2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Herşey iyi gitti kizima kavustum yarın ins cikicam eve detayları yazarım
Gozun aydin hatirli ugurlu olsun bebisin

Esimin önerdiği hastane daha kaliteki ama doktor daha agir basiyo gibi.

Bu arada nasilsiniz bebisinle

İyiyiz demek alışkanlık olmuş :)
Sarılığımız çok azalsa da devam ediyor, gazımız fena. Onun dışında uyanık zamanlarımız arttıkça daha çok oyalıyor :)
Hep emzireyim istiyor, yalancı meme görevini de üstlendim, uyumak için bile emmek istiyor :)
Yine de çok şükür

Öyle kötü bir gece geçirdim ki Allah'ım nolur dayanma gücü ver!!! 23:30 gibi yatmaya hazırlandık,tam yattık beni bi ter bi sıkıntı bastı.. Ne oluyor demeye kalmadan ağlamaya başladım,hemen kalktım gittim balkonu açıp oturdum önüne nefes almaya çalışıyorum.. Eşim geldi arkamdan şok oldu o da.. Yarım saate yakın belki daha fazla oturduk orda.. Bi yandan ağlıyorum,bi yandan eşim sakinleştirmeye çalışıyor.. Tam atlattım bunu uyuduk,1-2 saat sonra deli gibi bi ağrıyla kalktım.. Vc'ye zor koştum nasıl ishal olmuşum oooyyyy.. Çok fenaydı.. Şu an yine aynı!! Karnım üşütmüşüm gibi devamlı gurulduyor garip garip sesler çıkıyor ve ishal tam gaz devam.. Huysuz,lanet biri oldum ve kendimi çok kötü hissediyorum..

Aradım doktorumu sordum "anaaa nerden çıktı o" dedi önce..Sonrada "bugün 6'ya kadar haşlama patates,az yağlı makarna ve asitli bi içecek iç bol sıvı tüket" dedi..Ekstra bişey olursada aramamı söyledi..ben "aciliyet gerektircek bişey var mı" dedim, "şu an yok" dedi kapattık telefonu..

bakalım...
:18:

Gecmis olsun pufpuff son gunler bole iste stresten hersey olabiliyo gecici ins .. Yarin dimi senin sezeryan ins biticek hepsi merak etme .. Bugun kandil bol bol dua iyi gelecektir hepimize , benmde cumartesi yatisim var gece bi an uyanip duruyorum ole allahm hayrlisila bebeklermize kavusmayi ve iyilesmeyi nasip etsin ins

Rabbim hayirli dogum nasip etsin canim. Gelismelerden haberdar etmeye calis canim. Bende ayni sekilde c.tesi yaticam hast. 40+2 haftalik olucsm o gun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O bendede olmustu pufpuf aman allahim dedim galiba erken dogum yapicam gece yarisindan sabaha kadar uyuyamamistim agridan sonra wc ye cikabildim. Ve sonraki haftalar buyuk tuvaletim hep cok sivi halde geldi. İlk zamanlar cok circirdim dr. İlac verdi iki gun kullandim falan. Pufpuf ben c.tesi yatis yapicam sende yarin ama bende normal fogumu deneyecekler once

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet kızlar benim sezeryan yarın...
1 gün kala nerden çıktı bu yaaa off Allah'ım...

Bebegin emdigi icin cok sanslisin canim masallah
Ama uykudayken agzindan cekmelisin yoksa seni gercekten yalanci meme gibi kullanir ve uyanana kadar emmek ister. Kizimda beni emzik olarak kullanmisti, kocis isyanlardaydi artık

Pufpufum bir yerde okumustum ishal olmak dogumun yaklastiginin habercisiymis. Gerci yarin dogumun var senin, sezaryenin cok iyi gecer insallah banada moral olur

pufpufuum aynı şeyler benimde başıma geldi 2 gündür hastanedeyim.benimde bir anda otururken altımda ıslaklık olmaya başladı idrarımı kaçırıyorum zannettim kendimi sıktım ama durmadı.sonra bir anda bağırsaklarım bozuldu wcden çıkamadım belimde bir ağrı hemen doktoru aradık.bu isal doğumun yaklaştığını gösteriyormuş..üstelik benim iki gündür ara ara suyum geliyor dün baktılar kesede yırtık yok bir yerden sızıyor ama bu hemen doğum olacak şekilde değilmiş eğer fazla sızsaydı suyum sunni sancıyla 24 saat içinde doğuma alacaktı doktor şükür hepimiz güzel hamilelik geçirdik ama son zamanlarımız ağrı sızı zorlanma korkuyla geçiyor.çünkü eline iğne batsa bilirsin kan gelecek yada ne kadar acıyacak.ama şimdi içimizden bir can çıkacak bende sürekli ağlıyorum içimde bir kasvet korku..neyseki burda birbirimizi anlıyoruz..ne zaman daralsam ilk buraya koşuyorum..ve hepiniz için iyiki varlar diyip dua ediyorum..tüm çektiğin sıkıntıları köfteciği kucağına aldığında unutacaksın hepimiz unutup bi süre sonra başka bir sayfada birbirimize bebeğimizle ilgili sorular soracağız o anları yaşamak için sabırsızlanıyorum..sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum canım arkadaşım.kandil gününde tüm dualarım iyi dileklerim seninle köftenle ve diğer tüm hamişlerle çok öpüyorum seni..<3

Bebegim uyuyunca burayi takip etmeye calisiyorum yazilanlari okuyorum henuz dogum yapmayanlarin sikintilari baslamis ama ben inaniyorum herkes sag salim bebeklerini kucaklarina alicaklar sadece azicik sabir
Bebislerinizi kucaginiza alinca hamileyken cektiginiz sikintilar akliniza bile gelmicek, zaten bebegin kakasi, cisi, gazi, kusmasi vs derken kendinizi unutur hale gelebilirsiniz
bazi arkadaslar sondadan korkmuslar ben de oyleydim dogumdan once ne cok takmistim kafama ama resmen sacmalamisim cunku anesteziden sonra taktiklari icin anlamiyosunyz bile takildigini, o kadar rahat bisey ki tuvalete gitmek daha zor inanin , cikarirken de hic acitmiyo sakin korkmayin

Herkese kolay dogumlar hayirli kandiller dilerim. Yarin yada cts suni sanciyla yatisi yapilacak olanlar hastaneye ac mi tok mu gideceksnz?

Canim cok gecmis olsun dun gece bende senin gibi ayni seyleri yasadim sukur bugun iyiyim

Canim cok gecmis olsun dun gece bende senin gibi ayni seyleri yasadim sukur bugun iyiyim

sanada geçmiş olsun cnm..ishal olmak bişey değilde böyle 1 gün kala Allah korusun sorun olur diye korktum ben

Pufpufum bir yerde okumustum ishal olmak dogumun yaklastiginin habercisiymis. Gerci yarin dogumun var senin, sezaryenin cok iyi gecer insallah banada moral olur

evet internette öyle yazıyo
:18:
inş güzel geçer cnm çok stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…