Kizlar bisey sorcam bugun 37+0 haftaligim ve aksamdan beri bacaklarimda adet olacakmisim gbi agri var arada kasiklarim da agrio ama duzensiz acaba dogummu yaklasio boyle olan varmi acaba
benimde 37+0 herzaman olmasada özellikle akşamları bacaklarımın iç kısmı ağrıyor ve belimden kasıklarıma ağrı giriyor.o anda nefes almakda bile zorlanıyorum.ama benim kız çook aşağıda bacaklarımın arasında top varmış gibi yürüyorum resmen.doktor normal diyor sureklı yatmamı ve dinlenmemi öneriyor bide magnezyumu günde 800 e çıkardı. yani doğum yakın demekmiş...
Aaa cok sasirdim doktora git diyoduk doguma gittin gozun aydin canim masallah..
Hayirli olsunnn canimm darısı bizlerer
Allah analı babalı büyütsun canım
Bendede sancı vuruyor ama hiç tık yok bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek kızım
Bende temizlij yapayima dedim bugun bi odayi süpürüp dinleniyorum diger odayi toparliyorum dinleniyoruma yani 10 dk is 15 dk dinlenme eskiden 5 saat hic durmadan evi kaldirip bidaha yerlestirirdim banamisin demezdi hamilelikte cöktüm son günler ya herhalde ondan inş dogumdan sonra kisa sürede toparlanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne durmak işte mecburiyet sabaha kadar evde dolaşıyorum duş alıyorum duş rahatlatıyor ama hele bide yürürken sancı vurunca bacaklarımı hissetmiyorum ama doktor yinede doğum belirtisi yok diyor bebişte doğum kanalına inmiş bakalım Çarşamba randevumuz var o zamana kadar doğarmı kızım
Seninki nede olsa sezeryan. Perşembe günü alsınlar bişey olmaz benceevet canım kandil perşembe günü..bakalım neler olucak,Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.. 🙏 benimde perşembe ya da cuma dedi işte bugün doktor..bakalım 😀
benimki baştan biri iri gidiyor.ama önemli olan kilolu değil sağlıklı oluşudur bebeğin.sakın takılma strese giripte riske atma ikinizi de.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.allah ikinizede sağlık versin .hayırlı doğumlar:))
ben yaklaşık 1 ayı geçti hiçbişey yapamıyorum...valla işimede geliyo açıkçası (hamileliğin bitek bu yönlerini özleyeceğim)sağolsun eşim yardım ediyor,zaten gün içinde hep annem yanımda..Allah hepsinden razı olsun valla 🙏
canım benimde dun akşam sancılarım fena arttıkoridora halı alıcam diye dun butun gun mağaza mağaza gezdim senmisin ayakta çok kalan akşam resmen gözümden yaş getirdi. dahada doğuma 11 gun var.
Senin sancıların nazsıl canım. Benim geçen haftalarda adet sancısı gibi olurdu. hiç rahatsız eici değil. Bu seferkiler gece oluyo. Belimin sağ tarafından bir vuruyor topuğumdan çıkıyor sanki elektirik veriyorlar bana anlık vurup geçiyor.
Benimde çarşamba randevum var. doğum kanalına inmiş e sancıda var ama açılma yok sende sanırım. Yaaaa korktuuğum şuki bize suni sancıyı dayayacaklar. Ve suni sancı hiç açılma yoksa annede verildiği takdirde açılma yine olmazmış kendi sancısıyla annesin yine 2 cm falan açılması olması lazımmmış. boşuna sancı çekip sonra sezeryan yapılması çok zoruma gider benim. Benim güya doğum perşembe günü.
Canım benimde gece vuruyor belimden kasıklarıma doğru kalkıp dolaşıyorum en son dayanamadım duş aldım ondan sonra biraz rahatladım zaten nst de sancım 90-110 çıktı bakalım gerçek doğum sancısı nezaman başlar
Kizlar bisey sorcam bugun 37+0 haftaligim ve aksamdan beri bacaklarimda adet olacakmisim gbi agri var arada kasiklarim da agrio ama duzensiz acaba dogummu yaklasio boyle olan varmi acaba
Merhaba benimde bacaklarım çok ağrıyor. bu gece karar verdim bacaklarımı bağlayıpta uyuyacağım. sanki sabah dövülmüş gibi kalkıyorum.
Biran once gelse bebislerimizdr bizde biraz rahatlasak
Öyle olmaz inşallah ben kabul etmem beklerim şimdilik doktorumda öyle bişe söylemedi inşallah dediğin gibi olmaz
Nst de o kadar çıktı mı iyiymiş. Pekği sen nasıl hisssettin o sancıları. Yaa beni gece vuruyprya acaba acile gidip o sırada nst ye mi girsem
Nst de o kadar çıktı mı iyiymiş. Pekği sen nasıl hisssettin o sancıları. Yaa beni gece vuruyprya acaba acile gidip o sırada nst ye mi girsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?