Kızlar bana SGK dan mesaj geldi emzirme ödeneğiniz olan 595 tlyi bankadan alabilirsnz diye ancak hangi banka oldgu yazmıyor bilgisi olan var mı
Bacim oncelikli olarak Rabb'im anali babali buyutmeni nasip etsin....
Benim oglum dogar dogmaz solunum sikintisindan dolayi yatmisti....
Sariligi yogun bakimda iken basladi...
Orada fototerapi gordu neyse ciktiktan iki gun sonra tekrar artti bu sefer zeynep kamil e yatirdik...
Ilk gun anne sutu vermediler sadece mama verdiler fsebep anne sutu mu diye...
Fakat degeri iyice artti bu sefer oglum ve benden subgrup adli kan tahlili yapildi kandan mi kaynaklaniyor diye ama sukur oda degildi....
Sonradan degeri iyice dusunce cikisimizi verdiler...
Ilk baslarda emme problemimiz oldugu icin sagarak veriyordum ama saginca her iki saatte bir 50-60 cc cikiyordu amca yetiyordu ogluma...
Gunde bir iki defa ek mama verdim ama cok surmedenaile hekimim uyardi sakin mama verme diye...
Dedigin gibi dili bembeyazdi....
Daha sonra emme refleksi gelisti ve sadece anne sutu emdi....
Ama oyle iki saatte bir ddgil aklima estikce verdim memeyi agzina oyle oyle sutumde artti masaallah...
Simdi oglum sutumu tuketmeye yetisemiyor....
2.500 dogan oglum 4.500 bugunlerde
47 gunluk olduk....
Diyecegim su ki bacim saati falan birak sadece geceleri iki saatte bir ver...
Fakat gunduz ne kadar cok verir isen sutunde o hizla artar aklinda bulunsun....
Birak azda ac kalsin seni daha istekle emecektir emin ol...
Arada birde sekerli su verki kan sekeri dusmesin...
Sarilik hemen gecen birssy degilmis...
Su an sadece goz cevresinde hafif sarilik var hepsi bu ...
Merhaba kizlar sonunda doguranlar kervanina bende katildim allaha şükür dun aksam cok zor gecti bugun eve gectik allahtan cok daha iyiyiz emzirmeye çalışıyorum ama arada mama verdik
Kızlar günaydıııın..gece saat 1.30 gibi hafif sancım başladı ve bir anda pembe suyum geldi sonra kanlı hal aldı..hastaneye yatırdılar doğurana kadar burdasın açılman sancın yok ama suyun geliyor dediler..şimdi bekliyorum dua edin ne olur kızlar hepinizi öpüyorum
Kızlar bana SGK dan mesaj geldi emzirme ödeneğiniz olan 595 tlyi bankadan alabilirsnz diye ancak hangi banka oldgu yazmıyor bilgisi olan var mı
Kızlar günaydıııın..gece saat 1.30 gibi hafif sancım başladı ve bir anda pembe suyum geldi sonra kanlı hal aldı..hastaneye yatırdılar doğurana kadar burdasın açılman sancın yok ama suyun geliyor dediler..şimdi bekliyorum dua edin ne olur kızlar hepinizi öpüyorum
Kizlar iki gun once normal dogum ysptim.
Hayirli olsun ne koydun ismini :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm insallah bir avazda dogumun gerceklesir Allah yar ve tardimcin olsun...Kızlar günaydıııın..gece saat 1.30 gibi hafif sancım başladı ve bir anda pembe suyum geldi sonra kanlı hal aldı..hastaneye yatırdılar doğurana kadar burdasın açılman sancın yok ama suyun geliyor dediler..şimdi bekliyorum dua edin ne olur kızlar hepinizi öpüyorum
Insallah bir avazda en guzel sekilde dogurursun kolaycanaaa canim. Bende de tik yok hala 40+1 im bugun dr a gidicem nst ye giricem bisey yok eger hala yoksa pazartesiye sezeryan randevusunu aliyim mi yoksa sizce 40+6 ya kdr bekliyeyim mi? Normal dogumu da cok istedim ama gelmedi sancim acilmam da yok. Bu hal de inanim cok bunaltti beni. Napiyim bilemedim.
CanımQUOTE=Feyza81;35816306]Kızlar bana SGK dan mesaj geldi emzirme ödeneğiniz olan 595 tlyi bankadan alabilirsnz diye ancak hangi banka oldgu yazmıyor bilgisi olan var mı
Cnm insallah bir avazda dogumun gerceklesir Allah yar ve tardimcin olsun...
Bende senle ayni durumdayim pazartesi doktora gitcem ne yapacagimi sasirdim ne yapalimki :))) gelmeyede niyetleri yok benimki kanala bile inmemis ....
Canım bu emzirme ödeneği memura da veriliyor mu bilgin var mıCanım sen ne iş yapıyorsun birde bu süt ödeneğini almak için ne yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?