merhaba bebek kurabiyeleri yapılır dilerseniz irtibata geçebilirz :)haziran topiği hayırlı uğurlu olsun inşallah bu ay bu topik dolup taşar yaradan mevlam ne dilerse güzel eyler bızede bebeklerimize kavusmak eyler
oh maaşallah haziran topiği de açıldı, ben de belki mayıs belki haziran annesi olacağım...ikizler en sevdiğim burlçardandır bebişim de ikizler olacak Allah2ın izniyle
maşallah kendın bu halde nasıl yapabıldın, tenrıkler vallaa, ben bı ıkı jılet vurıyım dedım ama tırstım .ayhh nasıl esıne yaptırcan, ben yaptıramamm, degıl agda jıletı bıle ona ypatıramam,
Selam kizlar. Dun kontrolumuz vardi. 37+4 olduk bugun itibariyle. 3100 gr kilo. Fakat suyumuz azalmis. Dr persembe gunu almak istedi ali beyi. Riske atmayalim dedi 😦 Sabah 8.30 epidural sezaryen olacagim. Dualarinizi bekliyorum kizlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benm cok komik oldu Dr perdeyi cekti eşim diger tarafta kaldı görmedi Dr başladı muayeneye tabi ben bağırdım eşim diyo hocam kendisini 9ay hazırladı sezeryana ondan bağırıyor numara numara tabi Dr da dedi kendini sıkmada bakcam ama ben de ama n nasılsa sezeryan olcam zorlamayın dedim Dr da devam etmdi ama şurası kesin olay kendini sıkmamakta..aslında tüm acılar geçiyor :)
Selam kizlar. Dun kontrolumuz vardi. 37+4 olduk bugun itibariyle. 3100 gr kilo. Fakat suyumuz azalmis. Dr persembe gunu almak istedi ali beyi. Riske atmayalim dedi 😦 Sabah 8.30 epidural sezaryen olacagim. Dualarinizi bekliyorum kizlar.
"tüm acılar geçiyor" demene koptum şu anda hahahahhaalemsin kızzz
Herkes sezaryen oluyor normal doğum yapacak çok az yazıları okuduğum kadarıyla.. Allah'ım İnşallah normal doğum yaparım. Hergün dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olur İnşallah..
Cankatre senin doğumun erken olmuş herhalde sanırım kusura bakmayın ben takip edemiyorum çok fazla eskiye dönüpte.
Neyse bebeğin kollarında ya önemli olan bu.
Birşey sorucaktım sana Seninde 2. çocuğun galiba , bebeğin olduktan sonra ilkinin tepkisi ne oldu.
Benimde 6 yaşında kızım var ve kıskanır, üzülür diye çok korkuyorum.
Benim kızım zaten doğduğundan beri babasıyla aşk yaşıyor resmen .
Şİmdi iyicene benden uzaklaşır diye korkuyorum. 4 ay'lık doğum iznimi iyi değerlendirmem lazım.
senin doğumun ne zmn oldu cnm hayırlısı olsun sen de aldın bebeişini kucağına desene :) ben de merak ediyorum artk ama bize daha gün veren bile yok gelmeye niyeti yok sanırım bizimkinin daha..kaçıncı haftanda doğmuş oldu? birde sen de kilosuna zayıf diyordun sanırım doktorun ultrasonda son ölçtüğü kadar mı doğdu daha mı az oldu?
Merhaba cankatre tebrik ederim yavrunu kucağına almışsın, allah analı babalı ve sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip eder inşallah. Doğum tarihlerimiz senle aynıydı ama ben daha doğurmadım. Sen doğumu sezeryan mı normal mi yaptin?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim oğlum 16 yaşında, ama şöyle söyleyeyim şimdilik görmezden geliyor :) (oğlumun özel bir durumu var ondan birazda)
Evet erken geldi kızım ama şükür iyiyiz şimdilerde. Sarılığımız kontrol altında ara ara tahlil için hastaneye gitmemiz gerekiyor, biraz da zayıf ama idare ediyoruz çok şükür. Oğluma içim sızlıyor bu aralar, hastaneden geldiğimizin gecesi uyurken elini kalorifere çarptı ve parmağını çatlattı maleseftüm elini bileğini alçıya aldılar hareket ettirmesin diye Allah'ım yardımcısı olsun, dua ederseniz sevinirim işte böyle ...
Sezeryan oldu Canım, ama kanamayla doğum başlayınca acil sezeryan oldu :)
Zaten sezeryan olacaktı, bi kaç gün önce geliverdi
Merhaba arkadaslar muhtemelen 2 haziranda sezeryanla dogum yapıcam 37 haftayi doldurucaz bebegim dun 2850 gr di yarin tekrar knt war yuksek tansıyondan riske atmayalim dedı dr allah hayırlisıni wersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?