2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

hayırlı olsun tekrardan arkadaşım öpüyorum çok...hikayenide bekliyorum..

Kizlar bende hafif hafif sanci var yaa. Boyle adetin ilk baslarinda brlimde hissetrigim gibi can yakmayan ama rahatsizlik veren sancilar. sizce yalanci kasilmalar vs midir

Hahahayyttt... kiz bendede ayni seyler var. Adet sancisi gibi ayni. Dun tum gun agridi. Korjtum bugun kontrole gittim birsey cikmadi. Ama boyle arada elektruk carpmis gibi aniden bir vuruyoo anlatamam sana o siddet surekli olsa iximde olurum heralde yaaaa ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayni durumlar bendede var nefes darligi adet sancisi gibi agriiii offf

Kızlar yardım

bugün doktor çatı muayenemi yapmıştı. Ve yarım saat önce koyu kıvamlı sümüksü bir ucu kanlı akıntı geldi bu nişan mı kızlar çok heyecan yaptım napsam şidi bilemedim

Hayirlisi bakalim. Haziranin sonuna yaklasmis olacagiz zaten bir cogumuz dogurmus olacak insallah

Ay madem catlamamissin buguna kadar surda 3-5 gunun kalmis ne yap et catlamamaya bak

Masallah kiz senin prensese

Insallah sagliklisiyla kucagina alirsin cnm

Sagolun kizlar sizlerede masallah doktor yanilma.payi var tabiki filan dedi ama bilmiyorum artik dogurunca gorcez

Bu arada bende catlayanlardanim bol bol en uyduruk kremden en iyisine kadar cesitli kremlerden bebe yaglarindan filan surdum ama nafile catliyorum.ve kasiniyorum

slm arkdaşlar bende normalde haziran annesi idim ancak bebeğim 30 mayısta geldi spinal anestezi ile sezeryan ameliyat oldum şimdilik bir sıkıntım yok şükür inşallah sizde tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz

Bende catliyorum ama az yeni başladı sayılır bebeğine maşallah canım biz kucuguz sanırım biraz

çatı muayenesinden sonra bu şekilde kan gelmesi yada kanlı akıntı herkeste duydum okudum canım..sanırım seninkide bu

Uyuyamamak uyuyamamak uyuyamamak.. Sinirlenmemek lazim. Esime sarilmayi ozledim. O uyanmasin bari diye oda oda dolasmaktan, sicak basmasindan, uykuya dalamamaktan bunaldim😒 isyan olmasin kurban oldugum bugunume sukur hayirlisiyla sag salim kolay dogumlar nasip eyle bize Rabbim..

Cati muayenesinden sonra az az kanamasi olabiliyor herkesin ama seninki nisan mi bilemedim doktora bir danis istersen.

bende gireceğim h.sonu sınavlara bakalım nasıl olcak? Allah yardım etsin inş 🙏

Canim calisabiliyonmu?ben cok yogunum.kizimin dersleri ,okuma bayrami, yil sonu gosterisi falan derslerime zaman ayiramiyorum.
Allah yardimcimiz olsun ins

Dr da bugun bunu vurguladi canim. En az on hareket olacak azalirsa bilgim olsun diye. Biraz stresli bir durum. Sen ne icin saymistin cnm hatirlamiyorum unutmusum

Bizim amniyotik sıvımız azalmıştı ve plasentanın besleyememesinden ötürü olduğu saptanmıştı. Akşam yemeği sonrası 1 saat içinde en az 10 hareket saymamız gerekiyordu. Şükür doğdu kızımcım ama gerçekten stresli günlerdi .. Allah yardımcın olsun Canım ...

Sagolun cevap icin tesekkurler.ALLAH bağışlasın oglunuzun ismini ne koyacaksiniz ins.

Her gün mutlaka bir yumurta yenmeli, haftada iki kırmızı et ve mümkün olduğunca balık tüketilmeli. Muz kilo alımını arttırıyor gerçekten. Bir de taze sıkılmış meyva suyu, sıvı ve kalorisi bol gıdalar bebeğe daha çabuk ve daha rahat ulaşıyormuş...
Hayırlısıyla tamamına erdirsin Rabbim ...

slm arkdaşlar bende normalde haziran annesi idim ancak bebeğim 30 mayısta geldi spinal anestezi ile sezeryan ameliyat oldum şimdilik bir sıkıntım yok şükür inşallah sizde tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz

Hayırlı olsun, analı babalı büyüsün bebişin de inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…