2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar göğsüm cok yara oldu tavsiyeniz var mı emzirirken ağlıyorm resmen

Canım benimde göğüs uçlarım parçalandı, ağlaya ağlaya emziriyordum. Geçen gün göğüs ucumdan kan geldiği için kanlı kustu. O günden sonra elektronik süt sağma makinasıyla sağarak veriyorum. Normal emzirmeye göre daha az acı oluyor, hemde süte kan bulaşmıyor.

Kizlar ben de dogum yaptim genel anestezi sezaryen ile çok kotu sanci da cektim sonra dayanamadim kendi istegimle sezaryen oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah herkesler doğurmuş darısı geride kalanlara
. Allah anali babali buyutsun hayirli ugurlu olsun kizlar

Gozun aydin canim. Ne guzel darisi basima. Bende normal istiyorum epiduralli. Sureci anlatirsan cok memnun olurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy sonunda benim kızın aklı başına geldi heralde hafiften bi bel ağrısı başladı bugun cok yürüdüm aşağıya baskı yaptı biraz

Kızlar günaydın, e kalkın artık beyaaaa...

Ya benim Perşembe beklenen doğum tarihim. Ama erken gelmeye niyeti yok bizim paşanın. Yaaa geç de gelmesin. günü günüüne gelsin istiyorum allahın iznitle... Sancı dedikleri şey elektrik çarpması gibi vurup vurup geçen şeyler oluyor bende geceleri. Eğer öyle başlıyolrsa sancılarım hazırlık sancılarım başlamış durumda. Öncesi adet sancısı gibi olurdu aralıksız. o iyiydi ama bu elektirik çarpması gibi olanlar topuğumdan çıkıoyr acısı resmen devamlı olsa katlamnması gerçekten çok zor. allah yardımmcımız olsun.

Günaydın kızlar;
bende 4.6.14 de genel anestezi sezeryan ile doğum yaptım kızıma kavuştum şükürler olsun. Detayları daha sonra yazacağım. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Günaydın kızlar;
bende 4.6.14 de genel anestezi sezeryan ile doğum yaptım kızıma kavuştum şükürler olsun. Detayları daha sonra yazacağım. Allah herkesin yardımcısı olsun.

canımmmmm 😍 doğurdun mu kız sende? Oooyyyy yerimmmm hayırlı uğurlu olsun arkadaşım yaaa,darısı başımıza..Sezeryan detaylarınıda merakla bekliyore 😎

Günaydın hatunlar bi kac gündür ne tatli sanci cekiodum az az bebegim bi haftadır. Dogum kanalindaydi zaten açılma bekliyoruz yok dun aksamdan beri olan sancimda gitti haydi bakalim kaldik böyle :) ebe en son 17 sine kadar dogum olmassa sezeryanla aliriz demişti bakalim simdiye kadar dogacam diye cildiran oglum hoplayip ziplio ama cikmaya niyeti yok esimle annem her gun bugun gelecek şu saatte buluşuruz diye hazırlanıyorlar ama bizden tık yok :) 40. Haftaları bulmayiz insallah sıkıldım. ...

Günaydın kızlarr :)
Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın tebrik ederim. Allahım analı babalı ve sağlıklı bir şekilde büyütmenizi nasip eder inşallah :)

Bizde bugün 40+0 olduk edd tarihimiz 09.06.2014 ama bende halaa tık yok arada belime adet ağrısı gibi çook hafif ağrı giriyor, karnımda da ara ara sertlik oluyor. Bunları doktoruma söyledim cuma günü, bele giren ağrı yalancı sancıdır dedi, gerçeği kasıkda ve karında oluyormuş yani rahimde. Kızımın başı aşağıda ama hala doğum kanalına girmiş değil :/ doktorum ptesi (09/06/2014yani bugün) kendi sancılarınla gelmezse salı günü suni sancı verelim dedi. Çevremdeki bazı kişiler 42 haftaya kadar bekle diyor, kimi bebek kilolu gibi zor olur sezeryap diyor :/ bende suni sancı yiyip sezeryan olmakdan çok korkuyorum. İnşallah bugün yada yarın kendi sancımla doğururum. Dua edin kızlar.. Allahım doğum yapacak tüm hamilelerin yardımcısı olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar göğsüm cok yara oldu tavsiyeniz var mı emzirirken ağlıyorm resmen

