Gozun aydin hatirli ugurlu olsun bebisinHerşey iyi gitti kizima kavustum yarın ins cikicam eve detayları yazarım
Senin kendini rahat ve güvende hissetmen çok önemli. İçinden neresi geçiyorsa orada sezeryanını yaptırmaya özen göster.
Ama ben başka bir hastaneden gün aldım, Avrupa yakasında bize uzaktı. Kızım bir gün önce gelmek istedi ve Anadolu yakasında bize yakın olan ve benim takiplerimi yapan dr a nasip oldu mecburen :) şükür iyiyiz
Maşallah, gözünüz aydın. Analı babalı büyüsün inşallah.
Bu arada nasilsiniz bebisinle
Gozun aydin hatirli ugurlu olsun bebisin
Esimin önerdiği hastane daha kaliteki ama doktor daha agir basiyo gibi.
Senin kac haftalik oluo canim.cumartesi.gunu. Benim.39+2 olacak.iste carsamba gunu
Günaydın bayanlar :)
Gecenden beri ara ara uyanıp uyanıp durdum şimdide sabah ezanından beri ayaktayım bi türlü heyecandan uyku gelmedi :) allahın izniyle bende bugün sabah 8 de yatış yapicam suni sancı verilcek. İnşallah tez vakitte suni sancıyla normal doğum yaparım.
Kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var korku ve mutluluk bi arada allah yardımcımız olsun. Sancı anında hepinize dua edicem kolaylıkla bebişlerinizi kucağınıza alın diye.
Allah yar ve yardımcımız olsun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öyle kötü bir gece geçirdim ki Allah'ım nolur dayanma gücü ver!!! 23:30 gibi yatmaya hazırlandık,tam yattık beni bi ter bi sıkıntı bastı.. Ne oluyor demeye kalmadan ağlamaya başladım,hemen kalktım gittim balkonu açıp oturdum önüne nefes almaya çalışıyorum.. Eşim geldi arkamdan şok oldu o da.. Yarım saate yakın belki daha fazla oturduk orda.. Bi yandan ağlıyorum,bi yandan eşim sakinleştirmeye çalışıyor.. Tam atlattım bunu uyuduk,1-2 saat sonra deli gibi bi ağrıyla kalktım.. Vc'ye zor koştum nasıl ishal olmuşum oooyyyy.. Çok fenaydı.. Şu an yine aynı!! Karnım üşütmüşüm gibi devamlı gurulduyor garip garip sesler çıkıyor ve ishal tam gaz devam.. Huysuz,lanet biri oldum ve kendimi çok kötü hissediyorum..
Aradım doktorumu sordum "anaaa nerden çıktı o" dedi önce..Sonrada "bugün 6'ya kadar haşlama patates,az yağlı makarna ve asitli bi içecek iç bol sıvı tüket" dedi..Ekstra bişey olursada aramamı söyledi..ben "aciliyet gerektircek bişey var mı" dedim, "şu an yok" dedi kapattık telefonu..
bakalım... :18:
Gecmis olsun pufpuff son gunler bole iste stresten hersey olabiliyo gecici ins .. Yarin dimi senin sezeryan ins biticek hepsi merak etme .. Bugun kandil bol bol dua iyi gelecektir hepimize , benmde cumartesi yatisim var gece bi an uyanip duruyorum ole allahm hayrlisila bebeklermize kavusmayi ve iyilesmeyi nasip etsin ins
O bendede olmustu pufpuf aman allahim dedim galiba erken dogum yapicam gece yarisindan sabaha kadar uyuyamamistim agridan sonra wc ye cikabildim. Ve sonraki haftalar buyuk tuvaletim hep cok sivi halde geldi. İlk zamanlar cok circirdim dr. İlac verdi iki gun kullandim falan. Pufpuf ben c.tesi yatis yapicam sende yarin ama bende normal fogumu deneyecekler once
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebegin emdigi icin cok sanslisin canim masallahİyiyiz demek alışkanlık olmuş :)
Sarılığımız çok azalsa da devam ediyor, gazımız fena. Onun dışında uyanık zamanlarımız arttıkça daha çok oyalıyor :)
Hep emzireyim istiyor, yalancı meme görevini de üstlendim, uyumak için bile emmek istiyor :)
Yine de çok şükür
Öyle kötü bir gece geçirdim ki Allah'ım nolur dayanma gücü ver!!! 23:30 gibi yatmaya hazırlandık,tam yattık beni bi ter bi sıkıntı bastı.. Ne oluyor demeye kalmadan ağlamaya başladım,hemen kalktım gittim balkonu açıp oturdum önüne nefes almaya çalışıyorum.. Eşim geldi arkamdan şok oldu o da.. Yarım saate yakın belki daha fazla oturduk orda.. Bi yandan ağlıyorum,bi yandan eşim sakinleştirmeye çalışıyor.. Tam atlattım bunu uyuduk,1-2 saat sonra deli gibi bi ağrıyla kalktım.. Vc'ye zor koştum nasıl ishal olmuşum oooyyyy.. Çok fenaydı.. Şu an yine aynı!! Karnım üşütmüşüm gibi devamlı gurulduyor garip garip sesler çıkıyor ve ishal tam gaz devam.. Huysuz,lanet biri oldum ve kendimi çok kötü hissediyorum..
Aradım doktorumu sordum "anaaa nerden çıktı o" dedi önce..Sonrada "bugün 6'ya kadar haşlama patates,az yağlı makarna ve asitli bi içecek iç bol sıvı tüket" dedi..Ekstra bişey olursada aramamı söyledi..ben "aciliyet gerektircek bişey var mı" dedim, "şu an yok" dedi kapattık telefonu..
kızlar serap ablamız doğum yaptı ELİF HİRA mız dünyaya gözlerini açtı inşallah...ay ne heyecanlı....
Serap abla ? Bayadir yok buralarda heralde. Ben geldigimden beri gormedim. Allah bagislasin ablamizin bebegini.
Canim cok gecmis olsun dun gece bende senin gibi ayni seyleri yasadim sukur bugun iyiyimÖyle kötü bir gece geçirdim ki Allah'ım nolur dayanma gücü ver!!! 23:30 gibi yatmaya hazırlandık,tam yattık beni bi ter bi sıkıntı bastı.. Ne oluyor demeye kalmadan ağlamaya başladım,hemen kalktım gittim balkonu açıp oturdum önüne nefes almaya çalışıyorum.. Eşim geldi arkamdan şok oldu o da.. Yarım saate yakın belki daha fazla oturduk orda.. Bi yandan ağlıyorum,bi yandan eşim sakinleştirmeye çalışıyor.. Tam atlattım bunu uyuduk,1-2 saat sonra deli gibi bi ağrıyla kalktım.. Vc'ye zor koştum nasıl ishal olmuşum oooyyyy.. Çok fenaydı.. Şu an yine aynı!! Karnım üşütmüşüm gibi devamlı gurulduyor garip garip sesler çıkıyor ve ishal tam gaz devam.. Huysuz,lanet biri oldum ve kendimi çok kötü hissediyorum..
Canim cok gecmis olsun dun gece bende senin gibi ayni seyleri yasadim sukur bugun iyiyim
Pufpufum bir yerde okumustum ishal olmak dogumun yaklastiginin habercisiymis. Gerci yarin dogumun var senin, sezaryenin cok iyi gecer insallah banada moral olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?