2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

dere otu çok süt yapıyor hemde bebeğin gazını alıyor nane sakın yeme çorbalara bile atma nanede sütü kesiyor cnm.. hazır suda incir ve havucu kaynat suyunu iç oda çok süt yapıyor. bizden ben 4. doğum yapan olacağım 2 ablam ve 1 kardeşim benden önce doğum yaptılar bu konuda biraz deneyim sahibiyim..

Slm kzlar uzun zmndirgirmiyrm burya bugu. Kontrolumuz vardi nstye grdm ii cikti kilomuuz3000 boyumuz 48 cm 2 hfta onde gdyrz ve norml istyrm ins

güzel gelişiyo annesi maşallah ona...

vuuuyyyyy ben okurken bile sıkıntıya girdim şu an 😳 bana gerek duyulmazda takılmaz inş 🙏

arkadaşlar mrb bugün kontrole gittim fakat direk sezaryen tarihi verdi 38+1 im buarada doktor yarın saat 8 de giricem dualarınızı bekliyorumm

ooooy çok heyecanlı...1 saat geçmiş bile naptın acaba...umarım çabuk gelir haberin

Canim ben 32 haftalıkken oldum çatı muayenesini sen kendini kasmazsan korkacak birşey yok çok az ağrıyor oda ben kastim kendimi ondan

yaa gerçi geçen ay ben yatakta ıslıklık görünce gfecenin bir yarısı kokrtum ve acile gittim suuyum mu geldi diye. Orada dr. eline eldiven geçirerek eliyle baya bir yokladı açılman yok suyun gelmemiş dedi. Oda bi nevi çatı muayenesi gibi birşeydi sanırım. Biraz acımıştı oda dr. develt hastanesinin acili düşün artık dr.un burasına gelmiş gecenin bir yarısı gitmişim hor davrandı

Sen sezeryan olacaksan neden çatı muayenesi yaptırıyorsun canım onu anlamadım

selamlar kızlarrr

siz son epilasyonu ne zaman yaptınız şimdi yapsam 40 a kadar 4 hafta var yine çıkar diyorum, aniden suyum gelse ne ara temizlenecem diyorum

kafam karışık

selamlar kızlarrr

siz son epilasyonu ne zaman yaptınız şimdi yapsam 40 a kadar 4 hafta var yine çıkar diyorum, aniden suyum gelse ne ara temizlenecem diyorum

kafam karışık

benim yarından sonra sezeryanım var dün yaptırdım

Aaaaa ben de sezeryan olacağım son 2 günüm ama hiç çatı muayenesi olmadım gerek yok diye biliyorum :44:

arkadaşlar mrb bugün kontrole gittim fakat direk sezaryen tarihi verdi 38+1 im buarada doktor yarın saat 8 de giricem dualarınızı bekliyorumm

Belkide doğurmuşsundur şimdiye kadar.güzel haberlerini bekliyoruz

Gunaydin cannn
topigi acmis ve kacmissin.senin ufaklik uyandi heralde.

Hic sorma canim ya uyandi ve uyanmakla kalmayip salonu savasa çevirdi ayy bende de yuruyecek takat yok nerden buluyo bu ufakliklar bu kadar enerjiyi. Senin kiz benimkinden biraz buyuk galiba. Sizin araniz nasil cok yoruyo mu seni

selamlar kızlarrr

kafam karışık

açıkçası benimkiler beni fazla üzmeyip -maşallah diyorum- hem ince hem seyrek ve hem geç çıkıyorlar. en son 7. ayda hallettim. doğuma giderken veya bi hafta öncesinden rahatsız edecek boyutta olursa jiletle halletmeyi düşünüyorum özel bölgeyi. ilk doğumumda da öyle yapmıştım. diğer tarafları zaten her daim yapabilirim gibi geliyor.

günaydın arkadaşlaaaaar...

nasılsınız?
okuduğum kadarıyla hepimizi bir heyecan sarmış....
ben de hep doğum zamanını düşünüyorum korkularım sevinçlerim meraklarım var...
sabahları yataktan zor kalkıyorum açıkçası, ayağımı yerebasmakta bile zorlanıyorum,gündüzleri hep uyuyasım geliyor,gözlerim kapanıyor...
ben 6 sına gün almıştım,bakalım cuma günkü kontrolde bi değişiklik olmaz umarım...

