2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canim senin sekerin suan ne durumda doktor dogumla alakali ne dedi biliyosun bendede var 140 larda geziyo tok insulun kullanmiyorum ben buarada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben de insilün kullanmıyorum tok 140 iyi bence benim 180 bazen 200 oluyor. doktora sordum bebeğin ani kalp durma riskivar mı dıye o da var dedi. o zaman 38. hafta da suni sancı ıle alalım dedim. o da 38 olunca konuşalım dedi. muhtemelen 38+1 veya 38+2 gıbı düşünüyorum. suni sancı ya da sezaryen sonuna kadar beklemeyı göze alamıyorum. çünkü artık dikkat etmeye karar verdim ve resmen aç geziyorum.ufacık bı ekmekmakarna yesem çıkıyor.sen ne düşünüyosun dokorun ne dıyor.

işte karışıyorlar eltim normal doğum yaptı şimdi onla beni karşılaştıracaklar bak o yaptı sen yapamadın dıye ıyıce stres oldum yaaa:2:

inşalllah canım Allah razı olsun

cnm kusura bakma yeni gördüm yazını.
ben proctolog diye bir fitil ve procto-glyvenol krem kullandım cnm. fitili günde bir kez dediği için gece yatarken aldım hem hareketsiz kaldığım için geri çıkmasın diye kremde sabah akşam sürdüm etrafına. inş. iyi gelir cnm sana da. çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun cnm.

kızlar merhaba,
dün kontrolüm vardı ve doktorum bir kez daha çatı muayanesi yaptı. bu muayenelerin benim açılmam için faydası olduğunu söyledi.
bebeğim hala kanala yerleşmemiş. yan duruyormuş. ve tansiyonum 12-8 12-9 civarlarında çıkıyor sürekli ve doktorum yüksek buluyor. salı günü yine çağırdı. tansiyonumun durumuna göre doğum şekline karar vereceğiz dedi. tabi bol bol yürüyüş yapmamı söyledi bebeğin kanala yerleşmesi için. bende korkmaya başladım. salı direk sezeryan dermi acaba biraz daha beklemez mi ki? bu haftalarda bebeğin yerleşmiş olması gerekiyormuş. benim gibi olan varmı acaba aranızda hala bebeği doğum kanalına yerleşmemiş olanlar. yada çevresinde bu haftalardan sonra yerleşenler varmıdır?

sağolasın canım. limonu deneyeyim iyice şişmesin

benım bı komşum var o da 4 kilo aldı benden 1 hafta da önde. senin gibi bacakları falan incelmiş popo gitmiş karnı var. imrenerek baktım 15 kilo alan biri olarak. bebeğin sağlıklıysa sorun yok ben 9 gün arayla dr gittim hiç kilo almamışım 9 gündde ama bebek 400 gr almış. biz alsakta almasakta onlar alıyor kilolarını

verirsin niye veremeyesin tatlım..benim arkadaşım nisanda doğum yaptı sezeryanla 11 kilo vermiş şuana kadar hemde hiç bir şey yapmadan..nasıl doğumda destek olduk birbirimize bundada oluruz..benim çok güzel bi metabolizma suyu tarifim var annemler falan hep onunla kilo verdiler kime söylediysem hep memnun kaldı..çok yakın bir tanıdığımız selahattin dönmeze gitmişti o uyguluyodu ona hemde içinde öyle ot çöp yok elma limon karanfil karabiber tarçın ice limon gibi oluyor işin büyüğünü atlatıp doğum yapalım kilo dediğin ne ki..bende alamadım mesela doktor hala kızıyo bana doğumdan sonra güçsüz düşeceksin diye toplamda 6 kilo almışım.alması dert almaması dert sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza ben inanıyorum bizim enerjilerimiz topikçe harika :))

tatlım sen elinden geleni yapta,gerisi Allah'ın işi artık hangisi hayırlı olcaksa o şekilde olsun inşallah...

