2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
o ne masajı??? ben hıc duymadım kı :44:

vajinaya baş parmaklarla dairesel yapılan bi masaj. Netten araştır perine masajı olarak. doğumu kolaylaştıran bi unsur.

Hiç kalmadı Canım, şükür hiç gerek olmadı

tatlımmmm allah analı babalı büyütsün ağladım yazdıklarını okurken ben de çok merak ediyorum artık kızımı.

günaydın hatunlar işte son iki günümüz

ben de bu hafta cuma bırakıyorum artık, dayanacak halim kalmadı

ayy ne güzel 6 kardeş benim de bi kardeşim var az geliyor ne bileyim şu an ailenin akrabaların tüm ilgisi oğlumun üzerinde olduğu için kardeşinden sonra üzülmesinden korkuyorum. benimki de aşırı bir evham belki. tabiki ileride onun en büyük şansı kardeşinin olması olacak inşallah

aynen canım son hafta özellikle keşke hemen ayrılsaydım dedim

aynen canım son hafta özellikle keşke hemen ayrılsaydım dedim

benim haftaya çarşamba filan doluyormuş 37. haftam ama uğraşamıycam daha. Çok da bişey yapmıyorum akşama kadar nette takılıyorum ama sırtım çok ağrıyor bi de sabahları geç uyanmak istiyorum artık

Kizlar 36+5 günlük hamileyim dun bebegimin hareketleri yok gibi geldi baya bekledik hareket etmedi cantalari aldik hastahaneye gidmek icin ama yolda hareketlenmeye basladi geri döndük sabah kalktim gerilio pasam ayaklarini hissediyorum ama sizce gitmelimiyim hastahaneye cuma randevum var ztn yoksa o zmn mi gideyim napicami bilemedim yeri daraldi diemi boyle az hareket edio en cok korktugum kordon dolanmasi Allah bebeklerimizi korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar Bugün daha bir tuhaf hissediyorum kendimi.Uzuun bir yolculuğun sonuna geldik yarın saat 7:30'da sezeryan için hastanede hazır olacağım..Oğlumuza kavuşmamıza artık saatler kaldı ve eşimle bende heyecan tavan yapmış durumda.Dün gece oturduk ağladık benim psikolojim eşime de geçti..İçimde kocaman bir boşluk kucağımda başka hiçbirşeyin dolduramayacağı bir mutluluk olacak...Sadece ben mi bunu hissediyorum bilmiyorum ama hüzün ve mutluluk ve korku!! hepsini hissediyorum şuan..Sanırım biraz kafa dağıtmam lazım.Öğleden sonra kuaföre falan gideceğim oğlum ilk beni görecek, güzel görsün annesini Hem de oğlumla ilk anlarım,hayatımın en özel anlarında güzel görüneyim istiyorum..Arabaya inip çantamıza son kez bakacağım eksik birşey var mı diye,sanırım yoktur çünkü 1 çekçekli valiz,1 bebek çantası ve ayrıyetten yine küçük boy seyahat çantası var bagajda hepside tıka basa dolu yok yok tatile gitmiyoruz sadece hastanemiz şehir dışında o yüzden ne olur ne olmaz diye doldurduk baya bi...Neyse neticede dananın kuyruğunun kopmasına çok az kaldı ve ben dulalarınızı bekliyorum kızlar...Cuma günü Allah izin verirse ve bir sorun çıkmazsa evimize geleceğiz detayları anlatırım o zaman öpüyorum hepinizi,cansınız

ayy çok duygusal anlatmışın bi tuhaf oldum.. inşallah hayırlısı ile kucağına al bebişi canım darısı bizlere olsun

Anladım, Tabiiki ederim ALLAH SİZE SABIR VERSİN.
Dua etmezmiyim ALLAH herkesin yardımcısı olsun.

