2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın kızlar 38haftalık olduk bu zmana kadar hiç şişmedim ama dünden beri ayağımın üstüne basamyrm acayip şiştiler tuzlu da yeniyrm napcam böyle bilmyrm

Otururken ayaklarini fazla salma canim.bide gercekten su ise yariyo...

Al bendende okadar sabaha kadar saga solo donuyorum.canim bende ayarlamadim yatagini cantamizi sifonyerimizi.cunku evdeki temizlik isleri bitmedi hala.annem ve kiz kardesim biseler yapiyolar saolsunlar

Canim ya yaninda kimse yokmu yoksa.allahin izniyle bise olmaz stresten uzak dur aman.

Masallah kizina canim.ben 3haftadir ayni kilodayim ne aliyom ne veryom

Çok sevindim senin adına , iyi bir doktor diye duymuştum , uzun zamandır orda zaten kendiside ...
hayırlı bir normal doğum bize de nasip olur inşallah

Canim bendede bi hazirlik yok henuz.ama en azindan cantayi hazirlamamiz lazim.adanadamiydin sen cok sicak oralar neyseki agustos falan deil dogumlarimiz.kiz dus alipta camlari acma tutulur kalirsin.bende yaniyorum ates basiyo.az kaldi sabir cannn sabir

al benden de o kadar. haftaya doğum iznim başlıyor o zaman hazırlamayı düşünüyorum. zaten ilk doğumumda da son hafta hazırlamış 2-3 gün sonra doğuma gitmiştim ama üniversite hastanesi olduğundan çoğu şeyi verdiler ve çantadaki biçok şeyi kullanmama gerek kalmamıştı. şimdi özelde düşünüyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar ayarlamam gerekecek.

dün dondurma yedim hemen bademciklerim şişmiş hey yarabbim ya her yerimin ağrıması yetmezmiş gibi..

dondurmanın üstüne 1-2 bardak çok soğuk olmayan su içiyorum ben. o zaman bişey olmuyor. ama zaten şişeceği varsa şişmiştir. taze limon suyu yemeklerden sonra temiz ağza bir kaşık falan içince dezenfekte ediyor boğazı. çabuk iyileştiriyor. çok geçmiş olsun.

Bugun kontrolum vardi 36 haftalik olduk bebisim 3 kilo olmus masallah :)) haftaya sezeryan tarihimiz verilcek evimi temizledim oglumun odasi cantasi hazirlandi onu bekliyoruz ama zaman gecmiyor yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim sezeryan tarihim belli olsada hala çantaya dokunmuyorum sanki çantaları hazırlayınca hemen gelecekmiş gibi bir batıl inanç oluştu içimde. çanta yoksa doğum da yok evide zaten saldım çayıra mevlam kayıra.. artık belimi çekemiyorum ki. birde şu kusmalar yokmu... resmen içim dışıma çıkıyor.. oğluşum keltoş bişi çıkarsa bukadar kusmaya götürüp saç ektiricem doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın. Allah sizlere bağışlasın

üüüf evet yaaa cidden paranoyak olduk 😔 Allah'ım şu haziran gelse de sağlıkla alsak kucaklarımıza

Cankatre Gündüz gitmiş ben dün gece saat 02:00'DE gittim hastaneye gece yattım 12:00'de baktım haraket etmiyor 1 saat dinledim yok kalktım çikolata yedim yine öyle çok fazla değil.
Hemen annemi , kardeşimi , eşimi herkesi ayaklandırdım gece 02:00 gibi hastaneye gittik.
NTS'ye bağladılar. Dr geldi gayet güzel kalp atışı neden endişelendinki dedi.
Bende bu aralar iyicene kafaya takar oldum . NTS makinasını bana verebilrmisiniz dedim :)
vallahi varya kafayı yiycem eve gittim yattım, sabah 7'de kalkıp işe geldim.
Hayır şu 3 hafta bitse sağlıkla elime alsam başka birşey istemiyorum.

Kizlar bebisimin boyunu sormayi unuttum verdikleri cizelgede neyle neyi carpinca boy cikiyordu

Benimde temizlik işi halloşmadı daha ama bilerek bekliyorum hazirana bi girelimde birek halıları verdim yıkamaya bu arada sonucun harikaymış hahahhaha deli yaaaa güldüm kendi kendime

Kizlar bebisimin boyunu sormayi unuttum verdikleri cizelgede neyle neyi carpinca boy cikiyordu

FL'ydi galiba F ile başlayan bi değer var onu 7 ile çarpıcan canım

nst'yi bana verir misiniz? Süper olmuş hahhaahhaha

zalimsin kader!!!! 👊
sen iyi yine 80'lerdesin ooyyyy ben napiyim 🙈🙉🙊
Allah'tan benim köfte önde gidiyor sata göre 34.haftasında 2700 gr'dı..kilo işe mi yaradı bilmem ama 18 kilo aldım 😳 hep doğumdan sonra veririm dedim durdum ama bakalım..o kadar kolay olcak mı 😁

Canım korkutmak gibi olmasın ama çantanı hazır tutsan iyi olur.Ben geçen gün nst için devlet hastanesine gittiğimde sancım çıktı ama ben hiç farkında değilim.Ve doktor tamam olmuş bu çocuk sancı çıkması normal her an olabilir dedi.Kendi doktorumu aradım o da aynısını söyledi.Öyle olunca hazır olan çantalarımızı ve diğer malzemelerimizi arabanın bagajına indirdik Hatta annem ile eşimin hastane için pijamalarını ve havlularını bile koyduk valla acil bişey olur da unuturuz diye..

4 kg nedir arkadas yok hic almadim cikinca daha fit olacam diyeydiniz 😄 saka bi yana masallah diyorum. Ben 15 kg ile gidiyorum ve bana gore cok normal yahu cok degil gonul isterdi bende 7-8 kg alayim ama hamileyim sonucta degil mi yemek benim de hakkim 😄 eski fit gunlerime donmeyi sabirsizlikla bekliyorum. Salina salina gezmeyi dolabimi bastan sona yeniden giyebilmeyi.. Ayiptir solemesi iccamasirlami bile ozledim..

ayşe nazım çok sağol canım benim bilgi verdiğin için allah hayırlı doğumlar versin inşallah

Inan bana 4 kilo aldim ama bende eski fit halimi özledim böyle cok zayif dusuyorum resmen halsizlik felan olmaya basladi yani depo bosaldi kollarim inceldi. Kalca malca kalmadi baktikca ah kalcalarim diye ah ceker oldum 15 kiloya kadar bence en güzeli en sagliklisi ben nasil toparlancam dogumdan sonra onun derdine dustum.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Günaydın kızlar 38haftalık olduk bu zmana kadar hiç şişmedim ama dünden beri ayağımın üstüne basamyrm acayip şiştiler tuzlu da yeniyrm napcam böyle bilmyrm

walla canım bende bu pazartesi 38 olacağım benden 3-2 gün öndesin benimde ayaklarım şişti ve sızlanmaya başladı bu hafta fark ettim çoraplarımdan bayağı iz yapmış bide ellerimde sızlanmaya başladı tuzlu yemememe rağmen su çok işe yarıyo canım bol bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…