bişey söylemedi ama büyük ihtimalle oyle olucak çatı muayenesi yapcak tekrar sonra bakcam duruma göre dedi hazırlıklı gel dedi
Banaada pztsi tekrar kontrol dedi suyumun sizinti durumuna gore,suni sanciyla normal dedi.yada ertelicek duruma gore belkide sezaryen.suni sanci cok zor oluyo bi an cekiyon gerci hemen doguruyon
Banaada pztsi tekrar kontrol dedi suyumun sizinti durumuna gore,suni sanciyla normal dedi.yada ertelicek duruma gore belkide sezaryen.suni sanci cok zor oluyo bi an cekiyon gerci hemen doguruyon
Kızlar toplaşın bi hele... Uuuyyy korkuyore 😳
Kontrol vardı bugün, geldik hastaneye.. Annem ve babam yanında tansiyon 14/9 çıktı ilk kez (Ama sabah kalktığımdan beride başım ağrıyor,biarada acaip şekilde midem bulandı) bunlarla ilgisi var mıdır bilmiyorum ama... 😳
Efe 3600-3700 gr civarı ve 37.haftanın sonundayız...
Doktor aynen şöyle dedi : "Şimdi uzun süreli nst'ye bağlan,tansiyonun yarım saatte bir ölçülsün..duruma göre bugün bile alabilirim,şu andan itibaren hiçbişey yeme içme" dedi 😳😳😳😳😳😳😳😳 aaaaay ben tırsak modun seviyelerindeyim şu anda 😳😳😳😳 bugün olmasın nolur yaaa 😢 Şu an nst'deyim,mümkün oldukça detayları yazıcam...
Kızlaaaaar son haberler : Nst iyi çıktı,sancı yok zaten..Bebeğin durumu,hareketleri,suyu falan herşey iyi..Doktorum diğer doktorlarla kurullada görüştüğünü ve bu durumda bugün,yarın almaya gerek olmadığını belirtti..Pazartesi yine kontrole gelcez,nst olcak kontrol olcak ve ben gün içinde sık sık tansiyon ölçmeye devam 😉 Pazarteside bi sıkıntı çıkmazsa perşembe ya da cuma kesin alıyoruz dedi..Artık o güne 4 kg'da geçicek heralde benim köfte 👶
bir an önce gelsin diyip duruyorum falan ama böyle ani oluncada çok tırstım he!! Hayırlısı olsun tabi herşeyden önce 😉 ama başım hâlâ ağrıyor geçmedi.. 😔
Sende bize eklendin puf puf persembe olursan o gun 3.gelen bebis senin olcak hadi hayirlisi bakalim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde sezeryan tarihim 12 haziran perşembe günü tabi bir sürpriz yapmazsa bebeğim
Slm kizlar en son hafta sonu kanamam var ne yapmam lazim demistim saolsun arkadaslar cevap yazmisti diktora git diye hafta sonu diye nobetci doktora gitmek istrmedigimden pazartesiyi bekledim sabah erkenden kendi doktoruma gittim muayene etti ve dogum baslamis dddi 4 cm acilmam olmus yatisim yapildi 9 saat sanci odasinda danci cektikten sonra 18.38 de dunyalar guzeli saci rofleli kizim prensesimi kucagima aldim cok zor bir dogum olsada onu kucagima alinca dunyalar benim oldu simdi kizim 5. gununde Rabbim isteyen herkese bu guzelligi yasatsin insallah hicbirseye degisemeyecegin terifi imkansiz bisey...
Slm kizlar en son hafta sonu kanamam var ne yapmam lazim demistim saolsun arkadaslar cevap yazmisti diktora git diye hafta sonu diye nobetci doktora gitmek istrmedigimden pazartesiyi bekledim sabah erkenden kendi doktoruma gittim muayene etti ve dogum baslamis dddi 4 cm acilmam olmus yatisim yapildi 9 saat sanci odasinda danci cektikten sonra 18.38 de dunyalar guzeli saci rofleli kizim prensesimi kucagima aldim cok zor bir dogum olsada onu kucagima alinca dunyalar benim oldu simdi kizim 5. gununde Rabbim isteyen herkese bu guzelligi yasatsin insallah hicbirseye degisemeyecegin terifi imkansiz bisey...
Kizlr bnde sabh onbucuk gibi kizimi kucagima aldim cok sukurlr olsun.darisi bekleyenlerin basina.doktorumuz enson 2buck kilo demisti 2950dogdu dukur.ama bnm sutum gelmedi dahayavrum emmek istedi ama sut gelmeyince sekeri 80den 60a dusmus.doktor da sma marka mama aldirdilar yogun bakima aldilar bu gece gozleyelm dediler dua edin nolur da yavrum yarin yanimda olsun cok zormus gozunden uzak olmasi sutum gelsn die humana iciyorm ama baska ne yapabilirm ki?
Kizlr bnde sabh onbucuk gibi kizimi kucagima aldim cok sukurlr olsun.darisi bekleyenlerin basina.doktorumuz enson 2buck kilo demisti 2950dogdu dukur.ama bnm sutum gelmedi dahayavrum emmek istedi ama sut gelmeyince sekeri 80den 60a dusmus.doktor da sma marka mama aldirdilar yogun bakima aldilar bu gece gozleyelm dediler dua edin nolur da yavrum yarin yanimda olsun cok zormus gozunden uzak olmasi sutum gelsn die humana iciyorm ama baska ne yapabilirm ki?
Hepatit hastalarına eğer genel anestezi olursa karaciğere yan etkisi daha az olan ilaçları tercih ediyoruz ama bölgesel anestezi yapmak bu tür sistem hastalıklarında daha iyi ilaç sayısı minimum derecede oluyor o zaman genel anestezide hem bilinç kaybı ve devamlılığı için ilaç oluyor hem kas gevsetici veriliyor hemde analjezik ağrı kesici kullanılıyor ha uyandırılırken yapılacak ilaçlar cabası tabi o yüzden bölgesel her zaman için daha mantıklı ama elbetteki o da bi anestezi yöntemi onunda riskleri yan etkileri komplıkasyonları var
Pufpuf ne oldu vsr mi bir gelismeeeee
Simdi okudum canim sayfslari sirayla gittigim icin. :))).... ayyyy gozun aydin mi diyeyim ki simdi :)) kizz koftende tam kofte oldu hree dombili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?