Hersey cok guzel olacak insallah bana simdiden bazen korku heyecan basiyo seninki cok normal ama bi de soyle ne guzel evladin yarin kollarinda olacak biz beklemeye devam saglikli hayirlidogumlar dilerim
Canim senle dogum tarihlerimiz ayniydi daha yarin randevum var hersey belli olacak.
Rabbim yar ve yardimcin olsun..
37+3 yani 38. Hafta icindeyim canim.bakalim yarin ola hayrola artik umarim normal olur.
Canim agrilar sizilar son surat devam.benim ayaklarim ve ellerim cok sisti.son zamanlar gecmek bilmiyo.
Hayirlisiyla dogurdummu takvime saate bakmicam.zaman gecmiyo.
Hayirlisi olsun hakkimizda canim
Kizlar dogumdan sonra goguslerin yara olmamasi icin sogan suruluyormus diye duymustum.nasil yapiliyor tam olarak bilen var mi normal ortasan kesip bi gezdiriyor muyuz
Saolun kızlar evet Poyraz kuşuma kavuşacağım inşallahAllah hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. aysenazim canım bizimki biraz erken oluyor evet ama bizim oğlan en başından beri baya önden gidiyor ve sancılarım da başlayınca erken olması daha iyi diye düşünüyorum..zaten iki doktor da tamam olmuş bu çocuk,her an gelebilir dedi.
Sogani limon sikmadan once yuvarlar ezer ole keser skariz ya sogana da aynisini yapip ikiye boluyoruz hafif sulanmis oluyo onu skiyoruz gogus ucuna onemli olan bebek daha hic emmeden bunu yapmak ben ole biliyorum insallah aciklayabilmiskmdir
1 yumurta , 250 gr tereyağı , 125 gr pudra şekeri , 1 çay bardağı mısır nişasta , 1 paket vanilya , 4 su bardağı un
YAPILIŞI : Hepsi oda sıcaklığında olacak ve ölçülere uyulmak şart... Yoksa tutmuyo
Yumurta ve pudra şekeri iyice karışıcak daha donra tereyagı eklenip iyice karışıcak . Nişasta yavaş yavaş eklenicek karıştırılacak homojen bi karışım olunca vanilya eklenecek un da yavaş yavas eklenecek. 4. Bardagi eklerken yavaş ekleyinki bardagin buyuklugune gore olcu tutmaz. Hamur ele yapismayacak sekilde ne asiri sert ne de cok yumusak olacak . Sonra yspilan hamuru 1 saat buzdolabina kaldirin daha fazla kalirsada olur. Daha sonra hamuru cikarip yagli kagit uzerinde sekillendirin. Hamurun dumduz olmasina dikkat edinki catlamasin. 175 derecede 15 dakika firinin en ust rafinin 1 altinda pişirin fanliysa alt ust fanida calistirin. Ara ara kontrol edin . Pismemisse sureyi uzatip kontrole devam. Cikarinca sogumaya birakin. İyice soguduktan sonra şeker hamuruyla sekillendirin . Seker hamurlarini kurabiyeye yapistirirken ya bal yada sekerli su kullanin .....
Canim kurabiyeleri serin ve kuru yerde 4 haftaya kadar muhafaza edebiliosun hic bisey olmuyo bu yenmesi icin olan sure ....
2 3 yil bile saklanir ama dedigim gibi 4 haftaya kadar yenilir onun icin zamaninda yaptim :)))
annemin gelmesini cok istemistim canim ama isleri oldugundan gelemedi .uzulmustum ama esim cok iyi bakti manevi yonden cok destek verdi cok da mutluyuz bebek olduktan sonra ruh halimiz cok daha guzel oldu.cok sorun etme anenin gelmemesini allah sevdiklerimize uzun omurler versin eninde sonunda gorusursun anneciginle.kismet diyelim.bebisim erkek erenimiz oldu :) senin bebik kiz mi erkek mi? Allahin izniyle saglicakla alirsin insaallh yavrucuunune güzeeelmaşallah bebeğin hayırlı uğurlu sağlıklı uzun ömürlü olsun, demek sen de bendensin, ben de amerikadayım ve aynen dediğin gibi eşimle başbaşa büyütücez oğlumuzu kayınpederim var ama o da yaşlı kendine anca bakıyor. benim doğumumda kimse bulunamıcak yanımda tr'den senin gelen oldu mu? içim buruk olucak bu yüzden ama yapacak bir şey de yok.:44: neyse bebişin kız mı erkek mi? tekrar tekrar tebrikler
kontrolden geldim kızlar bebeğim 37 haftalık tam 3200 gram 51 cm olmuş. suni sancı fikrimi doktora tekrar sordum. hiç bir belirti olmadan durduk yerde suni sancı olmaz dedi. bi belirti olması lazım dedi. epidural normal istiyorum dedim. haftaya bakacak açıklık varsa olur dedi.karışık anlattım biraz.bebeğim iyiydi çok şükür. tek sıkıntım şeker
