canim senin sekerin suan ne durumda doktor dogumla alakali ne dedi biliyosun bendede var 140 larda geziyo tok insulun kullanmiyorum ben buarada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım dün yazamadım bir türlü sorun oldu.
dün benım de kontrolüm vardı dr suyumun azaldığını söyledi 36 bitti dün tam olarak.
haftaya tekrar bakacak riskli bir durum olursa müdahale etmek zorundayım bebek strese girer dedi.
ama mümkün olduğunca bekleriz kendi sancılarını dedi.
azalma devam ederde doğuma alırsa sanırım suni sancıyla doğuma alacak ya da sezeryan
kimseyi karıştırtma cnm senın kararın hiç anlamam bu müdahale edenleri hayırlısı nasılsa öyle olur kımsenın dediğine bakma için nasıl rahat edecekse öyle yap bir tek doktorunu dinle cnm.
çok duygulandım yaaa
gözün aydın canım evinize de gelmişsiniz hep sağlıklı ve mutlu olun bundan sonra inşallah
canım benım de var adet sancıları şeklinde bacağıma doğru iniyor ağrılar sıcaklı hissi veriyor bir de
kesinlikle kendi sancin cok onemli.kendi sancim o kadar duzenli ve iyiydi ki suni sanciya gerek duyulmadi bile.sadece son 10 dk sanirim son 1 cm acilmanin olmasi adina ilac verildi.umarim suni sanci olmadan dogumun baslar.dualarim seninle.suni bambaska bi olay cunku.
Hurma ye canim gunde 4-5 tane sanci ve acilmayi tekliyo
yarın başlayacağım hurma yemeye çarşamba günü izne çıkıyorum bol bol yürümeyı düşünüyorum
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Birgun ve bir gecedir yan yatiyorum yatmaya calisiyorum abcaklarim uyusyu sirtin tutuldu kurban olayim bacim ne kullandin bu hoc gececek gibi degil benimki anca krem sur diyor krem cok afedersin ama bir halta yaramadi 4 agri kesici ictim bana misin demedi kalkamiyorum mahvoldum
amin canım:)
bursada yaşıyorum bende.:)
doğumu nerde yapacaksın doktorun kim?
doğumumu kısmetse doruk yıldırım hastanesinde yapacağım cnm. doktorumda nuray boyar. sen nerde doğum yapacaksın?
al benden de o kadar. haftaya doğum iznim başlıyor o zaman hazırlamayı düşünüyorum. zaten ilk doğumumda da son hafta hazırlamış 2-3 gün sonra doğuma gitmiştimama üniversite hastanesi olduğundan çoğu şeyi verdiler ve çantadaki biçok şeyi kullanmama gerek kalmamıştı. şimdi özelde düşünüyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar ayarlamam gerekecek.
dondurmanın üstüne 1-2 bardak çok soğuk olmayan su içiyorum ben. o zaman bişey olmuyor. ama zaten şişeceği varsa şişmiştir. taze limon suyu yemeklerden sonra temiz ağza bir kaşık falan içince dezenfekte ediyor boğazı. çabuk iyileştiriyor. çok geçmiş olsun.
Inan bana 4 kilo aldim ama bende eski fit halimi özledim böyle cok zayif dusuyorum resmen halsizlik felan olmaya basladi yani depo bosaldi kollarim inceldi. Kalca malca kalmadi baktikca ah kalcalarim diye ah ceker oldum 15 kiloya kadar bence en güzeli en sagliklisi ben nasil toparlancam dogumdan sonra onun derdine dustum.
amin canım:)
bursada yaşıyorum bende.:)
doğumu nerde yapacaksın doktorun kim?
doğumumu kısmetse doruk yıldırım hastanesinde yapacağım cnm. doktorumda nuray boyar. sen nerde doğum yapacaksın?
canım ben esentepeye gidiyorum demet haytoğlu doktorum.
face de bır arkadaş daha var doruk yıldırıma gidiyordu.
sağolasın canım. limonu deneyeyim iyice şişmesin
benım bı komşum var o da 4 kilo aldı benden 1 hafta da önde. senin gibi bacakları falan incelmiş popo gitmiş karnı var. imrenerek baktım 15 kilo alan biri olarak. bebeğin sağlıklıysa sorun yok ben 9 gün arayla dr gittim hiç kilo almamışım 9 gündde ama bebek 400 gr almış. biz alsakta almasakta onlar alıyor kilolarını
canım ben esentepeye gidiyorum demet haytoğlu doktorum.
face de bır arkadaş daha var doruk yıldırıma gidiyordu.
