2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Merhaba hamişler dün kontrolümüz vardı..cati muayenesi oldum cok korkuyordum ama korkulacak kadar kotu birsey yok..eger hala olmamislar olacaklar varsa korkmayın illeki insan geriliyor ama can acitan yakan birsey degil..ben normal dogum istedigim icin kemik yapima bakti doktor bebegin basi dogum kanalina inmis dedi kemik yapinda normal dogum icin musait eger istersen yaparsin ama sonra vazgecme iyi dusun dedi..bende inatla normal istiyorum 1 haftaya kadar dogumum olurmus cunku bebek o yolda azcikta acilman var ama bu hemen dogum icin yeterli anlamina gelmiyor korkma dedi..tansiyonum yuksek oldugu icin idrar takibi yapalim dedi 24 saat kapta biriktirip yarin sabah goturecegim simdilik bizden haberler boyle Allah hepimizin yardimcisi olsun opuyorum siziiii

Aynen katiliyorum. Yapan arkadaslara saygi duyuyorum ve heyecanlarini tatli telaslarini sevgiyle izliyorum. Benim tercihim bu. evde bos durup kafada kurma konusunda da uazdiklarinin altina imzami atarim canim. Aktif ve sosyal bir hayattan evdeki kanepeye bagliliga gecis zor oldu 😄

Gunaydin hatunlar in gündür izinliyim çıldırmış gibi temizlik yapiyorum evi kemirdim resmen ustune merdiven inip cikmalar yuruyusler yok anacim şu sanci gelemedi bi turlu normal dogum derken derken derken kuzu kuzu sezeryan olacam bu gidisle sanirim o kadar azmettim normal dogurcam o sancilari çekecem diyee gelmio sancim :) fatma ananin eli otunu islattim bi kac gun once oda açılmak yerine üçe bölündü :) tuhaf son günler gecio hayirlisi bakalim dogum yapanları ozenerek okuyorum Allahim darısı bizlere olsun inşallah

bence kapı süsü hastaneye şart. çok şık duruyo hem uğraşmıyosunki ben ilk bebeğimde koydum Allah kucağıma almayı nasip ederse ikincidede koyucam

Ya artik ben bi dogurayim kapiyi koyucam evime sus diye 😂 bu kapidan girmistin kizim diye😄 bu hamilelik yerini tatli ciyaklamalara biraksin artik.. Normal dogurcam diye bekliyorum sezaryen olcami bilsem sonunda bugun alin bebegimi bana verin derim valla.

Senin bdt ne zanan canim

Doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum. Allah bebeklerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bakalım ben ne zaman doğum yaptım diye yazacağım. Okuduğum kadarıyla perşembe, cuma doğum yapanların sayısı artacak. Şimdiden onlara da hayırlı doğumlar diliyorum....

Canim senin normal dogum mu olacak

Oooooo bacilarim geri sayima az kalms....
Saglicakla gelsin yavrulariniz ins. ♥
Dogum yapmis bacilarim Allah (c.c.) anali babali buyutsun....
Bize gelince ikinci genel temizlige basladik....
Ali Yasin imin cuma gunu Rabb'imin izni ile kirki....
Akika kurbaninida kesecegiz ins.
Ayrica sagolsun oglum parmaginda oynatiyor bizi...
Dun gece 1 saat ya uyudk ya uyumadik.....
Amannn benin pasam saglikli olsunda varsin uykusuz kalayim
Hepinizi opuyoruz...
Kendinize iyi bakin

Bizim de bugun 20 gunumuz doldu biran once kirki ciksin istiyorum o zaman biraz daha duzene giriyolarmis galiba, dun bebek mevludumuzu de okuttuk allah kabul ederse
Senin bebisinin gaz durumu nedir canim, benimkinin sabah ve aksam belli saatlerde gazi oluyo
alttan bol bol pirtlayana kadar rahat edemiyo

Kızlar selam öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum, doğum yapanlara da bebişleri ile sağlıklı günler dilerim. Benimde bir kızım olacak 38+1 deyim düne kadar normal doğum die çok ısrar ettim doktorumda çok destekledi ama dün çatı muayenesi oldum ve o kadar canım yandıki doktorum asla normal doğum yapamayacağımı çatımın çok dar olduğunu söyledii başka doktora da gitmeyi düşündüm ama o muayeneye tekrar katlanamazdım şimdi perşembe epidural sezeryan ile doğum yapacağım inşallah çok heyecanlıyım epidural sezeryan olanlarr tecrübelerini paylaşabilirlerse çok sevinirim

Oncelikle hayirli dogumlar dilerim, ben de buraya sezeryanla ilgili korkularimi yazmistim 20 gun once
ben spinal sezeryan oldum ve cok rahat gecirdim hic pismanlik yasamadim keske normal yapsaydim diye
Sabah 9.30 da oldu ameliyatim ayni gunun gecesi destek almadan yataktan tek basima kalkip yurudum odada, agrim sizim da cok olmadi hic korkmana gerek yok
sana tavsiyem dogumdan sonra bol bol yurumeye calis zorlansan bile, bugun 20. Gunum hicbirseyim kalmadi, sadece bebegin verdigi uykusuzluk ve yorgunluk var

Harika o zaman çok teşekkür ederim içimi rahatlattın herkes korkutuyor çünkü, miniğinle birlikte sağlıklı mutlu günler dilerim sanada

tüm doğum yapan anneler seni örnek almalı valla..ne güzel ara ara gelip bilgi veriyorsun,hatta bizleri bile sorup takip ediyorsun bravo 👏 Ali Yasin'le hayat genel anlamda iyi gidiyor ne güzel 💖 darısı başımıza..bu arada sizin 40'ınızın çıkacağı gün,ben köfteme kavuşacağım inşallah 👶

arkadaşlar merhaba............
ben 6.6.2014 cuma günü genel sezeryanla kemalimi dünyaya getirdim..........
3 buçuk kilo ,51 cm doğdu bebeğim....
ayrıntıları ve doğum hikayemi daha sonra anlatırım...
doğum yapacaklara allah kolaylık versin diyorum....

hayırlı olsun arkadaşım..Allah sağlıkla bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…