bazen sızıntı şeklinde az azda gelebilir suyun,ama bu haftalarda iç çamaşırı çokda ıslanabiliyor akıntı miktarı çok artıyor en iyisi doktora gitmen yada yakınlarında eczane varsa bir ped var amniyon sıvısımı gelen anlamak için onu alabilirsin
Özellikle sordum doktoruma yaptıracakmıyım kan testi mayısta yapmıştık gerek yok dedi ama içimde hiç rahat değil,peki hangi değerlere bakıldı ameliyattan önce kandacanım ilk gün zaten pek bişey yedirmiyorlar.sonra da sadece süt yoğurt ayran yeme içme dedi doktorum.sezeryana girmeden öncede bütün kan testleri yapılıyor,ameliyat sonuçta.ağrı illaki oluyor fakat ağrı kesici iğne baya bir işe yarıyor.ben 1 gece hastanede yattım sadece,ertesi gün sabah taburcu oldum,doktorum reçeteme ağrı kesici iğne yazmış günde 1 tane ben 3 tanesini kullandım gerisine gerek duymadım.ama hiç vurdurmasaydım zorluk çekerdim bebeğime bile kalkamazdım geceleri..
Diger topic hangisi arkadaslar?
merhaba,sezeryanla doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra nasıl beslendiniz ilk günler,doktorunuz bilgi verdimi bu konuda,birde sezeryana girmeden önce kan testi vs yaptımı doktorunuz,12 haziran sezeryan tarihim ikinci çocuğum ama çok gerginim sonrasıyla ilgili ilki çok ağrılı olmuştu bebeğimi kucağıma alamadım nerdeyse bir hafta tekrar aynı şeyler yaşamaktan korkuyorum
Kizlar nasilsiniz bakalim ben cok mutluyum sezeryan günüm 13 hazirandi 12 sine alindi birgun bile azalmasi cok guzel cunku gunler hicccc gecmiyor cok heycanliyim oglum 3400 gr ve 50 cm olmus artik kilo alimi azaldi haftada 200 gr aliyor ama olsun saglikli olsun yeter birde akintisi olanlar yazmisti buraya benimde sari akintim vardi bugun doktora sordum normal oldugunu söyledi ve sali gunu tekrar gidicem anesteZi ile ilgili testler yapilicakmis bunu yaptiran varmi kan falanmi aliniyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar nasilsiniz bakalim ben cok mutluyum sezeryan günüm 13 hazirandi 12 sine alindi birgun bile azalmasi cok guzel cunku gunler hicccc gecmiyor cok heycanliyim oglum 3400 gr ve 50 cm olmus artik kilo alimi azaldi haftada 200 gr aliyor ama olsun saglikli olsun yeter birde akintisi olanlar yazmisti buraya benimde sari akintim vardi bugun doktora sordum normal oldugunu söyledi ve sali gunu tekrar gidicem anesteZi ile ilgili testler yapilicakmis bunu yaptiran varmi kan falanmi aliniyor
Merhaba kızlar su an melek oğlum kucağımda emzryrm cok gZl bi duygu darısı basınıza hele dopumdan 3gün sonra daha da bi kendimize geliyosnz süper oluyor
doğum günlerimiz aynı tabi bir sürpriz olmazsa,benim bebeğimde 3393gr 50 cm,ikinci doğumum olacak,genel anestezimi olacaksın birde ne testi yapcaklarmış ben özellikle sordum doktoruma gerek yok dedi nedense
evet 1 gün bile azalması çok güzel...artık bebişlerle yola devam edelim istiyorum
Bilmiyorumki herhalde alerjim olup olmadigina bakicaklar... genel anestesi olucam ablam epidural olmustu ve sonrasinda bel agrisi cok fazla oldu ondn bn ona cesaret edemiyorum
Özellikle sordum doktoruma yaptıracakmıyım kan testi mayısta yapmıştık gerek yok dedi ama içimde hiç rahat değil,peki hangi değerlere bakıldı ameliyattan önce kanda
Merhaba kızlar su an melek oğlum kucağımda emzryrm cok gZl bi duygu darısı basınıza hele dopumdan 3gün sonra daha da bi kendimize geliyosnz süper oluyor
Herkese slm 38. Haftada cati muayenesi oldum ayy igrencti ben buna bile dayanamiyorsam nasil normal dogurcam diye simdiden kara kara dusunuyorum ama dr.um dogumda bu kadar aci olmicak dedi kandirdi beni. catim uygunmus bebek asagiya inmis acilmam yok ama tek gereken sanci o da hala yok. Bebegim durdukca kilo alicak zaten 2 hafta onde gidiyo kafasi buyuk bi de iri bebek. Hergun yuruyus yapiyorum ama yok yok yok dogum bi turlu baslamiyor 38+5teyim bu arada
Cati muaynesi.icin gunmu veriyolar canim.birde canimin yanmasini falan gectimde cok utaniyorum. Hep kara kara dusunuyorum.nasil acarim bn diye
Günaydın tatlı hamişler dun gece hastanedeydik saat 17 gibi belim ve karnimdan ara ara sanci basladi hicc caktirmadim annemdeydik aksam esim geldi yemek yedik yine sıktım disimi sonunda yuzumden anladilar gittik nst de sanci 25 lerde çıktı acilma yok bebegim kilolu ve bi hafta onden gidio ve kafamiz yine büyük :) ewe geldik birazda evde çektim agriyi sizmisim ruyamda spinalle doğum yaptigimi gördüm oglum diyerek uyandim o kadar tatlı bebektiki dogdu baba goz kirpti cildircaktim ayaklarında çorap bile vardi :))) rüya iste darısı gercegine yalniz hanımlar sanci çekmek oyle güzel geldiki biran once sağlıkla kucagima almak istedim beklicez hayirlisi bugunde rutin muayenem var bakalım kendi doktorum ne dicek :)
Karadenizki canim bende de dun ara ara oldu. ozllikle cati denilen yer varya resmen kirilmis gibi agriyor suan. Hayirlisiyla bir dogursak
Pearly bakalim hangimiz once doguracazhaberlesiriz canim
Kızlar yardım
bugün doktor çatı muayenemi yapmıştı. Ve yarım saat önce koyu kıvamlı sümüksü bir ucu kanlı akıntı geldi bu nişan mı kızlar çok heyecan yaptım napsam şidi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?