face hesabım yok benim cnm o yüzden bilmiyorum. hayırlısı ile kucaklarıma almayı nasip etsin rabbim inş. :)
zalimsin kader!!!! 👊
sen iyi yine 80'lerdesin ooyyyy ben napiyim 🙈🙉🙊
Allah'tan benim köfte önde gidiyor sata göre 34.haftasında 2700 gr'dı..kilo işe mi yaradı bilmem ama 18 kilo aldım 😳 hep doğumdan sonra veririm dedim durdum ama bakalım..o kadar kolay olcak mı 😁
kızlar merhaba,
dün kontrolüm vardı ve doktorum bir kez daha çatı muayanesi yaptı. bu muayenelerin benim açılmam için faydası olduğunu söyledi.
bebeğim hala kanala yerleşmemiş. yan duruyormuş. ve tansiyonum 12-8 12-9 civarlarında çıkıyor sürekli ve doktorum yüksek buluyor. salı günü yine çağırdı. tansiyonumun durumuna göre doğum şekline karar vereceğiz dedi. tabi bol bol yürüyüş yapmamı söyledi bebeğin kanala yerleşmesi için. bende korkmaya başladım. salı direk sezeryan dermi acaba biraz daha beklemez mi ki? bu haftalarda bebeğin yerleşmiş olması gerekiyormuş. benim gibi olan varmı acaba aranızda hala bebeği doğum kanalına yerleşmemiş olanlar. yada çevresinde bu haftalardan sonra yerleşenler varmıdır?
verirsin niye veremeyesin tatlım..benim arkadaşım nisanda doğum yaptı sezeryanla 11 kilo vermiş şuana kadar hemde hiç bir şey yapmadan..nasıl doğumda destek olduk birbirimize bundada oluruz..benim çok güzel bi metabolizma suyu tarifim var annemler falan hep onunla kilo verdiler kime söylediysem hep memnun kaldı..çok yakın bir tanıdığımız selahattin dönmeze gitmişti o uyguluyodu ona hemde içinde öyle ot çöp yok elma limon karanfil karabiber tarçın ice limon gibi oluyor işin büyüğünü atlatıp doğum yapalım kilo dediğin ne ki..bende alamadım mesela doktor hala kızıyo bana doğumdan sonra güçsüz düşeceksin diye toplamda 6 kilo almışım.alması dert almaması dert sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza ben inanıyorum bizim enerjilerimiz topikçe harika :))
Herkese selamlar.... Bizim bugun gorus gunumuzdu 35+5 teyiz. Kilomuz 2700(doktora gore normal bana gore az ) boyumuz 46cmmis. Bebis asagi donmus ama daha kanala yaklasmamis bol bol yuruyus yapki bebek kanala insin dedi zaten milimetrik iniyo dedi. Dogum normal gozukuyo ama plesanta dogum kanalina dogru inmis eger o rahim agzini kapatmadan bebek kanala girerse normal dogum tam tersi olursa sezeryan dedi .. Hayirlisi bakalim ayin 2 yada 3 u icinde nstye gel dedi... Bizden bu kadar :)))
Herkese selamlar.... Bizim bugun gorus gunumuzdu 35+5 teyiz. Kilomuz 2700(doktora gore normal bana gore az ) boyumuz 46cmmis. Bebis asagi donmus ama daha kanala yaklasmamis bol bol yuruyus yapki bebek kanala insin dedi zaten milimetrik iniyo dedi. Dogum normal gozukuyo ama plesanta dogum kanalina dogru inmis eger o rahim agzini kapatmadan bebek kanala girerse normal dogum tam tersi olursa sezeryan dedi .. Hayirlisi bakalim ayin 2 yada 3 u icinde nstye gel dedi... Bizden bu kadar :)))
tatlım sen elinden geleni yapta,gerisi Allah'ın işi artıkhangisi hayırlı olcaksa o şekilde olsun inşallah...
