2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim calisabiliyonmu?ben cok yogunum.kizimin dersleri ,okuma bayrami, yil sonu gosterisi falan derslerime zaman ayiramiyorum.
Allah yardimcimiz olsun ins

yok kız ne çalışması 😁 vaktim var ama çalışmıyorum...aslında sallamasyon yapıyorum ama sınava girip okumadan geçmem soruları..anlayana dek okur en mantıklı olanı işaretlerim..böyle böyle geldim 4'e 😁

Günaydın kızlar ve bebişleri ..... ben yine uykusuz bir gece geçirdim. Özellikle dikkat edip sola yatan ben artik kıvranmaktan sağa da yatar oldum. Sabahın köründe ayaktayım. Sizlet nasılsınız? Forumu takip ediyorum, bebeklerine herkes yavaş yavaş kavuşacak bu ay, hem heyecanlı hem endişeli geçiyor benim için

Ayni durumlar bendede var nefes darligi adet sancisi gibi agriiii offf

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senınle aynıhyız cnm bakalım ne zaman doğum yapcaz :18:

Karadenizki canim bende de dun ara ara oldu. ozllikle cati denilen yer varya resmen kirilmis gibi agriyor suan. Hayirlisiyla bir dogursak

Pearly bakalim hangimiz once doguracaz haberlesiriz canim

Gunaydin.
Aynen mantikliyi salliyorum bende.
Umarim 3.sinifa gecerim bende.

Gunaydin bende genelde sol yatmaya calisirim ama kasilmalar agrilar sabaha kadar donuyorum.
Saat 4 ten beri ayaktayim kizim kusuyo midesi bulaniyo.simdi doktora goturcez.
Benim de 2de randevum var ne olacak bakalim

Günaydın tatlı hamişler dun gece hastanedeydik saat 17 gibi belim ve karnimdan ara ara sanci basladi hicc caktirmadim annemdeydik aksam esim geldi yemek yedik yine sıktım disimi sonunda yuzumden anladilar gittik nst de sanci 25 lerde çıktı acilma yok bebegim kilolu ve bi hafta onden gidio ve kafamiz yine büyük :) ewe geldik birazda evde çektim agriyi sizmisim ruyamda spinalle doğum yaptigimi gördüm oglum diyerek uyandim o kadar tatlı bebektiki dogdu baba goz kirpti cildircaktim ayaklarında çorap bile vardi :))) rüya iste darısı gercegine yalniz hanımlar sanci çekmek oyle güzel geldiki biran once sağlıkla kucagima almak istedim beklicez hayirlisi bugunde rutin muayenem var bakalım kendi doktorum ne dicek :)

Ben butun bezleri denedim en iyisi pampers prima ama fiyati biraz fazla digerlerinden, bu arada simdiden stok yapin cok fazla bez gidiyo walla 1 paket bir hafta bile gitmiyo
ilk zamanlar surekli kaka yapiyolar, altini degistiriyorum 2 dk sonra minik pirtlar esliginde yine kaka yapiyo, ozellikle erkek bebeklerin altini alirken dikkatli olun hep ustunuze cis yapma egilimindeler
benim oglum kendi suratina bile cisini yapti altini alirken:)))

Selam kızlarr..

yazmasamda mesaj takibi yapıyorsum ya nerelere kayboldunuz kızlarrr :))

bugün evin genel temizliği yapılıyor,yardımcı bayan gelicek..annemde bende..
1 hafta sonrada kayınvalidem geliyor..
oohhh bayram gibi , Efe'de sağlıkla Allah'ın izniyle geldi mi daha nolsun..
😇 💛 💖 🙏 😍 😘 😎 😻 🌟 👏 👯 👑

ben : 👸
Efe : 👶

Sagol canim. Bizde hayirlisiyla aliriz kucagimiza insallah

Gunaydin bende genelde sol yatmaya calisirim ama kasilmalar agrilar sabaha kadar donuyorum.
Saat 4 ten beri ayaktayim kizim kusuyo midesi bulaniyo.simdi doktora goturcez.
Benim de 2de randevum var ne olacak bakalim

