2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sağol canım ...hım demekkı ıkıncı topuk kanı alınıyormus ( alınabılıyormus ) benımkıde bana sormustu nerde yapıcaksın hangı hastanede vs dıye, bende bend esoledım, ılkını dogunca yapıyorlar ama ıkıncısı ıcın gel demıstı 10 gun ıcınde max.

Herkes sezaryen oluyor normal doğum yapacak çok az yazıları okuduğum kadarıyla.. Allah'ım İnşallah normal doğum yaparım. Hergün dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olur İnşallah..
bakalım bende normal dıe dıretıyorum bıraz ama artık cok zor oluyor, ne oturabılıyorum ne ayakta duranılıyorum, 25 kılo alınca bıde ıyıce aırlastım, keşke sezaryan olsamıydım dıyorum, yada gıdıyım alsın artık dıyorum ... öle öle dusunuyorum..
bıde bu kadar durupta sonradan korkup sezaryan dıe donersem o kötu olur bu zamana kadar beklemısım :18:

ayhh ne guzell, Allah kurtarmıs senı canım, hayırlı ugurlu olsun işallahhhh... Allah analı babalı buyutsun
bende gun sayııyorum bı yandan korkuyorum, ben normal ıstıyorum dedım bakalım ne olucak ama senın yol olayında benımkıne benzıyor. bende anadolu yakasındayım hastanem bahcelıevlerde.
sen kozyatında nereye, bahcelı evlerde nereye gıdııyordun ( dahası gıdıcektın )???

Hayırlı olsun canım.... Baya bi karışıklık yaşamışsın ama sonunda herşey tatlıya bağlanmış...:)

Yok yaşamadım Canım inşallah sen de keyifle girer çıkarsın

ben doruk yıldırım hastanesine gidiyorum cnm kısmetse orada yapacağım doğumumu. nuray boyar doktorumun ismide.

Rabbim hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

Bursa annisleri toplanmis desenize :) bende jimere gidiyorum ve dogumuda orda yapmak istiyorum.

Hımm benimde hoşuma gidiyo ama ili isim olsun istiyorm yiğit baran diye bi tavsiye gelmişti başka ne olabilir acaba 😊

yiğit baran'da güzel olmuş evet...bende o zaman aklıma gelen ve normalde de beğendiğim bikaç ismi paylaşayım...

- Doruk Baran
- Ayaz Baran
- Aras Baran
- Rüzgar Baran
- Can Baran
- Buğra Baran
- Ata Baran
- Kerem Baran
- Enes Baran

Bugun kontrolumuz var isallah findigim.sagliklidir guzel gecer
Simdilik erkennoldugu icin galiba pek hareketsiz ama ins uyanir birazdan:)))

Allah şifalar versin. benim kardeşi gelen çocuklara içim gidiyor. bizimki de 4,5 yaşında

Ben kendimden örnek vereyim biz 6 kardeşiz. 5 kız 1 oğlan en küçük kardeşimize annem 42 yaşındayken hamile kaldı abim askerdeydi annem aldırcaktı bu yaştan sonra ben nasıl dışarı çıkarım nasıl bebek büyütürüm vs diye biz yalvara yalvara bebeği aldırtmadık iyikide doğmuş Busem şimdi 15 yaşında genç kız oldu. maaşallah birde güzel boylu poslu hepimizi geçti.. iyi ki hepsi varlar çocukluğumuzdan beri o kadar destek oluyoruz ki birbirimize Allah hepsinden razı olsun.. kardeş bir insan için en güzel hediyedir. :119:

Bugun kontrolumuz var isallah findigim.sagliklidir guzel gecer
Simdilik erkennoldugu icin galiba pek hareketsiz ama ins uyanir birazdan:)))

Hayirlisi bakalim.benimde yarin var,cok heyecanliyim cunku dogum sekline karar verilecek.

inşaallah cnm sen hangi dr gidiyrsun:) ben cenk beye gidiyrm :) doğum ne zamn inşaallah normal mi olacak :)
Ben recep beye gidiyorum simdilik normak olacak gibi gorunuyor ama cati muayenesinden sonra netlesir. Zaten recep bey normal dogumlariyla unlu :) olumcul bir risk olmadan sezeryana almiyor adam :)

Hımm benimde hoşuma gidiyo ama ili isim olsun istiyorm yiğit baran diye bi tavsiye gelmişti başka ne olabilir acaba 😊

Bence baran tek basina cok hos geliyo kulaga.
Ali Baran
Mert Baran
YigitBaran da hosmus valla.kalbinin sesini dinle canim.
Bizim bebisinde ismi belli deil,esimle anlasamiyoruz bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…