Canim calisabiliyonmu?ben cok yogunum.kizimin dersleri ,okuma bayrami, yil sonu gosterisi falan derslerime zaman ayiramiyorum.
Allah yardimcimiz olsun ins
Ayni durumlar bendede var nefes darligi adet sancisi gibi agriiii offf
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahahayyttt... kiz bendede ayni seyler var. Adet sancisi gibi ayni. Dun tum gun agridi. Korjtum bugun kontrole gittim birsey cikmadi. Ama boyle arada elektruk carpmis gibi aniden bir vuruyoo anlatamam sana o siddet surekli olsa iximde olurum heralde yaaaa((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senınle aynıhyız cnm bakalım ne zaman doğum yapcaz :18:
yok kız ne çalışması 😁 vaktim var ama çalışmıyorum...aslında sallamasyon yapıyorum ama sınava girip okumadan geçmem soruları..anlayana dek okur en mantıklı olanı işaretlerim..böyle böyle geldim 4'e 😁
Günaydın kızlar ve bebişleri ..... ben yine uykusuz bir gece geçirdim. Özellikle dikkat edip sola yatan ben artik kıvranmaktan sağa da yatar oldum. Sabahın köründe ayaktayım. Sizlet nasılsınız? Forumu takip ediyorum, bebeklerine herkes yavaş yavaş kavuşacak bu ay, hem heyecanlı hem endişeli geçiyor benim için
taze annişler aldınız bebişleri kucaklara çekildiniz kenarlara
loğusa şerbeti yapan var mı netten buldum bi tarif ama denemek lazım hazır denenmişi varsa paylaşın bizle de
bi de bebek bezi işini naptınız hepsinin totoşları farklı tabi ama genel olarak hangi bez daha iyi onu bilelim ben 1 paket prima 1 pakette molfix aldım memnun kalmazsam huggies denemeyi düşünüyorum ya da gündüz daha uygun fiyatlı olanlardan alıp kullanıcam gece için hangisi iyi gelirse onu bilemedim yani bakalım görcez nolcak
Sagol canim. Bizde hayirlisiyla aliriz kucagimiza insallahBizim amniyotik sıvımız azalmıştı ve plasentanın besleyememesinden ötürü olduğu saptanmıştı. Akşam yemeği sonrası 1 saat içinde en az 10 hareket saymamız gerekiyordu. Şükür doğdu kızımcım ama gerçekten stresli günlerdi .. Allah yardımcın olsun Canım ...
Gunaydin bende genelde sol yatmaya calisirim ama kasilmalar agrilar sabaha kadar donuyorum.
Saat 4 ten beri ayaktayim kizim kusuyo midesi bulaniyo.simdi doktora goturcez.
Benim de 2de randevum var ne olacak bakalim
Adini degistirsek ben yaZdim diyebiliriz bunu:) yapcak hicbisey yok catliyorum butun gun bdt 20 haziran benimde :) benim cati muayenem cumartesi gunu olucak bi akilik yok derse epidural normal istiyorum. 😄 ama gunu belli olsun cok isterdim 😄 cok sanslisiniz cok.. Hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin ins canim. Hepimiz insallah
valla 13 haziranı beklemek bile çok uzun bir süre gibi geliyor 20 haziran'a kadar dayanmazdım daha da zor gelirdi banazaten daha önceden de birkaç kez bahsetmiştim 13 haziran benim kendi doğum günüm aslında oğlumla aynı günü paylaşıcaz buarada keşke ben de sizin gibi cesaretli olup normal doğum yapabilseydim çünkü yurtdışındayım ve başımda eşimden başka kimse olmayacak bu durumda inşallah allah yardım eder de şu sezaryen dikişleri falan çabucak iyileşir sana da hayırlı doğumlar dilerim umarım istediğin gibi zamanında olur her şey
Merhaba arkadasLar kizim uyurken yazayim dedim dogum Hikayemi anlatip sezeryanla dogum yapacaklara moral wermek istiyorum ama telden yazmak zor sonra anlatacagim pufpuf genel anestezi istemekte cok haklisin ben inanilmaz rahat ettim:)
dün çatı muayenesinden sonra kahverengi pıhtı geldiğini yazmıştım sabah yıne geldi ve iç çamaşırım ıslandı doktoruma soyledim bunun normal olduğunu soyledi fakat suyun gelmesi konusunda gelmeye devam ederse gel bakalım dedi. bu su ne ki acaba amnıyon sıvısı mı şimdi biraz önce geldi. tekrar kontrol için bekliyorum yıne ıslanırsa gideceğim doktora suyum mu geliyor acaba yavs yavas su gelir mi tecrübeli arkadaşlar cevap verin lütfen
merhaba,sezeryanla doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra nasıl beslendiniz ilk günler,doktorunuz bilgi verdimi bu konuda,birde sezeryana girmeden önce kan testi vs yaptımı doktorunuz,12 haziran sezeryan tarihim ikinci çocuğum ama çok gerginim sonrasıyla ilgili ilki çok ağrılı olmuştu bebeğimi kucağıma alamadım nerdeyse bir hafta tekrar aynı şeyler yaşamaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?