Hersey cok guzel olacak insallah bana simdiden bazen korku heyecan basiyo seninki cok normal ama bi de soyle ne guzel evladin yarin kollarinda olacak biz beklemeye devam saglikli hayirlidogumlar dilerimGünaydın kızlarBugün daha bir tuhaf hissediyorum kendimi.Uzuun bir yolculuğun sonuna geldik yarın saat 7:30'da sezeryan için hastanede hazır olacağım..Oğlumuza kavuşmamıza artık saatler kaldı ve eşimle bende heyecan tavan yapmış durumda.Dün gece oturduk ağladık benim psikolojim eşime de geçti..İçimde kocaman bir boşluk kucağımda başka hiçbirşeyin dolduramayacağı bir mutluluk olacak...Sadece ben mi bunu hissediyorum bilmiyorum ama hüzün ve mutluluk ve korku!! hepsini hissediyorum şuan..Sanırım biraz kafa dağıtmam lazım.Öğleden sonra kuaföre falan gideceğim oğlum ilk beni görecek, güzel görsün annesini Hem de oğlumla ilk anlarım,hayatımın en özel anlarında güzel görüneyim istiyorum..Arabaya inip çantamıza son kez bakacağım eksik birşey var mı diye,sanırım yoktur çünkü 1 çekçekli valiz,1 bebek çantası ve ayrıyetten yine küçük boy seyahat çantası var bagajda hepside tıka basa dolu yok yok tatile gitmiyoruz sadece hastanemiz şehir dışında o yüzden ne olur ne olmaz diye doldurduk baya bi...Neyse neticede dananın kuyruğunun kopmasına çok az kaldı ve ben dulalarınızı bekliyorum kızlar...Cuma günü Allah izin verirse ve bir sorun çıkmazsa evimize geleceğiz detayları anlatırım o zaman öpüyorum hepinizi,cansınız
bi arkadaş var face grubunda bi süredir bebeği kordona dolanık duruyor..her kontrolde de resmini çekip veriyorlar kıza..yani canım bunu bende duymuştum : kordon dolanmadı falan öyle hayati tehlike yaratcak bişey değil..o kordonun yapısı öyle güzelmiş ki bebek için tehlike oluşturmuyormuş..
ayrıca bak oynuyor diyorsun..e zaten hareket ettiği sürece sorun yok bence..he ama yinede için rahat değilse kontrol gününü öne al git..2-3 günden bişey olmaz..
Hayirlisi bakalim.benimde yarin var,cok heyecanliyim cunku dogum sekline karar verilecek.
Slm kizlar nasilsiniz benim dun aksam ustu ic camasirima bi anda cocuk duser gibi bisey dustu baktim sumuksu seffaf degilde beyazimsi biseydi yumurta akindan daha kivamli cok korktum internettrn arastirdim nisan bozulmasidir deniliyor kasiklarimda kac gundur ara ara agrim oluyor zaten belime vuruyor arada bir sabahi zor ettim ne devami geldi ne sancim cogaldi doktorumu aradim cumaya randevu vermisti korkulcak bisey yok akintidir o randevu gununu bekle dedi rahatlamalimiyim sizce boyle olupta daha once dogum yapan varmi aranizda yada cevrenizde bilgi verin lutfen hakkinizi helal edin biraz uzin oldu
canım merhaba, ara ara bunlar olacak bebişler artık yerleşiyor ve yerleştikçe de o kanaldaki koruyucu tabakayı yavaş yavaş atmaya başlıyorlar. bende bikaç kere oldu. korkulacak bir şey yok bence ne kendini ne de bebişi strese sokma bunlar normal şeyler.. enfeksiyon veya farklı bir şey yoksa korkma derim...
