selamlar kızlarrr
siz son epilasyonu ne zaman yaptınız şimdi yapsam 40 a kadar 4 hafta var yine çıkar diyorum, aniden suyum gelse ne ara temizlenecem diyorum
kafam karışık
Hoşbulduk teşekkür ederimOOO sen bir harikasın çok az kilo almışsın. Ben 10.5 kilo almış durumdayım Umarım atlatırım o muayeneyide çünkü kendimi gerçekten epidural normale göre koşulladım bu saatten sonra başka bir doğum fikrine alışmak zor olabilir. Senin adına gerçekten çok sevindim canım ne güzel netleşmiş her şey, hayırlısıyla kucağına almak kalmış. İzne çıkar çıkmaz paylaşırız resimlerimizi topic canlansın biraz
ben son epilasyonu pazar günü yaptım canım dün de çatı uayenem vardı.günümün dolmasına 2 hafta var.açıkcası ben bekledim braz uzattım ve agda yaptım.2 haftaya uzamaz 2 hafta sonra yeni yeni uzamaya başlar.bence son 2 hafta 20 gün kala yapmak mantıklı.jilete cesaret edemedim normalde bile kendimi keserken bu halde görmüyoken kesin keserdim çünkü
ben sağlıkocağında bunu hemşireyle konuştum çokd etaylı bi şekilde anlattı bana sizi de bilgilendireyim kızlar.bebek dogar dogmaz özel hastanelerde bütün tetkikler yapılıyor ve hemen topuk kanı alınıyor.fakat hemşire bana ne yap et topuk kanını aldırma dedi.çünkü topuk kanı 48 saat dolduktan sonra alınmalıymış.bebek anne sütünü emicek antikorlar oluşucak ve topuk kanı öyle alınıcak dedi.devlet hastanesine gitsen gözüm arkada kalmazdı ama özelde hemen alıp işlerini hallediyorlar dedi.dogumdan 5 gün sonra gel sen de bebekte biraz toparlamış olursunuz ben topuk kanı alıcam hatta kimliğini o zamana kadar çıkarın ki tekrar kayıp için gelmek zorunda kalmazsın dedi.topuk kanı olayı önemli kızlar ik kere aldırmamak için özelde aldırmayın ben öyle yapıcam inşaallah.yazık yavrularımıza nasıl da canları yanıyor...
korkma canım ya öyle dogurmak kola değilki :) ani bi durum olursa jilet olayına girersin iki dk lık iş.bence eşine yaptırmana gerek yok açıkcası ben bile o haline tahammül edemiyorken eşimin görmesini hiç istemezdimbenimde 12 haziranda çatı muayenm var sonra 2 hafta kalıyor zaten o zaman ağda yapayım diyorum ama benim korkum ya şimdi doğuruverirsem olayı :26:
Bu arada sanırım kocama yaptırcam ağda olayını. Ben en son yaptığımda bile çok zorlandım göremedim kaldı bazı yerler.
Kuaföre filan gitmemi de istemiyor sen bana göster ben yaparım diyor
Kızlar ben geldim çatı muayenemi de oldm biliyosnz ben sezeryan istyrm Dr a dedim sezeruan olcsksam buna gerk olmamamlı o da ben içimi rahatlatmak için yapıyrm dedi belgelerime yazıcm dar diy sezeryana bahane olsn diye her neyse ben yattm çatı muayenesi oldu aslında kendimi sıkmasam daah az acırdı ben gibi canı tatlı brinin bile cok canı acımadıysa korkmayın sonraısnda Dr Belgesini doldrdı istedignz özel bi tarih varmı dedi biz de yok size bırakıyrz dedik 4haziran cars olsn oZman dedi ama pazt gelin suyu falan azalırsa alabiliriz Dedi 3600olms bZm tosn hem braz daha büyür dedi ozamana dedi bzden haberler bunlar şafak cok az artık:)
Hic sorma canim ya uyandi ve uyanmakla kalmayip salonu savasa çevirdiayy bende de yuruyecek takat yok nerden buluyo bu ufakliklar bu kadar enerjiyi. Senin kiz benimkinden biraz buyuk galiba. Sizin araniz nasil cok yoruyo mu seni
ooohhhhh tarihte alınmış... 4 haziran he,süper arkadaşım
aaayyy ben yaptırmıcam o çatı muayenesini,sezeryan nasılsa
bana da 4.günü ya da 5.günü gel dediler. hastanede alınmıyor mu doğunca topuk kanı zaten dedim.sağlık bakanlığı 4-5gün sonra alınmasının daha doğru olduğunu söylüyor dedi ordaki ebe
ben sağlıkocağında bunu hemşireyle konuştum çokd etaylı bi şekilde anlattı bana sizi de bilgilendireyim kızlar.bebek dogar dogmaz özel hastanelerde bütün tetkikler yapılıyor ve hemen topuk kanı alınıyor.fakat hemşire bana ne yap et topuk kanını aldırma dedi.çünkü topuk kanı 48 saat dolduktan sonra alınmalıymış.bebek anne sütünü emicek antikorlar oluşucak ve topuk kanı öyle alınıcak dedi.devlet hastanesine gitsen gözüm arkada kalmazdı ama özelde hemen alıp işlerini hallediyorlar dedi.dogumdan 5 gün sonra gel sen de bebekte biraz toparlamış olursunuz ben topuk kanı alıcam hatta kimliğini o zamana kadar çıkarın ki tekrar kayıt için gelmek zorunda kalmazsın dedi.topuk kanı olayı önemli kızlar ik kere aldırmamak için özelde aldırmayın ben öyle yapıcam inşaallah.yazık yavrularımıza nasıl da canları yanıyor...
