Selamlar kızlar...En son kontrolümde doktorumuzla 4 haziran icin sezeryana karar verdik doktorum hastanede yerimizi ayirtti ama benide son defa uyardi biz bekleriz beklemeye canım ama bu güzel kız beklemeyebilir dedi...Vee 31 Mayis sabahı suyumun gelmesiyle uyandım. Doktorumu aradim tarif ettim hadi hemen gel canım gelde alalım artik kızımızı dedi...vee kızıma (spinal anesteziyle) kavuştum..hayatımın en unutulmaz gününe bir anda gelmiş oldum :) ayrintiki dogum hikayemi dünya tatlısı kızımdan fırsat bulunca hemen paylascam sizlerle...Hepinizi öpuyoruz kizimla :) bu arada spinal anesteziden inanilmaz memnun kaldim cok rahat bir dogum cok rahat bir gece ve sonrasi evde ayakta gecirdimki gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim...
Arkadaşlar benim karnim taş gibi sürekli sancim falan yok ama sizde de böyle bişey var mı
Kizlar bende hafif hafif sanci var yaa. Boyle adetin ilk baslarinda brlimde hissetrigim gibi can yakmayan ama rahatsizlik veren sancilar. sizce yalanci kasilmalar vs midir
Cancanimm benimde gecti simdi sanci yok ama kasilmam var sanki. boyle nefes alamiyor gibi oluyorum oksijen yetersiz gibi geliyor. aksama kadar dururum olmazsa bir doktoru arariz. Sende dikkat et tamam mi devam eden agrin falan olursa doktorla gorus kuzummm benim
Hayirlisi bakalim. Haziranin sonuna yaklasmis olacagiz zaten bir cogumuz dogurmus olacak insallah
Ay madem catlamamissin buguna kadar surda 3-5 gunun kalmis ne yap et catlamamaya bak
Masallah kiz senin prensese
Insallah sagliklisiyla kucagina alirsin cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagolun kizlar sizlerede masallah doktor yanilma.payi var tabiki filan dedi ama bilmiyorum artik dogurunca gorcez
Bu arada bende catlayanlardanim bol bol en uyduruk kremden en iyisine kadar cesitli kremlerden bebe yaglarindan filan surdum ama nafile catliyorum.ve kasiniyorum
Bende catliyorum ama az yeni başladı sayılır bebeğine maşallah canım biz kucuguz sanırım biraz
Canim gununde olsunda cok tombis olmasada olur yeterki saglikli olsunlar bu arada bugun "hasretim" doguma girdi diger topic e yazmis
Kızlar yardım
bugün doktor çatı muayenemi yapmıştı. Ve yarım saat önce koyu kıvamlı sümüksü bir ucu kanlı akıntı geldi bu nişan mı kızlar çok heyecan yaptım napsam şidi bilemedim
Kızlar yardım
bugün doktor çatı muayenemi yapmıştı. Ve yarım saat önce koyu kıvamlı sümüksü bir ucu kanlı akıntı geldi bu nişan mı kızlar çok heyecan yaptım napsam şidi bilemedim
Canim gununde olsunda cok tombis olmasada olur yeterki saglikli olsunlar bu arada bugun "hasretim" doguma girdi diger topic e yazmis
bende gireceğim h.sonu sınavlara bakalım nasıl olcak? Allah yardım etsin inş 🙏
Dr da bugun bunu vurguladi canim. En az on hareket olacak azalirsa bilgim olsun diye. Biraz stresli bir durum. Sen ne icin saymistin cnm hatirlamiyorum unutmusum
Sagolun cevap icin tesekkurler.ALLAH bağışlasın oglunuzun ismini ne koyacaksiniz ins.
slm arkdaşlar bende normalde haziran annesi idim ancak bebeğim 30 mayısta geldi spinal anestezi ile sezeryan ameliyat oldum şimdilik bir sıkıntım yok şükür inşallah sizde tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz
Senin dogum zamanin yaklasmis herhalde canim. benim 26 hazirN daha cok var. erkenden gelmesin minik kizim. zaten daha kucucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?