2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Canım bir ayöncesinin tahlili olması genellikle anestezi uzmanına göre yeterli oluyor afaki farklar çıkmaz ortaya cok acil değişken bir durum olmadıgı sürece zaten9 aylık gebelikte en az üç defa yapılıyor ve sürekli takip altındasın o yüzden merak etme rahat ol

Cevap icin tesekkurler hepsini de tüketiyor um hayirlisi artik elimden geleni yaparim saglikla dogsunda ins.

Saol cnm bilgiler icin hayirlisi bakalim nasil olucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydin fistik anneler,
Dun doktordaydim.bebegim 1 haftada 137 gram almis.
Cok az dedi doktor 2.970 olmus.
Dahada onemlisi suyum siziyomus.pztsi tekrar gidicez ve hala suyum azaliyosa suni sanciyla doguma alicakmis.
Kismet umarim 10 gun daha durur.suniye nasil dayancam tutturdum normal dogum diye.
Bu arada bebis hareketleri sayicam

merhaba bn hepatıt hastasıyım oekı hepatıtlılere nasıl anestezı uygulkuyrsunuz acaba

her sabah farklı bi ağrıyla uysnmak ne acı ooffff Allah'ım..şu son günlerim ne zor geçiyor 😪 bugünde baş ağrısıyla uyandım..Allah'tan bugün kontrol var..

Bugün dr idim.nasipse bende 16 sında alıcam bebişimi kucağıma.37 haftalığım bende.3314 gr ve 51.8 cm miş.bakalım ne kadar doğacak

Gunaydin bdt ayni bebeklerin kilosuda hemen hemen ayni biraz erken olur digumun filan demiati dr ama gun vermemisti belki bana da 16si filan der cok heyecanliyim yarin kontrol var

Canim maşallah haftan cok iyi bence kilosuda az degil kafana takacak kadar ayrica ultrasonlarin yanilma payı da var meva55 miydi arkadasin nicki 2600 filan denirken 3 kilo dogmustu bebek

Allah yardimcin olsun hayirli haberlerle gel insallah

her sabah farklı bi ağrıyla uysnmak ne acı ooffff Allah'ım..şu son günlerim ne zor geçiyor 😪 bugünde baş ağrısıyla uyandım..Allah'tan bugün kontrol var..

Sabret canim az kaldi bosuna cennrt analarin ayaklarinin altinda dememisler bebisimize kavusunca unuticaz hepsini

Gunaydin annisler dun normal kontrol icin hstndeydik bi gun öncede acile gitmistik zaten nst de sanci var ama duzensiz bebek dogum kanalina girmiş yatis verelim ne zaman çıkarsın bilemeyiz dediler yatmak istemedim bi korku geldi bu aralar imza attim sorumluluk bende diye eve geldim simdi pek agrim yok ama yine gidicez nstye yine yatis demezler inşallah sanki daha zamani var beni bosa yatircaklar gibi geliyor evimden cikasim yok hic hakiki sancim gelsede doguruversem böyle yoruyor beni

Aysenazim benim kizim 3.100 gr 49 cm dogdu. Gayet saglikliydi. Dogduktan sonra her ay 1 kg aldi tombis tombis bir bebek oldu. Ama gel bide simdi gor birsey yesin diye ömrüm gidiyo
Yani demem o ki saglikli olsunlar dogunca sutlerini icsinler yeter ki cok guzel kilo alip buyuyorlar

Bu arada kizlar Adanaya bir yagmur yagiyor ki sormayin.. kisin bile yagmadi bu yagmur masallah. Normalde haziran ayinda kavruluyor olmamiz lazimdi

Evet ya gercektende öyle.bide ayaga kalkabilseydim bebegim yalniz yatiyor yukarda dokunamadim seslenemedim bile

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canim senle ozelden yazisiyoduk allah anali babali buyutsn suan durumun nasil iyisindir insallah massallah bebisinde kocaman dogmus allah nazarlardan saklasin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bas agrisi banada vuruyo ama en cok bulanti ve karin agrisi yoruldum artik.isyan etmiyorum sadece zorlandim.
Allahima sukurler olsun...neymis bas agri sebebin bakalim
Canim maşallah haftan cok iyi bence kilosuda az degil kafana takacak kadar ayrica ultrasonlarin yanilma payı da var meva55 miydi arkadasin nicki 2600 filan denirken 3 kilo dogmustu bebek
Evet meva55ti canim.aman saglikli olsun onemli deil kilo diyorum.
Biraz hareketleri azaldi tek korkum bide suni sanci.pzts 39+1 oluyorum.
Canim keske yatsaydin.doktoru dinlemelisin.kendini ve bebegi riske atma.bende cok yattim hastanede.
Son gunler gayret canim...
Merhaba bende dogum yaptim anneler kucuk kizim 26 mayısta 37-0 da 2900 gr 49 cm cik dogdu
Hayirli olsun canim bebisin.
Allah anali babali buyutsun.
Canim cok saol ya ben kiloya falan tkilmam aslinda ama doktor saolsun bir haftada buyumeesi gerilemis diyince.aysenaz 2700 51 cm dogdu:))
aynen bende emzirdim hemde 2.5sene.ama ilk dogdugunda zayif diye hastanelerde cok ugrastik.
Allah bebislerede cocuklarimizada saglik sihhat versin ins cannnimmm.
Bu arada kizlar Adanaya bir yagmur yagiyor ki sormayin.. kisin bile yagmadi bu yagmur masallah. Normalde haziran ayinda kavruluyor olmamiz lazimdi
Ah bide sakaryayi gorsen.ben perisan oldum.balkonlar ciceklerim hersey karisti.cok sukur allaha

Ben de bugun yagmur icin aynisini dusundum kizlar gecen sene bu zamanlar hava nasil sicakti. Rabbim resmen yuzumuze bakti hic yanmadan dogum yapicaz insallah. 😄

hayırlı olsun tatlım darısı bize

rabbim analı babalı büyütsün darısı bize inşallah

slm arkdaşlar bende normalde haziran annesi idim ancak bebeğim 30 mayısta geldi spinal anestezi ile sezeryan ameliyat oldum şimdilik bir sıkıntım yok şükür inşallah sizde tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz
inşallah güzelim

Merhaba bende dogum yaptim anneler kucuk kizim 26 mayısta 37-0 da 2900 gr 49 cm cik dogdu
maşallah sıra bekleyen bizlerin başına

Kızlar toplaşın bi hele... Uuuyyy korkuyore 😳

Kontrol vardı bugün, geldik hastaneye.. Annem ve babam yanında tansiyon 14/9 çıktı ilk kez (Ama sabah kalktığımdan beride başım ağrıyor,biarada acaip şekilde midem bulandı) bunlarla ilgisi var mıdır bilmiyorum ama... 😳
Efe 3600-3700 gr civarı ve 37.haftanın sonundayız...

Doktor aynen şöyle dedi : "Şimdi uzun süreli nst'ye bağlan,tansiyonun yarım saatte bir ölçülsün..duruma göre bugün bile alabilirim,şu andan itibaren hiçbişey yeme içme" dedi 😳😳😳😳😳😳😳😳 aaaaay ben tırsak modun seviyelerindeyim şu anda 😳😳😳😳 bugün olmasın nolur yaaa 😢 Şu an nst'deyim,mümkün oldukça detayları yazıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…