Dogumda kan kaybedecegin icin kan degerlerine bakiliyo ona gore demir hapi kullanmiyosan demir hapi verirler ya da devam et derler gecen hafta yaptirdim ben bi daha yapmicaz gerek yok dedilerdoğum günlerimiz aynı tabi bir sürpriz olmazsa,benim bebeğimde 3393gr 50 cm,ikinci doğumum olacak,genel anestezimi olacaksın birde ne testi yapcaklarmış ben özellikle sordum doktoruma gerek yok dedi nedense
Gun degil canim dr. Soyluyo birdahaki muayenede cati yada bakicaz diyo. Ben kendim hatirlatmistim dr. Dusun :)). Ama benim hic acimadi eliyle bi bakti sanirim iji parmak soktu hemen cujardi bir kaz saniyw surdu. Cok rahat dogurursun dedi. Utanacak bisey yok kiz ortuyu ortuyorlar dr. Bile bisey gormuyor. Bebim dr. Erkek birde dusun yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde bu carsamba sancim vardi yani adet sancisi gibi bisey neyse nst de 30 lari gordum ama sanci manci yok dediler bana asil sancilarda 70 80 ni gorecekmisim. Bakalim bazende elektrik carpmis gibi oluyo topuguma kadsr vuruyo tek tatafli asil o olduruyo beni bygun 40 haftanin icine girdik
yarın
arkadaşlar iyi akşamlar.... çokk heyecanlıyım yarın saat 8 de hastanede olacağım......ve genel anestesiyle yavruma kavuşacağım inşallah....bakalım beni yarın neler bekliyor..... dualarınızı eksik etmeyin lütfen.......
canım sağlıkla alırsın inş bebeğini kucağına kaç haftalıksın
Aa ben ortu falan orttuklerini bilmiodum canim.bnm.doktorda erkek.kadin olsa utanmicamda erkek.iste
Bak.simdi.varya nasil.rahatladim.ortu olayini duyunca
Benim 35 haftada 50-70 çıkmıştı 38. Haftada 90-110 çıktı sancılar bebek doğum pozisyonunda dedi ama henüz doğum belirtisi yok dedi artık bakalım ne zaman doğar bebişim
Uyuyamayinca buraya daha sk bakiyorum. Hep mi bu kadar yavas ilerliyodu yoksa ben mi farketmiyodum ah ahhh
Hayirlisi cnm insallah...beklenen dogm tarihlrmz de ayni sayilir ama ben su ana kdr normal gidiyor insallah bakalim normal bekliyorum insalah hayirlisi ile cok beklemeden gelir bebisim..Bugün dr idim.nasipse bende 16 sında alıcam bebişimi kucağıma.37 haftalığım bende.3314 gr ve 51.8 cm miş.bakalım ne kadar doğacak
bugün dr idim.nasipse bende 16 sında alıcam bebişimi kucağıma.37 haftalığım bende.3314 gr ve 51.8 cm miş.bakalım ne kadar doğacak
Kizlar nasilsiniz bakalim ben cok mutluyum sezeryan günüm 13 hazirandi 12 sine alindi birgun bile azalmasi cok guzel cunku gunler hicccc gecmiyor cok heycanliyim oglum 3400 gr ve 50 cm olmus artik kilo alimi azaldi haftada 200 gr aliyor ama olsun saglikli olsun yeter birde akintisi olanlar yazmisti buraya benimde sari akintim vardi bugun doktora sordum normal oldugunu söyledi ve sali gunu tekrar gidicem anesteZi ile ilgili testler yapilicakmis bunu yaptiran varmi kan falanmi aliniyor
Bugün dr idim.nasipse bende 16 sında alıcam bebişimi kucağıma.37 haftalığım bende.3314 gr ve 51.8 cm miş.bakalım ne kadar doğacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?