Canim doktor 1 hafta sure verdi eger gelmezse bebis ben mudahale edecegim sunni sanciyla dedi.dilerim hic gerek kalmadan gelir kendi rizasiyla bebegim.eger sunni sanci ilede acilma olmazsa mecbur sezeryan yapariz dedi simdilik onun gelmesini bekliyoruz hergun dua ediyorum hurma yiyorum dilerim hic bunlara gerek kalmadan normal yollarka kavusurum canim..insallah hepimiz saglikla kucakliyacagiz kuzularimizi..pazatesi kontrolum var bekliyorum oyle tatlim..
Pufpuff cum göğüslerin için birde aventin göğüs kalkanı var bende ondan kullanıyorum silikon aynı meme ucu gibi bebekte çok kolay kavrayabiliyor. Benimde göğüs ucum yoktu bebeğim ememiyordu bu ürün sayesinde artık sorunsuzca emiyor. Tavsiye ederim.benim çok işime yaradı.Telefondan yazıyorum umarım foto yükleyebilmişimdir.
Pufpufum haklisin kaşıkla baş etmek zor ama gebelik egitimlerindede cok soylediler bu kuzular biberona alisinca memisi kabul etmede bu sefer sorun cikiariyorlarmis plastik kasik yada dediler sırıngayla verin sutunuzu.kasikla bas edemezsin ama agzinin kenarindan siringayla verebilirsin..gerci simdi bize kolay geliyor soyle yap boyle yap demek kim bilir biz ne yapacagiz ama goguslerin cabuk iyilesecek gibiyse hemende alismaz herhalde bebek biberonasu kantaron yaginida dene pufpufumbirdw sudocrem var aslinda bu bebek pisik kremi ama herseye iyi geliyor yanik yara catlak sivilce pisik aklina gelecek hersey resmen bir mucize ve annelerin bas kremi bu biz bebegede aldik ama ben hamilelikte elim yansa bi yerim catlasa hep bunu surdum simdi geldi aklima ondan al pufpufum ise bile yaramasa bebegin icin zaten kullanacagin harika bi krem eczanelerde var bide mothercare magazasinda
anladım canım şoka girdimde ben yanlış anladım ...biliyorum erken doğumunu iyi haberini sabırsızlıkla takip edenlerdenim:)
aaah canım üşenmemiş uzunca detaylıca yazmışsın ne güzel çok sağol teşekkür ederim.. 😘 kaşık olayı aslında mantıklı geliyor ama...aaay bilemedim...yav şu emzirme sorunu amma büyük sorunmuş yaaaa 😔
Canm bende de acayip göğüs yarası oldu ağlayarak emzirdim daha sonra arkadasın da dediği gibi sudokrem kulandm emzirmeden yıkadım arada havalandrdrm bildigin memeler fora gezdim ve şimdi iyiyim cok şükür sen de dediğimî yap umarım gecer
Sagol bacim....
Bu arada yukarda yeni gordum hikayeni masaallah cabuk toparlanmissin
Darisi sezeryan olacak diger arkadaslara
Ayrica oglumun sariligi hala devam ediyor...
Hemen gecmezmis arada bir sekerli su veriyorum ben..
Hem gazi hemde sariligi icin bilgin olsun.
evet cnm 1 hafta oldu bugun artik.. tesekkur ederim. darisi basina insallah senin ne zaman dogum Allah kismet ederse? ikimizde iyiyiz cok sukur canim..
Sagol bacim....
Sagol bacim....
Canım merhaba, simdi 10 dk zamanım oldu tesadüfen okudum yazdığını. Benim kızımın da sarılığı hala devam ediyor. Lara suan 25 günlük. Doktor bu anne sütü sarılığı dedi iki gün emzirmeyi kesip sadece mama verin dedi. Bize similac diye örnek bir mama verdi. Basta hiç mama vermedim kızıma. Sık sık iki saatte bir beslemeye basladım. Uyuyorsa bile uyandırıyordum ama pazartesi günü internetten sarılık değeri daha da yükselirse ısık tedavisi ya da kan değisimi falan gibi seyler okudum. Korktum açıkçası ve o gün ilk mamayı verdim kızıma. Doktorun dediğini yapmaya karar vermistim. Ama sadece 24 saat mama vermeye dayanabildim. 24 saat sonra tekrar süt vermeye basladım kızıma. Emzirmeye basladım yani. Bu arada mama verdiğim günden sonra kızımın dilinde beyaz bir tabaka olustuve kızım iki gün kakasını yapamadı yaa ben naapıcaamı bilemiyorum . Anne olmak çok zormus :) bir de doktor kontrolde kızımın kilosunu düsük bulmustu mama takviyesine baslayabiliriz falan demisti. Siz mama takviyesi yapıyormusunuz. Bir de sizinkinin sarılığı niçin uzamıs canım
Merhaba kizlar sonunda doguranlar kervanina bende katildim allaha şükür dun aksam cok zor gecti bugun eve gectik allahtan cok daha iyiyiz emzirmeye çalışıyorum ama arada mama verdik
Kizlar yasadigim ailesel stresten dolayi sutum çok az napmaliyim 25 gunluk olduk gunde 4 5 defa mama takviyesi yapiyorum sizde durumlar nedir bide sutunuzun çok oldugunu nasil anlarsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım gözün aydın güle güle büyüt bebişini sıra bizde artık bende salıyı bekliyorum hayırlısıyla bana da dua edinMerhaba kizlar sonunda doguranlar kervanina bende katildim allaha şükür dun aksam cok zor gecti bugun eve gectik allahtan cok daha iyiyiz emzirmeye çalışıyorum ama arada mama verdik
Merhaba kizlar sonunda doguranlar kervanina bende katildim allaha şükür dun aksam cok zor gecti bugun eve gectik allahtan cok daha iyiyiz emzirmeye çalışıyorum ama arada mama verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?