2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

zamqn ayırıp ne kadar güzel ne kadar içten yazmışsın öyle Allah razı olsun çok teşekkür ederim..dediğin gibi hamilelik çok iyi geçti ama şu son 1 ay çok feci..yinede şükür halimize..iyi dileklerin içinde çok sağol canımcım aynıları senin içinde geçerli..şu süreci atlatıp normal hayata dönüp sağlıklı mutlu olmamız dileğiyle 🙏

sanada geçmiş olsun cnm..ishal olmak bişey değilde böyle 1 gün kala Allah korusun sorun olur diye korktum ben

evet internette öyle yazıyo
:18:
inş güzel geçer cnm çok stresliyim

Ay canim xok gecmis olsun dogum stresi korkusu sanirim hepimizde var son zamanlarda ishal bende de var sanirim normal zaten herkes oyle yazmis allah yardimcimiz olsun merak etme allahin izniyle alacaz bebeklerimizi kucagimiza

merhabalar kızlar :) günlerdir bilgisayarı açamıyorum telefonumdan giriyorum ama ordaki bir problemden dolayı bu konuya msj yazamadım bir kaç kere denememe rağmen.

ben öncelikle tebrik edenlere teşekkür ederim. doğum yapacak olanlara da hayırlı ve kolay doğumlar dilerim :)

bizi soracak olursanız kızım 2660 gr 49 cm doğdu. 5 günlükken hastaneye çağırdılar ilk muayenesi için. kilosu 2600 çıktı ilk hafta kilolarının düşmesi gayet normal bir şeymiş :) aynı gün sarılık testi ve zeka testi için kan alındı yavrumun topuğundan. sarılıkta 0-11 arası normal değerler benim kızımın değeri 15.6 çıktı. doktoru 2 gün sonra tekrar gelin kontrol edelim yükselebilir dedi. iki gün sonra gittik yine kan aldılar bu sefer 14.5 çıktı düşmüş çok şükür :) doktor bu saatten sonra çıkmaz sarılıkta ilk 10 gün bizim için önemli dedi.. :) ama ben o arada bol bol emzirdim yavruyu ve kaynatıp ta hafif şekerli su da verdim arada.. bizde verilir.. herneyse öyle atlattık doktor muayenelerini . bir dahaki muayenemiz 16 haziranda :)

beslenme konusuna gelince 2 ya da 3 saatte bir emiyor kızım . daha sonra uyuyor zaten direkt. emiyor derken sol göğsümü emiyor sağ göğsümü göğüs ucumdan dolayı ememiyor ben de sağıp ta veriyorum sağ göğsümü. sonra da uyutuyorum. yavrum çok şükür bana çok fazla kahretmiyor .

gaz sancılarımız yok ilerde de olmaz umarım . kakası ilk günlerde siyah renkteydi. 2-3 gün sonra sarıya döndü :) yani normalde döndü.

göbek bağımız doğduktan beş gün sonra düştü :)

bu arada her akşam çıpı da yaptırıyoruz bizden haberler böyle doğum yapanlar sizde durumlar nasıl :)

Merhaba canım Ben sezeryanla doğum yaptım 15 gün önce. Göbeğim bir hayli indi ama daha var fazlalık . Bayrama kadar bence haydi haydi düzelir :) bir de ben ne korse kullandım ne sardım estetik dikisli olduğum için dikisleri zorlamak istemiyorum . Doğal yöntemlerle ne gibi egzersizler yapabiliriz acaba göbeğin tamamen toparlanması için. Benim doktorum hareket ettikçe kendi kendine toparlanacak dedi. Evde hiç yatmadım oturmadım zaten bi de benim söyle bir sorunum var götüm büyümüstü hamileliğimde ve hala da kocaman onu naapçm hiç bilmiyorum . halbuki hamilelikten önce 52 kilo 1.71 boy dal gibi kızdım . doğumdan sonra hiç tartılmadım gerçi En kısa zamandan yine tartılcm

