Al benden de o kdar dodo bir yusuflamaya basladim ben bu isin altindan kalkabilecekmiy bu sorumlulugu hakkiyla yerine getirebilecekmiyim diye. Ben de 55 le kamile kaldim 71 im simdi. Inanim ustume basima bisey alsam bile buyuk alamiyorum 36 bedenimi geri istiyorum! Benim bedenim o ya 😄
aynen valla, şuan gardropumdaki kıyafetlerime öyle melül melül bakıyorum, doğum yaptıktan sonra bu ara dönem yani eski bedenimize dönene kadar olan süre için yeni bir alış veriş yapmak lazım ama hiç içime sinmiyor eski vücudumu hemencecik istiyorum da şunu kabullenmeliyiz bence bu yaz fit olma gibi bir lüksümüz yok, belki kışa:26: umarım sütümüz bol olur da hem bebişlerimiz rahat eder güzelce beslenir hem de biz daha hızlı kilo kaybederiz
Ay masallah tosun gibi dogurmussun. Allah bagislasin canim benim masallah ikinize de. Ya bize uyuyun diyosunuz ama uyunmuyoki biliyosunuz 😄 herkes gez dolas diyo tadini cikar cok ararsin diyo yahu ben 3 adim atinca totu koycak yer ariyorum. Zaten 16 kg aldim iyce agirlastim. Biz de dogurmak istiyoruzzzzz 😄
kızlar selam ben bugün 40. haftaya girdim. epiduralli normal doğum istiyorum bugün yine kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kızım 3200 kg oldu bakalım şimdilik herşey iyi günlük sancılardan başka sancım yok benim gibi normal doğum yapmak istiyen varrmı bakıyorum da genelde herkes sezeryan ve 40. haftadan önce doğum yapıyo çok sağlıklı değil bu durum bebek mümkün mertebe anne karnında kalmalı ve doktorda doğal süreci etkilememeli bana göre çok vahim bi durum olmadığı sürece ben normal doğumdan yanayım
Al benden de o kadardün gece duşta biraz fazla ayakta kaldım diye bir ağrım oldu dedim 'nolurr bugün değil ayın 9'u değil 13'ünde geleceksim bebeğim bekle daha çantaları hazırlamadım'' diye kendi kendime nasıl korktum allahtan yatınca geçti. artık gezmek tozmayı bırak odadan odaya geçmek yatarken sağımdan soluma dönmek bile büyük iş, uykusuzluk desen aynı en fazla 4-5 saat o da parça pinçik siz cok kılo aldım diyosunuz da ben 53 ıle hamile kaldım gecen haftadan bu yana hıc kılo almadıysam eger suan 73 kıloyum tam dombili oldum tam buarada anne olmaktan cok korkmaya basladım cok tuhaf duygular ıcındeyım ya yapamazsam ya bakamazsam falan gibi acayıp acayıp seyler düşünüyorum yusuf yusuf modu:26: ama aynı zamanda da yeter artık bu kadar beklemek alayım kollarıma diyorum psikopat oldum iyice buarada doğum yapan arkadaşı tebrik ederim sağlık ve huzurla büyütsün bebişini inşallah
Bizim prensesimiz cok istenen ve cok beklenen bir bebekti. Doguma yakin bende yusuf yusuf olmuştum. Bu, dunyadaki en buyuk sorumluluk diyordum nasil bakacagim ne yapacağım butun özgürlüğüm gitti ben artik bana muhtac minicik bir canin hayatindan sorumluyum diyordum cok duygusallasmistim.. dogumdan sonra aklima gelmeyecek saglik problemleri yaşadım (gebelige bagli) cok sikintili gunler gecirdim.
Ama butun olumsuzluklara ragmen tekrar hamile kalmayı, hamilelik sürecini o yeni bebek kokusunu daha kizim 3 yaşındayken tekrar arzulamaya başladım ve Rabbim nasip etti şükürler olsun. Su anda tekrar yusuf yusuf modundayim. Bu kez ikisiyle nasil basedecegim kizimin ilgisi azalacak kabullenebilecek mi zaten istahsiz uykuyu sevmeyen yaramaz bir cocuk. Bebek olunca daha cok huysuzlasirmi yemeden icmeden iyice kesilir mi diye kara kara düşünüyorum. Ama bu gunlerde gececek inşallah. Geriye dönüp baktığımda iyiki doğurmuşum diyecegim gurur duyacagim miniklerimle. Rabbime sonsuz şükür olsun ki bu essiz mutlulugu nasip etti bana ikinci kez.
