Veeee sonunda topigi acmak bana da nasip oldu
Gunaydin kizlaaaaaaaaaaaarrrrrr
Deneyimli anneler yardimmmm !
Bacilarim benim sutum oglumu doyurmama yetmiyor
Arttirmak icin ne yaptiysam olmadi...
Aksamlari hep mamaya talibiz gunduzleride oyle boyle doyuyor...
Hele dunki depremden sonra baya baya fark esilir derecede azaldi...
Incir, hurma, rezene,hosaf genellikle arttirsin diye bunlari tuketiyorum ama fazla degil...
Sinirlerim bozuluyor artik daha ne yapacagim ben ...
Yemejlerimi duzenli yiyorum bol bol su iciyorum nerede yanlis yapiyorum ben nerede
Veeee sonunda topigi acmak bana da nasip oldu
Gunaydin kizlaaaaaaaaaaaarrrrrr
Slm kzlar uzun zmndirgirmiyrm burya bugu. Kontrolumuz vardi nstye grdm ii cikti kilomuuz3000 boyumuz 48 cm 2 hfta onde gdyrzve norml istyrm ins
İyi dilekleriniz için hepinize cok tesekkur ederiz :) burayı elbette brakamam ama eski performans olmasada deneyimleri paylaşmamız lazım
Bu arada dikişleri sormuşsunuz, çok fena bişey... tabi benim hareket anlayışımlada alakalı ben hiç bişey yokmuş gibi davranmaya calıştığım için cok canım acıyo ama dinlensem böyle olurmuydu bilmiyorum, yarın kontrolum var bakalım dr ne diyecek...spinal cok kolay geçmiş olmasına ragmen bu dikişler yüzünden yine normal yapmak isterdim
Ama genel anestezi mi spinam mi dersen bence spinal, nihayetinde işlem aynı ama her anı yaşamanın değeri ölçülemez :))
Pufpuff sonta işi şöyle oldu, oda da giyindikten sonra genel vajinal muaynede hissedebileceğin bir agrı düşün sadece bişey soktular, bu kısmında bence sorun yok... Beni rahatsız eden kısmı her an idrar a cıkma hissi yasatması hatta altıma yapıyormusum gibiydim :) ama ameliyat sonrası hiçbişey hissetmedim cıkarmalarıda tahminimden basitti sadece soktukları şeyi cıkardılar, kaygan sıkıntısız bişey :)
arkadaşlar mrb bugün kontrole gittim fakat direk sezaryen tarihi verdi 38+1 im buarada doktor yarın saat 8 de giricem dualarınızı bekliyorumm
günaydın güzel anneler ve yavruşları ağrılar sızılar son günler zor geçiyor
Canim ben 32 haftalıkken oldum çatı muayenesini sen kendini kasmazsan korkacak birşey yok çok az ağrıyor oda ben kastim kendimi ondan
Sen sezeryan olacaksan neden çatı muayenesi yaptırıyorsun canım onu anlamadımKızlAaarr yarın saat 9bucukta kontrolüm var çatı muayenesi olcam ve sezeruan tarihm belli olcak büüyk gün ve son kontrol işin ilginci çatı muayenesi doğumu tetikleyebilir dedi Dr um belki ben de yarın doğuranlar kervanına katılrm dualarınızı beklyrm
selamlar kızlarrr
siz son epilasyonu ne zaman yaptınız şimdi yapsam 40 a kadar 4 hafta var yine çıkar diyorum, aniden suyum gelse ne ara temizlenecem diyorum
kafam karışık
KızlAaarr yarın saat 9bucukta kontrolüm var çatı muayenesi olcam ve sezeruan tarihm belli olcak büüyk gün ve son kontrol işin ilginci çatı muayenesi doğumu tetikleyebilir dedi Dr um belki ben de yarın doğuranlar kervanına katılrm dualarınızı beklyrm
arkadaşlar mrb bugün kontrole gittim fakat direk sezaryen tarihi verdi 38+1 im buarada doktor yarın saat 8 de giricem dualarınızı bekliyorumm
Günaydın....nadılsın canncanım.... günler gittikçe yaklaşıyor senin son durum nedir bellimi tarih
Sagol cilegim. Cok sukur bir sikintimiz yok ama iyice agirlastim, kalca ve pelvik agrilarim had safhada. Yarin kontrolum var ama drun annesi rahatsizlanmis yokmus. Gelirse gorusmek nasip olursa gun verir artik diye dusunuyorum. Sen nasilsin sekerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin cannn
topigi acmis ve kacmissin.senin ufaklik uyandi heralde.