doğum yapan arkadaşlar bizim bu göbekler ne zmaan düzelir bayrama dzelir mi

6 günlük anneden herkese selamlar...
arkadaşlar forumu okumam bayağı bi zaman alıyor tabii minik kemalim izin verdiği sürece ki ancak yazıyorum....bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum.. özellikle genel sez. isteyenlere..
benim ilk doğumum epidural sez. olmuştu ,ayağa kalkmam ve uyanık olmam toparlanmamve açı çekme konusunda çok iyiydi....ama ameliyathanede gözlerimin açık olması ve bunun beni çok heyecanlandırması yüzünden ikinciyi genel anestez.istedim...ama kesinlikle genel anes. kaçının derim..kendime gelmem çok uzun sürdü,o kadar da bacaktan ağrı kesici iğne vurmalarına rağmen çoook ağrım oldu..ama belden sez. öyle değidim..daha konforlu ve acısız geçirdim.. diyorum keşke bunu da belde uyuşturmalı olsaydım..şu an evdeyimbacaktan ağrı kesici vurulan bölgeler uyuşmuş bi şekilde hissedemiyorum ayrıca yürürken de acıyor.yarın dr kontrolde söyleyeceğim....yani sonuç;spinal anesteziyi öneririm iki çeşidi de denemiş biri olarak.....

merhaba kızlarr,,

kaşıntı kaşıntı derken sonunda bütün vücudumu yara kaplamış durumda..göbeğim bacaklarım kollarım ellerim ayaklarım....Allah kimsenin başına vermesin..geceleri kaşımaktan uyuyamıyorum evdeki herkes seferber oldu beni kaşımak için ...dr a gittim losyon verdi fayda etmedi. bugun bida gittim cildiyeye yönlendirdi doktorum..o da bi krem verdi PUPPP diye hamilelerde %1 görülen bi hastalıkmış..Ancak doğum yapınca geçermiş ya bi kaç gün sonra ya bi kaç ay..ama kafayı yemek üzereyim..netten resimlerine bakabilirsiniz heryerim kocaman kabarcık sanki 10000 tane sivrisineğin istilasına uğramış gibiyim..Allahım bu durumu yasayan herkese sabır versin.. İnşallah kızımda hayırlısı ile gelir bir an evvel de geçer..Kaşıntısı olanlar dikkat etsin yani.ben hep çatlaklara yordum inanın görüntü felan geçtim artık kaşımak aşırı sinir bozucu...:/ Dua edin neolur..Artık gecelerim gündüzlerim karıştı.:18::18:

Ben genel anesteziyle olacagim sezaryeni. Daha önce belimden gecirdigim operasyonlar sebebiyle. Epidural yada spinal hakkında hic fikrim yok ama ben genelden memnun kalmistim. Insallah yine memnun kalırım

Canim netten baktım cok fena yaa. Allah yardimcin olsun. Insallah bir kac aya kalmadan birkac gunde gecer, kurtulursun ve rahat rahat ilgilenirsin bebeginle.

Dun aksamdan beri.agrim.var kizlar ama cok.asiri dayanamayacagim.kadar da degil. Kasiklarimda devamli bir agri. Ve bebek.oynadiginda asagiya baski yapio sanki cikacakmis gbi. Daha ilk.hamileligim.hic bir bilgim.yk. Ve 38+2 yim. Acaba doguma hazirlik agrilari olabilirmi

Canim netten baktım cok fena yaa. Allah yardimcin olsun. Insallah bir kac aya kalmadan birkac gunde gecer, kurtulursun ve rahat rahat ilgilenirsin bebeginle.
Saol canim insallah
Dogumla gecet diyorlar insallah oyle olur..gercekten simdi bile kasinmaktan aglamak uzereyim ama sabrediyorum.goruntu zaten Allah beterini vermesin degisik ama inan kasinmak psikolojimi bozdu...cok saol cnm insallah kasintim gecer hemen..

Muhtemelen doğum yaptın canım. Hatırlı olsun gözünğz aydın . Nasıl bir doğum oldu korktuğun gibi mi. yoksa sancı çekmene değdi mi normal doğum olabildimi??? Bende aynı senin gbi olucam c.tesi (

Olmasin olmasin iyi dusun iyi olsun :))) benimde yarin dogum gunum senin kofteyle ayni gun dogmus olcaz :))))

ooooo hadi bakalım... Aynı gün olcaksınız demek kısmetse 💛💛💛 1 saat sonra falan arıcam doktoru sorcam zaten "geçmezse sorun olur mu,napcaz" diye... İnş ertelenmez de bir an önce biter bu stres!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…