Merhaba bende aynı konudan tedirginlik duyuyorum.
Sezeryanla doğumuma 2,5 hafta kaldı Hayırlısı ile.
6 yaşında kızım var çok nazlı , her isteği olan el bebek gül bebek büyüttük ( herkes için aynı şey söz konusu tabiiki )
kardeşini şuan seviyor ama zaman zaman konuşmalarından onu kıskandığını anlıyoruz , babasıda bende çok tedirgin oluyoruz
kardeşi doğduğunda üzülür , kıskanır , kendini kötü hisseder diye.
Öyle zamana geldiki onun kreşi bitecek ben doğum yapıcam yani 4 ayda oda bende bebekte evdeyiz.
iNŞALLAH kıskanmazda kolay atlatırız bu devreyi.

Resmen gözlerim doldu okurken...ne güzel artık gün değil saat saymaya başladın,Allah kolaylıkla kavuşmanızı nasip etsin canım ve bide sağlıkla tabi...eğer net paketin varsa doğum sonrasıda haber ver cepten girerek..detayları bekliyor olacağım

bi arkadaş var face grubunda bi süredir bebeği kordona dolanık duruyor..her kontrolde de resmini çekip veriyorlar kıza..yani canım bunu bende duymuştum : kordon dolanmadı falan öyle hayati tehlike yaratcak bişey değil..o kordonun yapısı öyle güzelmiş ki bebek için tehlike oluşturmuyormuş..
ayrıca bak oynuyor diyorsun..e zaten hareket ettiği sürece sorun yok bence..he ama yinede için rahat değilse kontrol gününü öne al git..2-3 günden bişey olmaz..

aynı durumdayız 2008li bir kızım var benimde okul kapanıyor tam bebek doğacak napıcaz yaz tatilinde bilmiyorum bir gün bile evde oturamıyor sürekli oyun arkadaş dışarı peşinde sonrasındada okul telaşı başlıycak,sağlıkla kucağıma alıyım bebeğimi herşey hallolur diyorum ama lohusa psikolojisiyle kızımı üzmektende korkuyorum

Kızlar bu bekleme süreci benim sinirlerimi altüst etti Dün bel ağrısı ve adet sancısı gibi sancı çektiğim halde nst de hiç sancı çıkmadı. 2-3 gündür bu ağrılar canıma okuyor. Haftaya vajinal muayene var. Ben iyice gerilmeye başladım. Ne zaman ne olacağını bilememek,normal doğum mu sezaryen mi son anda belli olması geriyor iyice. Normal doğum istiyorum ama Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin inş.

Bu arada sizler nasılsınız? Ağrılarınız sancılarınız ne durumda ?

ayy çok duygusal anlatmışın bi tuhaf oldum.. inşallah hayırlısı ile kucağına al bebişi canım darısı bizlere olsun

İnşallah canım,sırayla hepimiz alalım kucağımıza sağlıklı sıhhatli..

Sağol pufpufum başından beri herşeyimizi paylaştık burada,paylaşmaya da devan edeceğiz inşallah...haber veririm canım,,özellikle sana sezeryanın tüm evrelerini anlatıcam,gerçi sen prof oldun bu konuda ama

bizimki sürekli göbeğimden bebeği öpüyor, kardeşim gelince tek başına mı yatacak birlikte yatalım falan diyor. sürekli bir ilgi alaka hali mevcut. ama bu sevgi gösterileri beni korkutuyor. çünkü kıskançlığını kardeşini çok severmiş gibi yaparak da gösterebiliyormuş. ben de sorduğu sorulara falan yüzeysel cevap vermeye çalışıyorum. bir yandan da en ufak şeyde kriz çıkarır, ağlar oldu. çok stresli bu ara. bebekle ilgili olduğunu düşünüyorum. inşallah çok sıkıntı çekmeyiz. aynen kreşi bitecek bebek gelecek. bir yönden iyi olacak. kreşteki hastalıkları eve getirmemiş olacaklar ama ikisiyle nası ilgileneceğiz bilmiyorum. bebeğe bakarken sorumluluk vermek gerekiyomuş abi/ablalara. ıslak mendili getirir misin gibi. o zaman daha iyi hissedebiliyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…