Merhaba kizlar nasilsiniz. Biz toparlaniyoruz oglusumla cok şükür. Prensesiminde tahmin ettigim kadar büyük olmadi tepkisi. Bende sezaryen acisinin göğüs sancisinin disinda bir de bas agrisi var kizlar sersem gibiyim. Bugun doktoruma ulaşmaya çalışacağım, normal mi acaba diye. Sizde durumlar nasil
Kızlar günaydıııın..gece saat 1.30 gibi hafif sancım başladı ve bir anda pembe suyum geldi sonra kanlı hal aldı..hastaneye yatırdılar doğurana kadar burdasın açılman sancın yok ama suyun geliyor dediler..şimdi bekliyorum dua edin ne olur kızlar hepinizi öpüyorum
kızlar Çok zor durumdayım lütfen yardım edin. Göğsümün ucu küçük diye emziremiyorum bebeğimi bugün 5 günlük olacak sütüm yeni yeni geliyor mecburen biberon verdim bugüne kadar şimdi Ne yapacağım emzirmek için göğüs ucuna silikon bir şey taktım yara olmasın diye kullanmış bi tanıdık onunla biraz emiyo ama sutüm Çok değil diye yine sinir krizi geçiriyor sürekli ağlıyorum ben de Bu emzirme konusu beni Çok yıprattı
en çok çekenlerden biriyimdir bu konuda hep yazdım burayada,hatta belki en çok ben çektim!!! 😔 hâlâ çekiyorum...yara oldu çatlak oldu azcık kanadı bile + uçları şekil değiştirdi memeyi tutamadı çocuğum sonra mecbur sağmaya başladım 4 gün oldu...sağıp sağıp biberonla veriyorum istemesemde...ancak uçları düzeldi,şekli yuvarlak oldu yine ama acıyor hâlâ...
Benimki de inmemis ben simdi nstdeyim bi degisiklik yok sifir sanci napcami bilemedim valla
Ben dr dan ciktim simdi kituyum valla carsambaya kdr normal oldu oldu olmadi sezeryana giriyorum. Suni denemiycem dedij.
Canım gözün aydın.hayırlı olsun bebiş in.Merhaba kizlar sonunda doguranlar kervanina bende katildim allaha şükür dun aksam cok zor gecti bugun eve gectik allahtan cok daha iyiyiz emzirmeye çalışıyorum ama arada mama verdik
Hadi canım hayırlısı.doğum yapmışsınız umarımKızlar günaydıııın..gece saat 1.30 gibi hafif sancım başladı ve bir anda pembe suyum geldi sonra kanlı hal aldı..hastaneye yatırdılar doğurana kadar burdasın açılman sancın yok ama suyun geliyor dediler..şimdi bekliyorum dua edin ne olur kızlar hepinizi öpüyorum
gözün aydın canım.Kizlar iki gun once normal dogum ysptim.
Merhaba kizlar nasilsiniz. Biz toparlaniyoruz oglusumla cok şükür. Prensesiminde tahmin ettigim kadar büyük olmadi tepkisi. Bende sezaryen acisinin göğüs sancisinin disinda bir de bas agrisi var kizlar sersem gibiyim. Bugun doktoruma ulaşmaya çalışacağım, normal mi acaba diye. Sizde durumlar nasil
kızlar Çok zor durumdayım lütfen yardım edin. Göğsümün ucu küçük diye emziremiyorum bebeğimi bugün 5 günlük olacak sütüm yeni yeni geliyor mecburen biberon verdim bugüne kadar şimdi Ne yapacağım emzirmek için göğüs ucuna silikon bir şey taktım yara olmasın diye kullanmış bi tanıdık onunla biraz emiyo ama sutüm Çok değil diye yine sinir krizi geçiriyor sürekli ağlıyorum ben de Bu emzirme konusu beni Çok yıprattı
ben her emzirmeden sonra lansinoh suruyorum kabuklanma oldu biraz birsz goguslerimde. İlk memeyi tutarken acayip canim yaniyo. Dislerimi sikmaktan iflahim kesiliyo. Sonrasi alisiyo ama. Henuz kanamam olmadi. Zaten sezeryanliyim hemen sutum gelmedi sunun surasinds duzenli olarak 3 gundur emziriyorum. Tam duzene girdibderken yara berelerle ugrascaz bide anlasilan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende sezeryanım ama şükür sütüm geliyordu benim..hâlâda var çok çok aşırı olmasa da..gün içinde süt artırıcı bişeyler yiyip içip duruyorum..az önce 5 gün sonra ilk kez denedim emzirmeyi acımadı canım çok şaşırdım..ama çocuk çok emmedi,yine aranıyor tutamıyor falan aaay ne zor bi süreçmiş yaaa!!!