Kizlar dogumdan sonra goguslerin yara olmamasi icin sogan suruluyormus diye duymustum.nasil yapiliyor tam olarak bilen var mi normal ortasan kesip bi gezdiriyor muyuz
Eki Görüntüle 1133931
Kurabiyelerimizide yaptim hastaneye gitcekler biz haziriz sira bebiste.... :)
Bu arada tum dogum yapan annelerimizi kutluyorum hayirli olsun saglikla sihhatle buyumeyi nasip etsin Allahim darisida bekleyen tum annelerimize inşAllah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba canlar. Gecmisi atladim çünkü yardimci abla var evimde suan. Annem ve kayinvalidem de geldi yardima. Bende kontrolden geliyorum sizinle paylasmak istedim, oglusumun herseyi normal ama kordonu dolanmis boynuna. 1.5 kez donmus 2.yi tamamlarsa sikinti olur dedi. Canim sikildi. Hergun tansiyon kontrolu ve haftada bir nst istedi. Boyle bir sikintisi olani hatirlamiyorum kizlar insallahta yoktur. Bilgisi olan varmi
Günaydın kızlarBugün daha bir tuhaf hissediyorum kendimi.Uzuun bir yolculuğun sonuna geldik yarın saat 7:30'da sezeryan için hastanede hazır olacağım..Oğlumuza kavuşmamıza artık saatler kaldı ve eşimle bende heyecan tavan yapmış durumda.Dün gece oturduk ağladık benim psikolojim eşime de geçti..İçimde kocaman bir boşluk kucağımda başka hiçbirşeyin dolduramayacağı bir mutluluk olacak...Sadece ben mi bunu hissediyorum bilmiyorum ama hüzün ve mutluluk ve korku!! hepsini hissediyorum şuan..Sanırım biraz kafa dağıtmam lazım.Öğleden sonra kuaföre falan gideceğim oğlum ilk beni görecek, güzel görsün annesini Hem de oğlumla ilk anlarım,hayatımın en özel anlarında güzel görüneyim istiyorum..Arabaya inip çantamıza son kez bakacağım eksik birşey var mı diye,sanırım yoktur çünkü 1 çekçekli valiz,1 bebek çantası ve ayrıyetten yine küçük boy seyahat çantası var bagajda hepside tıka basa dolu yok yok tatile gitmiyoruz sadece hastanemiz şehir dışında o yüzden ne olur ne olmaz diye doldurduk baya bi...Neyse neticede dananın kuyruğunun kopmasına çok az kaldı ve ben dulalarınızı bekliyorum kızlar...Cuma günü Allah izin verirse ve bir sorun çıkmazsa evimize geleceğiz detayları anlatırım o zaman öpüyorum hepinizi,cansınız
kontrolden geldim kızlar bebeğim 37 haftalık tam 3200 gram 51 cm olmuş. suni sancı fikrimi doktora tekrar sordum. hiç bir belirti olmadan durduk yerde suni sancı olmaz dedi. bi belirti olması lazım dedi. epidural normal istiyorum dedim. haftaya bakacak açıklık varsa olur dedi.karışık anlattım biraz.bebeğim iyiydi çok şükür. tek sıkıntım şeker
Kızlar oglumdan hepinize slm getirdim :)) pazartesi sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım hamdolsun. Anlatılmaz mükemmel bir duygu... ikimizde iyiyiz çok sukur. Hala bebeğini bekleyen hamisler sizde en güzel şekilde inş bebisinizi kucaginiza alırsınız. Müsait olunca diğer başlığa anlatırım hikâyemizi
aynen canım son hafta özellikle keşke hemen ayrılsaydım dedim
Senin bu işi ticarete dökme zamanın gelmiş, eş dosttan başla, oldukça da çeşit var, profosyonel olmuşsun :)
Kızlar oglumdan hepinize slm getirdim :)) pazartesi sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım hamdolsun. Anlatılmaz mükemmel bir duygu... ikimizde iyiyiz çok sukur. Hala bebeğini bekleyen hamisler sizde en güzel şekilde inş bebisinizi kucaginiza alırsınız. Müsait olunca diğer başlığa anlatırım hikâyemizi
Hamur sekeri nerden alinir cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
süpersinanlat anlat detaylı en ince en önemsiz görünen şeyleri bile duymaya ihtiyacım var...
rica ederim canım
canımcım az önce konuyla ilgili bi arkadaşa yazdım..bak aşağıya bidaha kopyalıyorum,belki cevap olur sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?