Herkesler çatır çatır doğura dursun benim oğlum gelmek bilmesin
Doğum yapan tüm arkadaşların bebişlerine sağlıklı musmutlu yıllar diliyorum , hayırlısı olsun inşallah..
Bizleride bir avazda kurtarsın Alah'ım inşallah..
Bende can sıkıntısından başladığım aylardır beni bekleyen dolap süslerimi yaptım bu arada ; işte burda..
Puf puff nasil oldugumu sormustun. Pazar gunu genel anestezi ile sezaryen oldum doktorum cok israr etti epidural ol diye ama ben sancidan dayanamadim ve genel oldum genek diğerine gör daha zormus. Mesela benle birlikte epidural olanlari hemen cikardilar hastaneden beni 24 saat tuttular. Sonda da korkulacak bisey degilmis sadece hafif sizi oluyor takiliyorken ama aci degil sizi. Cikarken hic acimiyor zaten. Ama sezaryen in kotu yani bebegimle ilgilenmek zor oluyor. Herkese saglikli doğumlar diliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlar
kontrolden geldik şimdi kızımın kafası yan geliyormuş doktor duruşunu beğenmedi normale girsen bile sezeryana dönmen çok büyük ihtimal dedi tansiyonumda yüksek çıktı yine o yüzden saat 3 te sezeryana giriyoruz geliyo kızım bugüüünn
çok karışık bi duygumuş ağlasam mı gülsem mi bilemedim
Bende senin gibiyim neyin ne olduğnu bilemiyorum. Amin inş....
merhaba tecrübeli anne adayları.
22 haftamı yeni bitirmiş bi anne adayıyım bende. Allah nasip ederse kızım olucak.
size sorum şu: tansiyonu olan anneler bunu ilk nasıl anladılar?
bende baş ağrısı baş dönmesi gibi işaretler yok ama tansiyonum yüksek çıkıyor. 14-8 gibi.
geçen hafta arkadaşım 27.haftasında bebeğini kaybetti yüksek tansiyondan.
çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye. biraz kilomda var.
ne yapmam gerekiyor? kendim bi hafta nasıl takip edebilirim?
sevgili topiğim günaydın cümleten 👋
bugün benim son kontrolüm var,sonrada cuma günü köftem kucağımda nasipse..
heyecandan çok korku ve stres taşıyorum ama bakalım..
yüksek tansiyon önemli Allah korusun...doktorunla detaylı görüş konuş bence...ve her gün evde kendin ölç,tansiyon aleti edin...şahsen son 1 aydır ben ölçüyorum kendim,ödem oluşumundan dolayı kontrol etmem gerekiyor tansiyonu...1 defa 14/9 çıktı benim ve o gün mide bulantım baş ağrım oldu sadece...
Hadi bakalım son 2 gün, bende yarın sabh 8 de yatış yapcam suni sancı verilcek.
Şimdiden terik ederim allah analı babalı ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr da daha önceki ölçümlerimde bi sorun yoktu tansiyon açısından.
haftaya gidine kadar kendim ölçsem evdeki dijital tansiyon aletiyle olur mu?
bi de bende başağrısı mide bulantısı felan yok. acaba vucudun normal hali mi bu şekilde.
off bilemiyorum..
Bundan öncesi su gibi geçmişti şimdi yavasladi yada sabır kalmadı
günaydınlar
kontrolden geldik şimdi kızımın kafası yan geliyormuş doktor duruşunu beğenmedi normale girsen bile sezeryana dönmen çok büyük ihtimal dedi tansiyonumda yüksek çıktı yine o yüzden saat 3 te sezeryana giriyoruz geliyo kızım bugüüünn
çok karışık bi duygumuş ağlasam mı gülsem mi bilemedim
sağolasın canım amin..hepimiz kolaylıkla sağlıkla kurtulalım inşallah..
Amin canm inşallah...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar,
şişli memorialda dogum yapacak olan varmı?dogum fiyatları hakkında bilgisi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?