- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
o ne masajı??? ben hıc duymadım kı :44:
Hiç kalmadı Canım, şükür hiç gerek olmadı
günaydın hatunlar işte son iki günümüz
Hımm benimde hoşuma gidiyo ama ili isim olsun istiyorm yiğit baran diye bi tavsiye gelmişti başka ne olabilir acaba 😊
Ben kendimden örnek vereyim biz 6 kardeşiz. 5 kız 1 oğlan en küçük kardeşimize annem 42 yaşındayken hamile kaldı abim askerdeydi annem aldırcaktı bu yaştan sonra ben nasıl dışarı çıkarım nasıl bebek büyütürüm vs diye biz yalvara yalvara bebeği aldırtmadık iyikide doğmuş Busem şimdi 15 yaşında genç kız oldu. maaşallah birde güzel boylu poslu hepimizi geçti.. iyi ki hepsi varlar çocukluğumuzdan beri o kadar destek oluyoruz ki birbirimize Allah hepsinden razı olsun.. kardeş bir insan için en güzel hediyedir.:119:
vajinaya baş parmaklarla dairesel yapılan bi masaj. Netten araştır perine masajı olarak. doğumu kolaylaştıran bi unsur.
tatlımmmm allah analı babalı büyütsün ağladım yazdıklarını okurken ben de çok merak ediyorum artık kızımı.
ben de bu hafta cuma bırakıyorum artık, dayanacak halim kalmadı
aynen canım son hafta özellikle keşke hemen ayrılsaydım dedim
Günaydın kızlarBugün daha bir tuhaf hissediyorum kendimi.Uzuun bir yolculuğun sonuna geldik yarın saat 7:30'da sezeryan için hastanede hazır olacağım..Oğlumuza kavuşmamıza artık saatler kaldı ve eşimle bende heyecan tavan yapmış durumda.Dün gece oturduk ağladık benim psikolojim eşime de geçti..İçimde kocaman bir boşluk kucağımda başka hiçbirşeyin dolduramayacağı bir mutluluk olacak...Sadece ben mi bunu hissediyorum bilmiyorum ama hüzün ve mutluluk ve korku!! hepsini hissediyorum şuan..Sanırım biraz kafa dağıtmam lazım.Öğleden sonra kuaföre falan gideceğim oğlum ilk beni görecek, güzel görsün annesini Hem de oğlumla ilk anlarım,hayatımın en özel anlarında güzel görüneyim istiyorum..Arabaya inip çantamıza son kez bakacağım eksik birşey var mı diye,sanırım yoktur çünkü 1 çekçekli valiz,1 bebek çantası ve ayrıyetten yine küçük boy seyahat çantası var bagajda hepside tıka basa dolu yok yok tatile gitmiyoruz sadece hastanemiz şehir dışında o yüzden ne olur ne olmaz diye doldurduk baya bi...Neyse neticede dananın kuyruğunun kopmasına çok az kaldı ve ben dulalarınızı bekliyorum kızlar...Cuma günü Allah izin verirse ve bir sorun çıkmazsa evimize geleceğiz detayları anlatırım o zaman öpüyorum hepinizi,cansınız
Benim oğlum 16 yaşında, ama şöyle söyleyeyim şimdilik görmezden geliyor :) (oğlumun özel bir durumu var ondan birazda)
Evet erken geldi kızım ama şükür iyiyiz şimdilerde. Sarılığımız kontrol altında ara ara tahlil için hastaneye gitmemiz gerekiyor, biraz da zayıf ama idare ediyoruz çok şükür. Oğluma içim sızlıyor bu aralar, hastaneden geldiğimizin gecesi uyurken elini kalorifere çarptı ve parmağını çatlattı maleseftüm elini bileğini alçıya aldılar hareket ettirmesin diye Allah'ım yardımcısı olsun, dua ederseniz sevinirim işte böyle ...
ayy ne güzel 6 kardeş benim de bi kardeşim var az geliyorne bileyim şu an ailenin akrabaların tüm ilgisi oğlumun üzerinde olduğu için kardeşinden sonra üzülmesinden korkuyorum. benimki de aşırı bir evham belki. tabiki ileride onun en büyük şansı kardeşinin olması olacak inşallah
Senin kacinci haftan cnm..ben sordum bugun ama 38 39 da belli olur dedi:))benim var daha ama dayanamayip sordum...saglikli olsunlarda:))Hayirlisi bakalim.benimde yarin var,cok heyecanliyim cunku dogum sekline karar verilecek.
