evet başından beri spinal anestezi sezaryan diye konuşduk hatta anestesi uzmanıylada görüşdük. beni asıl korkutan sancılara dayanamam açılmam olmazsa boş yere beklemeyeyimdi ama şimdi bile 100 leri gören sancım var buna dayanabiliyorum sanki yapabilirmişim gibi hissediyorum kısacası kafam çooook karışdı.gerçek doğumda ne kadar ve kaç saat acı çekeceğimi bi bilebilsem keşke
Canim senin normal dogum mu olacak
Bu benim ikinci dogumum. Ilk dogumumun NORMAL dogum olmasini cok istememe rağmen amniyon sivisi yetersizliğinden dolayi sezaryen olmak zorunda kaldim. Simdi yine normal dogumu konustum doktorumla olumlu bakmadi ve kordon dolanmasi oldugu için yine riske giremeyecegim. Tabiki kararini sen vereceksin ama sancilarin bu kadar yüksek arti acilmanda olursa neden normal yapamayasin ki. Doktorunla bu konuyu tekrar görüş bence nacizane fikrim
Zaman çok yavaş mı geçiyor bana mı öyle geliyor
Yavas geciyo gibi yasiyoruz halbuki gunler de bi arada su gibi geciyo
Bundan öncesi su gibi geçmişti şimdi yavasladi yada sabır kalmadı
sevgili topiğim günaydın cümleten 👋
bugün benim son kontrolüm var,sonrada cuma günü köftem kucağımda nasipse..
heyecandan çok korku ve stres taşıyorum ama bakalım..
günaydınlar
kontrolden geldik şimdi kızımın kafası yan geliyormuş doktor duruşunu beğenmedi normale girsen bile sezeryana dönmen çok büyük ihtimal dedi tansiyonumda yüksek çıktı yine o yüzden saat 3 te sezeryana giriyoruz geliyo kızım bugüüünn
çok karışık bi duygumuş ağlasam mı gülsem mi bilemedim
Dogum yapan arkadaslarımıza hayırlı uğurlu olsun Rabbim bize de bebeklerimizi hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin diyerek başlayım.
Benim yine sorum var sizlere kızlar çok nadir girebiliyorum buraya suan 38. Haftamın içerisindeyiz henüz hicbir dogum belirtisi yok çatı muayenesi olmadım henüz cuma randevum var doktor o gun yapar herhalde.
Sorum su:) beşiğin icine yatağını koydum üstüne çarşafını serdim e bebek onun üstüne mi yatacak çarşafın üstüne neler koymam lazımyardımlarınızı bekliyorum. Hepimize guzel guzel doğumlar diliyorum.
Canım merhaba. Ben yatağa koruyucu geçirdim. Üstüne lastikli pamuk çarşaf serdim. Bide uyku setini beşiğe yerleştirdim. Başka birşey koymana gerek yok birde yastığı ve pikesi koyulucak işte :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sevgili topiğim günaydın cümleten 👋
bugün benim son kontrolüm var,sonrada cuma günü köftem kucağımda nasipse..
heyecandan çok korku ve stres taşıyorum ama bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?