Ayva cekirdeklerini suya koyup bekletin jel olacak cok iyi geliyor..Emzirdikten sonra ucunada zeytinyagi surebilirsiniz ya da bazende sutunuzu ve emzirmeye baslarkende basucunuzda karbonatli su olursa gogusucunu pamukla bi nemlendirip oyle verebilirsiniz karbonatli su bebisin agzinda pamukcuk olmasinida onluyor ama karbonati az tabi ama yine de yapmak istemeyebilirsiniz sadece suylada nemlendirebilirsin..
Birde her sabah ilik suyla gogusleri yikayarak masaj yapmak cok iyi :)
Ben Mayis annesiyim 10 mayista oldu kizim,goguslerim cok yara olmadi ama bunlari ilk gunden beri yaptim..Yine de buyudukce ve emme gucu degistikce sizlama oluyor o yuzden gecti diye de birakmazsin en azindan zeytinyagini :)
Hayirli olsun bebisinizde..

Merhabaa :)
Bende Mayis topigindenim,10 Mayista kucagima aldim kizimi..
Heyecaninizi merak ettim :)
Allah hepinize kolayliklar ve sabir versin..
Beklemekte zor ama tadini cikarin son son gobisin :)
Tabii meleginizle olmakta bambaska :)
Ben spinal sezeryan oldum hicbir sikayetim olmadi cok sukur..
Normal cok istiyordum herseyde normal ilerliyordu ama kizim son hafta zoru basarip ters donmustu,makat gelisliydi,varmis bi bildigi,kontrole gittigimiz gun daha fazla riske girmek istemedik karar verdik,normali beklesen cok zorlanirdiniz boynuna 3 kez kordon dolanmis dedi doktorumuz ameliyatta..

Insan o zaman ogreniyor ki ne sekilde olursa olsun yeter ki saglikla olsun hersey..Kendinizi hicbisy icin sartlamayin :)

Zaman cabucak geciyor annelik huznu emzirme sıkintilari vs hersey kabullendiginizde daha kolay atlatiliyor..
Allah saglikla kavusmanizi nasip etsin hepinizee

Cok teşekkür ederim denicm Allah sizinkini de analı babalı büyütsün :)

Gunaydin sevgili annisler;
Dogum yapan herkese hayirli olsun Allah saglikla sihhatle buyumeyi nasip etsin darisi bizlere oldun :))
Gecen hafta sali gunu yuzustu karnimin uzerine dustum epey yerde bekledim karnim patladi su gelcek diye sonra hastaneye gittik hemen nstde hicbisey cikmadi hersey normaldi. Carsamba gecesi ise gece12 den 3.5 a kadar yalanci sancilar geldi iki sanci arasindaki mesafeyi olctum surekli duzensizdi bende doktora gotmedim bebekte hareket halindeydi . Cuma gunu dustugumde acile gittigim doktor her ihtimale karsi tekrar miayeneye gel nstye gir dedi. Gittim sancilar 60 ve uzerinde gozuktu ama ben o kadar siddetli hissetmedim ve doktor direkt yatis verdi esimle biz kaldik afalladik . Bide ultrasona bakalim dedi. Ultrasonda bisey cikmadi bebek kanalda degil suyu iyi. Bide alttan muayene yapalim dedi acilma varmi diye ben gene soklardayim tabiki. Hic ummadigim anda basima gelenler. Ondada cikmayinca 1 saat sonra tekrar nstye baglan dedi baglandim sancidan eser yok. 4 5 gin sonra tekrar muayeneye gel dedi. Ama suyun gelirse sancin gelirse bebegin hareketleri 10 dan asagi duserse hemen gel dedi. Hastaneden ciktigimda kendimi o kadar berbat hissediyodumki. Anlamadigim madem ikinci bi nstye bakican neden alttan muayene ediodun suyum gelmemis bisey yok kendimde agri hissetmiyom velhasil boyle bi hafta atlattim. Simdi ara ara sanci gelio farkediorim ama az vurup gecio duzensiz sıklaşirsa doktora gitcem bebegin hareketlerinide inceliyorum. Ayni seyleri yasamak istemiyorum cunku ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…