2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Masallah canım oğluna da sana da.. :) yazdıkların bana öyle güzel moral ve destek oldu ki . Geçen hafta cumartesi günkü doktor kontrolümüzden beri ne yapacağımı sasırmıs durumdaydım çünkü. 2600ken 12 gün sonra 2850 2860 civarı kiloya ulasmıs bebeğim . Doktor bebeğin kilo alımının az olduğunu söylemisti. İleride mama takviyesi yapabiliriz demisti . Bi üzülmüstüm ki anlatamam bütün gün ağlamıstım . Ayrıca sarılık değeri yüksek çıktığı için iki gün sadece mama verelim sarılığını düsürelim demisti . Bir de benim elime similac diye 2 paket örnek mama tutusturdu . Salı günü de tekrar gelin demisti . Ama ben pazartesi gününe kadar hiç mama vermemistim . En fazla iki saatte bir uyuyorsa bile uyandırıp sütümü veriyordum emziriyordum kızımı . Pazartesi günü biraz bilgisayarı açma fırsatım olunca arastırdım sarılığın yükselmesi durumunda uygulanacak tedavileri okuyunca panikleyip mama verdim o gün ilk defa kızıma 24 saat boyunca . 24 saat mama vermeye zor dayandım her mama verdiğimde ağladım niye sütüm yerine mama veriyorum diye . Sütümü de sağıp attım o 24 saat boyunca . Benim de iki göğsümden toplamda 50 60 çıkıyordu aynı senin gibi. Bebeğim o zaman tam 20 günlüktü iste . Herneyse . 24 saat mamadan sonra tekrar emzirmeye basladım ben . Sık sık emziriyordum ama kafamı hep acaba sütüm yetiyor mu sorusu kurcalıyordu . bu yüzden pazartesiden bu yana bir kaç kez daha mama hazırladım kızıma doymadığını düsünüp . Panikleyip saçma sapan isler yaptım anlayacağın . Daha sonra bir arastırdım ki bebek bir ayın sonunda eğer 2950 ile 5400 kilo arsı ise ağırlığı normalmis . Benimki suan bir aylık bile değil 24 günlük daha . Ben de sütüm yettiğince sütümle beslemeye karar vermistim zaten . Senin yazdıkların da bana çok moral ve destek oldu . Tekrardan 41 kere masallah size . Çok mutlu oldum sütünün öyle artmasına . Biz simdi yarın tekrar doktora gidicez.. Bakalım kilosu ve sarılığı ne çıkacak . :) :)

Merhaba kizlar sonunda doguranlar kervanina bende katildim allaha şükür dun aksam cok zor gecti bugun eve gectik allahtan cok daha iyiyiz emzirmeye çalışıyorum ama arada mama verdik

Pilise seni merak ediyodum ben de.. Gozun aydin canim cok sukur sag salim ikinizde kavustunuzz. Darisi basimiza .. Allah her anini yasayarak saglikla buyutmeyi nasip etsin sana ins

Kızlar günaydıııın..gece saat 1.30 gibi hafif sancım başladı ve bir anda pembe suyum geldi sonra kanlı hal aldı..hastaneye yatırdılar doğurana kadar burdasın açılman sancın yok ama suyun geliyor dediler..şimdi bekliyorum dua edin ne olur kızlar hepinizi öpüyorum

canım benim dualarim seninle insallah bi avazda dogurursun :)
darisi benim basima insallah surda 3gun kaldi bende tik yok (

Insallah bir avazda en guzel sekilde dogurursun kolaycanaaa canim. Bende de tik yok hala 40+1 im bugun dr a gidicem nst ye giricem bisey yok eger hala yoksa pazartesiye sezeryan randevusunu aliyim mi yoksa sizce 40+6 ya kdr bekliyeyim mi? Normal dogumu da cok istedim ama gelmedi sancim acilmam da yok. Bu hal de inanim cok bunaltti beni. Napiyim bilemedim.

