Canım tam bilmiyorum ama 4 tüp kan aldılar hatta numune odasındaki hemşire sezeryan için heralde dedi evet dedim bende. benim doktorumda son kontrolde sezeryan için gün aldığımızda istedi bütün tahlilleri.sezeryan günü yapmıyorlar zaten. Bence o kadar evham yapma gerekli olanlar zaten doktorunda vardır sonuçta acil sezeryan olanlara öyle detaylı tahlil falan yapmıyorlar.
Her gün mutlaka bir yumurta yenmeli, haftada iki kırmızı et ve mümkün olduğunca balık tüketilmeli. Muz kilo alımını arttırıyor gerçekten. Bir de taze sıkılmış meyva suyu, sıvı ve kalorisi bol gıdalar bebeğe daha çabuk ve daha rahat ulaşıyormuş...
Hayırlısıyla tamamına erdirsin Rabbim ...
Ben anestezi teknisyeniyim sonuçta ameliyat rutin hemogram biyokimya tiroit hormonları hepatit testleri hepsine bakarlar ha birde kanama pıhtılaşma testi ekg çekilir anestezi uzmanı bunların hepsini bir değerlendirir anesteziyi nasıl istiyorsan orda konuş bir anda ameliyathanede karar verme aklında hiç soru kalmasın hepsini sor spinal genel epiduralher söylenene kulak asma kendi kararını kendin ver her hasta her anestezi uzmanı hiç biri birbirine benzemez ama hepsi seni doğru yola çıkarır konforlu bi ameliyat ağrısız sızısız kurtulursun inşallah
Ben anestezi teknisyeniyim sonuçta ameliyat rutin hemogram biyokimya tiroit hormonları hepatit testleri hepsine bakarlar ha birde kanama pıhtılaşma testi ekg çekilir anestezi uzmanı bunların hepsini bir değerlendirir anesteziyi nasıl istiyorsan orda konuş bir anda ameliyathanede karar verme aklında hiç soru kalmasın hepsini sor spinal genel epiduralher söylenene kulak asma kendi kararını kendin ver her hasta her anestezi uzmanı hiç biri birbirine benzemez ama hepsi seni doğru yola çıkarır konforlu bi ameliyat ağrısız sızısız kurtulursun inşallah
Bugün dr idim.nasipse bende 16 sında alıcam bebişimi kucağıma.37 haftalığım bende.3314 gr ve 51.8 cm miş.bakalım ne kadar doğacak
Canim maşallah haftan cok iyi bence kilosuda az degil kafana takacak kadar ayrica ultrasonlarin yanilma payı da var meva55 miydi arkadasin nicki 2600 filan denirken 3 kilo dogmustu bebek
gunaydin fistik anneler,
Dun doktordaydim.bebegim 1 haftada 137 gram almis.
Cok az dedi doktor 2.970 olmus.
Dahada onemlisi suyum siziyomus.pztsi tekrar gidicez ve hala suyum azaliyosa suni sanciyla doguma alicakmis.
Kismet umarim 10 gun daha durur.suniye nasil dayancam tutturdum normal dogum diye.
Bu arada bebis hareketleri sayicam
Merhaba kızlar bende yarın nasipse bebeğimi kucağıma alıcam. İnşallah sağsağlim sağlıklı bi şekilde doğar ufaklığım.darısı gün bekleyen diğer annişlere
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
her sabah farklı bi ağrıyla uysnmak ne acı ooffff Allah'ım..şu son günlerim ne zor geçiyor 😪 bugünde baş ağrısıyla uyandım..Allah'tan bugün kontrol var..
gunaydin fistik anneler,
Dun doktordaydim.bebegim 1 haftada 137 gram almis.
Cok az dedi doktor 2.970 olmus.
Dahada onemlisi suyum siziyomus.pztsi tekrar gidicez ve hala suyum azaliyosa suni sanciyla doguma alicakmis.
Kismet umarim 10 gun daha durur.suniye nasil dayancam tutturdum normal dogum diye.
Bu arada bebis hareketleri sayicam
Merhaba bende dogum yaptim anneler kucuk kizim 26 mayısta 37-0 da 2900 gr 49 cm cik dogdu
Evet ya gercektende öyle.bide ayaga kalkabilseydim bebegim yalniz yatiyor yukarda dokunamadim seslenemedim bile
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bas agrisi banada vuruyo ama en cok bulanti ve karin agrisi yoruldum artik.isyan etmiyorum sadece zorlandim.her sabah farklı bi ağrıyla uysnmak ne acı ooffff Allah'ım..şu son günlerim ne zor geçiyor 😪 bugünde baş ağrısıyla uyandım..Allah'tan bugün kontrol var..
