2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hersey cok guzel olacak insallah bana simdiden bazen korku heyecan basiyo seninki cok normal ama bi de soyle ne guzel evladin yarin kollarinda olacak biz beklemeye devam saglikli hayirlidogumlar dilerim

Saol cnm yanitin icin icim rahatladi ; )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kizlar nasilsiniz benim dun aksam ustu ic camasirima bi anda cocuk duser gibi bisey dustu baktim sumuksu seffaf degilde beyazimsi biseydi yumurta akindan daha kivamli cok korktum internettrn arastirdim nisan bozulmasidir deniliyor kasiklarimda kac gundur ara ara agrim oluyor zaten belime vuruyor arada bir sabahi zor ettim ne devami geldi ne sancim cogaldi doktorumu aradim cumaya randevu vermisti korkulcak bisey yok akintidir o randevu gununu bekle dedi rahatlamalimiyim sizce boyle olupta daha once dogum yapan varmi aranizda yada cevrenizde bilgi verin lutfen hakkinizi helal edin biraz uzin oldu

Merhaba canlar. Gecmisi atladim çünkü yardimci abla var evimde suan. Annem ve kayinvalidem de geldi yardima. Bende kontrolden geliyorum sizinle paylasmak istedim, oglusumun herseyi normal ama kordonu dolanmis boynuna. 1.5 kez donmus 2.yi tamamlarsa sikinti olur dedi. Canim sikildi. Hergun tansiyon kontrolu ve haftada bir nst istedi. Boyle bir sikintisi olani hatirlamiyorum kizlar insallahta yoktur. Bilgisi olan varmi

canım merhaba, ara ara bunlar olacak bebişler artık yerleşiyor ve yerleştikçe de o kanaldaki koruyucu tabakayı yavaş yavaş atmaya başlıyorlar. bende bikaç kere oldu. korkulacak bir şey yok bence ne kendini ne de bebişi strese sokma bunlar normal şeyler.. enfeksiyon veya farklı bir şey yoksa korkma derim...

Saol canim ya aslinda bu 3. Gebeligim 2 normal dogum yaptim ama ikisindede boyle bisey yasamadim agriyla gittim suyumu doktor patlatti o yuzden bilmiyorum yani

Canim senle dogum tarihlerimiz ayniydi daha yarin randevum var hersey belli olacak.
Rabbim yar ve yardimcin olsun..

Senin kacinci haftan cnm..ben sordum bugun ama 38 39 da belli olur dedi:))benim var daha ama dayanamayip sordum...saglikli olsunlarda:))
37+3 yani 38. Hafta icindeyim canim.bakalim yarin ola hayrola artik umarim normal olur.

Canim agrilar sizilar son surat devam.benim ayaklarim ve ellerim cok sisti.son zamanlar gecmek bilmiyo.
Hayirlisiyla dogurdummu takvime saate bakmicam.zaman gecmiyo.
Hayirlisi olsun hakkimizda canim

Sağol pufpufum başından beri herşeyimizi paylaştık burada,paylaşmaya da devan edeceğiz inşallah...haber veririm canım,,özellikle sana sezeryanın tüm evrelerini anlatıcam,gerçi sen prof oldun bu konuda ama

süpersin anlat anlat detaylı en ince en önemsiz görünen şeyleri bile duymaya ihtiyacım var...

Saol cnm yanitin icin icim rahatladi ; )

rica ederim canım

canımcım az önce konuyla ilgili bi arkadaşa yazdım..bak aşağıya bidaha kopyalıyorum,belki cevap olur sanada

Merhaba gözlerim doldu okurken ne güzel anlatmışsın. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.
Bende sağlıklı olup olmadığını merak edip soracağım herhalde ilk önce çok korkuyorum elinde yüzünde vucudunda birşey olacak diye çok korkuyorum.
Hep dua ediyorum sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde dünyaya gelir inşallah diye.
HAMİLE OLUP DOĞUMU BEKLEYEN ANNELERİN TÜM ÇOÇUKLARI SAĞLIKLI OLUR İNŞALLAH BİRDE ÇOK TATLIIIIII :)

Kurabiyelerimizide yaptim hastaneye gitcekler biz haziriz sira bebiste.... :)

