2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
selamlar kızlarrr

siz son epilasyonu ne zaman yaptınız şimdi yapsam 40 a kadar 4 hafta var yine çıkar diyorum, aniden suyum gelse ne ara temizlenecem diyorum

kafam karışık

ben son epilasyonu pazar günü yaptım canım dün de çatı uayenem vardı.günümün dolmasına 2 hafta var.açıkcası ben bekledim braz uzattım ve agda yaptım.2 haftaya uzamaz 2 hafta sonra yeni yeni uzamaya başlar.bence son 2 hafta 20 gün kala yapmak mantıklı.jilete cesaret edemedim normalde bile kendimi keserken bu halde görmüyoken kesin keserdim çünkü

teşekkür ederim canım darısı başına :) topik son zamanlarda biraz yavaşladı gerçekten halbuki efsaneydik biz mayıs agustos hep bizi takip ediyodu :) resimleri paylaştıımız ayrı bir topik var canım link koyuyorum http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=665300

Kızlar ben geldim çatı muayenemi de oldm biliyosnz ben sezeryan istyrm Dr a dedim sezeruan olcsksam buna gerk olmamamlı o da ben içimi rahatlatmak için yapıyrm dedi belgelerime yazıcm dar diy sezeryana bahane olsn diye her neyse ben yattm çatı muayenesi oldu aslında kendimi sıkmasam daah az acırdı ben gibi canı tatlı brinin bile cok canı acımadıysa korkmayın sonraısnda Dr Belgesini doldrdı istedignz özel bi tarih varmı dedi biz de yok size bırakıyrz dedik 4haziran cars olsn oZman dedi ama pazt gelin suyu falan azalırsa alabiliriz Dedi 3600olms bZm tosn hem braz daha büyür dedi ozamana dedi bzden haberler bunlar şafak cok az artık:)

benimde 12 haziranda çatı muayenm var sonra 2 hafta kalıyor zaten o zaman ağda yapayım diyorum ama benim korkum ya şimdi doğuruverirsem olayı :26:

Bu arada sanırım kocama yaptırcam ağda olayını. Ben en son yaptığımda bile çok zorlandım göremedim kaldı bazı yerler.
Kuaföre filan gitmemi de istemiyor sen bana göster ben yaparım diyor

Ben de özel hastanede doğum yapacağım. Topuk kanıyla ilgili verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Doktor, hemşire ve takip için eşimi uyarayım. Malum o sırada ben uyuyor olabilirim. Ayrıca bugün sağlık ocağında takibim var, hemşireye sorayım, bakalım o ne diyecek.

korkma canım ya öyle dogurmak kola değilki :) ani bi durum olursa jilet olayına girersin iki dk lık iş.bence eşine yaptırmana gerek yok açıkcası ben bile o haline tahammül edemiyorken eşimin görmesini hiç istemezdim kolay değil genital bölgeyi temizlemek ama taktigini öğrendim ben yapa yapa.üstleri banyoda ayakta ayna karşısında aldım gayet kolay oluyor hatta aşağılara dogru olan kızmı bile alabiliyorsun ayakta.eğer biraz uzattıysan eline bir parça ağda alıp yolar gibi de alabilirsin aşağıları.daha sonra incelemek istersen oturup karşına bir ayna al ve kalanı öyle tamamla son derece kolay oluyor ben böyle yaptım ve ağda bambaşka kuş gibi hafif hissediyorum.son anda temizlik derdine düşmeyeceğim için de içim çok rahat.kotluk altı zaten en kolayı.bana bacakları almak zor geldi bacakarı jilete vurdum üzerlerine egilemiyorum çünkü kuaförü bende tavise etmem

ooohhhhh tarihte alınmış... 4 haziran he,süper arkadaşım

aaayyy ben yaptırmıcam o çatı muayenesini,sezeryan nasılsa

Hic sorma canim ya uyandi ve uyanmakla kalmayip salonu savasa çevirdi ayy bende de yuruyecek takat yok nerden buluyo bu ufakliklar bu kadar enerjiyi. Senin kiz benimkinden biraz buyuk galiba. Sizin araniz nasil cok yoruyo mu seni

Benim kiz 7 yasinda buyuk ama ayni ugrasiyorum.bide okul derdimiz var yil sonu etkinlikleri piknikler falan,kiramiyorum hep beni istiyo eskisinden daha cok ilgi bekliyo hatta.hatta suan arkadaslarini topladi eve getirdi,kafayi yedirtcek bana.cocuklari kibarca kovdum.azsonra okula hazirlik falan ugrasiyorum iste canim.
Her yasin farkli telasi varmis...