ben 3 hafta once yaptırmıstım , (erken gelır benımkı dıye ) oda bacaklarıma zaten genıtalde lazerlı benım , cok cok bır sey yoktur, ama hala beklıyoruz hıc yurıycek halım yok kı epılasyona tekrar gıdemem, napıyım artık oldugu kadarselamlar kızlarrr
siz son epilasyonu ne zaman yaptınız şimdi yapsam 40 a kadar 4 hafta var yine çıkar diyorum, aniden suyum gelse ne ara temizlenecem diyorum
kafam karışık
benimde 12 haziranda çatı muayenm var sonra 2 hafta kalıyor zaten o zaman ağda yapayım diyorum ama benim korkum ya şimdi doğuruverirsem olayı :26:
Bu arada sanırım kocama yaptırcam ağda olayını. Ben en son yaptığımda bile çok zorlandım göremedim kaldı bazı yerler.
Kuaföre filan gitmemi de istemiyor sen bana göster ben yaparım diyor
sor sor canım , bakalım ne dıycek senın gıttıgın saglık ocagı?? beklıyoruz haberlerınıBen de özel hastanede doğum yapacağım. Topuk kanıyla ilgili verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Doktor, hemşire ve takip için eşimi uyarayım. Malum o sırada ben uyuyor olabilirim. Ayrıca bugün sağlık ocağında takibim var, hemşireye sorayım, bakalım o ne diyecek.
topuk kanı özel hastaneyle ilgili bir durum değil sanırsam.ben oğlumu devlet hastanesinde dünyaya getirdim. topuk kanını aldılar doğduğu gün veya ertesi gün. yenidoğanda yattığı için 3 gün sonra bir daha alındı. öyle hatırlıyorum. ama tabi 4,5 sene önceydi. işleyiş değişmişmidir bilmem
Maşallah :)
Aynen ben de doğum yaptım hikayemizi ayrıca yazacağım ama şu aralar beyeğı yoruluyoruz kızımla :)
Bu arada benim de kaçırdığım doğumları güzel haberleri tebrik ederim :)
Herkese Rabbim gönlündekini versin ve yardımcımız olsun... Herkese kucak dolusu sevgiler :)
Kızım teyzelerinin ellerinden öper :)
canım hangimizin garantisi varki ? Ben de o tarama testlerini hiç yaptırmadım çünkü yanılma payı çok çok yüksek.benim bi akrabama iki hamileleiğindede down sendromlu dendi bebekleri için ama maşallah öyle akıllılar öyle güzellerki ne hastalık ne de birşey allaha a şükür... Dediğim gibi doktorların gayet saglıklı dedikleri bebekler hasta dogabiliyor.kafana takma ne olcagını allah bilir sabret karşılığını alırsın inşallah.bunların hiç biri biizim idaremizde değiki.cenab ı hak onları korumasa bizim o kapalı yerden nasıl haberimiz olur düşünsene hiç görmüyoruz ne oluyo ne bitiyo bilmiyoruz.teslim olmak lazım o yüzden güzel düşüün rabbim güzelini nasip etsin
teşekkür ederim canım darısı başına :) topik son zamanlarda biraz yavaşladı gerçekten halbuki efsaneydik bizmayıs agustos hep bizi takip ediyodu :) resimleri paylaştıımız ayrı bir topik var canım link koyuyorum http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=665300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?