2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
doğum günlerimiz aynı tabi bir sürpriz olmazsa,benim bebeğimde 3393gr 50 cm,ikinci doğumum olacak,genel anestezimi olacaksın birde ne testi yapcaklarmış ben özellikle sordum doktoruma gerek yok dedi nedense
Dogumda kan kaybedecegin icin kan degerlerine bakiliyo ona gore demir hapi kullanmiyosan demir hapi verirler ya da devam et derler gecen hafta yaptirdim ben bi daha yapmicaz gerek yok dediler

Aa ben ortu falan orttuklerini bilmiodum canim.bnm.doktorda erkek.kadin olsa utanmicamda erkek.iste
Bak.simdi.varya nasil.rahatladim.ortu olayini duyunca

yarın

arkadaşlar iyi akşamlar.... çokk heyecanlıyım yarın saat 8 de hastanede olacağım......ve genel anestesiyle yavruma kavuşacağım inşallah....bakalım beni yarın neler bekliyor..... dualarınızı eksik etmeyin lütfen.......

Benim 35 haftada 50-70 çıkmıştı 38. Haftada 90-110 çıktı sancılar bebek doğum pozisyonunda dedi ama henüz doğum belirtisi yok dedi artık bakalım ne zaman doğar bebişim

Kızlar iyi akşamlar ben Cumartesi akşamı oğlumu kucağıma aldım çok şükür Mayıs annesi oluverdim bir anda darısı başınıza..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızlar..bugün dr dan geldim.15 gündür kaşıntıdan ölüyorum.karnım, ellerim, ayakbileklrim böcek ısırıgı gibi kızarıklar var.dr yarın sabah aç gelmemi tahlil istiyeck.eger tahlilde sorun çıkarsa bebegi erken almam gerekecek dedi.inşallah bi sorun çıkmazsanırım karaciger enzimlerime bakacak

Benim 35 haftada 50-70 çıkmıştı 38. Haftada 90-110 çıktı sancılar bebek doğum pozisyonunda dedi ama henüz doğum belirtisi yok dedi artık bakalım ne zaman doğar bebişim

Kiz o kadar sanciyla nasil duruyorsun dr 70 80 ile dogum yapiyo millet diyo. Anam benimde bugece var bi degisiklikler bende yaaa ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar bende yarın nasipse bebeğimi kucağıma alıcam. İnşallah sağsağlim sağlıklı bi şekilde doğar ufaklığım.darısı gün bekleyen diğer annişlere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün dr idim.nasipse bende 16 sında alıcam bebişimi kucağıma.37 haftalığım bende.3314 gr ve 51.8 cm miş.bakalım ne kadar doğacak

Bugün dr idim.nasipse bende 16 sında alıcam bebişimi kucağıma.37 haftalığım bende.3314 gr ve 51.8 cm miş.bakalım ne kadar doğacak
Hayirlisi cnm insallah...beklenen dogm tarihlrmz de ayni sayilir ama ben su ana kdr normal gidiyor insallah bakalim normal bekliyorum insalah hayirlisi ile cok beklemeden gelir bebisim..
Seninde az kalmis sezeryan kendinmi istedin

Ben anestezi teknisyeniyim sonuçta ameliyat rutin hemogram biyokimya tiroit hormonları hepatit testleri hepsine bakarlar ha birde kanama pıhtılaşma testi ekg çekilir anestezi uzmanı bunların hepsini bir değerlendirir anesteziyi nasıl istiyorsan orda konuş bir anda ameliyathanede karar verme aklında hiç soru kalmasın hepsini sor spinal genel epidural her söylenene kulak asma kendi kararını kendin ver her hasta her anestezi uzmanı hiç biri birbirine benzemez ama hepsi seni doğru yola çıkarır konforlu bi ameliyat ağrısız sızısız kurtulursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…