2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bişey söylemedi ama büyük ihtimalle oyle olucak çatı muayenesi yapcak tekrar sonra bakcam duruma göre dedi hazırlıklı gel dedi

Banaada pztsi tekrar kontrol dedi suyumun sizinti durumuna gore,suni sanciyla normal dedi.yada ertelicek duruma gore belkide sezaryen.suni sanci cok zor oluyo bi an cekiyon gerci hemen doguruyon

28 Mayıs da beklenen bebeğim 1 haziran da dünyaya geldi. Normal mi Sezeryanmı çok ikilemde kalındı. Sebebi kilolu olmasıydı. Nitekim sonuna kadar normal dedim. 3770 gr 51cm lik bir tontiş hayata Merhaba dedi.

Banaada pztsi tekrar kontrol dedi suyumun sizinti durumuna gore,suni sanciyla normal dedi.yada ertelicek duruma gore belkide sezaryen.suni sanci cok zor oluyo bi an cekiyon gerci hemen doguruyon

ben epidurale karar verememişken suni sancı çıktı başıma inş gelir çarşambaya kadar da gerek kalmaz
bakalım senin ne olcak durum zaman daraldıkça da sıkıntı oluyo bugün 2-3 kere hareketleri nasıl diye sordu iyi bi problem yok dedim ama kafama taktı şimdi kendimi dinleyip duruyom doktorlarda strese sokuyo insanı

Bnm kuzenim tam 10 saat suni sanci sonucu acilma olmadigi icin sezeryana alindi bosuna o kadar sanci cekti artik mosmor olmus hemen sezeryana almislar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pufpuf ne oldu vsr mi bir gelismeeeee

Simdi okudum canim sayfslari sirayla gittigim icin. :))).... ayyyy gozun aydin mi diyeyim ki simdi :)) kizz koftende tam kofte oldu hree dombili

Slm kizlar en son hafta sonu kanamam var ne yapmam lazim demistim saolsun arkadaslar cevap yazmisti diktora git diye hafta sonu diye nobetci doktora gitmek istrmedigimden pazartesiyi bekledim sabah erkenden kendi doktoruma gittim muayene etti ve dogum baslamis dddi 4 cm acilmam olmus yatisim yapildi 9 saat sanci odasinda danci cektikten sonra 18.38 de dunyalar guzeli saci rofleli kizim prensesimi kucagima aldim cok zor bir dogum olsada onu kucagima alinca dunyalar benim oldu simdi kizim 5. gununde Rabbim isteyen herkese bu guzelligi yasatsin insallah hicbirseye degisemeyecegin terifi imkansiz bisey...

Aaa cok sasirdim doktora git diyoduk doguma gittin gozun aydin canim masallah..

Hayirli olsunnn canimm darısı bizlerer

Allah analı babalı büyütsun canım

Kizlr bnde sabh onbucuk gibi kizimi kucagima aldim cok sukurlr olsun.darisi bekleyenlerin basina.doktorumuz enson 2buck kilo demisti 2950dogdu dukur.ama bnm sutum gelmedi daha yavrum emmek istedi ama sut gelmeyince sekeri 80den 60a dusmus.doktor da sma marka mama aldirdilar yogun bakima aldilar bu gece gozleyelm dediler dua edin nolur da yavrum yarin yanimda olsun cok zormus gozunden uzak olmasi sutum gelsn die humana iciyorm ama baska ne yapabilirm ki?

Canim Rabbim analı babalı büyütsun dereotu komposto ve bol sıvı tüket inşallah en kısa zamanda sütün gelir

Allah anali babali buyutsn allahin izniyle bisi olmaz yarin tekrar yaninda olur gayette guzel kilosu kacinci haftadaydn cnm bu arada kuzun sarilik olmasin onlem icin alinmistr kuveze sende bol bol sivi tuket ozellikle su cok guzel sut yapar ve biraz yemene dikkat et bebisin duzelene kadar guzelce doyur karnini gorumcemin kayinvalidesi boyna gorumceme tereyag sur ekmege diyodu sutun yagli olsn bebis tok olsn diye

anladım peki bölgesel anestezinin hepatıtle bır zararı oluyor mu

Pufpuf ne oldu vsr mi bir gelismeeeee

Simdi okudum canim sayfslari sirayla gittigim icin. :))).... ayyyy gozun aydin mi diyeyim ki simdi :)) kizz koftende tam kofte oldu hree dombili

sorma şekerim yaaa ne stres olmuştum bi an bugün alıcam diyince...tamam ben hazırlıklı da gitsem stres olcam o ayrı ama böylede aynı gün olmasın yani..aaaay kafam bi milyon 1 hafta kadar bi zaman kaldı ayol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…