Pufpuff bisey sorucam simdi cok sukur gebelikte hic bi sorun yasamadin cok sukur bende bu zamana kdr yasamadim.simdi pupp oldum ins dogum yapinca gecicek nasipse..sezeryani kendin istedin sanirsam sanci felan oluyomu nst de.yani sezeryanin gunune dr nasil karar veriyo acikcasi..yani bi hafta once on gun once gibi..ben cok normal istiyorum ama bu kasinti yaralar dusundurmuyo degil beni sezeryan icin...bu arada heycan durumun nasil safak cok yakin:)
ooooo hadi bakalım... Aynı gün olcaksınız demek kısmetse 💛💛💛 1 saat sonra falan arıcam doktoru sorcam zaten "geçmezse sorun olur mu,napcaz" diye... İnş ertelenmez de bir an önce biter bu stres!!!
Pufpuff bisey sorucam simdi cok sukur gebelikte hic bi sorun yasamadin cok sukur bende bu zamana kdr yasamadim.simdi pupp oldum ins dogum yapinca gecicek nasipse..sezeryani kendin istedin sanirsam sanci felan oluyomu nst de.yani sezeryanin gunune dr nasil karar veriyo acikcasi..yani bi hafta once on gun once gibi..ben cok normal istiyorum ama bu kasinti yaralar dusundurmuyo degil beni sezeryan icin...bu arada heycan durumun nasil safak cok yakin:)
Pufpuff hangi hastanede yapiosu. Dogumu yrn aksam yazabilirsem kucukte olsa yaz bisiler benmde cumartesi heycandan cok korku var uyandgmda nasi bi aciyla uyancM diye dusunuyorum ama kizimi kucagima alnca aci fln kalmaz heralde ..insanin basina ne gelecegine bilememesi strese sokuo insani
Slm kizlar bugun 1 de genel anestezi ile dogum ysptim oglum 3620 gr 51 cm cok sükür ikimizde iyiyiz sadece dikiş agrilarim oluyor cok fazla oda yurumeye baslayinca gecer ins..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim gectimi simdi..bende bide yara yara oldu bacaklarm kollarim gobegim felan..Allahim cok zormus ama sabretcem..inan gece olmasindan korkuyorum daha cok kasiniyorumm.simdi kremimi surdum bakalim kac dk.idare etcek.karbonatli su denemistim olmazsa bida yapiyim kasindikca sureyim cok sagollBende senin gibi felaket kaşınıyordumkarbonatlı soguk suyla tüm kaşınan yerleri pamukla sürerek yaraları kuruttum.tavsiye ederim.banada cildiyeci pupp oldugunu söylemişti.
Simdi gordum yazdigini..banada tahlil yapti temiz cikti pupp dedi cildiyeci.ama galiba gec kaldim sinek isiriklari kocaman bi hal aldi birlesip..sen atlattinmi tamamenSlm kızlar..bugün dr dan geldim.15 gündür kaşıntıdan ölüyorum.karnım, ellerim, ayakbileklrim böcek ısırıgı gibi kızarıklar var.dr yarın sabah aç gelmemi tahlil istiyeck.eger tahlilde sorun çıkarsa bebegi erken almam gerekecek dedi.inşallah bi sorun çıkmazsanırım karaciger enzimlerime bakacak
Muhtemelen doğum yaptın canım. Hatırlı olsun gözünğz aydın. Nasıl bir doğum oldu korktuğun gibi mi. yoksa sancı çekmene değdi mi normal doğum olabildimi??? Bende aynı senin gbi olucam c.tesi (
hâlâ ayaktayım..çünkü deli gibi korkmama rağmen süslenmekle meşgulum 😍
saçımı yaptım şimdi bitti,biraz soluk alıyorum...
Allah'ın izniyle yarın sabah doğuma giriyorum...genel anestezili sezeryan,saat 9'da...belki sabah yazamam diye hazır müsaitken yazayım istedim...😉
ilk fırsatta haber vermeye girmeye çalışıcam...ama beni nelerin beklediğini bilmediğimden söz veremiyorum 😨
inşallah herşey tahminimden çoooook daha kolay geçer ve ben "boşuna kasmışım" diyebilirim..
Allah yardımcım olsun...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
hepinizi öpüyorum 💋 dualarınızı bekliyorum 🙏
hâlâ ayaktayım..çünkü deli gibi korkmama rağmen süslenmekle meşgulum 😍
saçımı yaptım şimdi bitti,biraz soluk alıyorum...
Allah'ın izniyle yarın sabah doğuma giriyorum...genel anestezili sezeryan,saat 9'da...belki sabah yazamam diye hazır müsaitken yazayım istedim...😉
ilk fırsatta haber vermeye girmeye çalışıcam...ama beni nelerin beklediğini bilmediğimden söz veremiyorum 😨
inşallah herşey tahminimden çoooook daha kolay geçer ve ben "boşuna kasmışım" diyebilirim..
Allah yardımcım olsun...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
hepinizi öpüyorum 💋 dualarınızı bekliyorum 🙏
Bende daha busaat oldu kasinmaktan uyuyamadim Allahim ezanlar okunuyor ezanlarvakti hayirlisi ile atlatalim bu sureci.evet krem surdum geceden beri kac kez soguk suyla yikadim ama..yarin senin yontemi deniyim bariii..cokk saoll gercekten..benimki asiri ilerledi hertarfim kabarcik kocaman.insallah faydasi olurCanım..tlf dan girdigim icin alıntı yapamıyorum.kaynatılmış ,sogutulmuş suya karbonat attıp buzdolapta sürekli bekletip günde 3defa pamukla bütün kaşınan yerlere sürüyorm.çok hızlı ilerliyordu.ama allahıma şükür kurudu.verilen kremler hic bir işe yaramadı.kaşıdıkça kanıyordu.inşallah sende sonuç alırsın arkadasım.
Ya herkez doğum yapıyo.ne güzel bende normal diye tutturunca bekliyorum.ama pazartesi 9:20 de ya suni yada sezeryan.
Günaydin canim allah yardimcin olsun insallah bekledigin gibi normal dogumla alirsin bebegini kucaginaYa ben tlf değiştim.şifre falan uğraştım zorla girdim.bi garip olmus simdi gün gün gebelikte çıkmıyor altta.kim nezaman doğuracak goremiyorum.pufpufdaa doğumda.Rabbim yardım etsin bugün doğurcakara.nasıl düzeltici ben buraları yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?