalan söylim hamile kalmadan önce ne giydiysem simdide aynisini giyiyorum hatta kemere ihtiyac duyuyorum pantolonlarda.bi tek karnim var iste inan bana kollarima baktikca aglayasim geliyor. Sen bence cok iyi durumdasin fazla bogusmazsin zaten 13 kilo cok bise degil yarisi dogumda gerisi kanama emzirme derken gider ben nasil alirim onun derdindeyim;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
4 kg nedir arkadas yok hic almadim cikinca daha fit olacam diyeydiniz 😄 saka bi yana masallah diyorum. Ben 15 kg ile gidiyorum ve bana gore cok normal yahu cok degil gonul isterdi bende 7-8 kg alayim ama hamileyim sonucta degil mi yemek benim de hakkim 😄 eski fit gunlerime donmeyi sabirsizlikla bekliyorum. Salina salina gezmeyi dolabimi bastan sona yeniden giyebilmeyi.. Ayiptir solemesi iccamasirlami bile ozledim..
Günaydın kızlar 38haftalık olduk bu zmana kadar hiç şişmedim ama dünden beri ayağımın üstüne basamyrm acayip şiştiler tuzlu da yeniyrm napcam böyle bilmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?