Albenden de o kadar bende senin gibi suni sancının bi tanına bakayım dayanamicak gibi olursam sezeryan olurum diye içimden geçiriyorum :) inşallah dayanırım ve çok kısa sürede doğum gerçekleşir :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşallah ama okuduguma göre açılma yoksa suni sanci almak mantikli degil cunku yine acilma olmayabilirmis
Hadiyaa :/ işde bunların hepsini sorcam doktoruma, yarın karar vercem.
Gunaydin sevgili annisler;
Dogum yapan herkese hayirli olsun Allah saglikla sihhatle buyumeyi nasip etsin darisi bizlere oldun :))
Gecen hafta sali gunu yuzustu karnimin uzerine dustum epey yerde bekledim karnim patladi su gelcek diye sonra hastaneye gittik hemen nstde hicbisey cikmadi hersey normaldi. Carsamba gecesi ise gece12 den 3.5 a kadar yalanci sancilar geldi iki sanci arasindaki mesafeyi olctum surekli duzensizdi bende doktora gotmedim bebekte hareket halindeydi . Cuma gunu dustugumde acile gittigim doktor her ihtimale karsi tekrar miayeneye gel nstye gir dedi. Gittim sancilar 60 ve uzerinde gozuktu ama ben o kadar siddetli hissetmedim ve doktor direkt yatis verdi esimle biz kaldik afalladik . Bide ultrasona bakalim dedi. Ultrasonda bisey cikmadi bebek kanalda degil suyu iyi. Bide alttan muayene yapalim dedi acilma varmi diye ben gene soklardayim tabiki. Hic ummadigim anda basima gelenler. Ondada cikmayinca 1 saat sonra tekrar nstye baglan dedi baglandim sancidan eser yok. 4 5 gin sonra tekrar muayeneye gel dedi. Ama suyun gelirse sancin gelirse bebegin hareketleri 10 dan asagi duserse hemen gel dedi. Hastaneden ciktigimda kendimi o kadar berbat hissediyodumki. Anlamadigim madem ikinci bi nstye bakican neden alttan muayene ediodun suyum gelmemis bisey yok kendimde agri hissetmiyom velhasil boyle bi hafta atlattim. Simdi ara ara sanci gelio farkediorim ama az vurup gecio duzensiz sıklaşirsa doktora gitcem bebegin hareketlerinide inceliyorum. Ayni seyleri yasamak istemiyorum cunku ...
Artık gün alındı : Cuma günü 38.hafta bitişinde Efe geliyor inşallah..
şu an kontrolden çıktım,nst idrar,bebek vs herşey iyi şükür.. çarşamba bi nst ve kontrol daha..
sonra bu cuma 7'de hastanede olup 9'da sezeryan..
uuyyyyy son 3 gün :18:
aman nolur yarın haber ver bana da noldu ne bitti inan ki benim kararımı da çok etkilicek senin kontrol
ben çok memnun kalamadım doktorlardan malesef o yüzdende bu kararsızlığım
Benim de çatı muayenem olmadı BDT 24 Haziran Dr um kafası yerleşmediği için yapmamızın bi mantığı olmaz dedi bi sonraki kontrole bıraktı belki senin ki de ondn yapmıyordur ama her Dr çatı muayenesi yapmıyor sancılar başlayınca yapanda Dr varYa sizin tarihleriniz belli oldu benim bdt 19 haziran olmasina ragmen hala cati muayenem olmadi var bu iste bi terslik ya hayirlisi
Benim de çatı muayenem olmadı BDT 24 Haziran Dr um kafası yerleşmediği için yapmamızın bi mantığı olmaz dedi bi sonraki kontrole bıraktı belki senin ki de ondn yapmıyordur ama her Dr çatı muayenesi yapmıyor sancılar başlayınca yapanda Dr var
sezaryen mi yarın anlamadım. Sen normal istiyordun sanırım. Doktorun sezaryen önermesinin nedeni neymiş merak ettim.
