2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Arkadaşlar ben de normalde çok gazlı biriyim. Bebeğim de gazlı olacak diye korkuyorum. Kullandığınız rezene çayları hazır satılan markalardan mı, eğer öyleyse adını yazar mısınız. Ben aktardan rezene çayı almıştım, yemeklere de kimyon koymaya başladım ama yeterli olur mu bilmiyorum.

Şuan resmen oturup aglamak istiyorum.
Yanlis anlamayin ama neredeyse hepiniz bebislerinizi kucaklariniza aldiniz.(cok sukur)
Ve herkes bebisiyle ilgili sıkıntilari mutluluklari paylasirken biz hala beklemedeyiz.
Ben galiba sizi kıskaniyorum ((

Canım, normal mi bekliyorsun. İnşallah bebeğin ağrısız sızısız tez vakitte gelir ve hayırlısıyla kucağına alırsın. Ben de bebeğim daha erken gelmezse çarşamba günü Allah kısmet ederse bebeğime kavuşacağım.

Normal bekliyorum canim. ama son gunler gecmek bilmiyor , bide tabi herkesin 'hala dogurmadin mi?' sorulari deli ediyor..
Allah insallah senide sıkıntısız kavusturur yavruna canım benim..

Sağlıklı olsun da zamanıni onemseme canim.benim 27 haziranda olckti güya 28 mayısta geldi oglum:)

Kizlar bebeği emzirecem diye tutuldu mu sizinde sirtiniz beliniz. Dayak yemis gibiyim

İlk günlerim geldi aklıma gülümsedim okurken. Bebek rahat etsin diye öne eğilip emziriyordum. Bir de emzirme 1 saat sürünce her yerim ağrıyordu. Şimdi amuda kalkıp, bacak bacak üstüne atıp, yatar vaziyette nasıl rahatsam öyle emziriyorum. Bebek büyüdükçe rahatlayacaksın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar acil cevap verirmisinz ya 28 mayısta dogum yaptm bebegim 25 günlük mardindeym ve hava cok sıcak bebegimi nasil giydirmeliyim sicaktan aglyo siz nasl giydryosunuz

Kizlar acil cevap verirmisinz ya 28 mayısta dogum yaptm bebegim 25 günlük mardindeym ve hava cok sıcak bebegimi nasil giydirmeliyim sicaktan aglyo siz nasl giydryosunuz

22 derecenin uzerinde yarim kollu citcitli badi giydirin dedi bugun hemsire. birde odanin 22 derecenin uzerinde olmamasina ozen gosterin dedi. cocuk bi derecenin uzerindeki sicaklikta yorulurmus.

markasi mindivan canim.

Eklentiler

• $1403382397012.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 57

Benim oğlum geçen sene bugün 16 günlüktü. Herkes sıkı giydirmemi söyledi. Ben de tam tersine sadece yarım kollu body giydirdim oğluma. Gece kundak yaptım. Bebeğimin elleri soğuk diye çok eleştirildim ama bebekte bakılması gereken yer vücududur elleri ayakları değil. Zaten dolaşımı bizimki gibi değil, elleri ayakları genelde soğuk olur. Aşırı sıcaklarda askılı body bile giydirebilirsiniz. Eğer bebeğiniz erkekse, erkek bebekler çok sıcağa gelmezler aklınızda olsun.

Canim arkadaslariiim bende hayirlisiyla hastaneye yatirildiktan tam 12 saat sonra oglusuma kavustum.malesef acilma sorunum oldugu icon ve normal dogum diye direttigim icin inanilmaz bir suni sanci aldim tam 12 saat elbetteki dayanilabiliyor sanci kismi biraz zor gecsede dogum cok keyifliydi 9 ay icinde buyuttugun yavrun gelmek icin savas verirken sen sanci cekip ikinarak aslinda onun elinden tutuyorsun.kesiden ve dikislerden cok korkuyordum ama zerre hissetmedim..normal dogumdan benim gibo hep korkup hemde yasamak zorunda olanlar sakin korkmayin Allah cok buyuk dilerim kimsenin benim givi acilma sorunu olmaz bir avazda Allahim bebislerinize kavusturur..tek tek alinti yapamadim Allah hepinizden razi olsun telefondan zorlaniyorum yarin cikacagim hastaneden eve gecip kendime gelince dogum hikayemide yazarim oprum sizleriii..buarada bebegim bana benziyor ve mide kaynamalarimin hakkini verdi sactan gorunmuyor cocuk ♡

