2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hepinizi tek tek alintilayamadim. Hayirli ugurlu olsun evlatlariniz. Allah anali babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin insallah.

sorma şekerim yaaa ne stres olmuştum bi an bugün alıcam diyince...tamam ben hazırlıklı da gitsem stres olcam o ayrı ama böylede aynı gün olmasın yani..aaaay kafam bi milyon 1 hafta kadar bi zaman kaldı ayol..

Bendede sanci vuruyo iki gecedir. Sianda da var bakalim nasil olacak parsembe beklwnen tarih berat gecesiymis o gunde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bendede sanci vuruyo iki gecedir. Sianda da var bakalim nasil olacak parsembe beklwnen tarih berat gecesiymis o gunde

Vala beni de vuruyo ince ince ama tık yok en son pufpufun izinden gitcez heralde

evet canım kandil perşembe günü..bakalım neler olucak,Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.. 🙏 benimde perşembe ya da cuma dedi işte bugün doktor..bakalım 😀

Benim de pztsi belli olacak durumum.bebegim icin hayirlisi neyse oyle olsun.suniyede normalede sezeryanada raziyim.
Bende surekli hareketlerini takip ediyorum.cok hareketli allahtan karnimi delip ayagini kolunu cikaracak sanki:))

anladım peki bölgesel anestezinin hepatıtle bır zararı oluyor mu

Mutlaka vücuda alınan her ilacın yan etkisi var canım önemli olan en aza indirgemek bölgesel anestezi ile bunu sağlamış oluyoruz kafana cok takma bunları düşünme zaten hepatit olduğunu öğrenince onlar en iyisini yaparlar ama anestezi uzmanı ile görüşmeye girdiğinde mutlaka söyle atlama

Gunaydin canlarrrr. Ben coktan uyandim tabiki de. Simdi hazirlanip cikicam kontrolum var bugunnn cati muayenem de var korkuyorum uleyynn

hayirlisi cnm insallah...beklenen dogm tarihlrmz de ayni sayilir ama ben su ana kdr normal gidiyor insallah bakalim normal bekliyorum insalah hayirlisi ile cok beklemeden gelir bebisim..
Seninde az kalmis sezeryan kendinmi istedin

evet az kaldı.benim bebeğin suyu fazla ondan 16 sında alıyor.normalde bekleyecekti.ikinci doğumum bnm.ilki de sezeryan.ondan ikinci de sezeryan olacak inşallah.

merhaba benimde ayın 16'sında bebeğim 2600 gr mış çok üzgünüm acaba problemmi var .

benimki baştan biri iri gidiyor.ama önemli olan kilolu değil sağlıklı oluşudur bebeğin.sakın takılma strese giripte riske atma ikinizi de.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.allah ikinizede sağlık versin .hayırlı doğumlar:))

Benim kontrol pazartesiye kaldi nat de hersey normal bi aksilik yok cok sukur. Simdi kizkiza kahvalti keyfi yapalim bugun diyet seker falan yok !

aöf sınavlarına gidemedim uuyyy vicdan azabı çekiyore 😔
dünkü doktor kontrolümün ve dün yaşananlardan sonra eşiminde "bence gitme,riske girmeye değme son günlerde" demesiyle gitmemeye karar verdim..çalışmadan gircek olsamda girmek istiyordum,kısmet olmadı...
seneye artık...

doktorum yakından takıp edıyor cnm tesekkur ederım ilgilenıp cevap verdıın için

Canin saolsun canim.
Bende simdi annemlere geldim kahvaltiya .sinava girdim ama adapte olup pek biseler yapamadim

Selam dostlar kipir kipir hic durmayan oglusumu bekliyoruz bakalim evde olunca sürekli temizlik yapiyorum hareketten sancim gelsin diye :)

Bende temizlij yapayima dedim bugun bi odayi süpürüp dinleniyorum diger odayi toparliyorum dinleniyoruma yani 10 dk is 15 dk dinlenme eskiden 5 saat hic durmadan evi kaldirip bidaha yerlestirirdim banamisin demezdi hamilelikte cöktüm son günler ya herhalde ondan inş dogumdan sonra kisa sürede toparlanirim

Kiz o kadar sanciyla nasil duruyorsun dr 70 80 ile dogum yapiyo millet diyo. Anam benimde bugece var bi degisiklikler bende yaaa ((

Ne durmak işte mecburiyet sabaha kadar evde dolaşıyorum duş alıyorum duş rahatlatıyor ama hele bide yürürken sancı vurunca bacaklarımı hissetmiyorum ama doktor yinede doğum belirtisi yok diyor bebişte doğum kanalına inmiş bakalım Çarşamba randevumuz var o zamana kadar doğarmı kızım

Bendede sancı vuruyor ama hiç tık yok bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek kızım

Bendede sancı vuruyor ama hiç tık yok bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek kızım

canım benimde dun akşam sancılarım fena arttı koridora halı alıcam diye dun butun gun mağaza mağaza gezdim senmisin ayakta çok kalan akşam resmen gözümden yaş getirdi. dahada doğuma 11 gun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…