ooohhhhh tarihte alınmış... 4 haziran he,süper arkadaşım

aaayyy ben yaptırmıcam o çatı muayenesini,sezeryan nasılsa

Benm cok komik oldu Dr perdeyi cekti eşim diger tarafta kaldı görmedi Dr başladı muayeneye tabi ben bağırdım eşim diyo hocam kendisini 9ay hazırladı sezeryana ondan bağırıyor numara numara tabi Dr da dedi kendini sıkmada bakcam ama ben de ama n nasılsa sezeryan olcam zorlamayın dedim Dr da devam etmdi ama şurası kesin olay kendini sıkmamakta..aslında tüm acılar geçiyor :)

bana da 4.günü ya da 5.günü gel dediler. hastanede alınmıyor mu doğunca topuk kanı zaten dedim.sağlık bakanlığı 4-5gün sonra alınmasının daha doğru olduğunu söylüyor dedi ordaki ebe

banada dırek kendı dedı ben bılmıyordum hıc, ılkını zaten dogunca yapıyorlar orda hastanede, ıkıncısını bız yapıyoruz dedı, alhalhalhal anlamadım bende yaa, sonra yanlıs bır sey yapmayalaım :S:S:S

eg canım ozel hastanede pek bızıde sallamıyorlar kı hanı yapmayın kan almayın falan desek , cocugun tum bakımları , tetkıtlerı vs yapılcak dıolar guvenlıgınız ıcın vs vs dıe ( tabı bı bakımada malıyet ıcın malum ozel hastane ) o yuzden bır sey dıyemıyorsun kı , mısal tetetonoz asısında ozel hastane yapmadı gerek yok dıo, ama saglık ocagında "olsun nolur nolmaz bız yapalım" dedıler bende yaptırdım kı bır cok ozel hastanede yapmamıslar zaten. benıde aradıklarında ozellıkle ılk yapılan testlerde yanında olsun, ılkı orda dogunca yapılıyor ama ıkıncısı burda yapıcaz dedıler ( ben asılar ıcın sağlık ocagına getırırım dedım )

Son düzenleme:
topuk kanı özel hastaneyle ilgili bir durum değil sanırsam.ben oğlumu devlet hastanesinde dünyaya getirdim. topuk kanını aldılar doğduğu gün veya ertesi gün. yenidoğanda yattığı için 3 gün sonra bir daha alındı. öyle hatırlıyorum. ama tabi 4,5 sene önceydi. işleyiş değişmişmidir bilmem

selamlar kızlarrr

siz son epilasyonu ne zaman yaptınız şimdi yapsam 40 a kadar 4 hafta var yine çıkar diyorum, aniden suyum gelse ne ara temizlenecem diyorum

kafam karışık
ben 3 hafta once yaptırmıstım , (erken gelır benımkı dıye ) oda bacaklarıma zaten genıtalde lazerlı benım , cok cok bır sey yoktur, ama hala beklıyoruz hıc yurıycek halım yok kı epılasyona tekrar gıdemem, napıyım artık oldugu kadar

maşallah kendın bu halde nasıl yapabıldın, tenrıkler vallaa, ben bı ıkı jılet vurıyım dedım ama tırstım .ayhh nasıl esıne yaptırcan, ben yaptıramamm, degıl agda jıletı bıle ona ypatıramam,

sor sor canım , bakalım ne dıycek senın gıttıgın saglık ocagı?? beklıyoruz haberlerını

bende ozelde dogumu yapıcam ama ,sağlık ocagındakı hemsırede ole dedı, ılkını zaten dogunca yapıyorlar dedı, belkı garantı olsun dıe ıkıncıyı yapalım dedı, bende bılmıyorum,

Merhaba cankatre tebrik ederim yavrunu kucağına almışsın, allah analı babalı ve sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip eder inşallah. Doğum tarihlerimiz senle aynıydı ama ben daha doğurmadım. Sen doğumu sezeryan mı normal mi yaptin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet çok haklısın, o yüzden bende şimdiki hamileliğimde hiç tarama testi yapmadım .
Allahım büyük dedim bana evlat acısı yaşatmasın dedim ve şu an son 2,5 haftaya girdik ,
korktum çok tedirgin oldum ama inşallah allahım mükafatını verir bebeğim çok sağlıklı vede hayırlı bir evlat olur inşallah.

Biliyorum orayıda takip ediyorum canım teşekkür ederim . Valla doğumu yapar yapmaz senden hikayeni bekliyorum. Herkes sezeryancı ya da doğal doğumcu bakalım epiduralli normal nasıl oluyor senden dinleriz :) Bizim işyerinden bir arkadaş 2 ay önce epidural normal doğum yaptı. Her şey çok kolay oldu sakın korkma ve sakın başka bir yolu seçme dedi. Onunla da buluşup detayları dinlemem lazım çok korkağım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…