Masallah canım oğluna da sana da.. :) yazdıkların bana öyle güzel moral ve destek oldu ki . Geçen hafta cumartesi günkü doktor kontrolümüzden beri ne yapacağımı sasırmıs durumdaydım çünkü. 2600ken 12 gün sonra 2850 2860 civarı kiloya ulasmıs bebeğim . Doktor bebeğin kilo alımının az olduğunu söylemisti. İleride mama takviyesi yapabiliriz demisti . Bi üzülmüstüm ki anlatamam bütün gün ağlamıstım . Ayrıca sarılık değeri yüksek çıktığı için iki gün sadece mama verelim sarılığını düsürelim demisti . Bir de benim elime similac diye 2 paket örnek mama tutusturdu . Salı günü de tekrar gelin demisti . Ama ben pazartesi gününe kadar hiç mama vermemistim . En fazla iki saatte bir uyuyorsa bile uyandırıp sütümü veriyordum emziriyordum kızımı . Pazartesi günü biraz bilgisayarı açma fırsatım olunca arastırdım sarılığın yükselmesi durumunda uygulanacak tedavileri okuyunca panikleyip mama verdim o gün ilk defa kızıma 24 saat boyunca . 24 saat mama vermeye zor dayandım her mama verdiğimde ağladım niye sütüm yerine mama veriyorum diye . Sütümü de sağıp attım o 24 saat boyunca . Benim de iki göğsümden toplamda 50 60 çıkıyordu aynı senin gibi. Bebeğim o zaman tam 20 günlüktü iste . Herneyse . 24 saat mamadan sonra tekrar emzirmeye basladım ben . Sık sık emziriyordum ama kafamı hep acaba sütüm yetiyor mu sorusu kurcalıyordu .bu yüzden pazartesiden bu yana bir kaç kez daha mama hazırladım kızıma doymadığını düsünüp . Panikleyip saçma sapan isler yaptım anlayacağın . Daha sonra bir arastırdım ki bebek bir ayın sonunda eğer 2950 ile 5400 kilo arsı ise ağırlığı normalmis . Benimki suan bir aylık bile değil 24 günlük daha . Ben de sütüm yettiğince sütümle beslemeye karar vermistim zaten . Senin yazdıkların da bana çok moral ve destek oldu . Tekrardan 41 kere masallah size . Çok mutlu oldum sütünün öyle artmasına . Biz simdi yarın tekrar doktora gidicez.. Bakalım kilosu ve sarılığı ne çıkacak . :) :)
Genel anestezi içinde geçerli mi aynı durumCanım sezeryan ile doğum yaptın sanırım.Spinal ve epidural olanların ameliyat sırasında başını oynatmaması gerekiyor yoksa çok fena baş ağrısı yapıyor.Ben 1 hafta çektim zonklayan baş ağrısını sonra geçiyor ama baya sersemletiyor insanı.Geçmi olsun canım.
Canım gözün aydın.hayırlı olsun bebiş in.
Hadi canım hayırlısı.doğum yapmışsınız umarım
gözün aydın canım.
Allah analı babalı büyütsün.
Canım Naber.benim kızıma zorum var.hep kucağına almak istiyo
çok Seviyo gerçekten.bende spinal oldum sersem lik bendede oldu.sezeryan zor geldi bana normalde daha çabuk düzeliyon.
Kizlar benim sutum masallah ilk gunden beri cok fazla, surekli sisiyo goguslerim tas gibi oluyo beze beze oluyo
bazen sagiyorum, bebegim de emiyo cok ama sut yine de fazla
size sorum beni goguslerim sanki icten ice ates gibi yaniyo bosaltsam da bu yanma devam ediyo, sizde de yanma var mi?
Agri zaten var ama yanma neden oluyo anlamadim
Kizlar benim sutum masallah ilk gunden beri cok fazla, surekli sisiyo goguslerim tas gibi oluyo beze beze oluyo
bazen sagiyorum, bebegim de emiyo cok ama sut yine de fazla
size sorum beni goguslerim sanki icten ice ates gibi yaniyo bosaltsam da bu yanma devam ediyo, sizde de yanma var mi?
Agri zaten var ama yanma neden oluyo anlamadim
Kizlar bebeği emzirecem diye tutuldu mu sizinde sirtiniz beliniz. Dayak yemis gibiyim
Bacim bak sende benim gibi ayni hataya dusmussun...
Acaba sutum yetmiyor mu ???
Gerci senin bebeginin kilo alimi azmis ama oda anne sutu alamayacagi anlamina gelmez ki..
Sutunu ver gunde bir iki kere de mama ....
Saglik ocagina ger hafta gotururdum ben kilo alimini hemsiremiz cok begendi artik ayda bir gidecegiz....
Ha birde sakin sutum yetmiyor dusuncesine kendini sartlandirma...
Ben moralimi yuksek tutttum kaynanamin aaaa sutun yetmiyo ondan agliyor bu cocuk dmesine ragmen...
Direndim moralimi yuksek tuttum ve cok sukur hem direk gogsumu emdi mamayida biraktik...
Darisi basina
Bu arada bacilarim kendimdw birsey kesfettim sizlerle de paylasmak istedim...
Hergun 2-3 bardak rezene-anason-kimyon karisimi cay iciyorum...
Oglumda gaz denen birsey kalmadi ...
Nasil olsa gazi yok artik deyio icmedim amaninnn gazmanligina geri dondu yavrum..
Hemen cayima tekrar basladim cok sukur artik zorlanmadan kendisi gazini cikartiyor...
Ve bende cok rahatliyorum gazim o kadar olmuyor...
Umarim sizlerde de ise yarar...
Yardim i olabilirsem ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?