aman nolur yarın haber ver bana da noldu ne bitti inan ki benim kararımı da çok etkilicek senin kontrol
ben çok memnun kalamadım doktorlardan malesef o yüzdende bu kararsızlığım
Merhaba canım şimdi doktordan çıktım. Başı hala doğum kanalına girmemiş baya baya yukatda dedi bi iki gün daha bekleyelim herhangi bi sıkıntı yok ebekde kordunu suyu herşeyi güzel bebekde iyi dedi, bigün seç dedi bende perşembe olsun dedim perşembeye kar inşallah sancım gelir gelmezse perşembe sabah 8 de yatışım var suni sancı yicem bebeğimde 3600 çıktı bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah :)
arkadaşlar merhaba............
ben 6.6.2014 cuma günü genel sezeryanla kemalimi dünyaya getirdim..........
3 buçuk kilo ,51 cm doğdu bebeğim....
ayrıntıları ve doğum hikayemi daha sonra anlatırım...
doğum yapacaklara allah kolaylık versin diyorum....
hayırlısı bakalım benimde bugün biraz ağrım var gibi ama artık psikolojikte sanırım bakalım yarın sabahta ben gidicem ne dicek doktorum
Bende senin gibiyim neyin ne olduğnu bilemiyorum. Amin inş....Amin canım cümlemizin. Valla ben günümdeyim ama herhangi bi belirti yok nadirde olsa belime ağrı giriyo hafif adet ağrısı gibi birde vajinama iğneliyo özellikle bebek hareket edince bazen ağrıyo gibi yürürken vs tam olarak ifade de edemiyorum o duyguları ilk yaşadığımdam neyin nolduğunuda bilmiyom bakalım hayırlısı artık inşallah kendi sancınla normal doğurmak nasip olur :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaa Benim günüm 12 Haziranda geliyor.Yarın kontrolümüz de var. ÇAtıya bakar mı tekrar açılma varmı yokmu diye bilmiyorum. Bende arada vuran sancılar oluyor. Şuan bile var hatta. ama bende suni sancı almak istemiyorum çünü hiç açılma ykosa verilen suni sancıda hiç bir işe yaramıyormuş. Se o sancıyı boşuna çekiyorsun. Sonra hadiii sezedryan onu da istemiyorum. Zaten benim istediğim 4 cm açıklık sonrasında epidural yaptırıcam ve beklicem tabi o sırada oğlum sitrese girmez sdıkıntı çıkartmazsa...ayni durumdayiz seninle benimde ayni seyler oluyo ama devami yok gunlerimizde ayni doktor beni de 11inde cagirdi yatis veririm diye ne yapmayi dusunuyosun suni sanciyi kabul edicek misin ben açılma yoksa kabul etmim diye düşünüyorum bebek beklemeye musaitse 2 gun daha bekliyim diyorum aslinda artik sezeryana kayiyo gibiyim
Allah hayırlı sağlıklı doğum versin hanımlar.
Üfürükten prenses doğum yaptı mı, haberiniz var mı?
yapmadı cnm normal doğum için bekliyor o
Merhaba kızlar benimde bu gün kontrolüm vardı.nst ye girdim sancı 100 leri gördü üstelik 800 mlg magnezyum alıyorum ona rağmen.doktorum dayanmaya çalış haftaya çarşamba Sezaryenle alıcaz dedi.bebek kanala girmiş baskı çok yapıyor her an suyun gelebilir dedi. Bende düşünüyorumda normal doğumda kaç derece sancı oluyorki bilginiz varmı? Suyum gelirse acılmam varmı diye muane istiyeyim eğer var derlerse normalmi doğum yapsamki.Öf kafam çok karışık.
100 leri gordugun halde acin yokmuydu
Olmazmı vardı elbet ama öyle dayanılmaz değildi.Yada ben alışmaya başladım sanırım.
Kizlar hepinize hayirli dogumlar diliyorum.benim iki kizim var simdi 3.cuye hamileyim Allah izin verirse ekimdd kucagima alicam bi oglum olcak ismind karar veremedim edim babasının adini yani Bekir koyucakmis onunefe sen bi isim koy dedi bir turlu bulamadim
Buyuk kizimin adi Ebrar
Küçük kizimin adi Elmina Elif
Oglumunds ismi onlara uysun istiyorum aklimdaki isimler
Enes Bekir
Eren Bekir
Ebu Bekir aslinda kuzkarima uymas sartda degil aklimda bi isimde var
Ali Bekir ( Ali babamın ismi Bekir ' dr kayinpederimin) bu isim aklıma yatiyo ama kulaga nasıl geliyo bana fikir verirmisiniz
Merhaba kızlar benimde bu gün kontrolüm vardı.nst ye girdim sancı 100 leri gördü üstelik 800 mlg magnezyum alıyorum ona rağmen.doktorum dayanmaya çalış haftaya çarşamba Sezaryenle alıcaz dedi.bebek kanala girmiş baskı çok yapıyor her an suyun gelebilir dedi. Bende düşünüyorumda normal doğumda kaç derece sancı oluyorki bilginiz varmı? Suyum gelirse acılmam varmı diye muane istiyeyim eğer var derlerse normalmi doğum yapsamki.Öf kafam çok karışık.
Canim doktorun neden sezaryenle alicaz dedi. Sen mi istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?