Günaydın kızlarBugün daha bir tuhaf hissediyorum kendimi.Uzuun bir yolculuğun sonuna geldik yarın saat 7:30'da sezeryan için hastanede hazır olacağım..Oğlumuza kavuşmamıza artık saatler kaldı ve eşimle bende heyecan tavan yapmış durumda.Dün gece oturduk ağladık benim psikolojim eşime de geçti..İçimde kocaman bir boşluk kucağımda başka hiçbirşeyin dolduramayacağı bir mutluluk olacak...Sadece ben mi bunu hissediyorum bilmiyorum ama hüzün ve mutluluk ve korku!! hepsini hissediyorum şuan..Sanırım biraz kafa dağıtmam lazım.Öğleden sonra kuaföre falan gideceğim oğlum ilk beni görecek, güzel görsün annesini Hem de oğlumla ilk anlarım,hayatımın en özel anlarında güzel görüneyim istiyorum..Arabaya inip çantamıza son kez bakacağım eksik birşey var mı diye,sanırım yoktur çünkü 1 çekçekli valiz,1 bebek çantası ve ayrıyetten yine küçük boy seyahat çantası var bagajda hepside tıka basa dolu yok yok tatile gitmiyoruz sadece hastanemiz şehir dışında o yüzden ne olur ne olmaz diye doldurduk baya bi...Neyse neticede dananın kuyruğunun kopmasına çok az kaldı ve ben dulalarınızı bekliyorum kızlar...Cuma günü Allah izin verirse ve bir sorun çıkmazsa evimize geleceğiz detayları anlatırım o zaman öpüyorum hepinizi,cansınız
Kizlar 36+5 günlük hamileyim dun bebegimin hareketleri yok gibi geldi baya bekledik hareket etmedi cantalari aldik hastahaneye gidmek icin ama yolda hareketlenmeye basladi geri döndük sabah kalktim gerilio pasam ayaklarini hissediyorum ama sizce gitmelimiyim hastahaneye cuma randevum var ztn yoksa o zmn mi gideyim napicami bilemedim yeri daraldi diemi boyle az hareket edio en cok korktugum kordon dolanmasi Allah bebeklerimizi korusun
Canim bebislerin yeri iyice daraldi.arada sivrilmeler ve yamulmalar oluyosa merak etme.
Gene takip et hareketleri azalma hissedersen git doktora.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
37+3 yani 38. Hafta icindeyim canim.bakalim yarin ola hayrola artik umarim normal olur.Senin kacinci haftan cnm..ben sordum bugun ama 38 39 da belli olur dedi:))benim var daha ama dayanamayip sordum...saglikli olsunlarda:))
Kızlar bu bekleme süreci benim sinirlerimi altüst ettiDün bel ağrısı ve adet sancısı gibi sancı çektiğim halde nst de hiç sancı çıkmadı. 2-3 gündür bu ağrılar canıma okuyor. Haftaya vajinal muayene var. Ben iyice gerilmeye başladım. Ne zaman ne olacağını bilememek,normal doğum mu sezaryen mi son anda belli olması geriyor iyice. Normal doğum istiyorum ama Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin inş.
Bu arada sizler nasılsınız? Ağrılarınız sancılarınız ne durumda ?
Sağol pufpufum başından beri herşeyimizi paylaştık burada,paylaşmaya da devan edeceğiz inşallah...haber veririm canım,,özellikle sana sezeryanın tüm evrelerini anlatıcam,gerçi sen prof oldun bu konuda ama
Saol cnm yanitin icin icim rahatladi ; )
Merhaba canlar. Gecmisi atladim çünkü yardimci abla var evimde suan. Annem ve kayinvalidem de geldi yardima. Bende kontrolden geliyorum sizinle paylasmak istedim, oglusumun herseyi normal ama kordonu dolanmis boynuna. 1.5 kez donmus 2.yi tamamlarsa sikinti olur dedi. Canim sikildi. Hergun tansiyon kontrolu ve haftada bir nst istedi. Boyle bir sikintisi olani hatirlamiyorum kizlar insallahta yoktur. Bilgisi olan varmi
bi arkadaş var face grubunda bi süredir bebeği kordona dolanık duruyor..her kontrolde de resmini çekip veriyorlar kıza..yani canım bunu bende duymuştum : kordon dolanmadı falan öyle hayati tehlike yaratcak bişey değil..o kordonun yapısı öyle güzelmiş ki bebek için tehlike oluşturmuyormuş..
ayrıca bak oynuyor diyorsun..e zaten hareket ettiği sürece sorun yok bence..he ama yinede için rahat değilse kontrol gününü öne al git..2-3 günden bişey olmaz..
