2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Bu benim ikinci dogumum. Ilk dogumumun NORMAL dogum olmasini cok istememe rağmen amniyon sivisi yetersizliğinden dolayi sezaryen olmak zorunda kaldim. Simdi yine normal dogumu konustum doktorumla olumlu bakmadi ve kordon dolanmasi oldugu için yine riske giremeyecegim. Tabiki kararini sen vereceksin ama sancilarin bu kadar yüksek arti acilmanda olursa neden normal yapamayasin ki. Doktorunla bu konuyu tekrar görüş bence nacizane fikrim

Canim senin normal dogum mu olacak

Doktoruma eğer açılmam olur, suyum gelir vs. normal denerim yoksa suni sancı vs. ile ne kendimi ne bebeğimi sıkıntıya düşürmek istemiyorum, o zaman sezeryan dedim. O da kıymetli bebek olduğu için tabi ki dedi. 4 cm olur ve acı eşiğin yüksek olursa tamam dedi. Ayrıca, bebek pek büyük olmayacağı için olabilir dedi. Bebeğim 1 hafta geriden geliyor. Çatı muayenesini sordu, istemedim, erken doğuma sebep oluyor diye, o da bişey demedi.
Benim ablam 48 saat suni sancıdan sonra bebek ve kendisi krize girdiği için sezeryana alınmış. O nedenle benzer duruma düşmek istemiyorum. Ama normal doğumu da çok merak ediyorum. Sezeryan ve normal doğum videosu izlemek gibi bir hataya düştüğüm günden beri normale sıcak bakmaya başladım. Tabi suni sancı ve kesi olan adı normal kendi normal olmayan doğum da istemiyorum. Sezeryan olursa da genel olacak, psikolojim bana ne yapıldığını bilerek uyanık kalmayı kaldırmaz. Bebeğimi 9 ay bekledim 2 saat daha beklerim.

Selam hatunlar sanciyla hast geldik yatis verdiler acilma 1 cm sancilar var beklicez deyip yatirdilar riskliye nstye bagli bekliyorum bakalim dua edinizzxz

Bnim de karnim kaskati sert kesildi bir iki kere kasigima burdu agri ama agri yok simdi karnim tas gibi hala hic gevsemio bu sanci degil dimi hastaneye gitmem gereken? Ben de socak dus aldim

fikir verdiğin için teşekkür ederim canım bakalım artık zaman gösterecek. suyum gelirse ve acılmam olursa normal doğumu denemek istiyorum. Hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım ,böyle günler zor geçiyor artık...

Uykusuz bir gece daha sanirim kızım artık gelmeye karar verdi karnım cok hassaslasti su anda dokununca acıyor ve aşağıya indi sanırım sanki cikmaya calisiyomus gibi baski yapiyo sag kasigimda agri var biraz karnim arada kaskati oluyor ve hic olmadigi kadar hareketli bu gece sabah bakalim doktor ne dicek 7 saat kaldi bende gram uyku yok insallah dogru hissediyorumdur

sevgili topiğim günaydın cümleten 👋
bugün benim son kontrolüm var,sonrada cuma günü köftem kucağımda nasipse..
heyecandan çok korku ve stres taşıyorum ama bakalım..

aynen benim de son kontrolüm bugün, ondan önce sabah 9 da doğum yaacağım hastaneye gidicez görüşmeye sonra da doktoruma vayy be diyorum 9 aylık maraton nasıl geçiverdi de şu son hafta sanki uzadıkça uzadı aynı duygular bende de mevcut heyecanlı mısın diye soranara verecek cevabım yok daha çok stres ve korku dediğin gibi ama benimkisi ameliyat korkusundan çok bebeğimle nasıl ilgilenicem annelik görevini nasıl üstlenicem korkusu. hakkımızda hayırlısı inşallah allah yardımcımız olsun

Puf puff nasil oldugumu sormustun. Pazar gunu genel anestezi ile sezaryen oldum doktorum cok israr etti epidural ol diye ama ben sancidan dayanamadim ve genel oldum genek diğerine gör daha zormus. Mesela benle birlikte epidural olanlari hemen cikardilar hastaneden beni 24 saat tuttular. Sonda da korkulacak bisey degilmis sadece hafif sizi oluyor takiliyorken ama aci degil sizi. Cikarken hic acimiyor zaten. Ama sezaryen in kotu yani bebegimle ilgilenmek zor oluyor. Herkese saglikli doğumlar diliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınlar

kontrolden geldik şimdi kızımın kafası yan geliyormuş doktor duruşunu beğenmedi normale girsen bile sezeryana dönmen çok büyük ihtimal dedi tansiyonumda yüksek çıktı yine o yüzden saat 3 te sezeryana giriyoruz geliyo kızım bugüüünn
çok karışık bi duygumuş ağlasam mı gülsem mi bilemedim

Gozun aydin canim benim tabiki de hem aglayip hem guluceksin. 9 aydir bekledigin can bugun seninle kavusacak.. O kokuyu bugun hissediceksin bunun icin cok sanslisin.. Korkma bunca insana noluyosa bize de o olacak. Boyle dusun bi nebze rahatlarsin. Unutma sen bi mucize yasiyosun ve an ve an tadini cikar .. Darisi basimiza.. Bizlere de dua etmeyi unutma..

Dogum yapan arkadaslarımıza hayırlı uğurlu olsun Rabbim bize de bebeklerimizi hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin diyerek başlayım.
Benim yine sorum var sizlere kızlar çok nadir girebiliyorum buraya suan 38. Haftamın içerisindeyiz henüz hicbir dogum belirtisi yok çatı muayenesi olmadım henüz cuma randevum var doktor o gun yapar herhalde.
Sorum su:) beşiğin icine yatağını koydum üstüne çarşafını serdim e bebek onun üstüne mi yatacak çarşafın üstüne neler koymam lazım yardımlarınızı bekliyorum. Hepimize guzel guzel doğumlar diliyorum.

Ben de bugün sezeryan günümü aldım 16.06.2014 tarihinde canım kızıma kavuşuyorum inşallah.Ama içi bir garip oldu alışmışım 9 aydır onu karnımda taşımaya

Canım merhaba. Ben yatağa koruyucu geçirdim. Üstüne lastikli pamuk çarşaf serdim. Bide uyku setini beşiğe yerleştirdim. Başka birşey koymana gerek yok birde yastığı ve pikesi koyulucak işte :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım kıyamam evet sona yaklaşınca korku daha ağır basıyor..rahat olmaya çalış,Efe bey sağlıkla gelsin dünyaya.bizi de habersiz bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…