2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Pamukhelva benimle aynisin ben de pazartesi kontrole gidiyorum. Sen de pazartesi yaz lutfen kontrol sonrasi.

göğüs kalkanı var aldım canım,avent'ın..ilk başlarda işime yaradı baya,hatta içine süt bile birikiyordu ama kullanmaya başladığımızın 3.günü vakumladığı için hep meme ucum ve çevresi şişti kocaman oldu..bende artık bıraktım..
göğüs ucuda almıştım ama onu hiç kullanamadım,bebek tutmadı hatta tutamadı gibi geldi ağzına büyük geldi yani..bide standart boy almışım bide küçük boyu varmış sanırım..

aaah canım üşenmemiş uzunca detaylıca yazmışsın ne güzel çok sağol teşekkür ederim.. 😘 kaşık olayı aslında mantıklı geliyor ama...aaay bilemedim...yav şu emzirme sorunu amma büyük sorunmuş yaaaa 😔

anladım canım şoka girdimde ben yanlış anladım ...biliyorum erken doğumunu iyi haberini sabırsızlıkla takip edenlerdenim:)

Sagol bacim....
Bu arada yukarda yeni gordum hikayeni masaallah cabuk toparlanmissin
Darisi sezeryan olacak diger arkadaslara
Ayrica oglumun sariligi hala devam ediyor...
Hemen gecmezmis arada bir sekerli su veriyorum ben..
Hem gazi hemde sariligi icin bilgin olsun .

Canm bende de acayip göğüs yarası oldu ağlayarak emzirdim daha sonra arkadasın da dediği gibi sudokrem kulandm emzirmeden yıkadım arada havalandrdrm bildigin memeler fora gezdim ve şimdi iyiyim cok şükür sen de dediğimî yap umarım gecer

herkese iyi gelen şey farklı demek..aslında bilsem ki çare olcak,denicem hepsinide..bakalım..sağol canım..

bende veriyorum güneşede çıkartıyorum oda iyi geliyor umarım çabuk iyileşirler...

evet cnm 1 hafta oldu bugun artik.. tesekkur ederim. darisi basina insallah senin ne zaman dogum Allah kismet ederse? ikimizde iyiyiz cok sukur canim..

gözünüz aydın canım :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. bizde cadımızı 17 ekim gibi bekliyoruz.. hayırlısı :) öp minişi yerime aeo

Canım merhaba, simdi 10 dk zamanım oldu tesadüfen okudum yazdığını. Benim kızımın da sarılığı hala devam ediyor. Lara suan 25 günlük. Doktor bu anne sütü sarılığı dedi iki gün emzirmeyi kesip sadece mama verin dedi. Bize similac diye örnek bir mama verdi. Basta hiç mama vermedim kızıma. Sık sık iki saatte bir beslemeye basladım. Uyuyorsa bile uyandırıyordum ama pazartesi günü internetten sarılık değeri daha da yükselirse ısık tedavisi ya da kan değisimi falan gibi seyler okudum. Korktum açıkçası ve o gün ilk mamayı verdim kızıma. Doktorun dediğini yapmaya karar vermistim. Ama sadece 24 saat mama vermeye dayanabildim. 24 saat sonra tekrar süt vermeye basladım kızıma. Emzirmeye basladım yani. Bu arada mama verdiğim günden sonra kızımın dilinde beyaz bir tabaka olustu ve kızım iki gün kakasını yapamadı yaa ben naapıcaamı bilemiyorum . Anne olmak çok zormus :) bir de doktor kontrolde kızımın kilosunu düsük bulmustu mama takviyesine baslayabiliriz falan demisti. Siz mama takviyesi yapıyormusunuz. Bir de sizinkinin sarılığı niçin uzamıs canım

Bu arada sekerli su biz de veriyoruz kaynatıp ta doğduğundan beri :)

