2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benimde yoktu 36.haftamda olmaya basladi Allahtan cok yok 13 haziranda doguma gidicem ins artmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1900 gr doğan bebişler oldu bu topikte..şükür sorun yok..seninki 2800 diyorsun + 10 hazirana dek 3 kg geçice yani inşallah..kafaya takıp çocuğuda strese sokma..bence bi problem yok..

Reactions: bbe
Kizlar bende hafif hafif sanci var yaa. Boyle adetin ilk baslarinda brlimde hissetrigim gibi can yakmayan ama rahatsizlik veren sancilar. sizce yalanci kasilmalar vs midir

Canim ya kusura bakma yanlis anlamisim. Bende de kremler yaglar bir ise yaramadı genetik işte ortada bebislerimizin hatirasi deyip avutacagiz kendimizi napalim

haklısın canım bebişlerimizin hatırası ama çok moralim bozuluyor gördükçe bebişlerimiz iyi olsun sağlıkla kucağımıza alalım yeter inş. benimde doğuma az kaldı artık iyice sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:
Kizlar bende hafif hafif sanci var yaa. Boyle adetin ilk baslarinda brlimde hissetrigim gibi can yakmayan ama rahatsizlik veren sancilar. sizce yalanci kasilmalar vs midir

bende o sancının aynısı sabah vardı hatta sevindim acaba sancılar mı başlıyor diye fakat geçti. bende merak ediyorum yalancı sancılar mı diye?

bende o sancının aynısı sabah vardı hatta sevindim acaba sancılar mı başlıyor diye fakat geçti. bende merak ediyorum yalancı sancılar mı diye?

Senin dogum zamanin yaklasmis herhalde canim. benim 26 hazirN daha cok var. erkenden gelmesin minik kizim. zaten daha kucucuk

Herkez bi an once dogurmak istiyo.
Ben farkli telaslardayim haftasonu sinavim var cok onemli insallaf bi sikinti olmaz girebilirim.
Derste calisasim yok of of.ama calissam iyi olur.
Yarin doktor gunum cati mueyenesi falan sancimi baslatir diye korkuyorum.
Daha cantami bile hazirlamadim...ne oluyo bana ya

Goncam bende de vardi daha bir kac saat once bu bahsettigin agri. Adet olacakmisim gibi belim bacaklarim agridi ilk kez, ama gecti suan biseyim yok

Goncam bende de vardi daha bir kac saat once bu bahsettigin agri. Adet olacakmisim gibi belim bacaklarim agridi ilk kez, ama gecti suan biseyim yok

Cancanimm benimde gecti simdi sanci yok ama kasilmam var sanki. boyle nefes alamiyor gibi oluyorum oksijen yetersiz gibi geliyor. aksama kadar dururum olmazsa bir doktoru arariz. Sende dikkat et tamam mi devam eden agrin falan olursa doktorla gorus kuzummm benim

taze annişler aldınız bebişleri kucaklara çekildiniz kenarlara

loğusa şerbeti yapan var mı netten buldum bi tarif ama denemek lazım hazır denenmişi varsa paylaşın bizle de

bi de bebek bezi işini naptınız hepsinin totoşları farklı tabi ama genel olarak hangi bez daha iyi onu bilelim ben 1 paket prima 1 pakette molfix aldım memnun kalmazsam huggies denemeyi düşünüyorum ya da gündüz daha uygun fiyatlı olanlardan alıp kullanıcam gece için hangisi iyi gelirse onu bilemedim yani bakalım görcez nolcak

Kızlar ben mayıs annesi oldum 28.05.2014te yavrumu kucağıma aldım :) :) :) bdt 9 hazirandı :) sezeryanla doğum yaptım hiç bir sorun yasamadım çok sükür . Çoooook özel bir duygu annelik Rabbim henüz doğum yapmamıs olan arkadaslarımızı da bir avazda kurtarsın ins :) :)

Reactions: bbe

ben 2 paket prima premium care aldım yenidoğan %95 önerilen bez bu..bakalım..

bende gireceğim h.sonu sınavlara bakalım nasıl olcak? Allah yardım etsin inş 🙏

Evet oyle oldu bacim actim arayi
Eee sizin koftelerde gelsin hele anlarsiniz beni
Haydi hayirlisi olsun ins.
Saglikli bir sekilde al kofteni kollarina

azerikız sen nasılsın, bebeğin nasıl, kaç günlük oldu?
Allah (c.c.) razi olsun bacim...
Cok sukur iyiyiz ...
Sen nasilsin bebisinle ???
1 aylik olduk biz bacim...
Haftaya cumada mevludumuzu yapacagiz ins.
Darisi basiniza

Hayirli olsun bacim
Masaallah iyi atlatmissin...
Bende sezeryan oldum ama ne cektim
Agri esigiyle de alakali sanirim...
Tekrar tebrikler
Rabb'im anali babali buyutsun ins.

Son düzenleme:
Selamlar kızlar...En son kontrolümde doktorumuzla 4 haziran icin sezeryana karar verdik doktorum hastanede yerimizi ayirtti ama benide son defa uyardi biz bekleriz beklemeye canım ama bu güzel kız beklemeyebilir dedi...Vee 31 Mayis sabahı suyumun gelmesiyle uyandım. Doktorumu aradim tarif ettim hadi hemen gel canım gelde alalım artik kızımızı dedi...vee kızıma (spinal anesteziyle) kavuştum..hayatımın en unutulmaz gününe bir anda gelmiş oldum :) ayrintiki dogum hikayemi dünya tatlısı kızımdan fırsat bulunca hemen paylascam sizlerle...Hepinizi öpuyoruz kizimla :) bu arada spinal anesteziden inanilmaz memnun kaldim cok rahat bir dogum cok rahat bir gece ve sonrasi evde ayakta gecirdimki gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim...

Tmm canim doktorunla gorusursen yaz buraya

Canim ben kizimda prima kullandim cokta memnundum. Huggies de iyi diye biliyorum ama ben hic kullanmadim. Ogluma da prima almayi düşünüyorum.

Gozunuz aydin kizlar. Saglicakla buyutun bebislerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…