Kızlar göğsüm cok yara oldu tavsiyeniz var mı emzirirken ağlıyorm resmen
Arkadaşlar benee dogum yaptım :) 3 haziran da kızımı epüdral normal dogumla kucagıma aldım. 26 saat süren bi hastane maratonundan snra tam 2 dk da dogurdum.dogum hikayemi.bu gece yazmayı planlıyorum kzım ve ben çok iyiyiz çok şükür.darısı başınıza diyorum.mükemmel bi duygu gerçekten tarif edilemezmiş..eşim kızına aşık olmuş durumda yanından ayrılıp hiçbiryere gidemiyor :)
03.06.2014'de normal doğum ile yavruma kavuştum.
Normal doğum yapacaklar için, ilk 3 gün süt gelmeyebiliyor. Zorlu bir süreç oluyor ama 4. gün gelmeye başlıyor, sabırla sürekli düzenli emzirerek beklemek gerekiyor.
Allah'ım doğum yapacaklara kolay doğumlar nasip etsin.
Kizlar ben de dogum yaptim genel anestezi sezaryen ile çok kotu sanci da cektim sonra dayanamadim kendi istegimle sezaryen oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar benee dogum yaptım :) 3 haziran da kızımı epüdral normal dogumla kucagıma aldım. 26 saat süren bi hastane maratonundan snra tam 2 dk da dogurdum.dogum hikayemi.bu gece yazmayı planlıyorum kzım ve ben çok iyiyiz çok şükür.darısı başınıza diyorum.mükemmel bi duygu gerçekten tarif edilemezmiş..eşim kızına aşık olmuş durumda yanından ayrılıp hiçbiryere gidemiyor :)
Günaydın. Ben uyandım canımArtik uyansaniz diyorum.. Cok skildim böyle tekbaşıma 😳
Günaydın kızlar;
bende 4.6.14 de genel anestezi sezeryan ile doğum yaptım kızıma kavuştum şükürler olsun. Detayları daha sonra yazacağım. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Kızlar göğsüm cok yara oldu tavsiyeniz var mı emzirirken ağlıyorm resmen
Ayva cekirdeklerini suya koyup bekletin jel olacak cok iyi geliyor..Emzirdikten sonra ucunada zeytinyagi surebilirsiniz ya da bazende sutunuzu ve emzirmeye baslarkende basucunuzda karbonatli su olursa gogusucunu pamukla bi nemlendirip oyle verebilirsiniz karbonatli su bebisin agzinda pamukcuk olmasinida onluyor ama karbonati az tabi ama yine de yapmak istemeyebilirsiniz sadece suylada nemlendirebilirsin..
Birde her sabah ilik suyla gogusleri yikayarak masaj yapmak cok iyi :)
Ben Mayis annesiyim 10 mayista oldu kizim,goguslerim cok yara olmadi ama bunlari ilk gunden beri yaptim..Yine de buyudukce ve emme gucu degistikce sizlama oluyor o yuzden gecti diye de birakmazsin en azindan zeytinyagini :)
Hayirli olsun bebisinizde..
Cok teşekkür ederim denicm Allah sizinkini de analı babalı büyütsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?