pufpufuumaynı şeyler benimde başıma geldi 2 gündür hastanedeyim.benimde bir anda otururken altımda ıslaklık olmaya başladı idrarımı kaçırıyorum zannettim kendimi sıktım ama durmadı.sonra bir anda bağırsaklarım bozuldu wcden çıkamadım belimde bir ağrı hemen doktoru aradık.bu isal doğumun yaklaştığını gösteriyormuş..üstelik benim iki gündür ara ara suyum geliyor dün baktılar kesede yırtık yok bir yerden sızıyor ama bu hemen doğum olacak şekilde değilmiş eğer fazla sızsaydı suyum sunni sancıyla 24 saat içinde doğuma alacaktı doktor şükür hepimiz güzel hamilelik geçirdik ama son zamanlarımız ağrı sızı zorlanma korkuyla geçiyor.çünkü eline iğne batsa bilirsin kan gelecek yada ne kadar acıyacak.ama şimdi içimizden bir can çıkacak bende sürekli ağlıyorum içimde bir kasvet korku..neyseki burda birbirimizi anlıyoruz..ne zaman daralsam ilk buraya koşuyorum..ve hepiniz için iyiki varlar diyip dua ediyorum..tüm çektiğin sıkıntıları köfteciği kucağına aldığında unutacaksın hepimiz unutup bi süre sonra başka bir sayfada birbirimize bebeğimizle ilgili sorular soracağız o anları yaşamak için sabırsızlanıyorum..sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum canım arkadaşım.kandil gününde tüm dualarım iyi dileklerim seninle köftenle ve diğer tüm hamişlerle çok öpüyorum seni..<3
amin inşallah...snglbnt takma adıyla olan serap abla...son zamanlarda girmiyodu sanırım evdeydi çünkü ondan olabilir...
sanada geçmiş olsun cnm..ishal olmak bişey değilde böyle 1 gün kala Allah korusun sorun olur diye korktum ben
evet internette öyle yazıyo :18:
inş güzel geçer cnm çok stresliyim
doğum yapan arkadaşlar bizim bu göbekler ne zmaan düzelir bayrama dzelir mi
Herkese kolay dogumlar hayirli kandiller dilerim. Yarin yada cts suni sanciyla yatisi yapilacak olanlar hastaneye ac mi tok mu gideceksnz?
sanada geçmiş olsun cnm..ishal olmak bişey değilde böyle 1 gün kala Allah korusun sorun olur diye korktum ben
evet internette öyle yazıyo :18:
inş güzel geçer cnm çok stresliyim
Suni sanciyla dogumu baslatilacak olanlar aç mi gideceksiniz yoksa kahvalti yapip mi?
Telas yapma canim bak yarin kavusucan kuzuna :)))
6 günlük anneden herkese selamlar...
arkadaşlar forumu okumam bayağı bi zaman alıyor tabii minik kemalim izin verdiği sürece ki ancak yazıyorum....bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum.. özellikle genel sez. isteyenlere..
benim ilk doğumum epidural sez. olmuştu ,ayağa kalkmam ve uyanık olmam toparlanmamve açı çekme konusunda çok iyiydi....ama ameliyathanede gözlerimin açık olması ve bunun beni çok heyecanlandırması yüzünden ikinciyi genel anestez.istedim...ama kesinlikle genel anes. kaçının derim..kendime gelmem çok uzun sürdü,o kadar da bacaktan ağrı kesici iğne vurmalarına rağmen çoook ağrım oldu..ama belden sez. öyle değidim..daha konforlu ve acısız geçirdim.. diyorum keşke bunu da belde uyuşturmalı olsaydım..şu an evdeyimbacaktan ağrı kesici vurulan bölgeler uyuşmuş bi şekilde hissedemiyorum ayrıca yürürken de acıyor.yarın dr kontrolde söyleyeceğim....yani sonuç;spinal anesteziyi öneririm iki çeşidi de denemiş biri olarak.....
merhaba kızlarr,,
kaşıntı kaşıntı derken sonunda bütün vücudumu yara kaplamış durumda..göbeğim bacaklarım kollarım ellerim ayaklarım....Allah kimsenin başına vermesin..geceleri kaşımaktan uyuyamıyorum evdeki herkes seferber oldu beni kaşımak için ...dr a gittim losyon verdi fayda etmedi. bugun bida gittim cildiyeye yönlendirdi doktorum..o da bi krem verdi PUPPP diye hamilelerde %1 görülen bi hastalıkmış..Ancak doğum yapınca geçermiş ya bi kaç gün sonra ya bi kaç ay..ama kafayı yemek üzereyim..netten resimlerine bakabilirsiniz heryerim kocaman kabarcık sanki 10000 tane sivrisineğin istilasına uğramış gibiyim..Allahım bu durumu yasayan herkese sabır versin.. İnşallah kızımda hayırlısı ile gelir bir an evvel de geçer..Kaşıntısı olanlar dikkat etsin yani.ben hep çatlaklara yordum inanın görüntü felan geçtim artık kaşımak aşırı sinir bozucu...:/ Dua edin neolur..Artık gecelerim gündüzlerim karıştı.:18::18:
Ac karnina canim
Saol canim insallahCanim netten baktım cok fena yaa. Allah yardimcin olsun. Insallah bir kac aya kalmadan birkac gunde gecer, kurtulursun ve rahat rahat ilgilenirsin bebeginle.
Muhtemelen doğum yaptın canım. Hatırlı olsun gözünğz aydınHakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıklı bi şekilde kuaklatımIza alırız inşallah bende yarın sabh 8 de yatış yapcam suni sancı vercekler inşallah çok kısa sürede doğururum, duniden sezeryana geçmem inşallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ishal olmak sorun değil ki..ama yarın sezeryana engel bi durum falan olmaz inşallah... 🙏
Olmasin olmasin iyi dusun iyi olsun :))) benimde yarin dogum gunum senin kofteyle ayni gun dogmus olcaz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?