2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Canım sezeryan ile doğum yaptın sanırım.Spinal ve epidural olanların ameliyat sırasında başını oynatmaması gerekiyor yoksa çok fena baş ağrısı yapıyor.Ben 1 hafta çektim zonklayan baş ağrısını sonra geçiyor ama baya sersemletiyor insanı.Geçmi olsun canım.

Allahim bir avazda fazla bekletmeden kurtarsin senide bebisinide canim benim.Guzel haberlerini bekliyoruz dualarim seninle :-*

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

SeLam kizLar nasiLsiniz bende evde temizlik falan yaptim yemek falan derken saat 3 gelmis bile benimde son 1 haftam kaldi ara ara belime ve kasiklarima ani sancilar geliyor sizde durumlari nasil ? Normal dogum yapanlar cok sanci cektinizmi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar Çok zor durumdayım lütfen yardım edin. Göğsümün ucu küçük diye emziremiyorum bebeğimi bugün 5 günlük olacak sütüm yeni yeni geliyor mecburen biberon verdim bugüne kadar şimdi Ne yapacağım emzirmek için göğüs ucuna silikon bir şey taktım yara olmasın diye kullanmış bi tanıdık onunla biraz emiyo ama sutüm Çok değil diye yine sinir krizi geçiriyor sürekli ağlıyorum ben de Bu emzirme konusu beni Çok yıprattı

en çok çekenlerden biriyimdir bu konuda hep yazdım burayada,hatta belki en çok ben çektim!!! 😔 hâlâ çekiyorum...yara oldu çatlak oldu azcık kanadı bile + uçları şekil değiştirdi memeyi tutamadı çocuğum sonra mecbur sağmaya başladım 4 gün oldu...sağıp sağıp biberonla veriyorum istemesemde...ancak uçları düzeldi,şekli yuvarlak oldu yine ama acıyor hâlâ...

ben her emzirmeden sonra lansinoh suruyorum kabuklanma oldu biraz birsz goguslerimde. İlk memeyi tutarken acayip canim yaniyo. Dislerimi sikmaktan iflahim kesiliyo. Sonrasi alisiyo ama. Henuz kanamam olmadi. Zaten sezeryanliyim hemen sutum gelmedi sunun surasinds duzenli olarak 3 gundur emziriyorum. Tam duzene girdibderken yara berelerle ugrascaz bide anlasilan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar sonunda doguranlar kervanina bende katildim allaha şükür dun aksam cok zor gecti bugun eve gectik allahtan cok daha iyiyiz emzirmeye çalışıyorum ama arada mama verdik
Canım gözün aydın.hayırlı olsun bebiş in.
Hadi canım hayırlısı.doğum yapmışsınız umarım
Kizlar iki gun once normal dogum ysptim.
gözün aydın canım.
Allah analı babalı büyütsün.

Canım Naber.benim kızıma zorum var.hep kucağına almak istiyo
çok Seviyo gerçekten.bende spinal oldum sersem lik bendede oldu.sezeryan zor geldi bana normalde daha çabuk düzeliyon.

Canim bende cok cektim bu konuda. Erken dogum oldugundan bebegim memeyi tutamadi önce sütüm gelmedi tam olarak. Sonra süt geldi ama yine cekemedi. Goguslerim şişti makineyle sağmak zorunda kaldim. Tam artik umidi kestim bu böyle gider demiştim ki sagdigim sütü bebeğim emmeye calisirken kenardan agzina akittim. O zaman daha çok cekmeye basladi. Öyle öyle şükürler olsun ki artik emiyo. Denemeni tavsiye ederim. Asla pes etmeyin.

bende sezeryanım ama şükür sütüm geliyordu benim..hâlâda var çok çok aşırı olmasa da..gün içinde süt artırıcı bişeyler yiyip içip duruyorum..az önce 5 gün sonra ilk kez denedim emzirmeyi acımadı canım çok şaşırdım..ama çocuk çok emmedi,yine aranıyor tutamıyor falan aaay ne zor bi süreçmiş yaaa!!!

