2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Kacinci haftadasin canim benimde muhtemelen onunuzdeki hadta bakar. Cok mu oleei sokuyor parmagini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhabalar biz birazcık ishal olmuşuz nedense... magnezyumdan olabilir mi acaba... :44: bide internette doğumun yaklaştığını gösterebilir filan diyor da ben ilk kez böyle bişey duyuyorum bilen var mı...

Canım şeker problemin yoksa bebeğin için hiçte sorun olacak bi durum değil bu aksine sevin bence... 39. haftadasın zaten benim doktorum 4 kiloya kadar normal doğum diyor ama bazı yazılara bakıyorum da 4 ü geçtiği halde normal doğum yapanlarda var tabi bu biraz da senin durumuna bağlı...

Herşeyin yolunda olması çok güzel canım...

Belki kastığın içindir canım benim geçen hafta yapıldı ertesi günde biraz sızladı hafif lekelenmem de oldu ama geçti sonra...

Hayırlı olsun canım... Allah analı babalı büyütsün...:)

annişler ; saglık ocagından benı aramıslardı , bebegın dogumundan 5-7 gun ıcınde topuktan kan alınması gerekıyormus, max 10 gun ıcınde getırmenız gerekıyor dedı ( bazı arkadaslara 5. gun demısler bende teyıt etmek ıcın bı daha aradım sordum ).
ılk tahlıller dogunca hastanede yapılıyor zaten demıstı , ama bazı kısılerde ıkıncısını bız yaptırmadık hastanede ılkı yapılıyor ya zaten vs falan dıyorlar, bende anlamadım ..
sız napcaksınız kızlar, sızıde aradılarmı saglık ocagından bu konuyla ılgılı ?

Merhaba tontoslaaaarrr ve yavrularini kucagina alan guzel anneler.. nasılsınız?

Iki gundur kasiklarimdaki kemikler bir agriyor ki sormayin, normal herhalde. Sozde deneyimli anne olacagim ama her hamilelik farkli demekki

Merhaba güzel anneler bizim de bugün kontrolümüz vardı. Güzel kızım 35+1 olduk. 2700 kilomuz 48 de boyumuz. Bi aksilik olmazsa haziranın son haftası normal doğumumuz olacak Allahın izniyle. Suyumuz normalmiş. Kilomuz idealmiş. Artık haftalık kontrollerimize başlicas. Haftaya tekrar kontrolümüz var. Ama artık sıcaklar bni mahfediyo. Zaten yaz ayları beyaz olduğum için zorluydu şimdi evde oturduğum yerde basıyolar bna. Allah kolaylık verdin hepimize kuşlar 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kacinci haftadasin canim benimde muhtemelen onunuzdeki hadta bakar. Cok mu oleei sokuyor parmagini

Canim ben 32 haftalıkken oldum çatı muayenesini sen kendini kasmazsan korkacak birşey yok çok az ağrıyor oda ben kastim kendimi ondan

canımcım bence normal gidiyor senin ufaklığın kilosu..çünkü sen 39.hafta içindesin 3500 diyosun,benimki 35.haftadayken 3000'di düşün gerçi benim oğlan önden gidiyor maşallah ondan belkide..ama yinede normal geldi bana seninkinin kilosu

bana da 4.günü ya da 5.günü gel dediler. hastanede alınmıyor mu doğunca topuk kanı zaten dedim.sağlık bakanlığı 4-5gün sonra alınmasının daha doğru olduğunu söylüyor dedi ordaki ebe

Slm kzlar uzun zmndirgirmiyrm burya bugu. Kontrolumuz vardi nstye grdm ii cikti kilomuuz3000 boyumuz 48 cm 2 hfta onde gdyrz ve norml istyrm ins

çok güzel anlatmışsin canim hayirli. olsun bebisin darisi basimiza

İyi dilekleriniz için hepinize cok tesekkur ederiz :) burayı elbette brakamam ama eski performans olmasada deneyimleri paylaşmamız lazım

Bu arada dikişleri sormuşsunuz, çok fena bişey... tabi benim hareket anlayışımlada alakalı ben hiç bişey yokmuş gibi davranmaya calıştığım için cok canım acıyo ama dinlensem böyle olurmuydu bilmiyorum, yarın kontrolum var bakalım dr ne diyecek...spinal cok kolay geçmiş olmasına ragmen bu dikişler yüzünden yine normal yapmak isterdim
Ama genel anestezi mi spinam mi dersen bence spinal, nihayetinde işlem aynı ama her anı yaşamanın değeri ölçülemez :))

Pufpuff sonta işi şöyle oldu, oda da giyindikten sonra genel vajinal muaynede hissedebileceğin bir agrı düşün sadece bişey soktular, bu kısmında bence sorun yok... Beni rahatsız eden kısmı her an idrar a cıkma hissi yasatması hatta altıma yapıyormusum gibiydim :) ama ameliyat sonrası hiçbişey hissetmedim cıkarmalarıda tahminimden basitti sadece soktukları şeyi cıkardılar, kaygan sıkıntısız bişey :)

Inşallah öyledir bir an korktum işte, sağ salim aliriz ufaklıklari kucagimiza inşallah. .

Canım şeker problemin yoksa bebeğin için hiçte sorun olacak bi durum değil bu aksine sevin bence... 39. haftadasın zaten benim doktorum 4 kiloya kadar normal doğum diyor ama bazı yazılara bakıyorum da 4 ü geçtiği halde normal doğum yapanlarda var tabi bu biraz da senin durumuna bağlı...

Şeker testim normaldi, Bebegimde olur mu acaba diye tedirginim aslinda. Inşallah saglikla alirim yawrucugumu kucağıma

arkadaşlar mrb bugün kontrole gittim fakat direk sezaryen tarihi verdi 38+1 im buarada doktor yarın saat 8 de giricem dualarınızı bekliyorumm

arkadaşlar mrb bugün kontrole gittim fakat direk sezaryen tarihi verdi 38+1 im buarada doktor yarın saat 8 de giricem dualarınızı bekliyorumm

Gözün aydin Allah sagliklisiyla kucagina almayi nasip etsin bizede gostersin aminnnn :))

Sezaryen mi yarın anlamadım. Sen normal istiyordun sanırım. Doktorun sezaryen önermesinin nedeni neymiş merak ettim.

KızlAaarr yarın saat 9bucukta kontrolüm var çatı muayenesi olcam ve sezeruan tarihm belli olcak büüyk gün ve son kontrol işin ilginci çatı muayenesi doğumu tetikleyebilir dedi Dr um belki ben de yarın doğuranlar kervanına katılrm dualarınızı beklyrm

Bebeğin ve senin hakkında hayırlısı olsun. Seni bir dönem telaşa soktu ama neyseki erken gelmedi. Haftan gayet iyi ama ne kadar beklese o kadar iyi olur. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. Haberlerini bekliyoruz.

Bebeğin ve senin hakkında hayırlısı olsun. Seni bir dönem telaşa soktu ama neyseki erken gelmedi. Haftan gayet iyi ama ne kadar beklese o kadar iyi olur. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin. Haberlerini bekliyoruz.

Aynen canm o zmanki hallereimi düşünnünnce cok şükür diyrm ama doğum stresinden de kurtulamıyorm

Benim arkadaşıma da 4 kg doğacak sezaryen yapalım demiş doktoru hep 2 hafta önden gidiyordu 3100 gr doğdu.. kesin kiloyu söyleyemiyorlar bazen.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…