Gecmis olsun canim. Sende guzel haberlerle gelirsin insallah

valla 13 haziranı beklemek bile çok uzun bir süre gibi geliyor 20 haziran'a kadar dayanmazdım daha da zor gelirdi bana zaten daha önceden de birkaç kez bahsetmiştim 13 haziran benim kendi doğum günüm aslında oğlumla aynı günü paylaşıcaz buarada keşke ben de sizin gibi cesaretli olup normal doğum yapabilseydim çünkü yurtdışındayım ve başımda eşimden başka kimse olmayacak bu durumda inşallah allah yardım eder de şu sezaryen dikişleri falan çabucak iyileşir sana da hayırlı doğumlar dilerim umarım istediğin gibi zamanında olur her şey

Merhaba arkadasLar kizim uyurken yazayim dedim dogum Hikayemi anlatip sezeryanla dogum yapacaklara moral wermek istiyorum ama telden yazmak zor sonra anlatacagim pufpuf genel anestezi istemekte cok haklisin ben inanilmaz rahat ettim:)

Canim benimde dogum gunum bdt ile ayni 😄 hayirlisi insallah senin dogumunda istedigin gibi gecer..

Herkese slm 38. Haftada cati muayenesi oldum ayy igrencti ben buna bile dayanamiyorsam nasil normal dogurcam diye simdiden kara kara dusunuyorum ama dr.um dogumda bu kadar aci olmicak dedi kandirdi beni. catim uygunmus bebek asagiya inmis acilmam yok ama tek gereken sanci o da hala yok. Bebegim durdukca kilo alicak zaten 2 hafta onde gidiyo kafasi buyuk bi de iri bebek. Hergun yuruyus yapiyorum ama yok yok yok dogum bi turlu baslamiyor 38+5teyim bu arada

Merhaba arkadasLar kizim uyurken yazayim dedim dogum Hikayemi anlatip sezeryanla dogum yapacaklara moral wermek istiyorum ama telden yazmak zor sonra anlatacagim pufpuf genel anestezi istemekte cok haklisin ben inanilmaz rahat ettim:)

süpersin arkadaşım...bana böyle örneklerle gelin hehehehehe 😇

merhaba,sezeryanla doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra nasıl beslendiniz ilk günler,doktorunuz bilgi verdimi bu konuda,birde sezeryana girmeden önce kan testi vs yaptımı doktorunuz,12 haziran sezeryan tarihim ikinci çocuğum ama çok gerginim sonrasıyla ilgili ilki çok ağrılı olmuştu bebeğimi kucağıma alamadım nerdeyse bir hafta tekrar aynı şeyler yaşamaktan korkuyorum

dün çatı muayenesinden sonra kahverengi pıhtı geldiğini yazmıştım sabah yıne geldi ve iç çamaşırım ıslandı doktoruma soyledim bunun normal olduğunu soyledi fakat suyun gelmesi konusunda gelmeye devam ederse gel bakalım dedi. bu su ne ki acaba amnıyon sıvısı mı şimdi biraz önce geldi. tekrar kontrol için bekliyorum yıne ıslanırsa gideceğim doktora suyum mu geliyor acaba yavs yavas su gelir mi tecrübeli arkadaşlar cevap verin lütfen

bazen sızıntı şeklinde az azda gelebilir suyun,ama bu haftalarda iç çamaşırı çokda ıslanabiliyor akıntı miktarı çok artıyor en iyisi doktora gitmen yada yakınlarında eczane varsa bir ped var amniyon sıvısımı gelen anlamak için onu alabilirsin

canım ilk gün zaten pek bişey yedirmiyorlar.sonra da sadece süt yoğurt ayran yeme içme dedi doktorum.sezeryana girmeden öncede bütün kan testleri yapılıyor,ameliyat sonuçta.ağrı illaki oluyor fakat ağrı kesici iğne baya bir işe yarıyor.ben 1 gece hastanede yattım sadece,ertesi gün sabah taburcu oldum,doktorum reçeteme ağrı kesici iğne yazmış günde 1 tane ben 3 tanesini kullandım gerisine gerek duymadım.ama hiç vurdurmasaydım zorluk çekerdim bebeğime bile kalkamazdım geceleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…