Rezene çayı o kadar etkiliki daha çayı içerken istemsiz gaz çıkartmaya başlıyorsun. bebekte de etkili olyor. ben günde 3 kere düzenli olarak rezene çayı içiyordum. Böbreklerimde ağrı olmaya başladı, rezene çayının yan etkilerine baktığımda yan etkilerinde vardı. Hamile bayanlarda ve emziren kadınlarda doktorunuza danışmadan kullanmayın diyor. Şu an 2-3 günde bir içiyorum. Bugün bitkesel gaz damlasına başladık. Gaz sorunu bebeklerde 15 günden sonra artıyormuş.
Bacim bak sende benim gibi ayni hataya dusmussun...
Acaba sutum yetmiyor mu ???
Gerci senin bebeginin kilo alimi azmis ama oda anne sutu alamayacagi anlamina gelmez ki..
Sutunu ver gunde bir iki kere de mama ....
Saglik ocagina ger hafta gotururdum ben kilo alimini hemsiremiz cok begendi artik ayda bir gidecegiz....
Ha birde sakin sutum yetmiyor dusuncesine kendini sartlandirma...
Ben moralimi yuksek tutttum kaynanamin aaaa sutun yetmiyo ondan agliyor bu cocuk dmesine ragmen...
Direndim moralimi yuksek tuttum ve cok sukur hem direk gogsumu emdi mamayida biraktik...
Darisi basina
Bu arada bacilarim kendimdw birsey kesfettim sizlerle de paylasmak istedim...
Hergun 2-3 bardak rezene-anason-kimyon karisimi cay iciyorum...
Oglumda gaz denen birsey kalmadi ...
Nasil olsa gazi yok artik deyio icmedim amaninnn gazmanligina geri dondu yavrum..
Hemen cayima tekrar basladim cok sukur artik zorlanmadan kendisi gazini cikartiyor...
Ve bende cok rahatliyorum gazim o kadar olmuyor...
Umarim sizlerde de ise yarar...
Yardim i olabilirsem ne mutlu bana
Şuan resmen oturup aglamak istiyorum.
Yanlis anlamayin ama neredeyse hepiniz bebislerinizi kucaklariniza aldiniz.(cok sukur)
Ve herkes bebisiyle ilgili sıkıntilari mutluluklari paylasirken biz hala beklemedeyiz.
Ben galiba sizi kıskaniyorum((
Kizlar bebeği emzirecem diye tutuldu mu sizinde sirtiniz beliniz. Dayak yemis gibiyim
Normal bekliyorum canim. ama son gunler gecmek bilmiyor , bide tabi herkesin 'hala dogurmadin mi?' sorulari deli ediyor..Canım, normal mi bekliyorsun. İnşallah bebeğin ağrısız sızısız tez vakitte gelir ve hayırlısıyla kucağına alırsın. Ben de bebeğim daha erken gelmezse çarşamba günü Allah kısmet ederse bebeğime kavuşacağım.
Sağlıklı olsun da zamanıni onemseme canim.benim 27 haziranda olckti güya 28 mayısta geldi oglum:)Şuan resmen oturup aglamak istiyorum.
Yanlis anlamayin ama neredeyse hepiniz bebislerinizi kucaklariniza aldiniz.(cok sukur)
Ve herkes bebisiyle ilgili sıkıntilari mutluluklari paylasirken biz hala beklemedeyiz.
Ben galiba sizi kıskaniyorum((
Kizlar bebeği emzirecem diye tutuldu mu sizinde sirtiniz beliniz. Dayak yemis gibiyim
Kizlar acil cevap verirmisinz ya 28 mayısta dogum yaptm bebegim 25 günlük mardindeym ve hava cok sıcak bebegimi nasil giydirmeliyim sicaktan aglyo siz nasl giydryosunuz
Arkadaşlar ben de normalde çok gazlı biriyim. Bebeğim de gazlı olacak diye korkuyorum. Kullandığınız rezene çayları hazır satılan markalardan mı, eğer öyleyse adını yazar mısınız. Ben aktardan rezene çayı almıştım, yemeklere de kimyon koymaya başladım ama yeterli olur mu bilmiyorum.
Teşekkürler canim22 derecenin uzerinde yarim kollu citcitli badi giydirin dedi bugun hemsire. birde odanin 22 derecenin uzerinde olmamasina ozen gosterin dedi. cocuk bi derecenin uzerindeki sicaklikta yorulurmus.
Kizlar acil cevap verirmisinz ya 28 mayısta dogum yaptm bebegim 25 günlük mardindeym ve hava cok sıcak bebegimi nasil giydirmeliyim sicaktan aglyo siz nasl giydryosunuz
Durun durunn!!! Sut mihabbetine gecmeyin bizi bekleyin ama yaaa 😢😏😏
Hanımlar günaydın. Benimde son 5 günüm. Hiç belirti yok. Sanırım bende temmuz annesi olacağım. Geceleri doğum korkusuyla uyuyup, bugünde doğurmadım diye yatıyorum. Aşırı korkular sarmaya başladı. Bu sorumlulukla nasıl başa çıkacağım, ne yaptım ben diyorum. Bu sorunlar bir tek bende mi? Bebeği istemiyorum zannetmeyin. Onu çok bekledim. Peki ya son günlerde bu isteksizlik de neyin nesi?
ağrı ve yanma olayını bilmiyorum cnm..çünkü ben sağınca rahatladım,şişlik ve ağrı sızı geçti..hatta artık yumuşak sayılır 😁 ama şiş sızı ağrı hissettikçe sağ yinede,ne güzel çok sütün varmış maşallah..
Canım sütün çokken bu fırsatı kaçırma ben dün süt saklama poşeti aldırdım, sütünü buzdolabının dondurucusunda 3 ay, derin dondurucuda 6 ay saklayabilirsin. Yanma değilde sızı oluyor bende. Göğüslerimin başına gelen onca şeyden sonra onuda hiç önemsemiyorm.
Bu arada sütünün çok olduğunu söylememeye çalış nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?