Bacim oncelikli olarak Rabb'im anali babali buyutmeni nasip etsin....
Benim oglum dogar dogmaz solunum sikintisindan dolayi yatmisti....
Sariligi yogun bakimda iken basladi...
Orada fototerapi gordu neyse ciktiktan iki gun sonra tekrar artti bu sefer zeynep kamil e yatirdik...
Ilk gun anne sutu vermediler sadece mama verdiler fsebep anne sutu mu diye...
Fakat degeri iyice artti bu sefer oglum ve benden subgrup adli kan tahlili yapildi kandan mi kaynaklaniyor diye ama sukur oda degildi....
Sonradan degeri iyice dusunce cikisimizi verdiler...
Ilk baslarda emme problemimiz oldugu icin sagarak veriyordum ama saginca her iki saatte bir 50-60 cc cikiyordu amca yetiyordu ogluma...
Gunde bir iki defa ek mama verdim ama cok surmedenaile hekimim uyardi sakin mama verme diye...
Dedigin gibi dili bembeyazdi....
Daha sonra emme refleksi gelisti ve sadece anne sutu emdi....
Ama oyle iki saatte bir ddgil aklima estikce verdim memeyi agzina oyle oyle sutumde artti masaallah...
Simdi oglum sutumu tuketmeye yetisemiyor....
2.500 dogan oglum 4.500 bugunlerde
47 gunluk olduk....
Diyecegim su ki bacim saati falan birak sadece geceleri iki saatte bir ver...
Fakat gunduz ne kadar cok verir isen sutunde o hizla artar aklinda bulunsun....
Birak azda ac kalsin seni daha istekle emecektir emin ol...
Arada birde sekerli su verki kan sekeri dusmesin...
Sarilik hemen gecen birssy degilmis...
Su an sadece goz cevresinde hafif sarilik var hepsi bu ...

Arkadaşlar, bugün kontrole gittim ve doktorumla bebeğimin doğum gününü planladık. Pazartesi, salı olabilir dedi, ben de çarşamba, perşembe olsun dedim:) Bebeğim daha erken gelmezse çarşamba 11 gibi genel anestezi ile sezeryan planladık. 9 ay 1 haftalık gibi olacak. Hakkımızda hayırlısı, doğumdan önce yine yazarım.

Kızlar bana SGK dan mesaj geldi emzirme ödeneğiniz olan 595 tlyi bankadan alabilirsnz diye ancak hangi banka oldgu yazmıyor bilgisi olan var mı

Merhabalar benide aranıza alın inş bu ay bende hamile kalmak isterim kismet herşey adet tarihim temmuz 7 sini bekleyecem ins. hersey hayirldir sağlıklidir 10 aydır bebek isteyenlerdenm dua edin ne olur çok istiyorum:2:

Merhaba kizlar sonunda doguranlar kervanina bende katildim allaha şükür dun aksam cok zor gecti bugun eve gectik allahtan cok daha iyiyiz emzirmeye çalışıyorum ama arada mama verdik

Merhaba kizlar sonunda doguranlar kervanina bende katildim allaha şükür dun aksam cok zor gecti bugun eve gectik allahtan cok daha iyiyiz emzirmeye çalışıyorum ama arada mama verdik

Gözün aydın... Allah bebeğini sağlıcakla analı-babalı büyütmeyi nasip etsin... İnşallah ağrıların geçmiştir ve sütün bol bol gelir...

Kizlar yasadigim ailesel stresten dolayi sutum çok az napmaliyim 25 gunluk olduk gunde 4 5 defa mama takviyesi yapiyorum sizde durumlar nedir bide sutunuzun çok oldugunu nasil anlarsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım inşallah sütün artar. Ben Allah kısmet ederse haftaya bebeğimi kucağıma alacağım ama şimdiden süt için ürün aldım. Hatta kargodan bugün elime ulaştı. İnternette hassasanne diye bir sayfa var. Oradaki anne kullanmış. GNC bira mayası tableti. İnşallah faydası olur. Ama stres başlıca etken olmak üzere, suyu su veya hoşaf olarak tüketmek gerekiyormuş.
Sütün yetip yetmediği bebeğin kilo alışı ve günlük yaptığı çiş sayısı ile anlaşılıyor diye biliyorum ama doktorun veya aile hekimin bilir, danış istersen...

Canım gözün aydın güle güle büyüt bebişini sıra bizde artık bende salıyı bekliyorum hayırlısıyla bana da dua edin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…