Günaydın kızlarBugün daha bir tuhaf hissediyorum kendimi.Uzuun bir yolculuğun sonuna geldik yarın saat 7:30'da sezeryan için hastanede hazır olacağım..Oğlumuza kavuşmamıza artık saatler kaldı ve eşimle bende heyecan tavan yapmış durumda.Dün gece oturduk ağladık benim psikolojim eşime de geçti..İçimde kocaman bir boşluk kucağımda başka hiçbirşeyin dolduramayacağı bir mutluluk olacak...Sadece ben mi bunu hissediyorum bilmiyorum ama hüzün ve mutluluk ve korku!! hepsini hissediyorum şuan..Sanırım biraz kafa dağıtmam lazım.Öğleden sonra kuaföre falan gideceğim oğlum ilk beni görecek, güzel görsün annesini Hem de oğlumla ilk anlarım,hayatımın en özel anlarında güzel görüneyim istiyorum..Arabaya inip çantamıza son kez bakacağım eksik birşey var mı diye,sanırım yoktur çünkü 1 çekçekli valiz,1 bebek çantası ve ayrıyetten yine küçük boy seyahat çantası var bagajda hepside tıka basa dolu yok yok tatile gitmiyoruz sadece hastanemiz şehir dışında o yüzden ne olur ne olmaz diye doldurduk baya bi...Neyse neticede dananın kuyruğunun kopmasına çok az kaldı ve ben dulalarınızı bekliyorum kızlar...Cuma günü Allah izin verirse ve bir sorun çıkmazsa evimize geleceğiz detayları anlatırım o zaman öpüyorum hepinizi,cansınız
Kizlar 36+5 günlük hamileyim dun bebegimin hareketleri yok gibi geldi baya bekledik hareket etmedi cantalari aldik hastahaneye gidmek icin ama yolda hareketlenmeye basladi geri döndük sabah kalktim gerilio pasam ayaklarini hissediyorum ama sizce gitmelimiyim hastahaneye cuma randevum var ztn yoksa o zmn mi gideyim napicami bilemedim yeri daraldi diemi boyle az hareket edio en cok korktugum kordon dolanmasi Allah bebeklerimizi korusun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bende aynı konudan tedirginlik duyuyorum.
Sezeryanla doğumuma 2,5 hafta kaldı Hayırlısı ile.
6 yaşında kızım var çok nazlı , her isteği olan el bebek gül bebek büyüttük ( herkes için aynı şey söz konusu tabiiki )
kardeşini şuan seviyor ama zaman zaman konuşmalarından onu kıskandığını anlıyoruz , babasıda bende çok tedirgin oluyoruz
kardeşi doğduğunda üzülür , kıskanır , kendini kötü hisseder diye.
Öyle zamana geldiki onun kreşi bitecek ben doğum yapıcam yani 4 ayda oda bende bebekte evdeyiz.
iNŞALLAH kıskanmazda kolay atlatırız bu devreyi.
ayy çok duygusal anlatmışın bi tuhaf oldum.. inşallah hayırlısı ile kucağına al bebişi canım darısı bizlere olsun
Resmen gözlerim doldu okurken...ne güzel artık gün değil saat saymaya başladın,Allah kolaylıkla kavuşmanızı nasip etsin canım ve bide sağlıkla tabi...eğer net paketin varsa doğum sonrasıda haber ver cepten girerek..detayları bekliyor olacağım
Merhaba bende aynı konudan tedirginlik duyuyorum.
Sezeryanla doğumuma 2,5 hafta kaldı Hayırlısı ile.
6 yaşında kızım var çok nazlı , her isteği olan el bebek gül bebek büyüttük ( herkes için aynı şey söz konusu tabiiki )
kardeşini şuan seviyor ama zaman zaman konuşmalarından onu kıskandığını anlıyoruz , babasıda bende çok tedirgin oluyoruz
kardeşi doğduğunda üzülür , kıskanır , kendini kötü hisseder diye.
Öyle zamana geldiki onun kreşi bitecek ben doğum yapıcam yani 4 ayda oda bende bebekte evdeyiz.
iNŞALLAH kıskanmazda kolay atlatırız bu devreyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?