Bu arada tum dogum yapan annelerimizi kutluyorum hayirli olsun saglikla sihhatle buyumeyi nasip etsin Allahim darisida bekleyen tum annelerimize inşAllah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Cok begendim bende yapmak istiyordum ama nasil yapilir bilemedim nasil yaptin o seker nerden aliniyor marketlerdw satiliyormu

Canim cok guzeller ben yapmaya calistim internetten aldigim tarifle pisirdigim hamurlar kuculdu seker hamuru ayni kalipla kestigim icin buyuk kaldi nadil yaptin sen anlatabilirmisin birde daha cok yokmu dogumuna simdiden yapinca bayatlamazmi

güzel olmuşlar canımcım eline sağlık..birarada çokta ciciler 😍
bende deneme olarak yapiyim dedim gayet iui oldu heee ben bile şaşırdım 😉 hatta hastane için yapcaktım ama çokçeşit yaptık biz hastane için,o yüzden başka bi organizasyonda yapıcam..

bak buda benim yaptıklarım...

Cok guzeller ellrrine saglik bende yapmak istiyorum kizim icin mickey mouse kalibi alfim kac kez denedim neden beceremedim

Canim cok guzeller ben yapmaya calistim internetten aldigim tarifle pisirdigim hamurlar kuculdu seker hamuru ayni kalipla kestigim icin buyuk kaldi nadil yaptin sen anlatabilirmisin birde daha cok yokmu dogumuna simdiden yapinca bayatlamazmi

1 yumurta , 250 gr tereyağı , 125 gr pudra şekeri , 1 çay bardağı mısır nişasta , 1 paket vanilya , 4 su bardağı un
YAPILIŞI : Hepsi oda sıcaklığında olacak ve ölçülere uyulmak şart... Yoksa tutmuyo

Yumurta ve pudra şekeri iyice karışıcak daha donra tereyagı eklenip iyice karışıcak . Nişasta yavaş yavaş eklenicek karıştırılacak homojen bi karışım olunca vanilya eklenecek un da yavaş yavas eklenecek. 4. Bardagi eklerken yavaş ekleyinki bardagin buyuklugune gore olcu tutmaz. Hamur ele yapismayacak sekilde ne asiri sert ne de cok yumusak olacak . Sonra yspilan hamuru 1 saat buzdolabina kaldirin daha fazla kalirsada olur. Daha sonra hamuru cikarip yagli kagit uzerinde sekillendirin. Hamurun dumduz olmasina dikkat edinki catlamasin. 175 derecede 15 dakika firinin en ust rafinin 1 altinda pişirin fanliysa alt ust fanida calistirin. Ara ara kontrol edin . Pismemisse sureyi uzatip kontrole devam. Cikarinca sogumaya birakin. İyice soguduktan sonra şeker hamuruyla sekillendirin . Seker hamurlarini kurabiyeye yapistirirken ya bal yada sekerli su kullanin .....

Canim kurabiyeleri serin ve kuru yerde 4 haftaya kadar muhafaza edebiliosun hic bisey olmuyo bu yenmesi icin olan sure ....
2 3 yil bile saklanir ama dedigim gibi 4 haftaya kadar yenilir onun icin zamaninda yaptim :)))

Kızlar bişey sorcm doğum yaptıktan sonra hastaneden nasıl çıkmak uygun sabahlıkla mı yoksa ne bileiym işte doğum yapanlardan fa cevap beklyrm

Kızlar bişey sorcm doğum yaptıktan sonra hastaneden nasıl çıkmak uygun sabahlıkla mı yoksa ne bileiym işte doğum yapanlardan fa cevap beklyrm

kontrole gittiğimde görüyorum pijamayla,sabahlıkla, terlikle falan çıkanları da bana hiç hoş görünmüyor... hastaneye gittiğim kıyafetle çıkarım diye düşünüyorum... eşofman altı, tshirt,spor ayakkabı en uygunu bence

Çok guseller seninkide canim . Benimde ilk denememdi ama degdi valla .. Aradan cikti sen hastaneye neler yapcaksinki .. Fikrine ihtiyacim var sanirsam . Gerci bana kalsa icecekte dusunuyorumda hastaneyi piknik alanina cevirmiyim bide kac kisi gelir ya da kac gun kalirim o da net degil.. :)) bi turlu netlesemedim :)

kizlar,acikogretim sinavlarina girecek var mi yada girebilecek?
7-8 haziran az kaldi sinavada dogumada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…