Merhaba kızlar,
Hazır benim meleğim Cansu'm uyuyorken yazabildiğim kadarıyla yazayım bari dedim :)
Geçen hafta sık kontrollersonrasında azalan amniyotik sıvının da etkisiyle kızım da 3100 gr görünüyorken dr umuz yarın alalım artık hanımefendiyi dedi(21/05/2014 çarşamba) :) Ben başladım kekelemeye nasıl yani yarın mı biraz daha beklesek olmaz mı gibi :) dr ne değişecek bebek 3000 gr ı görmüş sıvı da azçok tutmayalım içeride gelsin dedi. Eşim bana ben eşime dr bana ben dr a vs bakışıp durduk bir süre :) ( sanki beklenmedik bişey duymuştum :) kendim bile diyordum yaşadığım garip bir ruh hali değişikliğiyletevekkül gelmişti üstüme ve eşime bu bizim kız haftasonunu beklemeyecek bak gör demiştim bile :) )
Derken benim akrabam olan dr umla konuşayım da ben size bilgi vereyim dedim. 4D ultrasonu ve dr un yazdıklarını alıp iki kat aşağıya inerek ilgili ablacığıma danıştım, o da endişelenecek bişey yok bir çok badire atlattı bu küçük hanım ve artık dünyaya gelip ayak uydurabilecek durumda içini ferah tut dedi. Ama dedim ben burada doğum yapmayı isterim fakat beni aşar biliyorsun abla dedim. O da karşıda da doğum olayının kolaylıkla yapılabileceğini ama onu en çok benim astımımdan ötürü anestezinin düşündürdüğünü söyledi. Drrken bahçelievler de başka bir hastane önerdi ki dr u ben de tanıyor ve çok seviyordum,olur bak orası tamam dedim :) eşimle kalktık Bahçelievler e gittik dr u bulup konuştuk. Yarın sabah saat 8:30 da gel tahlilleri yapalım, göğüs hastalıkları ve anestezi de muayenesini yapsın eğer sorun olmazsa öğleden sonra bebişi alalım dedi. Eşimin de benim de içimiz rahat yüzümüz güleç sadece uff çok uzak burası ama ne yapalım vardır bir hayrı diyerek evin yolunu tuttuk. Eşim zaman tuttu açık trafikte ve belli bir hız ile 35-40 dk da eve gelmiştik bile. Anneme uğradık, oğlumu ve annemi öpüp helalleştim ve hayırlısı ne yapalım diyeeee diyeeee eve geldik, anneme çok yakın oturuyoruz bu arada :)
Ben geldim üstümü değiştirdim elimi yıkadım, ay dedim sanırım çok yoruldum akıntı mı ne geldi derken bir bakarım ki aktif bir kanama var. Eşim de arabayı park etmiş yeni arabadan iniyor, kokmşuya da selam veriyor :) hemen açtım balkon kapısını dedim bekle ben geliyorum çok acil. Adamcağız şaşkın biraz da panik nasıl yani dedi o eve gelene kadar ben hemen üstümü değiştirmiş hatta ana kucağını arabadan ayırmaya çalışıyorum diğer elimle de doğum çantasını çekiyorum kapıya doğru :) Eşim ne oldu hayatım derken dedim kanama var arabaya al bunları ben ayakkabıları giyinip geliyorum. Dr u aradım bir yandan da bu bizim eve yakın olan hastanenin acil kadındoğumu olduğu için önce oraya gitmek geldi aklıma :) dr demez mi nöbetçi dr bir muayene etsin, bebek hareketleri var mı ? Dedim var evet hareket ediyor ( hatta arabada da eşime dedim ki kız çok hareketli ama bu sanki değişik bir hareketlenme. O da evham yapma bişey yoktur yarın kavuşacağız inşallah sağlıkla ve bu evhamların bitecek canım korkma artık demişti) . Tamam dedi, muayene olun ben de yola çıkıyorum gelince sezeryana alacağım dedi. Ben nasıl yani derken dr telefonu kapadı. Ben arabaya bindim konuşmayı eşime anlattım ve yolda eşim akrabanı bir ara olmazsa karşıya geçelim, bekleyecek bir durumsa anestezi de önemli demişti, hiç risske girmeyelim dedi. İki defa aradım ama ulaşamadım. Bahçelievler deki dr u da iki kez aradım ulaşamadım derken hastaneye geldik bile :) nöbetçi dr muayene etti ultrasonla ve kalp atışı var tamam dedi.dr unuz yolda gelsin de sezeryana başlayalım :) kaldık öyle eşimle şaşkın bir vaziyette :)
bu arada ablama da yarın demiştim, babama da anneme de :) sadece ablamı aradım refakate gelecek diye onun tel de sürekli meşgul mü :) eniştemi aradım dedim hastanedeyiz beni doğuma alıyorlar, ama dedim kozyatağı'ndaki hastanedeyiz, acil sezeryana alınıyorum. O arada bahçelievler'deki dr aradı nöbetçi dr un söylediklerini ve kanama miktarını söyleyince hiç bu taraf geçmeyin risk yükselir aman, orada acil sezeryan olun dedi. Akrabamı arayarak bilgi vermiş. O da buradaki anestezyeni arayarak astım ve özel durumları konuşmuş, ne niyet ederken ne kısmet oldu :)
