2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar dogumdan sonra goguslerin yara olmamasi icin sogan suruluyormus diye duymustum.nasil yapiliyor tam olarak bilen var mi normal ortasan kesip bi gezdiriyor muyuz

Hersey cok guzel olacak insallah bana simdiden bazen korku heyecan basiyo seninki cok normal ama bi de soyle ne guzel evladin yarin kollarinda olacak biz beklemeye devam saglikli hayirlidogumlar dilerim

Saolun kızlar evet Poyraz kuşuma kavuşacağım inşallah Allah hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. aysenazim canım bizimki biraz erken oluyor evet ama bizim oğlan en başından beri baya önden gidiyor ve sancılarım da başlayınca erken olması daha iyi diye düşünüyorum..zaten iki doktor da tamam olmuş bu çocuk,her an gelebilir dedi.

Kizlar dogumdan sonra goguslerin yara olmamasi icin sogan suruluyormus diye duymustum.nasil yapiliyor tam olarak bilen var mi normal ortasan kesip bi gezdiriyor muyuz

Sogani limon sikmadan once yuvarlar ezer ole keser skariz ya sogana da aynisini yapip ikiye boluyoruz hafif sulanmis oluyo onu skiyoruz gogus ucuna onemli olan bebek daha hic emmeden bunu yapmak ben ole biliyorum insallah aciklayabilmiskmdir

Ozaman yarin ola hayirolacanim.
Poyrazcik evinize nese mutluluk ve hayir getirsin.
Saglicakla dogsun yavrun insallah.
Hayirli dogumlar

Sogani limon sikmadan once yuvarlar ezer ole keser skariz ya sogana da aynisini yapip ikiye boluyoruz hafif sulanmis oluyo onu skiyoruz gogus ucuna onemli olan bebek daha hic emmeden bunu yapmak ben ole biliyorum insallah aciklayabilmiskmdir

Anladim cnm cok sagol.sonra silip mi emzirecegiz silmeye gerek yok mu peki biliyr msn?

Hamur sekeri nerden alinir cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annemin gelmesini cok istemistim canim ama isleri oldugundan gelemedi .uzulmustum ama esim cok iyi bakti manevi yonden cok destek verdi cok da mutluyuz bebek olduktan sonra ruh halimiz cok daha guzel oldu.cok sorun etme anenin gelmemesini allah sevdiklerimize uzun omurler versin eninde sonunda gorusursun anneciginle.kismet diyelim.bebisim erkek erenimiz oldu :) senin bebik kiz mi erkek mi? Allahin izniyle saglicakla alirsin insaallh yavrucuunu

kontrolden geldim kızlar bebeğim 37 haftalık tam 3200 gram 51 cm olmuş. suni sancı fikrimi doktora tekrar sordum. hiç bir belirti olmadan durduk yerde suni sancı olmaz dedi. bi belirti olması lazım dedi. epidural normal istiyorum dedim. haftaya bakacak açıklık varsa olur dedi.karışık anlattım biraz.bebeğim iyiydi çok şükür. tek sıkıntım şeker

Kaclarda sekerin canim? Seker normal doguma engel bir durum mu? Doktoruna sordun mu? Ben sordum kontrollu oldugu surece bir sorun olmaz dedi.

Ben de duydum ama yapmayacağım. Bebekler doğduklarında en güçlü duyuları koku almaları. Tiksinir emmez diye korkuyorum. Önemli olan doğru emzirmek, tabi başarabilirsek. Teoride çok iyi anladım ama uygulamada nasıl olacak göreceğiz :)

Senin bu işi ticarete dökme zamanın gelmiş, eş dosttan başla, oldukça da çeşit var, profosyonel olmuşsun :)

2 önceki kontrolde bebeğimin kordonu boyun ve omuz hizasındaydı, doktor ani hareketler yapma dedi, son kontrolde bebek hem ters dönmüştü hem de kordon yakınında değildi. Daha öncede kordonu dolanıp tekrar düzelen duydum, inşallah senin de öyle olur.

Allah yardımcın olsun, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Doğum hikayeni de bekliyoruz.

Maşallah bebeğine, uzun boylu bir bebek olacak galiba :)

Son düzenleme:
Kızlar oglumdan hepinize slm getirdim :)) pazartesi sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım hamdolsun. Anlatılmaz mükemmel bir duygu... ikimizde iyiyiz çok sukur. Hala bebeğini bekleyen hamisler sizde en güzel şekilde inş bebisinizi kucaginiza alırsınız. Müsait olunca diğer başlığa anlatırım hikâyemizi

Hepinizde bir heyecan, bakıyorum hazırlıklar tamam. Kurabiyeler, hastane çantaları. Allah heyacanınızı, mutluluğunuzu daim etsin. Ben 27 Mayıs da doğum iznine ayrıldım henüz hazrlıklara yoğunlaşamadım. Sizi gördükçe heyecanımın nerelerde olduğunu merak etmeye başladım

Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. Bizim yerimize de oğlunuuuu kokla.

aynen canım son hafta özellikle keşke hemen ayrılsaydım dedim

Bizimde son iki günümüz kızlar. Pozitif düşünmeye çalışın bebeğimize kalıyor bütün bu çalıştığımız günler Ben doktor müsade etse 1 hafta daha çalışmak istedim ama izin vermiyor Evde sıkılmayız umarım doğum beklerken bir de çalışmaya alışmış kadınların bu konuda zorlanabileceğini düşünüyorum.

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun bebeğin...

Hamur sekeri nerden alinir cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ankaradaysan cankaya nisantasinda var cikrikcilar yokusundada varmis ama oradan emin degilim.... İstanbuldaysanda tabiki eminonunde... Ama dikkatimi cekti bazi buyuk tuhafiyelerdede var ... Yada internet sitelerinden bakcaksin canim siparis verince geliyo

Yok öyle demeyin benimde arkadaşım kordon dolanmasından doğuma bir hafta kala bebeğini kaybetti. ÇOk önemli birşey önemli olmazmı doktor zaten neden hareketlerini sürekli dinleyin diyor bu haftalarda olabilecek en kötü şey kordon dolanması. Özürdilerim seni korkutmak istemedim ama ben birebir yaşadığım için anlatıyorum. Bence sürekli tetikte ol hatta bebek doğduğunda kuveze girmeden yaşar diyorsa doktor bence erken bile doğum yap derim ben sana.
O zamandan beri kordon dolanmasından çok korkmuşumdur. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…