Evet,face grubundan dopum yapan bi arkadaşta tam 13 kilosu gitti kendiliğinden...o zaman doğumdan sonra o tarifi 4 gözle bekliyor olacağım

Herkese selamlar.... Bizim bugun gorus gunumuzdu 35+5 teyiz. Kilomuz 2700(doktora gore normal bana gore az ) boyumuz 46cmmis. Bebis asagi donmus ama daha kanala yaklasmamis bol bol yuruyus yapki bebek kanala insin dedi zaten milimetrik iniyo dedi. Dogum normal gozukuyo ama plesanta dogum kanalina dogru inmis eger o rahim agzini kapatmadan bebek kanala girerse normal dogum tam tersi olursa sezeryan dedi .. Hayirlisi bakalim ayin 2 yada 3 u icinde nstye gel dedi... Bizden bu kadar :)))

Ya benimki kac acaba meraktan catliycam bir ay oldu kontrole gitmeyeli en son 32. Haftada 1800 du sizinki kadar olmus midur bir ayda acana size az gelio ama benim ki sanki hic almamis gibi hissediom

artık hangisi hayırlıysa sizin için o olsun
ayrıca bebişin kilosu azda değil bence..hem doktor az görse emin ol çaaat diye söyler
bu arada benimde yarın kontrolüm var,bakalım benim köfte ne kadar olmuş

tamamdır :)) ya kuzum ben face grubunda bi yere üyeyim ama başka bir tane dahamı var kadınlar kulübü?

aynen valla benim de hiç halim yok, bir yandan da diyorum her şeyin yeri belli zaten alıp çantaya koyucam sadece, ama o an geldimi çantayı bulacak halim kalacak mı bakalım gerçi benim sezaryen olacak büyük ihtimalle ama ne olur ne olmaz tabii ki, en azından senin annen gelecekmiş emin ellerdesin ben yurtdışındayım ve kimse gelemicek yanıma kkendi ailemden bi eşim var başımda bir de kayınpederim, o yüzden ben daha fazla sallamasam iyi olacak

Ya benimki kac acaba meraktan catliycam bir ay oldu kontrole gitmeyeli en son 32. Haftada 1800 du sizinki kadar olmus midur bir ayda acana size az gelio ama benim ki sanki hic almamis gibi hissediom

Canim benimki 32. Haftada 2200 du ama hic belli olmuyo bence olmustur seninkide

Hayirlisi inşAllah canim senin kofte artik bayagi olmustur hep onde gidiyo cunku hatta tahmin ediyim 3 kilo olmustur :)))))

Hayirlisi inşAllah canim senin kofte artik bayagi olmustur hep onde gidiyo cunku hatta tahmin ediyim 3 kilo olmustur :)))))

görcez bakalım yarın ama bende 3'ü bulmuştur diye düşünüyorum 10 gün kadar önde gidiyor benimki evet sata göre 35 bitmek üzere ama ultrasona göre 36 .. Benimde önde gideni takip etmek işime geliyo açıkçası 1 hafta önce 2700'dü,bakalım...

haklısın canım, o an stres olup herşeyi unutmaktansa hazırlamakta fayda var aslında. akşam başlıyayım yıkamaya eşyalarımızı aslında biliyorum doğum korkusundan kaçtığım için erteliyorum ama nereye kadar kaçabilirimki

canım ben 36+1 de kontrolümda sezeryan günü verdi. inatla normal doğum istiyordum ama bebiş hala ters. popo aşağıda baş yukarda. doktorum artık bundan sonra dönmez dedi. kanala da bu şekilde inerse risk almış oluruz dedi.

Canim bende pztsi gitcem doktora ogun tam 38+0 olcam doktor kilosuna bakicam catina bakicam ona gore karar vercem dedi seker durumumada bakicak bende riske atamam en ufak risk varsa sezeryan olurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kizlar bi sorum olcak dun bel agrisi ve altimda islaklik olmasindan dolayi doktora gittim nst ye girdim suyum iyiymis ama rahimde kasilma goruldu bu ne demek sanci ciimadi haftaya kontrole gel ama sancilanirsan hemen gel ddndi rahimdeki cikan kasilma ne demek oluyor dogumami isaret sizce

doğuma hazırlık olan yalancı kasılmalar var ya,o olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…