Evet meva55ti canim.aman saglikli olsun onemli deil kilo diyorum.Canim maşallah haftan cok iyi bence kilosuda az degil kafana takacak kadar ayrica ultrasonlarin yanilma payı da var meva55 miydi arkadasin nicki 2600 filan denirken 3 kilo dogmustu bebek
Canim keske yatsaydin.doktoru dinlemelisin.kendini ve bebegi riske atma.bende cok yattim hastanede.Gunaydin annisler dun normal kontrol icin hstndeydik bi gun öncede acile gitmistik zaten nst de sanci var ama duzensiz bebek dogum kanalina girmiş yatis verelim ne zaman çıkarsın bilemeyiz dediler yatmak istemedim bi korku geldi bu aralar imza attim sorumluluk bende diye eve geldim simdi pek agrim yok ama yine gidicez nstye yine yatis demezler inşallah sanki daha zamani var beni bosa yatircaklar gibi geliyor evimden cikasim yok hic hakiki sancim gelsede doguruversem böyle yoruyor beni
Hayirli olsun canim bebisin.Merhaba bende dogum yaptim anneler kucuk kizim 26 mayısta 37-0 da 2900 gr 49 cm cik dogdu
Canim cok saol ya ben kiloya falan tkilmam aslinda ama doktor saolsun bir haftada buyumeesi gerilemis diyince.aysenaz 2700 51 cm dogdu:))Aysenazim benim kizim 3.100 gr 49 cm dogdu. Gayet saglikliydi. Dogduktan sonra her ay 1 kg alditombis tombis bir bebek oldu. Ama gel bide simdi gor birsey yesin diye ömrüm gidiyo
Yani demem o ki saglikli olsunlar dogunca sutlerini icsinler yeter ki cok guzel kilo alip buyuyorlar
Ah bide sakaryayi gorsen.ben perisan oldum.balkonlar ciceklerim hersey karisti.cok sukur allahaBu arada kizlar Adanaya bir yagmur yagiyor ki sormayin.. kisin bile yagmadi bu yagmur masallah. Normalde haziran ayinda kavruluyor olmamiz lazimdi
hayırlı olsun tatlım darısı bizeKızlar ben mayıs annesi oldum28.05.2014te yavrumu kucağıma aldım :) :) :) bdt 9 hazirandı :) sezeryanla doğum yaptım hiç bir sorun yasamadım çok sükür . Çoooook özel bir duygu annelik Rabbim henüz doğum yapmamıs olan arkadaslarımızı da bir avazda kurtarsın ins :) :)
rabbim analı babalı büyütsün darısı bize inşallahSelamlar kızlar...En son kontrolümde doktorumuzla 4 haziran icin sezeryana karar verdik doktorum hastanede yerimizi ayirtti ama benide son defa uyardi biz bekleriz beklemeye canım ama bu güzel kız beklemeyebilir dedi...Vee 31 Mayis sabahı suyumun gelmesiyle uyandım. Doktorumu aradim tarif ettim hadi hemen gel canım gelde alalım artik kızımızı dedi...vee kızıma (spinal anesteziyle) kavuştum..hayatımın en unutulmaz gününe bir anda gelmiş oldum :) ayrintiki dogum hikayemi dünya tatlısı kızımdan fırsat bulunca hemen paylascam sizlerle...Hepinizi öpuyoruz kizimla :) bu arada spinal anesteziden inanilmaz memnun kaldim cok rahat bir dogum cok rahat bir gece ve sonrasi evde ayakta gecirdimki gonul rahatligiyla tavsiye edebilirim...
inşallah güzelimslm arkdaşlar bende normalde haziran annesi idim ancak bebeğim 30 mayısta geldi spinal anestezi ile sezeryan ameliyat oldum şimdilik bir sıkıntım yok şükür inşallah sizde tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz
Kızlar iyi akşamlar ben Cumartesi akşamı oğlumu kucağıma aldım çok şükür Mayıs annesi oluverdim bir anda darısı başınıza..
inşallah canım son günler zor geçiyor
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah sıra bekleyen bizlerin başınaMerhaba bende dogum yaptim anneler kucuk kizim 26 mayısta 37-0 da 2900 gr 49 cm cik dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?