2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Artık gün alındı : Cuma günü 38.hafta bitişinde Efe geliyor inşallah..
şu an kontrolden çıktım,nst idrar,bebek vs herşey iyi şükür.. çarşamba bi nst ve kontrol daha..

sonra bu cuma 7'de hastanede olup 9'da sezeryan..

uuyyyyy son 3 gün
:18:

Allah yardımcın lsun canım. Benimde beklenen tarih 12 Haziran benimde belime geceleri ağrı vuruyo elektrik çarpması gibi. Önceleri de adet sancısı gibi olurdu ama bu elektirik çarpması gibi vuran çok şiddetli vurup geçioyr nefesimi kesiyor.

Selamlar bizde de tık yok hala akşamki sizlamalardan eser kalmadi son 2 gün bakalım nolucak

Ya sizin tarihleriniz belli oldu benim bdt 19 haziran olmasina ragmen hala cati muayenem olmadi var bu iste bi terslik ya hayirlisi

Gunaydın güzel anneler. Normal doğum bekleyenler, sezeryana gün alanlar. Herşey bu ay olup bitecek, bizde anne olacagiz. Geriye dönüp bakinca hamilelik testi yaptığım gün dün gibi. Zaman ne çabuk geçti. Özleyeceğim bugünleri, ya siz

Ozlemeyecegim muhtemelen. Ben bebegimi kucama almak istiyorum. Hic sikinti yasamama cok guzel bir hamilelik donemi gecirmeme ragmen elhamdulillah ozlemeyecegim bu donemi.

Hadiiii bakalim ha o gün ha bugün köftede geliyo artik hayırlısıyla
Biz seni normale ikna edemedik zaten efe de efelik yapti bize rahat bırakın annemi diye kilosuyla :) en sonunda biz senin yolundan gelcez sanırım

Amin canım cümlemizin. Valla ben günümdeyim ama herhangi bi belirti yok nadirde olsa belime ağrı giriyo hafif adet ağrısı gibi birde vajinama iğneliyo özellikle bebek hareket edince bazen ağrıyo gibi yürürken vs tam olarak ifade de edemiyorum o duyguları ilk yaşadığımdam neyin nolduğunuda bilmiyom bakalım hayırlısı artık inşallah kendi sancınla normal doğurmak nasip olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah sanada kolaylık versin canm, hepimizin yardımcısı olsun...

ayni durumdayiz seninle benimde ayni seyler oluyo ama devami yok gunlerimizde ayni doktor beni de 11inde cagirdi yatis veririm diye ne yapmayi dusunuyosun suni sanciyi kabul edicek misin ben açılma yoksa kabul etmim diye düşünüyorum bebek beklemeye musaitse 2 gun daha bekliyim diyorum aslinda artik sezeryana kayiyo gibiyim

Kizlar normal dogumun boyla alakasi var mi bi arkadasim soylemisti 1.60 alti olunca yapmiyomus onun hastanesi cok takmamistim gecen acilde ebe de sordu boyun kac diye 1.55 dedim iri bebek gibi dedi 3 kilo dedim hiii dedi başımın agrisindan ugrasamadim o an neden diye sormak aklima gelmedi doktorumda hic oyle bisey demedi ilk bastan beri normal istiyorum dedim ona da

Valla inanırmısın hiç bilmiyorum aklımda bi kaç sorularım var onları iyice doktoruma sorcam. Çevremdeki bazı insanlar bekleme direk sezeryan ol, kimisi 1 hafta bekle kimisi2 hafta bekle diyor ama tereddütteyim pislik yutma ihtimalini riske atmk istemiyorum. Her gün kontrole gitsem bile evdeyken olan olursa onun pişmanlığını üstlenemem

Kendi düşüncem suni sancı almadan normal doğum yapabilmek inşallah :)

Benm kz aşağıda ama hala başı doğum kanalına girmemiş yani en son cuma günü öyleydi. Hareketleri var maşallah kıpır kıpır ama bi türlü yolu bılamıyo yavrucam sağ ve sol kasık taratfımdaki kemiklerime baskı yapıyo ama kanala girdimi girmedimi bilemiyom. En çok kortuğumda suni sancıyı yiyipsezeryanla sonlanmasından :/

Gerçi sancı nasıl biley onuda bilmiyorum daha eğer sancıya dayabilirsem sonuna kadar giderim inşallah ama 6 saat sancı çekip dayanamazsam sezeryana kaçarmıyım diyorum kendi kendime :)

Geçmiş olsun canım. Allahım inşallah sorunsuz bi şekilde eline almayı nasip eder.

Aynen bende de durum ayni hayirlisi artik bakalim muayeneye kadar beklicez doktorla konuşayım da neye karar vericem bilmiyorum

Hayirlisi olsun cnm benimde son 2 gun kaldi cok heycanliyim birazda korku var sezeryan oldugu icin ins sonrasi bizim icin iyi olur ins bebislerimiz saglikli dogar ins sütümüz gelir aminnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk uc ay hic bisey yiyemedim 10 kilo verdim 1 ayda o kadar zor gectiki bilmiyorum ozlermiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadiiii bakalim ha o gün ha bugün köftede geliyo artik hayırlısıyla
Biz seni normale ikna edemedik zaten efe de efelik yapti bize rahat bırakın annemi diye kilosuyla :) en sonunda biz senin yolundan gelcez sanırım

hehehehe evet öyle oldu galiba 😁 o değilde zaten Allah'a şükür ne istediysem doktor onayladı "zaten öyle olmalı" diye 😁 sezeryan istiyordum,Efe'nin kilosundan dolayı zaten istemesemde olcaktı 😀 genel anestezi istiyordum,zaten öyle olmalı dedi hahahahha ne güzel,.inşallah doğum ve sonrasıda böyle yardımcı olur Allah 🙏

amin canım inşallah 🙏 az kaldı artık hemde çok az..Allah'ın izniyle kolay atlatırız inşallah,bende korkuyorum...

Aynen bende de durum ayni hayirlisi artik bakalim muayeneye kadar beklicez doktorla konuşayım da neye karar vericem bilmiyorum

Tamam canım hakkımızda hayırlısı olsun, doktorla görüştükden sonra haberleşiriz :)

Tamam canım hakkımızda hayırlısı olsun, doktorla görüştükden sonra haberleşiriz :)

merakla bekliyorum senin gorusmeni de bakalim az cok kafamda karar verdim cumaya kadar bekleyip once suni isticem belli bi süre olmazsa sezeryan istiyorum tabi doktor ne dicek bilmiyorum ins 2 gune gelmeye niyetlenir benim zilli de hic birine gerek kalmaz

Albenden de o kadar bende senin gibi suni sancının bi tanına bakayım dayanamicak gibi olursam sezeryan olurum diye içimden geçiriyorum :) inşallah dayanırım ve çok kısa sürede doğum gerçekleşir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…