2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

yaptım ama bi de bana sor nasıl yaptığımı öldüm öldüm dirildim. Şimdi yine yapabildiğim kadarını yaparım yapamadığımı eşime yaptırırm sanırım. Zaten öyle orman gibi değil

perine masajı var doğumu kolaylaştırmak için vajinaya yapılan masaj. Onu da yaptırıyorum ben eşime.

Selam kizlar. Dun kontrolumuz vardi. 37+4 olduk bugun itibariyle. 3100 gr kilo. Fakat suyumuz azalmis. Dr persembe gunu almak istedi ali beyi. Riske atmayalim dedi 😦 Sabah 8.30 epidural sezaryen olacagim. Dualarinizi bekliyorum kizlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haid canm hayrlsı olsn Allah sağ salim kucağına aldrsn bgn ben de tarih aldm bambaşka oluyor insn gercekten sanki 9ay farkında deildim de şimdi dank etmiş gbi anne olcak olmak

"tüm acılar geçiyor" demene koptum şu anda hahahahha alemsin kızzz

oooyyy her güne yeni bir doğum haberi geliyor artık ne güzel yaa..şükür bugünleride gördük 🙏 dünde face geubundan 4 arkadaş doğum yaptı..

Herkes sezaryen oluyor normal doğum yapacak çok az yazıları okuduğum kadarıyla.. Allah'ım İnşallah normal doğum yaparım. Hergün dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olur İnşallah..

Herkes sezaryen oluyor normal doğum yapacak çok az yazıları okuduğum kadarıyla.. Allah'ım İnşallah normal doğum yaparım. Hergün dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olur İnşallah..

aynen ben de sezaryenden dikişten hatta epiduralden bile korkuyorum. normal istiyorum. ama Mevlanın taktiri zorunlu sezaryen de olsa kolay geçsin çabucak toparlanayım istiyorum. doğumdan sonra benden ilgi bekleyen 2 oğulcuk olucak çünkü

Benim oğlum 16 yaşında, ama şöyle söyleyeyim şimdilik görmezden geliyor :) (oğlumun özel bir durumu var ondan birazda)
Evet erken geldi kızım ama şükür iyiyiz şimdilerde. Sarılığımız kontrol altında ara ara tahlil için hastaneye gitmemiz gerekiyor, biraz da zayıf ama idare ediyoruz çok şükür. Oğluma içim sızlıyor bu aralar, hastaneden geldiğimizin gecesi uyurken elini kalorifere çarptı ve parmağını çatlattı malesef tüm elini bileğini alçıya aldılar hareket ettirmesin diye Allah'ım yardımcısı olsun, dua ederseniz sevinirim işte böyle ...

Cnm benim kız 37+2 de kendi keyfince geldi :) dr 22/05 alırız dedi bir gün öncesinde. Ama kızım ne zaman geleceğimi ben belirlerim Rabbimin izniyle dedi ve 21/05 saat 22:52 de doğdu :) kanamam oldu dr görüşmelerinden sonra eve döndüğümüzde. Dr u aradım hemen hastaneye git nöbetçi dr ilk muayeneyi yapsın ben de çıkıyoorum evden hastanede görüşürüz dedi :)
Dr un 4D ultrasonda gördüğünden daha zayif doğdu kızımız

Sezeryan oldu Canım, ama kanamayla doğum başlayınca acil sezeryan oldu :)
Zaten sezeryan olacaktı, bi kaç gün önce geliverdi

Merhaba arkadaslar muhtemelen 2 haziranda sezeryanla dogum yapıcam 37 haftayi doldurucaz bebegim dun 2850 gr di yarin tekrar knt war yuksek tansıyondan riske atmayalim dedı dr allah hayırlisıni wersın

Allah şifalar versin. benim kardeşi gelen çocuklara içim gidiyor. bizimki de 4,5 yaşında

Kizlar bir sey duydum asli varmi? Dogumda kendimizi kasmayalim diye kaslar kemikler gevsesin diye igne yapiliyormus bileniniz varmi? Epudiral felan degil normal bir igne.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Selamlar annişler ve bebişleri
çok şükür tasinabildik haftasonu çok yoğun geçti ben taşımadım ama taşımış kadar yorgunum ayaklarım üç katı oldu ve hala inmedi malesef
işler bitti ama benim sinir stresim çabası evi görmemiştim bulaşık makinemi zorla soktular mermer oturdu üstüne ins bişey olmaz buzdolabi sığmadı ortada kaldı mutfak dolapları çok yüksek yetisemiyorum oturdum ağladım anca görümcem kaynanam ayrı alem zaten neyseki bugün bitti herşey perşembe günü anneme gidiyorum yine ve karar verdim doğumdan sonra 1 hafta annemde kalicam toparlanıp gelicem eve yoksa kafayı yerim burda

Sağ salim gelsin, analı babalı büyüsün Canım inşallah :)

Sezeryan oldu Canım, ama kanamayla doğum başlayınca acil sezeryan oldu :)
Zaten sezeryan olacaktı, bi kaç gün önce geliverdi

Hayırlı olsun canm :) allah sağlıklı sihatli büyütmeyi nasip etsin. Oğlun içinde geçmiş olsun acil şifalar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaslar muhtemelen 2 haziranda sezeryanla dogum yapıcam 37 haftayi doldurucaz bebegim dun 2850 gr di yarin tekrar knt war yuksek tansıyondan riske atmayalim dedı dr allah hayırlisıni wersın

yüksek tansiyon olayı ne çok çıktı biçok arkadaşımızda..hayırlı olur inşallah canım,sağsalim büyük mutlulukla alın kucağınıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…