2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Selam hanimlar dogum yapali 20gun oldu suan melegim uyuyor Anne olmak harika bi duygu arkadaslar kendimi cok degerli ve anlamli hissediorum buzamana Kadar hayat nekadar bosmus kucucuk bi melek emerken gozunuzun icine bakinca hissedilen duyguyu tarif edemem allaha binlerce sukurler olsun dogum yapicak arkadaslara Allah kolaylik versin yapanlara hayirli olsun sutunuzle kalin:)bunuda gelen misafirlerden ogrendim:😄

Herkesler çatır çatır doğura dursun benim oğlum gelmek bilmesin
Doğum yapan tüm arkadaşların bebişlerine sağlıklı musmutlu yıllar diliyorum , hayırlısı olsun inşallah..
Bizleride bir avazda kurtarsın Alah'ım inşallah..

Bende can sıkıntısından başladığım aylardır beni bekleyen dolap süslerimi yaptım bu arada ; işte burda..

Eklentiler

• $image.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 46

Aynen dun gece yattik sabah ciktik sancilarda.90 lari gördük açılma yok doguramadan eve geldim diye sinirlerim bozuldu ütü ye temizlige verdim kendimi

olduda bitti maşallah kurtuldun ve yavruna kavuştun sonunda arkadaşım...bende genel olucam ve doktorumda "genel olmalısın zaten" dedi bana..artık şans mı şanssızlık mı görcez,bide doğum sonrası ağrı pompası taktırcam ben..arkadaşım taktırmıştı onun çok rahat geçmişti,inşallah bende de öyle olur..ama sondadan neden bilmem deli gibi korkuyorum..illa takılcaksada beni bayıltınca taksınlar isticem..

Kizlaarr Biz de simdi kontrolden geldik prensesimle 38+5 te 3300 gr 50 cm olmusuz. Haftaya kontrolun de vaktin dolmus oluyo dedi. Bir hafta daha bekleriz gelmesse dedi. Sonra beklemeyiz artik dedi. Cati muayenesinde cok musait cati normal dogum icin ha gayret dedi. Zerre kadar acimadi olmayan arkadaslar varsa benim gibi hala korkmasinlar. Cocugun kafasi daha yukarda assa inmemis dedi. Ben napayim simdi canlar assa inmesi icin? Bol bol yuruyus ve hurma? Baska taktik bilen varsa solesin kuzular ya

Demek doğum kanalına girmiş ne güzel ama yinede sezeryan olcakmışsın hayırlısı olsun şuanda sezeryandasındır :) allahım analı babalı ve sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende senin gibiyim neyin ne olduğnu bilemiyorum. Amin inş....

Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıklı bi şekilde kuaklatımIza alırız inşallah bende yarın sabh 8 de yatış yapcam suni sancı vercekler inşallah çok kısa sürede doğururum, duniden sezeryana geçmem inşallah :)

merhaba tecrübeli anne adayları.
22 haftamı yeni bitirmiş bi anne adayıyım bende. Allah nasip ederse kızım olucak.
size sorum şu: tansiyonu olan anneler bunu ilk nasıl anladılar?
bende baş ağrısı baş dönmesi gibi işaretler yok ama tansiyonum yüksek çıkıyor. 14-8 gibi.
geçen hafta arkadaşım 27.haftasında bebeğini kaybetti yüksek tansiyondan.
çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye. biraz kilomda var.
ne yapmam gerekiyor? kendim bi hafta nasıl takip edebilirim?

yüksek tansiyon önemli Allah korusun...doktorunla detaylı görüş konuş bence...ve her gün evde kendin ölç,tansiyon aleti edin...şahsen son 1 aydır ben ölçüyorum kendim,ödem oluşumundan dolayı kontrol etmem gerekiyor tansiyonu...1 defa 14/9 çıktı benim ve o gün mide bulantım baş ağrım oldu sadece...

sevgili topiğim günaydın cümleten 👋
bugün benim son kontrolüm var,sonrada cuma günü köftem kucağımda nasipse..
heyecandan çok korku ve stres taşıyorum ama bakalım..

Hadi bakalım son 2 gün, bende yarın sabh 8 de yatış yapcam suni sancı verilcek.

Şimdiden terik ederim allah analı babalı ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin :)

Dr da daha önceki ölçümlerimde bi sorun yoktu tansiyon açısından.
haftaya gidine kadar kendim ölçsem evdeki dijital tansiyon aletiyle olur mu?
bi de bende başağrısı mide bulantısı felan yok. acaba vucudun normal hali mi bu şekilde.
off bilemiyorum..

sağolasın canım amin..hepimiz kolaylıkla sağlıkla kurtulalım inşallah..

bünye 14 olarak kaldırıyor ve o yüzden hissetmiyor da olabilirsin,açıkçası net olarak bilmiyorum..benimde bi defa 14/9 çıktı o gün sabah uyandığımdan beri başım ağrıyordu ve bir ara çok yoğun midem bulandı ben tansiyona bağladım..digitalle ölç canım olur tabi,bende digitalle ölçüyorum her gün bilekten..

Bundan öncesi su gibi geçmişti şimdi yavasladi yada sabır kalmadı

Valla sabir kalmadi sanki 4 haftada bir doktora giderken zaman daha cabuk geciyodu simdi haftada bir gidiyoruz ama sanki cooook zamandi kontrole gitmemisim gibi ooy bi kucagimiza alsak su bebisleri acayip depresif oldum

ooooy ben bunu yeni gördüm...3'te demişsin,saat 6'ya geliyo..çıkmışsındır heralde artık ne güzeeeeel 👏 hayırlı haberlerini bekliyorum canım...

Slm kızlar bugün kontrolümüz vardı gittik geçen hafta 90-110 çıkan sancılar bugün hiç çıkmadı hareket etmedi kızım sinir oldum doktor bebek aşağı düşmüş kanala inmiş dedi haftayı beklemez büyük ihtimalle gelir dedi eğer çarşambaya kadar doğum olmazsa Çarşamba gel dedi dua edin çarşambadan önce gelsin kızım

Kizlar bende bugun gittim kontrole haftaya crsamba yatis vr. Persembe de dogum. Catiya bakmadi haftaya bakicam ona gore karar vericem dedi. Catim.normal.doguma musaitse suni sanciyla dogum yapacagim. Suni sanciyla dogum.yapan varmi acaba biraz tirsiyorum.acikcasi

Kizlar bende bugun 38+4 oldum ve sezeryan icin gun belirlendi allahin iznyle cumartesi genel anestezyle alincak kemik yapim cok basik oldugu icin normale cok musait dilim.. Pufpuff sende benim gibi sondaya takmissin bende sondadan cok korkuyorum ama dr um ilk gebeligi olanlara genelde takmioruz takarsak ta uyutunca takariz dedi brz rahatladim.. Sen istanbuldamisin

arkadaşlar,
şişli memorialda dogum yapacak olan varmı?dogum fiyatları hakkında bilgisi olan ?

Merhaba cnm ben Memorial da dogum yapmayacağım ama hastane ararken gidip konusmustuk. Normal dogum 10.500 tl sezeryan 12.000 tlye geliyor. Tabi özel sigortan varsa fiyat degisiyor o zaman baya bir kısmını sigorta karşılıyor. Benim özel sigortam olmadığı için cok pahalı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…