Günaydın kızlarr :)
Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın tebrik ederim. Allahım analı babalı ve sağlıklı bir şekilde büyütmenizi nasip eder inşallah :)
Bizde bugün 40+0 olduk edd tarihimiz 09.06.2014 ama bende halaa tık yok arada belime adet ağrısı gibi çook hafif ağrı giriyor, karnımda da ara ara sertlik oluyor. Bunları doktoruma söyledim cuma günü, bele giren ağrı yalancı sancıdır dedi, gerçeği kasıkda ve karında oluyormuş yani rahimde. Kızımın başı aşağıda ama hala doğum kanalına girmiş değil :/ doktorum ptesi (09/06/2014yani bugün) kendi sancılarınla gelmezse salı günü suni sancı verelim dedi. Çevremdeki bazı kişiler 42 haftaya kadar bekle diyor, kimi bebek kilolu gibi zor olur sezeryap diyor :/ bende suni sancı yiyip sezeryan olmakdan çok korkuyorum. İnşallah bugün yada yarın kendi sancımla doğururum. Dua edin kızlar.. Allahım doğum yapacak tüm hamilelerin yardımcısı olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydın güzel anneler. Normal doğum bekleyenler, sezeryana gün alanlar. Herşey bu ay olup bitecek, bizde anne olacagiz. Geriye dönüp bakinca hamilelik testi yaptığım gün dün gibi. Zaman ne çabuk geçti. Özleyeceğim bugünleri, ya siz
Artık gün alındı : Cuma günü 38.hafta bitişinde Efe geliyor inşallah..
şu an kontrolden çıktım,nst idrar,bebek vs herşey iyi şükür.. çarşamba bi nst ve kontrol daha..
sonra bu cuma 7'de hastanede olup 9'da sezeryan..
uuyyyyy son 3 gün :18:
Allah yardımcın lsun canım. Benimde beklenen tarih 12 Haziran benimde belime geceleri ağrı vuruyo elektrik çarpması gibi. Önceleri de adet sancısı gibi olurdu ama bu elektirik çarpması gibi vuran çok şiddetli vurup geçioyr nefesimi kesiyor.
Allah yardımcın lsun canım. Benimde beklenen tarih 12 Haziran benimde belime geceleri ağrı vuruyo elektrik çarpması gibi. Önceleri de adet sancısı gibi olurdu ama bu elektirik çarpması gibi vuran çok şiddetli vurup geçioyr nefesimi kesiyor.
ayni durumdayiz seninle benimde ayni seyler oluyo ama devami yok gunlerimizde ayni doktor beni de 11inde cagirdi yatis veririm diye ne yapmayi dusunuyosun suni sanciyi kabul edicek misin ben açılma yoksa kabul etmim diye düşünüyorum bebek beklemeye musaitse 2 gun daha bekliyim diyorum aslinda artik sezeryana kayiyo gibiyimAmin canım cümlemizin. Valla ben günümdeyim ama herhangi bi belirti yok nadirde olsa belime ağrı giriyo hafif adet ağrısı gibi birde vajinama iğneliyo özellikle bebek hareket edince bazen ağrıyo gibi yürürken vs tam olarak ifade de edemiyorum o duyguları ilk yaşadığımdam neyin nolduğunuda bilmiyom bakalım hayırlısı artık inşallah kendi sancınla normal doğurmak nasip olur :)
ayni durumdayiz seninle benimde ayni seyler oluyo ama devami yok gunlerimizde ayni doktor beni de 11inde cagirdi yatis veririm diye ne yapmayi dusunuyosun suni sanciyi kabul edicek misin ben açılma yoksa kabul etmim diye düşünüyorum bebek beklemeye musaitse 2 gun daha bekliyim diyorum aslinda artik sezeryana kayiyo gibiyim
Gunaydin sevgili annisler;
Dogum yapan herkese hayirli olsun Allah saglikla sihhatle buyumeyi nasip etsin darisi bizlere oldun :))
Gecen hafta sali gunu yuzustu karnimin uzerine dustum epey yerde bekledim karnim patladi su gelcek diye sonra hastaneye gittik hemen nstde hicbisey cikmadi hersey normaldi. Carsamba gecesi ise gece12 den 3.5 a kadar yalanci sancilar geldi iki sanci arasindaki mesafeyi olctum surekli duzensizdi bende doktora gotmedim bebekte hareket halindeydi . Cuma gunu dustugumde acile gittigim doktor her ihtimale karsi tekrar miayeneye gel nstye gir dedi. Gittim sancilar 60 ve uzerinde gozuktu ama ben o kadar siddetli hissetmedim ve doktor direkt yatis verdi esimle biz kaldik afalladik . Bide ultrasona bakalim dedi. Ultrasonda bisey cikmadi bebek kanalda degil suyu iyi. Bide alttan muayene yapalim dedi acilma varmi diye ben gene soklardayim tabiki. Hic ummadigim anda basima gelenler. Ondada cikmayinca 1 saat sonra tekrar nstye baglan dedi baglandim sancidan eser yok. 4 5 gin sonra tekrar muayeneye gel dedi. Ama suyun gelirse sancin gelirse bebegin hareketleri 10 dan asagi duserse hemen gel dedi. Hastaneden ciktigimda kendimi o kadar berbat hissediyodumki. Anlamadigim madem ikinci bi nstye bakican neden alttan muayene ediodun suyum gelmemis bisey yok kendimde agri hissetmiyom velhasil boyle bi hafta atlattim. Simdi ara ara sanci gelio farkediorim ama az vurup gecio duzensiz sıklaşirsa doktora gitcem bebegin hareketlerinide inceliyorum. Ayni seyleri yasamak istemiyorum cunku ...