selamlar kızlarrr
siz son epilasyonu ne zaman yaptınız şimdi yapsam 40 a kadar 4 hafta var yine çıkar diyorum, aniden suyum gelse ne ara temizlenecem diyorum
kafam karışık
kızlar bugün kontrolüm vardı 38e girdim doktor çatı muanesi yaptı canım çok ama çok yandı kendimi kasdım ve kötü oldum herkeste böyle mi oluyo bide evdeyim 2 saat oldu hala yanıyo acıyo lütfen çatı muanesi olan paylaşsın
bu muayane herkese yapılıyormu yaaa:18::18::18::18::18:
birde tam nasıl oluyorr bak şimdi panikledim ben ilk 5 haftalıkken alttan baktı dr ama bu farklı bişey sanırsam
Tabiiki temiz çıktı buna çok üzüldüm zaten.
Ama tek suçlu doktordu yaştan dolayı risk var ben olsam su aldırırım dedi.
Sularda boğulasıca
Neyse ALLAH'Tan hemen hamile kaldımda üzüntüm çok uzun sürmedi.
Kızlar herkese merhabalar,
Aylardır yazacak vaktim oluyordu ama hep okuyarak takip ettim. Hepiniz 40 yıllık arkadaşım gibi geliyorsunuz :) Ben bu Cuma artık izne ayrılıyorum. Bebişimizin hazırlıklarını bitirdik artık izne çıkıp oğlumu beklemek kaldı geriye. İzne başladığımda yavaş yavaş fotoğraflarını çekip size oğlumun cicilerini de göstermeye başlarız teyzeleri :) Bu arada herkes sezeryan için gün almaya başladı ben daha çatı muayenesi bile olmadımDoktorum epidural normal doğumda çok ısrarcı bu nedenle hamileliğimin başından beri ne bana ne de bebeğe fazla kilo aldırtmedı. Kısaca henüz bakılmayan çatı muayenesi hariç her şey normal doğum için uygun gidiyor. Bakalım 9 Haziran tarihindeki kontrolümüzde bizde de her şey netleşmiş olacak. Heyecanla bekliyoruz. Bizlerden önce doğum yapan arkadaşlarımız, sizlerde hikayelerinizi yazarak bizlere güç vermeye çalışın nolur size şu an çok ihtiyacımız var. Minnaklardan vakit bulunca bizleri de unutmayın. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Doğum yapan tüm arkadaşlarımızındaminnakları hayırlı olsun, analı babalı büyüsünler :)
annişler ; saglık ocagından benı aramıslardı , bebegın dogumundan 5-7 gun ıcınde topuktan kan alınması gerekıyormus, max 10 gun ıcınde getırmenız gerekıyor dedı ( bazı arkadaslara 5. gun demısler bende teyıt etmek ıcın bı daha aradım sordum ).
ılk tahlıller dogunca hastanede yapılıyor zaten demıstı , ama bazı kısılerde ıkıncısını bız yaptırmadık hastanede ılkı yapılıyor ya zaten vs falan dıyorlar, bende anlamadım ..
sız napcaksınız kızlar, sızıde aradılarmı saglık ocagından bu konuyla ılgılı ?
hoşgeldin canım buraya diyim öncelikle :) benim doktorumda epüdral normali destekleyen bir kadın.ben ona geç gittim ama zten gittiğimde sadece 5 kilo almıştım sonra 2 kilo aldım ve 1 kilosunu vermişim dünki muayenede öğrendim.ben dün çatı muayenesi oldum benim kemik yapım ve bebeğin kilosun normal doguma uygun çıktı.umarım sen de atlatırsın muayeneyi hayırlısıyla..fotografları bekliyoruz heyecanlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?