2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
dogum yapam arkdaslarımızı tebrık edıyorum cok guzel anlatmıssınız darısı basımıza
bende ıkı gecedır ara ara sancılanıyorum adet sancısı gıbı,hanımefendı gece hareketlenmeye baslıyo kanımı yarıcak sankı sabaha kadar uyuyayorum

amin canım gözün aydın Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

ayyyy bi garip oldum ama çok şükür Rabbim ayırmasın sizi Allah bağışlasın inşallah

canim senin sekerin suan ne durumda doktor dogumla alakali ne dedi biliyosun bendede var 140 larda geziyo tok insulun kullanmiyorum ben buarada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim rabbim sizi birbirinize bagislasin yavrunla gozun aydin ins bizede nasip olur artik yavrularimizi kucagimiza almak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dogru bi takip edim yemek yedikten sonra bide bana ates basiyor ve sanki vucudumu bi titreme aliyor beni zayifliga yoruyordum ama sen randiyon yukselmesi diyince haklisin aslinda sagol

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

sıcak basması yüksek ateş kusma şiddetli enseden gelen baş ağrısı görmede bozukluk şişlik özellikle el bileklerinde ve yüzde şişlik tansiyon belirtisi olabilir ben 20. haftadan beri yüksek tansiyonla uğraşınca tecrübe kazandım aman kızlar dikkat edin..

canım dün yazamadım bir türlü sorun oldu.
dün benım de kontrolüm vardı dr suyumun azaldığını söyledi 36 bitti dün tam olarak.
haftaya tekrar bakacak riskli bir durum olursa müdahale etmek zorundayım bebek strese girer dedi.
ama mümkün olduğunca bekleriz kendi sancılarını dedi.
azalma devam ederde doğuma alırsa sanırım suni sancıyla doğuma alacak ya da sezeryan

kimseyi karıştırtma cnm senın kararın hiç anlamam bu müdahale edenleri hayırlısı nasılsa öyle olur kımsenın dediğine bakma için nasıl rahat edecekse öyle yap bir tek doktorunu dinle cnm.

çok duygulandım yaaa
gözün aydın canım evinize de gelmişsiniz hep sağlıklı ve mutlu olun bundan sonra inşallah

canım benım de var adet sancıları şeklinde bacağıma doğru iniyor ağrılar sıcaklı hissi veriyor bir de

O şekil deil ama böyle sanki bacaklarımın damarlarını sıkıp bırakıyorlarmış gb ağrı oluyor bacaklatımı kasınca hafifliyor

Evet aynen o iste sen cok guzel tarif etmissin aynen öyle oluyor bendede bu neyin nesi anlamadim ya gecmiyor bi turlu kabiz olunca normalde olur bende böyle ama hafif ve adet olunc olur ikiside yok ve agriyor. Disari cikmaya korkuyorum yolda felan bise olur diye. Bide kilo veriyorum ben zaten topu topu 4 kilo aldim kilo vermeye basladim anlamadim gitti yayy

allah bebeğinizi size bağışlasın gerçekten çok etkileyici allah bizede nasip etsin...

canım gözün aydın.
en yakın zamanda bebeğinle evinize dönersiniz inşallah rabbim şifalar versin.
ayy bu hikayeler insanı çok duygulandırıyor

Iyi bari yalniz degilmisim... Dogurduk dogurcaz ha gayret hanimlar;-))))

kızlar ben bişey söylemek istiyorum oje ve makyaj konusunda ben bi doktordan duymuştum nasıl hamilelik boyunca saç boyamıyorsanız makyaj ve ojede kullanmayın dedi hani yinede siz bilirsiniz ama şurda dayanılması çok uzun zamanlarımız kalmadı isterseniz dikkat edin içindeki pigmentler bebeğe ağır geliyormuş ben paylaşmak istedim..

kesinlikle kendi sancin cok onemli.kendi sancim o kadar duzenli ve iyiydi ki suni sanciya gerek duyulmadi bile.sadece son 10 dk sanirim son 1 cm acilmanin olmasi adina ilac verildi.umarim suni sanci olmadan dogumun baslar.dualarim seninle.suni bambaska bi olay cunku.

Gözünaydın arkadaşım , Allah bebişinle evine girmeyi de nasip etsin inşallah ...
Benim doktorum da Medical fatih te ( Burcu SAĞLAM ) ve kısmetse doğumumu orda yapacağım , doğumunu hangi doktor yaptırdı acaba ?

Hurma ye canim gunde 4-5 tane sanci ve acilmayi tekliyo

Hurma ye canim gunde 4-5 tane sanci ve acilmayi tekliyo

Kizkar ben henuz evi temizletmedim ve bebisimin cantasi bile hazir degil. Dogum hikayelerini de okudukca sabirsizlaniyorum. Gec mi kaliyorum ne onumuzdeki hafta ici yardimci alicam. Temizlikten sonrada cantami hazirlarim diyorum. Su anda kalkip yemek yapasim bile yok. Sicaklarda geldi iyice, bunaliyorum resmen. Aksam dus alip pencereleri acip uyudum sonuç:

Canım hamilelik boyunca evdeydim ve yatarak geçtiği için saç boyası, makyaj ve oje kullanmadım. Sanırım doğumdan sonra emzirme döneminde ilk altı ayda yapmayacağım. Neyseki saçımda 3-5 tel beyaz var. Birazda saçlarım güçlenir. Makyaj zaten yaz döneminde sıcaktan yapmam. Oje de biraz bekleyecek. Sanırım başladığımda evdeki tüm malzemeleri atıp yenisini alacağım :)

Allah razi olsun arkadasim.ben dr umla dogum saati geldiginde tanistim.daha onceki yazilarimda nedenini belirtmistim.dogumumu Aysegul Sofuoglu yaptirdi.O kadar Allah in sansli kuluymusum ki mucize gibi son anda boyle bir dr a denk geldim.dogum sonunda ogrendim ki bu kadin cok bilinen ve isini en iyi sekilde yapan uzman kadin dogumcuymus.Umarum sende kolaylikla ve saglikla bebegine kavusursun.

bende öyle 3-5 beyaz saçım için eşim yıldız düşmüş çok güzel olmuş deyip yüzümü güldürüyor yapacak bişey yok evladımdan daha kıymetli değil hiçbişey en güzelini yapmışsın arkadaşım ascık daha sabır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…