Evet,face grubundan dopum yapan bi arkadaşta tam 13 kilosu gitti kendiliğinden...o zaman doğumdan sonra o tarifi 4 gözle bekliyor olacağım
hehehehe benim hala duruyo yapmaya niyetleniyorum ama gücüm yok eve vardığıma dua ediyorum bugünlerdeiyice hantalladım.. annem gelecek haftaya onla yaparız artık dua ediyorum kızım acele etmesin diye.. yoksa çıplak getiririz eve
Ya benimki kac acaba meraktan catliycam bir ay oldu kontrole gitmeyeli en son 32. Haftada 1800 du sizinki kadar olmus midur bir ayda acana size az gelio ama benim ki sanki hic almamis gibi hissediom
artık hangisi hayırlıysa sizin için o olsun
ayrıca bebişin kilosu azda değil bence..hem doktor az görse emin ol çaaat diye söyler
bu arada benimde yarın kontrolüm var,bakalım benim köfte ne kadar olmuş
Hayirlisi inşAllah canim senin kofte artik bayagi olmustur hep onde gidiyo cunku hatta tahmin ediyim 3 kilo olmustur :)))))
sağolasın canım. limonu deneyeyim iyice şişmesin
benım bı komşum var o da 4 kilo aldı benden 1 hafta da önde. senin gibi bacakları falan incelmiş popo gitmiş karnı var. imrenerek baktım 15 kilo alan biri olarak. bebeğin sağlıklıysa sorun yok ben 9 gün arayla dr gittim hiç kilo almamışım 9 gündde ama bebek 400 gr almış. biz alsakta almasakta onlar alıyor kilolarını
face hesabım yok benim cnm o yüzden bilmiyorum. hayırlısı ile kucaklarıma almayı nasip etsin rabbim inş. :)
Bende gecen ay yarim kilo almisim sadece bebek 900 gr almis. Bebekler ac birakmiyor kendilerini. Dr her seferinde nasilsin diyo iyim diyorum o zaman bebekte iyidir diyor. Bebege yetmesek zaten hep bitkin dolasiriz ayliriz bayiliriz. Bide bizimki eger gününde dogarsa dr uzun boylu olcak ve güclü bi bebek dedi. Insallah 3 kiloyu fazla gecmez diye dua ediyorum ben cunku normal dogum istiyorum insallah. Ben kakao icmezsem o gün bitkin oluyorum ;-) kakao cok seviyorum soguk soguk ve dondurma acayip hastasiyim cocukluktan beri halada devam ediyor. Bazen gece kalkip buz atiyorum agzima catir catir buz yiyorum;-)))
Canım korkutmak gibi olmasın ama çantanı hazır tutsan iyi olur.Ben geçen gün nst için devlet hastanesine gittiğimde sancım çıktı ama ben hiç farkında değilim.Ve doktor tamam olmuş bu çocuk sancı çıkması normal her an olabilir dedi.Kendi doktorumu aradım o da aynısını söyledi.Öyle olunca hazır olan çantalarımızı ve diğer malzemelerimizi arabanın bagajına indirdikHatta annem ile eşimin hastane için pijamalarını ve havlularını bile koyduk valla acil bişey olur da unuturuz diye..
kızlar merhaba,
dün kontrolüm vardı ve doktorum bir kez daha çatı muayanesi yaptı. bu muayenelerin benim açılmam için faydası olduğunu söyledi.
bebeğim hala kanala yerleşmemiş. yan duruyormuş. ve tansiyonum 12-8 12-9 civarlarında çıkıyor sürekli ve doktorum yüksek buluyor. salı günü yine çağırdı. tansiyonumun durumuna göre doğum şekline karar vereceğiz dedi. tabi bol bol yürüyüş yapmamı söyledi bebeğin kanala yerleşmesi için. bende korkmaya başladım. salı direk sezeryan dermi acaba biraz daha beklemez mi ki? bu haftalarda bebeğin yerleşmiş olması gerekiyormuş. benim gibi olan varmı acaba aranızda hala bebeği doğum kanalına yerleşmemiş olanlar. yada çevresinde bu haftalardan sonra yerleşenler varmıdır?
canım ben de insilün kullanmıyorum tok 140 iyi bence benim 180 bazen 200 oluyor. doktora sordum bebeğin ani kalp durma riskivar mı dıye o da var dedi. o zaman 38. hafta da suni sancı ıle alalım dedim. o da 38 olunca konuşalım dedi. muhtemelen 38+1 veya 38+2 gıbı düşünüyorum. suni sancı ya da sezaryen sonuna kadar beklemeyı göze alamıyorum. çünkü artık dikkat etmeye karar verdim ve resmen aç geziyorum.ufacık bı ekmekmakarna yesem çıkıyor.sen ne düşünüyosun dokorun ne dıyor.
Slm kizlar bi sorum olcak dun bel agrisi ve altimda islaklik olmasindan dolayi doktora gittim nst ye girdim suyum iyiymis ama rahimde kasilma goruldu bu ne demek sanci ciimadi haftaya kontrole gel ama sancilanirsan hemen gel ddndi rahimdeki cikan kasilma ne demek oluyor dogumami isaret sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?