vala sonumuz o olacak gibi bende de tık yok çarşamba çağırdı doktor gelmezse o zamana yatış verebilirim hazırlıklı gel dedi bilmiyom nolcak
sende iyi alıştın he zırt pırt gidiyon nst ye kovalıcaklar
Bana öyle bişe demedi özel hastaneye gidiyorum doktorum normal doğum dedi hiç bi sıkıntı yok herşey normal sancılar başlamış bebek doğum kanalına inmiş ama henüz doğum belirtisi yok demişti haftaya gel dedi ama dediki tahmini doğum tarihinden önce de olabilir sonrada dedi bekliycez bakalım artık ne zaman olur
bende daha hiç belirti yok vala sancı falan muayene etcem ona göre bakcaz dedi günüm doluyo bi de ondan heralde bakalım çarşambaya kadar gelmezse görcez nolcak
Çok acele etme 42 haftaya kadar vaktin var Rabbim hayırlısını nasip etsin senin bebişin cinsiyeti ne
Seninki nede olsa sezeryan. Perşembe günü alsınlar bişey olmaz bence
Benim ailem manisada oturuyor ben istanbuldayimondan burda kimsem yok esim sagolsun yardim ediyor annemde pazartesi gelcek Allah nasip ederse :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bakalım zaten açılma falan yoksa istemem suni sancı beklerim bakalım inş gelir kendi o zamana kadarda bişeye gerek kalmaz
kız
Bana öyle bişe demedi özel hastaneye gidiyorum doktorum normal doğum dedi hiç bi sıkıntı yok herşey normal sancılar başlamış bebek doğum kanalına inmiş ama henüz doğum belirtisi yok demişti haftaya gel dedi ama dediki tahmini doğum tarihinden önce de olabilir sonrada dedi bekliycez bakalım artık ne zaman olur
Merhaba benimde bacaklarım çok ağrıyor. bu gece karar verdim bacaklarımı bağlayıpta uyuyacağım. sanki sabah dövülmüş gibi kalkıyorum.
evet resmen günleri sayıyorum : ) Allahım sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin canım...
Merhaba kizlar
Bizimde cuma gunu cati muayenemiz vardi. doktor kendini kasmazsan biz bu normal dogum isini beceririz dedi. Simdilik hic bir belirti yok. Doktorda sasirdi sanci acilma nisan vs hicbir sey yok. Bakalim bdt ye kadar kendi rizasiyla gelmesini bekleyelim dedi. Hatta nst de hic hateket etmedi uyuyordu yavrucak :) 20 dk dan sonra hemsireler doktorumu cagirdi. Doktor geldi karnima giristi resmen dovdu oglusumu :))) kocamin yuzunu gormeliydiniz doktora bir sey diyemedi ama sok oldu resmen hemsireye ben elimi koyamiyorum esimin karnina doktor sagli sollu giriyor dedi hep beraber gulustuk. Ama ise yaradi pasam uyandi nst yi tamamlayabildik. Birde her bakmaya gelen karnin ac mi dedi kucuk emrah gibi hissettim :))) halbuki cok fazla nutella yemistim oglum sabahlari uyanmiyor diye ama nafile. Umarim dogduktan sonra da boyle bol uyur ve annecigini yormaz
Hahahaaa.. cok güldüm küçük emrah
Ahaaa... Benimki de uyuyor demekki sabahlari. Bak bu hic aklima gelmemisti
Çiçeği burnunda anneler hamişler babalar gunü hediyesi ne alıcam yaawwww poffff
Sancilar başlamış bebek kanalda daha ne gerekiyor doğum belirtisi? Çat ı muayenesi mi yaptı açılma mi yok?
Kizlar gece 4bucuktan beri sancim vardı. Kanamam da olmustu bayagi. Hastaneye gittim bir saat önce fakat huc acilma yok sancim da 50 60 lari gördü ama 90 100 olmasi gerekiyormus. Sancim hala devam ediyor bazen 2 dk bir bazen 7 dk bir. Ben buna bile dayanamiyorum. Acilma olmasi için ne yapsam dua efin ALLAH RIZASI İÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?