Son düzenleme:

bende ün çatı muayenesi oldum hiç kasımadım çok rahattım aslında çok utanıyodum ama doktorum çok rahattı bana da yansıdı ve inan hiç ama hiç acımadı.sen kastgın için öyle olmuştur canım dert etme.genelde de canı yanıyo insanların birazda doktorun elinin hafifliğiyle alakalı

bu muayane herkese yapılıyormu yaaa:18::18::18::18::18:

birde tam nasıl oluyorr bak şimdi panikledim ben ilk 5 haftalıkken alttan baktı dr ama bu farklı bişey sanırsam

bende nasıl yapıldıgını hep merak etmiştim o yüzden siz deneymimi anlatim kızlar.öncelikle ben aşırı derecede utanıyordum o yüzden korkuyordum acısından değil.her neyse.ultrason odasında bi perde var onun arkasında iç çamaşırımı çıakrdım eteğim üstümde kaldı.bence elbse ya da etek giyin pantoonla gitmeyin.sonra o koltuga eteğimi yukarı sıyırıp oturdum hemşire üstüme örtü serdi doktor gelddi.bacaklarımı iki yana koymama yardımcı oldular ve bacaklarımı dirseklerimden tutup kendime çeke bildiğim akdar çekmemi ve yana açmamı istediler.çok sakindiler beni çok rahatlattılar güzel yönlendirdiler ve ben hiç kasmadan söylenenleri harfiyen uyguladım.doktor önce iki eliyle vajinama avuçlar gibi basıtırdı bunu kemik yapımı anlamak için yaptı.varan bir olumlu gayet iyi dedi.sonra şimdi tek parmağımı sokucam dedi onu da çatı genişliğini anlamak için yaptı sanırım.ben hiç kasmadım ve inanın zerre kadar acı hissetmedim.bu da gayet iyi dedi seni normal dogum yapmayı dşünüyorum son derece müsait dedi.sevindim tabii allah a şükür normal dogum isteyen birisi olarak.ama doktor yüzde 70 dedi yüzde 30 luk ihtimal herkes için var dedi.çünkü son anda ne olcagı belli olmayabiliyor bir sürü hikaye okuduk hepimiz biliyoruz.korkmayın kızlar en önemlisi de kasmayın bu çok önemli acı olmaması için.ve tabii doktorun insafı hassaslıgı da göz ardı edilemez...

canım hangimizin garantisi varki ? ben de o tarama testlerini hiç yaptırmadım çünkü yanılma payı çok çok yüksek.benim bi akrabama iki hamileleiğindede down sendromlu dendi bebekleri için ama maşallah öyle akıllılar öyle güzellerki ne hastalık ne de birşey allaha a şükür... dediğim gibi doktorların gayet saglıklı dedikleri bebekler hasta dogabiliyor.kafana takma ne olcagını allah bilir sabret karşılığını alırsın inşallah.bunların hiç biri biizim idaremizde değiki.cenab ı hak onları korumasa bizim o kapalı yerden nasıl haberimiz olur düşünsene hiç görmüyoruz ne oluyo ne bitiyo bilmiyoruz.teslim olmak lazım o yüzden güzel düşüün rabbim güzelini nasip etsin

hoşgeldin canım buraya diyim öncelikle :) benim doktorumda epüdral normali destekleyen bir kadın.ben ona geç gittim ama zten gittiğimde sadece 5 kilo almıştım sonra 2 kilo aldım ve 1 kilosunu vermişim dünki muayenede öğrendim.ben dün çatı muayenesi oldum benim kemik yapım ve bebeğin kilosun normal doguma uygun çıktı.umarım sen de atlatırsın muayeneyi hayırlısıyla..fotografları bekliyoruz heyecanlaa

ben sağlıkocağında bunu hemşireyle konuştum çokd etaylı bi şekilde anlattı bana sizi de bilgilendireyim kızlar.bebek dogar dogmaz özel hastanelerde bütün tetkikler yapılıyor ve hemen topuk kanı alınıyor.fakat hemşire bana ne yap et topuk kanını aldırma dedi.çünkü topuk kanı 48 saat dolduktan sonra alınmalıymış.bebek anne sütünü emicek antikorlar oluşucak ve topuk kanı öyle alınıcak dedi.devlet hastanesine gitsen gözüm arkada kalmazdı ama özelde hemen alıp işlerini hallediyorlar dedi.dogumdan 5 gün sonra gel sen de bebekte biraz toparlamış olursunuz ben topuk kanı alıcam hatta kimliğini o zamana kadar çıkarın ki tekrar kayıt için gelmek zorunda kalmazsın dedi.topuk kanı olayı önemli kızlar ik kere aldırmamak için özelde aldırmayın ben öyle yapıcam inşaallah.yazık yavrularımıza nasıl da canları yanıyor...

Son düzenleme:

Hoşbulduk teşekkür ederim OOO sen bir harikasın çok az kilo almışsın. Ben 10.5 kilo almış durumdayım Umarım atlatırım o muayeneyide çünkü kendimi gerçekten epidural normale göre koşulladım bu saatten sonra başka bir doğum fikrine alışmak zor olabilir. Senin adına gerçekten çok sevindim canım ne güzel netleşmiş her şey, hayırlısıyla kucağına almak kalmış. İzne çıkar çıkmaz paylaşırız resimlerimizi topic canlansın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…