En çok babam ve yakın akrabalar sevindi teeee Bahçelievler'e gelmek sıkıntı olacaktı trafik ve mesafe nedeniyle :)
Ben aklıma gelen tüm duaları ederek ve endişeli bir halde sezeryana inerken eşim de dualar okuyor, ablam korkma herşey güzel olacak göreceksin benim içim rahat diyordu :)
Beni aşağı ameliyathaneye indirdiler gerek hasta bakıcılar gerekse ameliyat hemşireleri hepsinden Allah razı olsun hep telkin ettiler, dr umu gördüm korkma geldim buradayım, çok güzel olacak, zilliyi göreceğiz sonunda dedi ve gülümsedi. Anestezyen de şimdi dedi önce sakinleştirici vereceğiz ve sonra uyutacağız, bir saat uyuyacaksın dedi.o ara boğazıkmı bir ilaç yakar gibi oldu ve batikon sürdüler sezeryan bölgeine hemşire de kalbime elektron uçları takıyordu, anestezyen biz de dua edeceğiz korkma derken ben hala ayet'el kürsi yi okuyordum ki uyumuşum :) sondayı ben uyuduktan sonra takmışlar
Eşime de 45 dk 1 saat sürecek ameliyat demişler ama kızımızın 10 dk sonraçıkacağını söylememişler :) stresten lavaboya girmiş tam ellerini yıkarken enişten kızın geldi çık diye kapıyı vururken o da içerden dalga geçmeyin benimle diyormuş :) ablam ve yeğenim de aynı şeyi söyleyince nasıl çıktığımı bilmiyorum dünya da böyle başka bir güzellik olamaz dedirten kızımı gördüm diyor :) temizlenip ilk kontrollerinin yapılmasını zor bekledim kapıda diyor :) avaz avaz bağırıyor sonra birden 5 saniye susuyor sonra yine yeri göğü inletiyordu görmeliydin diyor :) ben ayılma odasında hep sağlıklı di me diyesorduğum herkesten maşallah hem sağlıklı hem çok tatlı yanıtını alıyor iyice meraklanıyordum. Çıkardılar sonundaodaya nerdekızım diye girdim odaya eşim de arkanda seni bekliyor annesi dedi ve harika kızımı görüverdim. Muhteşem bir duygu :)
Herkesesağlıklı hayırlı doğumlar dilerim, kısmetten öte köy yok derlerstrese girmeyin
Eki Görüntüle 1133931
Kurabiyelerimizide yaptim hastaneye gitcekler biz haziriz sira bebiste.... :)
Bu arada tum dogum yapan annelerimizi kutluyorum hayirli olsun saglikla sihhatle buyumeyi nasip etsin Allahim darisida bekleyen tum annelerimize inşAllah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1133931
Bu arada tum dogum yapan annelerimizi kutluyorum hayirli olsun saglikla sihhatle buyumeyi nasip etsin Allahim darisida bekleyen tum annelerimize inşAllah :)
Eki Görüntüle 1133931
güzel olmuşlar canımcım eline sağlık..birarada çokta ciciler 😍
bende deneme olarak yapiyim dedim gayet iui oldu heee ben bile şaşırdım 😉 hatta hastane için yapcaktım ama çokçeşit yaptık biz hastane için,o yüzden başka bi organizasyonda yapıcam..
bak buda benim yaptıklarım...
Eki Görüntüle 1134051
Cok begendim bende yapmak istiyordum ama nasil yapilir bilemedim nasil yaptin o seker nerden aliniyor marketlerdw satiliyormu
Canım şekerleri ankaradan nişantaşı pazarından almıştım ama dikkat ettimde büyük tuhafiyelerdede satılıyo :))
Canim cok guzeller ben yapmaya calistim internetten aldigim tarifle pisirdigim hamurlar kuculdu seker hamuru ayni kalipla kestigim icin buyuk kaldi nadil yaptin sen anlatabilirmisin birde daha cok yokmu dogumuna simdiden yapinca bayatlamazmi
Kızlar bişey sorcm doğum yaptıktan sonra hastaneden nasıl çıkmak uygun sabahlıkla mı yoksa ne bileiym işte doğum yapanlardan fa cevap beklyrm
güzel olmuşlar canımcım eline sağlık..birarada çokta ciciler 😍
bende deneme olarak yapiyim dedim gayet iui oldu heee ben bile şaşırdım 😉 hatta hastane için yapcaktım ama çokçeşit yaptık biz hastane için,o yüzden başka bi organizasyonda yapıcam..
bak buda benim yaptıklarım...
Eki Görüntüle 1134051
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?