Aynen bende de durum ayni hayirlisi artik bakalim muayeneye kadar beklicez doktorla konuşayım da neye karar vericem bilmiyorumValla inanırmısın hiç bilmiyorum aklımda bi kaç sorularım var onları iyice doktoruma sorcam. Çevremdeki bazı insanlar bekleme direk sezeryan ol, kimisi 1 hafta bekle kimisi2 hafta bekle diyor ama tereddütteyim pislik yutma ihtimalini riske atmk istemiyorum. Her gün kontrole gitsem bile evdeyken olan olursa onun pişmanlığını üstlenemem
Kendi düşüncem suni sancı almadan normal doğum yapabilmek inşallah :)
Benm kz aşağıda ama hala başı doğum kanalına girmemiş yani en son cuma günü öyleydi. Hareketleri var maşallah kıpır kıpır ama bi türlü yolu bılamıyo yavrucam sağ ve sol kasık taratfımdaki kemiklerime baskı yapıyo ama kanala girdimi girmedimi bilemiyom. En çok kortuğumda suni sancıyı yiyipsezeryanla sonlanmasından :/
Gerçi sancı nasıl biley onuda bilmiyorum daha eğer sancıya dayabilirsem sonuna kadar giderim inşallah ama 6 saat sancı çekip dayanamazsam sezeryana kaçarmıyım diyorum kendi kendime :)
Artık gün alındı : Cuma günü 38.hafta bitişinde Efe geliyor inşallah..
şu an kontrolden çıktım,nst idrar,bebek vs herşey iyi şükür.. çarşamba bi nst ve kontrol daha..
sonra bu cuma 7'de hastanede olup 9'da sezeryan..
uuyyyyy son 3 gün :18:
Gunaydın güzel anneler. Normal doğum bekleyenler, sezeryana gün alanlar. Herşey bu ay olup bitecek, bizde anne olacagiz. Geriye dönüp bakinca hamilelik testi yaptığım gün dün gibi. Zaman ne çabuk geçti. Özleyeceğim bugünleri, ya siz
Hadiiii bakalim ha o gün ha bugün köftede geliyo artik hayırlısıyla
Biz seni normale ikna edemedik zaten efe de efelik yapti bize rahat bırakın annemi diye kilosuyla :) en sonunda biz senin yolundan gelcez sanırım
Hayirlisi olsun cnm benimde son 2 gun kaldi cok heycanliyim birazda korku var sezeryan oldugu icin ins sonrasi bizim icin iyi olur ins bebislerimiz saglikli dogar ins sütümüz gelir aminnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen bende de durum ayni hayirlisi artik bakalim muayeneye kadar beklicez doktorla konuşayım da neye karar vericem bilmiyorum
merakla bekliyorum senin gorusmeni de bakalim az cok kafamda karar verdim cumaya kadar bekleyip once suni isticem belli bi süre olmazsa sezeryan istiyorum tabi doktor ne dicek bilmiyorum ins 2 gune gelmeye niyetlenir benim zilli de hic birine gerek kalmazTamam canım hakkımızda hayırlısı olsun, doktorla görüştükden sonra haberleşiriz :)
merakla bekliyorum senin gorusmeni de bakalim az cok kafamda karar verdim cumaya kadar bekleyip once suni isticem belli bi süre olmazsa sezeryan istiyorum tabi doktor ne dicek bilmiyorum ins 2 gune gelmeye niyetlenir benim zilli de hic birine gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?