Sizde bu guzelligin farkinda olun arkadaşlar bos yere strese girmeyin sutunuz bebeginiz etrafinizdakiler olumsuz etkilenmesin. Her anin tadini cikarin doya doya, sevincinizi en dorukta yasayin hic birseyin hic kimsenin buna engel olmasina izin vermeyin. Cünkü gercekten bu dunyada size verilenen tarifi imkansiz mucizevi bir guzellik o
bu yapı meselesi mi yoksa ben mi kendime çok güveniyorum bilmiyorum ama hiç bir an bile böyle korkularım olmadı benim..aksine bebişime yanda Allah nasip ederse daha sonra bebişlerine çok iyi bakabileceğime inanıyorum ve hiçbişeyden yaşanacak hiçbi zorluktan korkmuyorum,gözümüde kimse korkutamıyor ne derse desin..hamileliği çok arayacaksın diyolar ama katılmıyor öyle düşünmüyorum..ne uykusuzluk,ne hutsuzluk hiçbişeyden korkmuyorum..artık doğum olsun bitsin,normal hayata dönelim ve 3 kişi olalım diye 4 gözle sabırsızlıkla bekliyorum..
özele imkanınız yoksa bence başka bi devlet hast daha kontrole gidinKızlar ya canım çok sıkkın
Ben devlet hastanesine gidiyorum. Ve nasipse orada doğum yapacağım.
Fakat şöyle bir sorunum var şuan adet tarihime göre 37+6 yım. Bundan 4 gün önce yani 37+2de kontrole gittiğimde bebişimin kilosu 3600 gr dı. Ve doktor beni 10 gün sonrasına çağırdı.
Benim merak ettiğim 10 gün içinde bebiş en az 200-300 gr alacak hatta devlet hastanesinin ultrasonu çok net ölçmüyor bana kalırsa 10gün sonra 4 ü geçecek. Daha ben nst ye bile 1 kere girdim , çatı muayenesi olmadım , 4kilo ve üzeri bir bebeği nasıl normal doğum yapacağım bilmiyorum. Sezeryan tarihimin geçip , son ana kadar bekleyip normal doğum sancısı çekip sezeryana alınmaktan korkuyorum. Söylediği tarihten daha önce gidincede kızıyor. Sen bunu normal doğurursun diyor başka birşey demiyor ne yapacağımı şaşırdım ya.
Bu arada şuan ultrasona göre de 39+5 im , neye göre nasıl doğum yapacağım bilmiyorum. Düşünmektende sıkıldım.akıl verin bana yada moral verin
Kizlar dogumda oda suslemesi icin neler aldiniz aklima sadece kapi susu geliyor baska ne aliniyor bi de odaya bebek sekerlerimi goturcem baska neler var lutfen aldiklarinizi yada odayi nasil susleyecegnzi soylermisnz
kızlar selam ben bugün 40. haftaya girdim. epiduralli normal doğum istiyorum bugün yine kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kızım 3200 kg oldu bakalım şimdilik herşey iyi günlük sancılardan başka sancım yok benim gibi normal doğum yapmak istiyen varrmı bakıyorum da genelde herkes sezeryan ve 40. haftadan önce doğum yapıyo çok sağlıklı değil bu durum bebek mümkün mertebe anne karnında kalmalı ve doktorda doğal süreci etkilememeli bana göre çok vahim bi durum olmadığı sürece ben normal doğumdan yanayım
ben kapı süsümü götürmücem sanırım hast asılı kapılarda değilse de önemli değil kim uğraşcak onla :) süsleme de düşünmüyorum
biz çikolata yaptık etiket yapıştırdık üstlerine lavanta çubukları yaptık bi de şerbet yaptık plastik bardaklara da etiket yaptık güzel oldu bence yeterli
Ben hicbir sey yapmadim ne kapi susu ne diger suslemeler. Hicbir ayrinti kizimin onune gecsin istemiyorum. Kendi derdime dusmus olacagim zaten bir de millete ne yapsam da guzel gorunsem diye dusunemiycem.
bakamam edemem diye hiiiçç korkuya kapılma bişekilde herşey öğreniliyor ve onunla ilgilenmek büyük zevk veriyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?