2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

iç çamaşırımı değiştirdim yine ıslanırsa gideceğim bakalım beklemedeyım

Özellikle sordum doktoruma yaptıracakmıyım kan testi mayısta yapmıştık gerek yok dedi ama içimde hiç rahat değil,peki hangi değerlere bakıldı ameliyattan önce kanda

Aa ayni gun benimde 12 haziran Allah yardimcimiz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar nasilsiniz bakalim ben cok mutluyum sezeryan günüm 13 hazirandi 12 sine alindi birgun bile azalmasi cok guzel cunku gunler hicccc gecmiyor cok heycanliyim oglum 3400 gr ve 50 cm olmus artik kilo alimi azaldi haftada 200 gr aliyor ama olsun saglikli olsun yeter birde akintisi olanlar yazmisti buraya benimde sari akintim vardi bugun doktora sordum normal oldugunu söyledi ve sali gunu tekrar gidicem anesteZi ile ilgili testler yapilicakmis bunu yaptiran varmi kan falanmi aliniyor

doğum günlerimiz aynı tabi bir sürpriz olmazsa,benim bebeğimde 3393gr 50 cm,ikinci doğumum olacak,genel anestezimi olacaksın birde ne testi yapcaklarmış ben özellikle sordum doktoruma gerek yok dedi nedense

Merhaba kızlar su an melek oğlum kucağımda emzryrm cok gZl bi duygu darısı basınıza hele dopumdan 3gün sonra daha da bi kendimize geliyosnz süper oluyor

evet 1 gün bile azalması çok güzel...artık bebişlerle yola devam edelim istiyorum

Merhaba kızlar su an melek oğlum kucağımda emzryrm cok gZl bi duygu darısı basınıza hele dopumdan 3gün sonra daha da bi kendimize geliyosnz süper oluyor

tatlım harikasınız yaaa ne güzel zamanında geldi senin oğluş üzmedi annesini...Allah bağışlasın canım,darısı başımıza 🙏

doğum günlerimiz aynı tabi bir sürpriz olmazsa,benim bebeğimde 3393gr 50 cm,ikinci doğumum olacak,genel anestezimi olacaksın birde ne testi yapcaklarmış ben özellikle sordum doktoruma gerek yok dedi nedense

Bilmiyorumki herhalde alerjim olup olmadigina bakicaklar... genel anestesi olucam ablam epidural olmustu ve sonrasinda bel agrisi cok fazla oldu ondn bn ona cesaret edemiyorum

bende genel anestezi olucam daha öncede olduğum için yapmadılar herhalde,bebeklerimizin ölçüleride aynı gibi bakalım ultrasonla aynı çıkacakmı

Özellikle sordum doktoruma yaptıracakmıyım kan testi mayısta yapmıştık gerek yok dedi ama içimde hiç rahat değil,peki hangi değerlere bakıldı ameliyattan önce kanda

Canım tam bilmiyorum ama 4 tüp kan aldılar hatta numune odasındaki hemşire sezeryan için heralde dedi evet dedim bende. benim doktorumda son kontrolde sezeryan için gün aldığımızda istedi bütün tahlilleri.sezeryan günü yapmıyorlar zaten. Bence o kadar evham yapma gerekli olanlar zaten doktorunda vardır sonuçta acil sezeryan olanlara öyle detaylı tahlil falan yapmıyorlar.

Kizlar basuru olan.varmi.benimki cok ilerledi korkmaya basladim 30 haftalik hamileydim.gordugumde simdi 37 haftaligim daha da ilerledi.acaba dogum.dan sonra kalirmi

Cati muaynesi.icin gunmu veriyolar canim.birde canimin yanmasini falan gectimde cok utaniyorum. Hep kara kara dusunuyorum.nasil acarim bn diye

Cati muaynesi.icin gunmu veriyolar canim.birde canimin yanmasini falan gectimde cok utaniyorum. Hep kara kara dusunuyorum.nasil acarim bn diye

Gun degil canim dr. Soyluyo birdahaki muayenede cati yada bakicaz diyo. Ben kendim hatirlatmistim dr. Dusun :)). Ama benim hic acimadi eliyle bi bakti sanirim iji parmak soktu hemen cujardi bir kaz saniyw surdu. Cok rahat dogurursun dedi. Utanacak bisey yok kiz ortuyu ortuyorlar dr. Bile bisey gormuyor. Bebim dr. Erkek birde dusun yani

Benimde bu carsamba sancim vardi yani adet sancisi gibi bisey neyse nst de 30 lari gordum ama sanci manci yok dediler bana asil sancilarda 70 80 ni gorecekmisim. Bakalim bazende elektrik carpmis gibi oluyo topuguma kadsr vuruyo tek tatafli asil o olduruyo beni bygun 40 haftanin icine girdik

Karadenizki canim bende de dun ara ara oldu. ozllikle cati denilen yer varya resmen kirilmis gibi agriyor suan. Hayirlisiyla bir dogursak

Pearly bakalim hangimiz once doguracaz haberlesiriz canim

Yaa benom karnim hala inmedi. Zor mu dogacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…