Hanımlar günaydın. Benimde son 5 günüm. Hiç belirti yok. Sanırım bende temmuz annesi olacağım. Geceleri doğum korkusuyla uyuyup, bugünde doğurmadım diye yatıyorum. Aşırı korkular sarmaya başladı. Bu sorumlulukla nasıl başa çıkacağım, ne yaptım ben diyorum. Bu sorunlar bir tek bende mi? Bebeği istemiyorum zannetmeyin. Onu çok bekledim. Peki ya son günlerde bu isteksizlik de neyin nesi?

Herkesin yasadigi seyler bunlar sakin kotu suclu hissetme kendini.. 15-20 gun oncesine don burda yazilanlari hatirla herkes lte ayni korkular telaslar vardi. Ama simdi ole mi bak kuagina alan nasil unutuyo herseyi.. Simdi memeucunu sutunu konusuyolar. Cunku onlar dunyanin en guzel seyine sahipler. Sen de oylesin sadece zamanimiz gelmedi. Her anne ozeldir. Eminimki sen de yavruna cok iyi bir anne olacaksin.. Pazar gununun tadini cikarmaya bak bunlarla zehir etme son anlarini.. Kocanla beraber keyfini cikar canim benim..

Offff of goguslerimden cektigimi dogumda bile cekmedim hayattan soguttu resmen uclari ayri agriyo goguslerim ayri sizliyo ve yaniyo 1 ay oldu hala gecmedi, ben ilk gun sut saklama poseti aldim zaten su an dondurucu sut dolu, sagmak ta cozum olmuyo malesef yanmasi ve agrisi gecmiyo bi turlu napicam bilmiyorum
gogus kalkani kullaniyorum hala igrenc duruyo uzayli gibi oluyorum dogru duzgun kiyafet giyemedigim icin disari cikasim da gelmiyo

Selamlar herkese. 5 haziran günü oğlum normal doğumla aramıza katıldı. Darısı tüm bekleyen annelere olsun. 38. Hafta kontrolümüz sırasında 5 cm açılma olduğunu öğrenmemle serüvenimiz başladı. 5 cm duyunca o kadar olmuşmu deyivermişim şaşkınlıkla. Çantamız falan yok deyince doktor yarına kadar gezebilirsin ama suyun falan gelir kordon sarkabilir bugün yatış yapıp suni sancılarla doğurtalım seni dedi. Herneyse yatış yapıldı açılma 7 cmden sonra sancılarımı daha çok hissetmete başladım. Doğumhaneye alırlarken de fena değildim. Sonra doğum hızlansın diye kese patlatıldı. Ona rağmen ıkınma hissi gelmedi. Bebek tam olarak doğum kanalında değildi. Biara doktor sanırım bebeği kanala soktu. O andan sonra inim inim inleyen ve saçmalayan bir ben ama diyorumki ıkınıcam bebek düşmesin tutun falan diyorum tam şamataydı. Bebek hemşiresi ismi ne olacak diyor şuan söyleyemem çok ağrıyor dedim herkese maskara oldum. Nitekim biraz sonra doğdu ama baya nazımı çektiler. Oğluma maşallah deyin hamdolsun iyiyiz ikimizde. En çok diğer oğlumu ihmal ederim diye korkuyodum. Çabuk toparladım allahtan. Küçük uyuyunca onla ilgileniyorum. Mevla güç kuvvet versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…