Merhaba kizlar
Bizimde cuma gunu cati muayenemiz vardi. doktor kendini kasmazsan biz bu normal dogum isini beceririz dedi. Simdilik hic bir belirti yok. Doktorda sasirdi sanci acilma nisan vs hicbir sey yok. Bakalim bdt ye kadar kendi rizasiyla gelmesini bekleyelim dedi. Hatta nst de hic hateket etmedi uyuyordu yavrucak :) 20 dk dan sonra hemsireler doktorumu cagirdi. Doktor geldi karnima giristi resmen dovdu oglusumu :))) kocamin yuzunu gormeliydiniz doktora bir sey diyemedi ama sok oldu resmen hemsireye ben elimi koyamiyorum esimin karnina doktor sagli sollu giriyor dedi hep beraber gulustuk. Ama ise yaradi pasam uyandi nst yi tamamlayabildik. Birde her bakmaya gelen karnin ac mi dedi kucuk emrah gibi hissettim :))) halbuki cok fazla nutella yemistim oglum sabahlari uyanmiyor diye ama nafile. Umarim dogduktan sonra da boyle bol uyur ve annecigini yormaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar gece 4bucuktan beri sancim vardı. Kanamam da olmustu bayagi. Hastaneye gittim bir saat önce fakat huc acilma yok sancim da 50 60 lari gördü ama 90 100 olmasi gerekiyormus. Sancim hala devam ediyor bazen 2 dk bir bazen 7 dk bir. Ben buna bile dayanamiyorum. Acilma olmasi için ne yapsam dua efin ALLAH RIZASI İÇİN
Bugün itibariyle 37. Haftamizi da geride bırakmış bulunmaktayiz oglusumlacok mutluyum cok şükür. Her yeni günde telefonun takvimini açıp geriye kalan gunleri sayıyorum.. kac gun kaldığını bilmeme rağmen... deli miyim neyim
yazış tarzına güldüm ayol hahhaha deli kızzz
Kizlar gece 4bucuktan beri sancim vardı. Kanamam da olmustu bayagi. Hastaneye gittim bir saat önce fakat huc acilma yok sancim da 50 60 lari gördü ama 90 100 olmasi gerekiyormus. Sancim hala devam ediyor bazen 2 dk bir bazen 7 dk bir. Ben buna bile dayanamiyorum. Acilma olmasi için ne yapsam dua efin ALLAH RIZASI İÇİN
Kızlaaaaar son haberler : Nst iyi çıktı,sancı yok zaten..Bebeğin durumu,hareketleri,suyu falan herşey iyi..Doktorum diğer doktorlarla kurullada görüştüğünü ve bu durumda bugün,yarın almaya gerek olmadığını belirtti..Pazartesi yine kontrole gelcez,nst olcak kontrol olcak ve ben gün içinde sık sık tansiyon ölçmeye devam 😉 Pazarteside bi sıkıntı çıkmazsa perşembe ya da cuma kesin alıyoruz dedi..Artık o güne 4 kg'da geçicek heralde benim köfte 👶
bir an önce gelsin diyip duruyorum falan ama böyle ani oluncada çok tırstım he!! Hayırlısı olsun tabi herşeyden önce 😉 ama başım hâlâ ağrıyor geçmedi.. 😔
oyy pufpuf tam yemelik olacak senin minnoş ne güzel beslemişsin maşallah..oh ne güzel 4-5 güne kavuşacaksın minnoşuna inşallah o zamana kadar tüm ağrılarından kurtulursun herşey güpgüzel geçer :)
gözünüz aydın canım darısı bizim başımızakızlar merhaba;
ben, 04/06/2014 Çarşamba günü doğum yaptım, oğluşumla zorlu bir sürecin ardından evimizdeyiz çok şükür... Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıcakla kavuştursun inşallahayrıntıları doğum hikayelerine yazacağım...
çok şükür canım gözünüz aydın darısı bizeSa kizlar ben de doğum yaptim 3 haziranda 8:45 de normal doğum çok güzeldi herşey elhamdülillah şimdi sarilik tedavisi oluyoruz hala evimize gidemedik maalesef dua edin lütfen oğlum iyleşsin biran evvel şimdi bebeğimi emzirmeye gidiyorum görüşüruz en kisa zamanda doğum hikayelerinde yazarim bb
öncelikle kusura bakma daha yeni gördüm mesajınıaynen sorun yapmıyorum ama işte gönül isterdi ki bu özel anı paylaşabilelim, nasip ama sanırım artık taa önümğzdeki bahara görüşebileceğiz uçakla 10 saatlik yol ve biletler çok pahalı ha deyince kalkıp gidemiyor insan işte :44: bizim de bebeğimiz erkek adı Ateş Ares olacak inşallah 10 gün kaldı bakalım, bizim de sizin gibi olur umarım, ne güzel çok çok öperiz eren'i sağlık ve huzur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?