2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

yazış tarzına güldüm ayol hahhaha deli kızzz

Benim sancılarım 90-110 çıkmıştı Pazartesi günü ama henüz sancıdan başka hiç bi doğum belirtisi yok benim sancılar 35. Haftada 50-70 di inşallah en kısa zamanda gelir bebişim geceler kabusa dönüyor resmen endişelenme açılmada olur Rabbim yardımcın olsun

Bugün itibariyle 37. Haftamizi da geride bırakmış bulunmaktayiz oglusumla cok mutluyum cok şükür. Her yeni günde telefonun takvimini açıp geriye kalan gunleri sayıyorum.. kac gun kaldığını bilmeme rağmen... deli miyim neyim

günaydınlar bizde dün geceyi haastanede geçirenlerdeniz saat 3te geldik eve
inanılmaz bi baş ağrısı vardı akşamüstünden itibaren tansiyonum 13-8 di akşam 11 gibi duramadım artık bulantı da başladı gittik hemen 15-9 olmuş tansiyon hastanede kustum bi de hemen tahlil falan yapıldı nst bağlandı bebeğin hareketleri çok iyi değil dedi nst de doktor serum verdiler sonra bi daha nst bereket düzeldi çıktık heraketlerini say dedi günde 10 hareket istiyoruz eğer olmazsa çarşambayı bekleme gel hemen dedi 40. haftalar bizim için riskli haftalar dedi

bi de yan odada yeni doğmuş bebiş vardı yıktı hastaneyi nasıl vıyaklıyo annemle birbirimize bakıp gülüp duruyoz yandık dedim

ah canım Allah yardımcın olsun inşallah..peki ne dedi doktor o sancı ve kanamanın sebebine.inşallah açılman olur çok rahat bir şekilde acı çekmeden kavuşursun bebeğine.dua edeceğim bol bol..

oyy pufpuf tam yemelik olacak senin minnoş ne güzel beslemişsin maşallah..oh ne güzel 4-5 güne kavuşacaksın minnoşuna inşallah o zamana kadar tüm ağrılarından kurtulursun herşey güpgüzel geçer :)

kızlar merhaba;

ben, 04/06/2014 Çarşamba günü doğum yaptım, oğluşumla zorlu bir sürecin ardından evimizdeyiz çok şükür... Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıcakla kavuştursun inşallah ayrıntıları doğum hikayelerine yazacağım...

Sa kizlar ben de doğum yaptim 3 haziranda 8:45 de normal doğum çok güzeldi herşey elhamdülillah şimdi sarilik tedavisi oluyoruz hala evimize gidemedik maalesef dua edin lütfen oğlum iyleşsin biran evvel şimdi bebeğimi emzirmeye gidiyorum görüşüruz en kisa zamanda doğum hikayelerinde yazarim bb

oyy pufpuf tam yemelik olacak senin minnoş ne güzel beslemişsin maşallah..oh ne güzel 4-5 güne kavuşacaksın minnoşuna inşallah o zamana kadar tüm ağrılarından kurtulursun herşey güpgüzel geçer :)

sağol canım benim...amin,inşallah...😇

gözünüz aydın canım darısı bizim başımıza

çok şükür canım gözünüz aydın darısı bize

Arkadaşlar benee dogum yaptım :) 3 haziran da kızımı epüdral normal dogumla kucagıma aldım. 26 saat süren bi hastane maratonundan snra tam 2 dk da dogurdum.dogum hikayemi.bu gece yazmayı planlıyorum kzım ve ben çok iyiyiz çok şükür.darısı başınıza diyorum.mükemmel bi duygu gerçekten tarif edilemezmiş..eşim kızına aşık olmuş durumda yanından ayrılıp hiçbiryere gidemiyor :)

03.06.2014'de normal doğum ile yavruma kavuştum.

Normal doğum yapacaklar için, ilk 3 gün süt gelmeyebiliyor. Zorlu bir süreç oluyor ama 4. gün gelmeye başlıyor, sabırla sürekli düzenli emzirerek beklemek gerekiyor.

Allah'ım doğum yapacaklara kolay doğumlar nasip etsin.

Emziren annisler bebeginizde neler gaz yapiyor hangi yiyecekleri yememeye özen gosteriyorsunuz paylasin bizide bilgilendirin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben de dogum yaptim genel anestezi sezaryen ile çok kotu sanci da cektim sonra dayanamadim kendi istegimle sezaryen oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bnm sende kusura bakma bende yeni gördüm mesajını.bebeğim olduktan sonra eskisi gibi bakamıyorum nete.seni çok iiyi anlıyorum inşaallah isteklerine en güzel şekilde ulaşırsın.inşaallah sende ateş aresini sağlıcakla alırsın kucağına.bende sizi çok çok öpüyorum.güzel dileklerin içinde teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…