Kızlar bana SGK dan mesaj geldi emzirme ödeneğiniz olan 595 tlyi bankadan alabilirsnz diye ancak hangi banka oldgu yazmıyor bilgisi olan var mı

uuuuuu 500 küsür tl çok iyi para kızzzz yaşadın 😁
dün face grubunda paylaşıldı bu konu..ama 100 küsür tl'den bahsedildi..belki kişiden kişiye değişiyordur tabi..
süt ödeneği diye geçiyor,sgk'ya sen ya da eşin kim kayıtlıysa o gidip kimliklerle parayı alabiliyor..ziraat bankasından canım 😉

Cnm insallah bir avazda dogumun gerceklesir Allah yar ve tardimcin olsun...

Bende senle ayni durumdayim pazartesi doktora gitcem ne yapacagimi sasirdim ne yapalimki :))) gelmeyede niyetleri yok benimki kanala bile inmemis ....

CanımQUOTE=Feyza81;35816306]Kızlar bana SGK dan mesaj geldi emzirme ödeneğiniz olan 595 tlyi bankadan alabilirsnz diye ancak hangi banka oldgu yazmıyor bilgisi olan var mı[/QUOTE]

Canım sen ne iş yapıyorsun birde bu süt ödeneğini almak için ne yapiyoruz

arkadaşlar herhese selamlar..........
malum 15 günlük bir bebeğim var pek bakamıyorum foruma...bu arada doğum yapan bütün arkadaşları tebrik eder sağlıcakla bebeklerine bakmalarını dilerim

Kızlar merhaba ben mayıs annesiyim 25 inde kızimiz doğdu. Elimde prima premium care 1 numara olan 2 paket bebek bezi var. Bize artık küçük geliyor,biz 2 numaraya geçtik. Bu bezleri ankarada oturan kişilere 2 paketinu 50 tl ye teslim edebilirim. Ankara dışından isteyenede kargo alıcı ödemeli 50 tl ye yollayabilirim.

CanımQUOTE=Feyza81;35816306]Kızlar bana SGK dan mesaj geldi emzirme ödeneğiniz olan 595 tlyi bankadan alabilirsnz diye ancak hangi banka oldgu yazmıyor bilgisi olan var mı

Canım sen ne iş yapıyorsun birde bu süt ödeneğini almak için ne yapiyoruz[/QUOTE]
Canım bu emzirme ödeneği memura da veriliyor mu bilgin var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm insallah bir avazda dogumun gerceklesir Allah yar ve tardimcin olsun...

Bende senle ayni durumdayim pazartesi doktora gitcem ne yapacagimi sasirdim ne yapalimki :))) gelmeyede niyetleri yok benimki kanala bile inmemis ....

Benimki de inmemis ben simdi nstdeyim bi degisiklik yok sifir sanci napcami bilemedim valla

Canım sen ne iş yapıyorsun birde bu süt ödeneğini almak için ne yapiyoruz
Canım bu emzirme ödeneği memura da veriliyor mu bilgin var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Ben fizyoterapistim canm özl eğitim merkezinde çalışıyorum memura da veriliyor diye biliyorm eşimin abisi
Öğretmen ona 140tl verdiler sanırım ziraat
Bankasından alıcaz parayı bi arkadas öyle demiş

Merhaba kizlar nasilsiniz. Biz toparlaniyoruz oglusumla cok şükür. Prensesiminde tahmin ettigim kadar büyük olmadi tepkisi. Bende sezaryen acisinin göğüs sancisinin disinda bir de bas agrisi var kizlar sersem gibiyim. Bugun doktoruma ulaşmaya çalışacağım, normal mi acaba diye. Sizde durumlar nasil

Ben hiç iii deilim.sabahtan beri içimden hep ağlamak geliyo.bebeğim emiyo sıkıntı yok gibi bugün 1 haftalık olduk.çok bunalım.insanlar üstüme üstüme geliyo sanki.her kafadan bi ses çıkıyo.bide Mevlüt stresi ya Persembe ya cuma.çok sıkıldım evde
.bu arada hala doğum yapmayan arkadaslar allah kurtarsin bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…