2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bisey sorcam bugun 37+0 haftaligim ve aksamdan beri bacaklarimda adet olacakmisim gbi agri var arada kasiklarim da agrio ama duzensiz acaba dogummu yaklasio boyle olan varmi acaba

Kizlar bisey sorcam bugun 37+0 haftaligim ve aksamdan beri bacaklarimda adet olacakmisim gbi agri var arada kasiklarim da agrio ama duzensiz acaba dogummu yaklasio boyle olan varmi acaba

benimde 37+0 herzaman olmasada özellikle akşamları bacaklarımın iç kısmı ağrıyor ve belimden kasıklarıma ağrı giriyor.o anda nefes almakda bile zorlanıyorum.ama benim kız çook aşağıda bacaklarımın arasında top varmış gibi yürüyorum resmen.doktor normal diyor sureklı yatmamı ve dinlenmemi öneriyor bide magnezyumu günde 800 e çıkardı. yani doğum yakın demekmiş...

Biran once gelse bebislerimizdr bizde biraz rahatlasak

Slm kizlar ben pazartesi dogum yaptim yapmasina ama dogum masasindayken baslayan ve hala gitmeyen bir agrim var kuyruk sokumunun bittigi yer dogumun zor oldu kizim 2.950 gr dogdu doktor dogumla alakali dedi ama oturdummu kalkamiyorum yatakta saga sola donemiyorum ne zaman gecer bu ahrilarim dunden beride bacaklarima vuruyor agrisi benim durumumu yasayan oldumu aranizda ne yapmam lazim

Bendede sancı vuruyor ama hiç tık yok bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek kızım

Senin sancıların nazsıl canım. Benim geçen haftalarda adet sancısı gibi olurdu. hiç rahatsız eici değil. Bu seferkiler gece oluyo. Belimin sağ tarafından bir vuruyor topuğumdan çıkıyor sanki elektirik veriyorlar bana anlık vurup geçiyor.

ben yaklaşık 1 ayı geçti hiçbişey yapamıyorum...valla işimede geliyo açıkçası (hamileliğin bitek bu yönlerini özleyeceğim) sağolsun eşim yardım ediyor,zaten gün içinde hep annem yanımda..Allah hepsinden razı olsun valla 🙏

Benimde çarşamba randevum var. doğum kanalına inmiş e sancıda var ama açılma yok sende sanırım. Yaaaa korktuuğum şuki bize suni sancıyı dayayacaklar. Ve suni sancı hiç açılma yoksa annede verildiği takdirde açılma yine olmazmış kendi sancısıyla annesin yine 2 cm falan açılması olması lazımmmış. boşuna sancı çekip sonra sezeryan yapılması çok zoruma gider benim. Benim güya doğum perşembe günü.

teşekkür ederim allahım herkese hayırlısı ile bebeklerini ellerine almayı nasip etsin. Inşallah benim bebeğimde sağlıklı olur

Benim ailem manisada oturuyor ben istanbuldayim ondan burda kimsem yok esim sagolsun yardim ediyor annemde pazartesi gelcek Allah nasip ederse :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benimde dun akşam sancılarım fena arttı koridora halı alıcam diye dun butun gun mağaza mağaza gezdim senmisin ayakta çok kalan akşam resmen gözümden yaş getirdi. dahada doğuma 11 gun var.

Çok yorma kendini sende ben hiç bi iş yapmadım ama inanılmaz sancım oldu ama bugün iyim düne göre

Canım benimde gece vuruyor belimden kasıklarıma doğru kalkıp dolaşıyorum en son dayanamadım duş aldım ondan sonra biraz rahatladım zaten nst de sancım 90-110 çıktı bakalım gerçek doğum sancısı nezaman başlar

Öyle olmaz inşallah ben kabul etmem beklerim şimdilik doktorumda öyle bişe söylemedi inşallah dediğin gibi olmaz

Nst de o kadar çıktı mı iyiymiş. Pekği sen nasıl hisssettin o sancıları. Yaa beni gece vuruyprya acaba acile gidip o sırada nst ye mi girsem

Merhaba benimde bacaklarım çok ağrıyor. bu gece karar verdim bacaklarımı bağlayıpta uyuyacağım. sanki sabah dövülmüş gibi kalkıyorum.

Merhaba benimde bacaklarım çok ağrıyor. bu gece karar verdim bacaklarımı bağlayıpta uyuyacağım. sanki sabah dövülmüş gibi kalkıyorum.

Kızlar kramplarınız oluyorsa ertesi gün bacak ağrısı cok. Normal yok olmuyırsa bacak arasına tam kavrayacak cok kalın olmayan büyük bi yastık gercekten rahatlatıcı bide siz deneyin derim

Öyle olmaz inşallah ben kabul etmem beklerim şimdilik doktorumda öyle bişe söylemedi inşallah dediğin gibi olmaz

vala sonumuz o olacak gibi bende de tık yok çarşamba çağırdı doktor gelmezse o zamana yatış verebilirim hazırlıklı gel dedi bilmiyom nolcak

Nst de o kadar çıktı mı iyiymiş. Pekği sen nasıl hisssettin o sancıları. Yaa beni gece vuruyprya acaba acile gidip o sırada nst ye mi girsem

sende iyi alıştın he zırt pırt gidiyon nst ye kovalıcaklar

ben nst ye Pazartesi günü girmiştim ozaman 90-110 çıktı sancılarımı 2 gündür hissediyorum ben ondan önce çok az hissediyordum benim sancılar 35 haftada başlamıştı 50-70 le bakalım Çarşamba günü randevum var sen hiç nst ye girmedinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…