gözün aydin allah sagliklisiyla kucagina almayi nasip etsin bizede gostersin aminnnn :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[sıze=3]
[sıze=3]ooooy çok heyecanlı...1 saat geçmiş bile naptın acaba...umarım çabuk gelir haberin[/sıze]
belkide doğurmuşsundur şimdiye kadar.güzel haberlerini bekliyoruz
Pufpuf insallah efene saglicakla ve.mutlulukla kavusursun
Oh ya ne guzel bence kucagina alacagin gun hem yakin hem.belli bende cok hevesliydim bu hafta ici icin nasip onumuzdeki haftaya bana da gun versin artik ama yaa)
arkadaşlar bugün dogum yapalı 13 gün oldu çok şükür epidural sezaryenle kızımı kucağıma aldım iyileşme sürecim çok zorlu oldu bikaç sorun yaşadım ama çok şükür atlattım şuan iyiyim kızımda iyi uyuyo şimdi 9 ay beklenen o heycanlı süreç şuan yerini bambaşka annelik duygusuna ve tabi uykusuzluğa bıraktı bide zamansızlığa şuanın tadını çıkarıp napmak istiyosanız yapın çünkü doğumdan sonra saınızı düzeltecek hatta wc ye gitcek zaman bulamıyosunuz afedersiniz wc de bile sesleniyolar çabuk geeel diye buararda bebeğimin isim gecesinide yaptık almina oldu kızımın adı ve 3815 grm 38+1 de kucağıma aldım darısı tüm bekleyenlerin başına ayrıca 82 ile doğuma girdim 13 gün oldu bugün 70 kg yimAma tabiki tipim bozuk toparlayamadım özelliklede karnımdan nefret ediyorum çatlak ve hala şiş durumda Neyse ben zaman bulup iki dakka kızlara haber verim dedim alminam huysuzlanıyo doğum hikayemi en kısa zamanda yazarım inş..
Merhaba güzel anneler cuma günü epidural sezeryan ile kızımı kucağıma aldım ikimizinde sağlığı yerinde.cok güzel bi duygu
arkadaşlar bugün dogum yapalı 13 gün oldu çok şükür epidural sezaryenle kızımı kucağıma aldım iyileşme sürecim çok zorlu oldu bikaç sorun yaşadım ama çok şükür atlattım şuan iyiyim kızımda iyi uyuyo şimdi 9 ay beklenen o heycanlı süreç şuan yerini bambaşka annelik duygusuna ve tabi uykusuzluğa bıraktı bide zamansızlığa şuanın tadını çıkarıp napmak istiyosanız yapın çünkü doğumdan sonra saınızı düzeltecek hatta wc ye gitcek zaman bulamıyosunuz afedersiniz wc de bile sesleniyolar çabuk geeel diye buararda bebeğimin isim gecesinide yaptık almina oldu kızımın adı ve 3815 grm 38+1 de kucağıma aldım darısı tüm bekleyenlerin başına ayrıca 82 ile doğuma girdim 13 gün oldu bugün 70 kg yimAma tabiki tipim bozuk toparlayamadım özelliklede karnımdan nefret ediyorum çatlak ve hala şiş durumda Neyse ben zaman bulup iki dakka kızlara haber verim dedim alminam huysuzlanıyo doğum hikayemi en kısa zamanda yazarım inş..
Ay masallah tosun gibi dogurmussun. Allah bagislasin canim benim masallah ikinize de. Ya bize uyuyun diyosunuz ama uyunmuyoki biliyosunuz 😄 herkes gez dolas diyo tadini cikar cok ararsin diyo yahu ben 3 adim atinca totu koycak yer ariyorum. Zaten 16 kg aldim iyce agirlastim. Biz de dogurmak istiyoruzzzzz 😄
Ay masallah tosun gibi dogurmussun. Allah bagislasin canim benim masallah ikinize de. Ya bize uyuyun diyosunuz ama uyunmuyoki biliyosunuz 😄 herkes gez dolas diyo tadini cikar cok ararsin diyo yahu ben 3 adim atinca totu koycak yer ariyorum. Zaten 16 kg aldim iyce agirlastim. Biz de dogurmak istiyoruzzzzz 😄
Al benden de o kadardün gece duşta biraz fazla ayakta kaldım diye bir ağrım oldu dedim 'nolurr bugün değil ayın 9'u değil 13'ünde geleceksim bebeğim bekle daha çantaları hazırlamadım'' diye kendi kendime nasıl korktum allahtan yatınca geçti. artık gezmek tozmayı bırak odadan odaya geçmek yatarken sağımdan soluma dönmek bile büyük iş, uykusuzluk desen aynı en fazla 4-5 saat o da parça pinçik siz cok kılo aldım diyosunuz da ben 53 ıle hamile kaldım gecen haftadan bu yana hıc kılo almadıysam eger suan 73 kıloyum tam dombili oldum tam buarada anne olmaktan cok korkmaya basladım cok tuhaf duygular ıcındeyım ya yapamazsam ya bakamazsam falan gibi acayıp acayıp seyler düşünüyorum yusuf yusuf modu:26: ama aynı zamanda da yeter artık bu kadar beklemek alayım kollarıma diyorum psikopat oldum iyice buarada doğum yapan arkadaşı tebrik ederim sağlık ve huzurla büyütsün bebişini inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?