sorma şekerim yaaa ne stres olmuştum bi an bugün alıcam diyince...tamam ben hazırlıklı da gitsem stres olcam o ayrı ama böylede aynı gün olmasın yani..aaaay kafam bi milyon 1 hafta kadar bi zaman kaldı ayol..
Bendede sanci vuruyo iki gecedir. Sianda da var bakalim nasil olacak parsembe beklwnen tarih berat gecesiymis o gunde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bendede sanci vuruyo iki gecedir. Sianda da var bakalim nasil olacak parsembe beklwnen tarih berat gecesiymis o gunde
Benim de pztsi belli olacak durumum.bebegim icin hayirlisi neyse oyle olsun.suniyede normalede sezeryanada raziyim.ben epidurale karar verememişken suni sancı çıktı başımainş gelir çarşambaya kadar da gerek kalmaz
bakalım senin ne olcak durum zaman daraldıkça da sıkıntı oluyo bugün 2-3 kere hareketleri nasıl diye sordu iyi bi problem yok dedim ama kafama taktı şimdi kendimi dinleyip duruyom doktorlarda strese sokuyo insanı
Bnm kuzenim tam 10 saat suni sanci sonucu acilma olmadigi icin sezeryana alindi bosuna o kadar sanci cekti artik mosmor olmus hemen sezeryana almislar
O durumlada nadiren karsilasilir heralde yazik gunah ya.suniden sonra bir iki saat sonra doguranida biliyom ama sancisi cok agir oluyo.normalde de agir ama bi nefes almaya firsatin oluyo
Aaaa evet hatirladim.Slm kizlar en son hafta sonu kanamam var ne yapmam lazim demistim saolsun arkadaslar cevap yazmisti diktora git diye hafta sonu diye nobetci doktora gitmek istrmedigimden pazartesiyi bekledim sabah erkenden kendi doktoruma gittim muayene etti ve dogum baslamis dddi 4 cm acilmam olmus yatisim yapildi 9 saat sanci odasinda danci cektikten sonra 18.38 de dunyalar guzeli saci rofleli kizim prensesimi kucagima aldim cok zor bir dogum olsada onu kucagima alinca dunyalar benim oldu simdi kizim 5. gununde Rabbim isteyen herkese bu guzelligi yasatsin insallah hicbirseye degisemeyecegin terifi imkansiz bisey...
Hayirli olsun canim masallah bebisede sanada kurtuldunuz neguzel
Kizlr bnde sabh onbucuk gibi kizimi kucagima aldim cok sukurlr olsun.darisi bekleyenlerin basina.doktorumuz enson 2buck kilo demisti 2950dogdu dukur.ama bnm sutum gelmedi dahayavrum emmek istedi ama sut gelmeyince sekeri 80den 60a dusmus.doktor da sma marka mama aldirdilar yogun bakima aldilar bu gece gozleyelm dediler dua edin nolur da yavrum yarin yanimda olsun cok zormus gozunden uzak olmasi sutum gelsn die humana iciyorm ama baska ne yapabilirm ki?
Hayirli olsun canim.bebisde cok iyi masallah.en yakin zamanda koynuna alirsin insallah
anladım peki bölgesel anestezinin hepatıtle bır zararı oluyor mu
hayirlisi cnm insallah...beklenen dogm tarihlrmz de ayni sayilir ama ben su ana kdr normal gidiyor insallah bakalim normal bekliyorum insalah hayirlisi ile cok beklemeden gelir bebisim..
Seninde az kalmis sezeryan kendinmi istedin
merhaba benimde ayın 16'sında bebeğim 2600 gr mış çok üzgünüm acaba problemmi var .
Mutlaka vücuda alınan her ilacın yan etkisi var canım önemli olan en aza indirgemek bölgesel anestezi ile bunu sağlamış oluyoruz kafana cok takma bunları düşünme zaten hepatit olduğunu öğrenince onlar en iyisini yaparlar ama anestezi uzmanı ile görüşmeye girdiğinde mutlaka söyle atlama
aöf sınavlarına gidemedim uuyyy vicdan azabı çekiyore 😔
dünkü doktor kontrolümün ve dün yaşananlardan sonra eşiminde "bence gitme,riske girmeye değme son günlerde" demesiyle gitmemeye karar verdim..çalışmadan gircek olsamda girmek istiyordum,kısmet olmadı...
seneye artık...
Kiz o kadar sanciyla nasil duruyorsun dr 70 80 ile dogum yapiyo millet diyo. Anam benimde bugece var bi degisiklikler bende yaaa((
Bendede sancı vuruyor ama hiç tık yok bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?