Kizlar benim sutum masallah ilk gunden beri cok fazla, surekli sisiyo goguslerim tas gibi oluyo beze beze oluyo
bazen sagiyorum, bebegim de emiyo cok ama sut yine de fazla
size sorum beni goguslerim sanki icten ice ates gibi yaniyo bosaltsam da bu yanma devam ediyo, sizde de yanma var mi?
Agri zaten var ama yanma neden oluyo anlamadim

Bacim bak sende benim gibi ayni hataya dusmussun...
Acaba sutum yetmiyor mu ???
Gerci senin bebeginin kilo alimi azmis ama oda anne sutu alamayacagi anlamina gelmez ki..
Sutunu ver gunde bir iki kere de mama ....
Saglik ocagina ger hafta gotururdum ben kilo alimini hemsiremiz cok begendi artik ayda bir gidecegiz....
Ha birde sakin sutum yetmiyor dusuncesine kendini sartlandirma...
Ben moralimi yuksek tutttum kaynanamin aaaa sutun yetmiyo ondan agliyor bu cocuk dmesine ragmen...
Direndim moralimi yuksek tuttum ve cok sukur hem direk gogsumu emdi mamayida biraktik...
Darisi basina
Bu arada bacilarim kendimdw birsey kesfettim sizlerle de paylasmak istedim...
Hergun 2-3 bardak rezene-anason-kimyon karisimi cay iciyorum...
Oglumda gaz denen birsey kalmadi ...
Nasil olsa gazi yok artik deyio icmedim amaninnn gazmanligina geri dondu yavrum..
Hemen cayima tekrar basladim cok sukur artik zorlanmadan kendisi gazini cikartiyor...
Ve bende cok rahatliyorum gazim o kadar olmuyor...
Umarim sizlerde de ise yarar...
Yardim i olabilirsem ne mutlu bana

Genel anestezi içinde geçerli mi aynı durum

Ben bu yüzden normal doğumu cok destekledim. Sezaryen düşünüldüğü kadar kolay değil. Ayrica normal dogumdan sonra sezaryene oranla cok daha iyi oluyorsun ve bebeginle rahat rahat ilgilenebiliyorsun.
Brnde cok zorlandim ayilirken. Hala bile agrim gecmedi tamamen. Dikislerim agriyor.
Bu arada benim kizda gidip gelip opmek oynamak istiyor. Bazen izin veriyorum bazen dikkatini dagitiyorum bazende guzellikle uyariyorum geceleri mizmizlaniyor.. idare edecegiz artık. Gözümüzü açıp kapayana kadar bitti 9 ay bugünlerde geçer.

ağrı ve yanma olayını bilmiyorum cnm..çünkü ben sağınca rahatladım,şişlik ve ağrı sızı geçti..hatta artık yumuşak sayılır 😁 ama şiş sızı ağrı hissettikçe sağ yinede,ne güzel çok sütün varmış maşallah..

Canım sütün çokken bu fırsatı kaçırma ben dün süt saklama poşeti aldırdım, sütünü buzdolabının dondurucusunda 3 ay, derin dondurucuda 6 ay saklayabilirsin. Yanma değilde sızı oluyor bende. Göğüslerimin başına gelen onca şeyden sonra onuda hiç önemsemiyorm.

Bu arada sütünün çok olduğunu söylememeye çalış nazar değmesin

Kizlar bebeği emzirecem diye tutuldu mu sizinde sirtiniz beliniz. Dayak yemis gibiyim

Canım yanlış durmaktan oluyor, sen emzirmek için kendini öne eğiyorsun. Yaslanabileceğin bir yerde arkana yastık koyarak emzirmeyi dene. benim başta sütüm gelmediği için emzirirken o kadar kendimi sıktımki artık kemiklerimin vucuduma girdiğini hissediyordum.

Rezene çayı o kadar etkiliki daha çayı içerken istemsiz gaz çıkartmaya başlıyorsun. bebekte de etkili olyor. ben günde 3 kere düzenli olarak rezene çayı içiyordum. Böbreklerimde ağrı olmaya başladı, rezene çayının yan etkilerine baktığımda yan etkilerinde vardı. Hamile bayanlarda ve emziren kadınlarda doktorunuza danışmadan kullanmayın diyor. Şu an 2-3 günde bir içiyorum. Bugün bitkesel gaz damlasına başladık. Gaz sorunu bebeklerde 15 günden sonra artıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…