2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
eveet bizimde kontrolumuz vardı 3120 gr olmuş bebişim ama daha gelme belirtisi yok nst de temiz :)

10 haziran demişti doktor eğer o zamana kadar gelmezse ayın 11ine randevu verdi hazırlıklı gel muayene edicem sonra yatış verebiliriz dedi bakalım nolcak beklemeye devam

Korkma pufpufum bende temmz annesi olcm ins arada sizi takipliyorm dogumlarinizla sevinip bazen duygusala baglanip agliyorm ilk bebrgimi 37haftada dogurdm 3kilo dogdu epidural anestezi..sknti yapma cok guzel grciuor seni takip etcm dogumdan sonra bize habr ver bebsinn kackilobkac cm sen nasilsn merakta birakma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kavuşcan işte köftene daha ne istiyosun maşallahı var zaten

Hayırlısı olsun canim tansiyon onemli son zamanlarda zaten bebislerimiz sabirsiz bu aralar gelecegi varsa gelsin bakalım köfte efecik :) dualarim seninle mubarek cuma gunu bebde birazdan nst ye cikicam hayirlisi

Puffpuf masallah koftene. Basagrin da tansiyonunla cok slakasi var mide bulantinla da var. bu belirtilet varsa ne zmn olursa olsun dr unu ara tedbirli olmakta fayda var. son zamanlar yuzduk yuzduk kutruguna geldik ihmal erme cnm

kızlar günaydın uzun zamandan beri giremiyorum pek kayınvalidem geldi bir aydır benimle bilgisayar basına pek oturamıyorum :) sizlere birsey soracagım biberon bakıyorum ama dr.browns ın 125 ml lik mi alayım 240 mı karar veremedim yardımcı olun lütfen... 240 ml lik büyük olur mu

Hayirlisi olsun canim gelismeleri yazmaya calis canim.bol bol dua okumaya calis
Masallah canim.biraz nazlandi miniklerimiz.suni sancimi vercekler sanada

merhaba bn hepatıt hastasıyım oekı hepatıtlılere nasıl anestezı uygulkuyrsunuz acaba

Hepatit hastalarına eğer genel anestezi olursa karaciğere yan etkisi daha az olan ilaçları tercih ediyoruz ama bölgesel anestezi yapmak bu tür sistem hastalıklarında daha iyi ilaç sayısı minimum derecede oluyor o zaman genel anestezide hem bilinç kaybı ve devamlılığı için ilaç oluyor hem kas gevsetici veriliyor hemde analjezik ağrı kesici kullanılıyor ha uyandırılırken yapılacak ilaçlar cabası tabi o yüzden bölgesel her zaman için daha mantıklı ama elbetteki o da bi anestezi yöntemi onunda riskleri yan etkileri komplıkasyonları var

kavuşcan işte köftene daha ne istiyosun maşallahı var zaten

Hayırlısı olsun canim tansiyon onemli son zamanlarda zaten bebislerimiz sabirsiz bu aralar gelecegi varsa gelsin bakalım köfte efecik :) dualarim seninle mubarek cuma gunu bebde birazdan nst ye cikicam hayirlisi

Puffpuf masallah koftene. Basagrin da tansiyonunla cok slakasi var mide bulantinla da var. bu belirtilet varsa ne zmn olursa olsun dr unu ara tedbirli olmakta fayda var. son zamanlar yuzduk yuzduk kutruguna geldik ihmal erme cnm

Hayirlisi olsun canim gelismeleri yazmaya calis canim.bol bol dua okumaya calis

Kızlaaaaar son haberler : Nst iyi çıktı,sancı yok zaten..Bebeğin durumu,hareketleri,suyu falan herşey iyi..Doktorum diğer doktorlarla kurullada görüştüğünü ve bu durumda bugün,yarın almaya gerek olmadığını belirtti..Pazartesi yine kontrole gelcez,nst olcak kontrol olcak ve ben gün içinde sık sık tansiyon ölçmeye devam 😉 Pazarteside bi sıkıntı çıkmazsa perşembe ya da cuma kesin alıyoruz dedi..Artık o güne 4 kg'da geçicek heralde benim köfte 👶

bir an önce gelsin diyip duruyorum falan ama böyle ani oluncada çok tırstım he!! Hayırlısı olsun tabi herşeyden önce 😉 ama başım hâlâ ağrıyor geçmedi.. 😔

Sende bize eklendin puf puf persembe olursan o gun 3.gelen bebis senin olcak hadi hayirlisi bakalim :)

arkadaşlar pazrtsi belden uyuşmalı sezaryan olcm çok kokkyrm nolur bana teselli vern çok ihtycm var

Ne guzel bebegine kavusacaksin canim ayrica hastabeden bana soylenen cok az genel anestezi yapiyoruz genelde spinal ve dogar dogmaz bebisini goreceksin ayilma derdi yok bi de genel anestezi deki gaz sorunu olmuyomus kendimi de bunlari dusunup rahatlatiyorum canim sende korkma allahin izniyle atlatcaz insallah

bide kandilmiş o gün ne güzel...hayırlısı bakalım

Aa bilmiyordum ne kandili cok iyi ya aslinda cuma olmadigi icin biraz burukluk oldu mübarek gunde gelsin yavrum istemistim ama kandilse o gun super ya cok sevindim simdi :)

Berat kandiliymiş canım o gün

Merhaba kizlar. benim bugun sancim ve kasilmam var. her ne kadar duzensiz olsada rahatsiz ediyor belimin agrimasi. yarin kontrolum var nstye de girecem. korkmuyor degilim acikcasi :18: bakalim doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…